Ringeraja.rs koristi "kolačiće" u cilju pružanja boljeg korisničkog iskustva, praćenja posećenosti i prikaza oglasa. Postavke prihvatanja kolačića podesite u vašem internet pretraživaču.
Nastavkom korišćenja smatra se da se slažete sa korišćenjem kolačića u navedene svrhe. Za nastavak kliknite "U redu".
Saznajte više.
Korisnici na ovoj temi: niko
|
|
Korisnik | |
|
|
RE: Da se smejemo našoj deci... :-) 12.9.2011 0:27:28
|
|
|
|
Mivica
|
Luka u političare! Ma, gde bih ja, Tasho, vaspitava ga onaj pokvarenjak, sigurno
|
|
RE: Da se smejemo našoj deci... :-) 12.9.2011 0:28:29
|
|
|
|
Brana
|
Tash Koja su sreca i radost nasa decica
|
|
RE: Da se smejemo našoj deci... :-) 12.9.2011 0:28:52
|
|
|
|
Anoniman
|
Luka
|
|
|
|
RE: Da se smejemo našoj deci... :-) 12.9.2011 0:32:59
|
|
|
|
Brana
|
Luku za predsednika,lepo je dete reklo,ja cu da mu dam svoj glas..
< Poruku je uredio Brana -- 12.9.2011 0:35:05 >
|
|
RE: Da se smejemo našoj deci... :-) 13.9.2011 13:13:58
|
|
|
|
blueeye
|
Juce ja sedim na krevetu i gledam tv, nisam ni primetila kad mi se Ogi prisunjao i maznuo mi daljinski, otisao u cosak i igra se sa njim. Posto vec zna sta je sta za vecinu stvari u kuci i zna da donese sta mu kazem, ja mu kazem da mi donese daljinski jer mami treba. On me pogleda ostavi daljinski i poce da ceprka po kutiji sa igrackama, ja rekoh sto posto ne zna sta je daljinski jer ga je mm tek skoro to poceo uciti da gospodin ne bi morao da ustaje sa fotelje svaki put kad je daljinski na stocicu. Kad eto ga ide on i nosi mi daljinski od mini linije , njega je odavno zaplenio kao svoju igracku, pruzi mi ga, okrenu se i ode da nastavi da se igra sa onim daljincem. Ja stala blenem i onda sam se slatko nasmejala. Opasan je mali.
|
|
|
|
RE: Da se smejemo našoj deci... :-) 15.9.2011 21:40:33
|
|
|
|
Didy
|
Stefan ulazi u dnevnu sobu i baca pogled na TV gde tata gleda košarku - A zašto vi nemate Đokovića?
|
|
RE: Da se smejemo našoj deci... :-) 15.9.2011 22:21:08
|
|
|
|
pepeljuga
|
Moje dete pojelo vaspitacicin sendvic!
|
|
RE: Da se smejemo našoj deci... :-) 15.9.2011 22:31:06
|
|
|
|
oxy7
|
Obožavam ovu temu, svi su divni i pametni!
|
|
|
|
RE: Da se smejemo našoj deci... :-) 21.9.2011 13:31:34
|
|
|
|
lanajelena
|
Lana:Nadja i Nikolina se same igraju ja:pa dobro imas druge drugarice Lana:imam Milicu,Lanu itd ja:a Natasa,ona te bas voli Lana:ma daj ona bi me samo grlila,stalno smo u zagrljaju,grli me kao da me nije videla 5 dana a vidjamo se svakih 5 minuta
|
|
|
|
RE: Da se smejemo našoj deci... :-) 3.10.2011 10:18:13
|
|
|
|
Olga75
|
bila nam je Nadja juce u gostima , ja je drzim i dolazi zvercica : -daaaj meni moju super bebu Andju , igramo se -ne mozes da je drzis male ste obe -daaaj , daaaj , ja ne malaaa - ali Nadja je mala ,vidis da nista ne zna -kako nista - pa ne zna ni da prducne a da ga ne oplace - NAUCICU JE JA oplakali smo ovo juce , jos je i ustima napravila zvuk i kaze : - vidis , ovako
|
|
RE: Da se smejemo našoj deci... :-) 6.10.2011 9:14:28
|
|
|
|
Anck Su Nmaun
|
juce sam se ismejala bassss ovoj mojoj guzani.... Ona inace voli da otvara ormarice i kao da se sakriva iza vrata, pa da je mi trazimo... Juce joj ja skinem pelenu pred kupanje i ona tako ode gologuza da trckara po stanu, da bi na kraju dosla do frizidera i otvorila donja vrata od friza i usla da se sakrije da se sakrije ....
|
|
|
|
RE: Da se smejemo našoj deci... :-) 6.10.2011 14:29:54
|
|
|
|
Ognjenka
|
Neki dan sedimo za ruckom mm, moja sestra,sestric Koki (2.5) i mm. Koki lupa sakom o sto, i ja kazem: -A sto ti lupas, jel' si neki gazda? on se zamisli pa kaze - Nisam ja gajda. ja- a ko je onda gazda? on misli, misli pa kaze - MAMA! ja pitam- a sto tata nije gazda? on-nije! ja- a deda tvoj, jel on gazda? on, vec iznervirano - nijeeeee, mama je, svi mamu sjusaju!
|
|
RE: Da se smejemo našoj deci... :-) 6.10.2011 14:39:05
|
|
|
|
Ognjenka
|
a da...mm nesto bio bolestan, a moj sestric Koki ga obozava. Kad sam dosla kod njega, on kao iz topa pita: -gde je m? ja: bolestan je, kaslje, pa nije mogao da dodje. on, misli nesto, ali ipak ode da se igra. Krecem ja kuci, par sati kasnije i pitam da poljubi tetku. On me poljubi, i kaze vrlo ozbiljno: -kad dojes svojoj kuci, jubi m... da podje kasulj. (prodje kasalj) Ja kazem da hocu. Pola sata kasnije, ja jos u putu, zvoni mi telefon, i tata mi kaze evo hoce sestric nesto da ti kaze. ja: reci Koki. on, dere se iz petnih zila: jesi jubila m.... da podje kasulj? (prodje kasalj) ja, ne mogu da mu docaram kako jos nisam dosla kuci pa kazem: -jesam, sad mu je bolje. on, i dalje se dere: dobjooooo, dobjaaaaa tetka! Caoooo! i spusti slusalicu...
< Poruku je uredio Ognjenka -- 6.10.2011 14:42:38 >
|
|
RE: Da se smejemo našoj deci... :-) 7.10.2011 19:17:42
|
|
|
|
Anoniman
|
Kod preslatkoce u vrticu su valjda svi izjavljivali nesto, pa je to upisivano u neka srca i okacena na tablu. Vaspitacica je ispod svake izjave pisala i ime deteta. Deca su mahom govorila sledece - ja volim da se igram sa mikrofonom - ja volim da jedem pasulj a preslatkoca je izjavio - svi imamo pravo da jedemo Stvarno nemamo predstavu odakle mu tako nesto.
|
|
|
|
RE: Da se smejemo našoj deci... :-) 7.10.2011 19:46:39
|
|
|
|
Dora
|
Bili smo u Petrovcu i tamo su letovali moji zet i sestra. Zet može da preroni od plaže pa do bova što je fasciniralo moje klince. Toliko da Luka kaže: Ovo se više neće zvati Petrovac nego Miškovac!
|
|
|
|
RE: Da se smejemo našoj deci... :-) 8.10.2011 10:53:17
|
|
|
|
simke
|
Simke je od juče kod moje mame.Zovem ih jutros da čujem šta rade,kad se javi lično ON i kaže "ajo" Ja: ćao bebo,šta radiš?" On: "evo me mmmm,j(r)učkio sam,sečem di(r)va,baka ima motoj(r)ku,pinineš gume(pritisneš dugme) i vjum,moju motojku sam pajkijao kod gekana(zekana)." Ja: "stvarno,super.Šta si još radio?" On: "Uzmem zakopam baku u jupu." Ja:"Mooliiim Zašto bebo u rupu,pa šta ćeš onda bez bake?" On:"Onda je izvadim iz jupe,okupam je zato jej je pijava,skuvam joj kafu i onda baka pije kafu" OMG
|
|
|
|
RE: Da se smejemo našoj deci... :-) 8.10.2011 11:25:37
|
|
|
|
Ana RR
|
Jao simke
Twenty years from now you will be more disappointed by the things you didn't do than by the ones you did. So throw off the bowlines, Sail away from the safe harbor. Catch the trade winds in your sails. Explore. Dream. Jer smo tako u mogućnosti!
|
|
|
|
RE: Da se smejemo našoj deci... :-) 12.10.2011 23:09:45
|
|
|
|
Brana
|
simke Danas mi je moj mis bio smesan,izvadio mi je obe sike iz brusa i gledao ih i kaze:" IJAOOO mama"onako sam odusevljen,i pocne da se smeje i zagrli me cvrsto...i tako je uradio jos par puta u toku dana Valjda mu jos nedostaje dojenje,kao i meni!
|
|
RE: Da se smejemo našoj deci... :-) 12.10.2011 23:17:19
|
|
|
|
Ivanka 75
|
Joj Brano Baš mu nedostaje
|
|
|
|
RE: Da se smejemo našoj deci... :-) 12.10.2011 23:27:24
|
|
|
|
Brana
|
IZVORNA PORUKA: Ivanka 75 Joj Brano Baš mu nedostaje to mi je rak rana a vala i njemu...
< Poruku je uredio Brana -- 12.10.2011 23:30:59 >
|
|
RE: Da se smejemo našoj deci... :-) 16.10.2011 13:55:00
|
|
|
|
Jeca*
|
da vam ispričam kako mene moj sin zeza Malopre kad je piškio (još uvek to kod kuće ne radi sam nego sam ja uz njega) pipne pišu i ja rekoh pa Lukaaa moraš sad da pereš ruke i tako da odvedem do česme, da ništa ne pipne onom mokrom rukom i objasnim mu zašto, kako pre neki minut opet piški i kaže (onako zezatorskim tonom) : mamaaaa gledam pišuuu, jel sad moram da perem oči?
|
|
RE: Da se smejemo našoj deci... :-) 16.10.2011 13:56:37
|
|
|
|
Anoniman
|
A lepo dete kapira, šta se buniš
|
|
|
|
RE: Da se smejemo našoj deci... :-) 16.10.2011 17:28:45
|
|
|
|
Anoniman
|
hahahaha kakav kralj. Sestrin klinac obicno nekog od nas doziva da mu istresemo pisu. I kad ga pitas sto nisi sam kad znas, a on lepo pa onda moram da perem ruke
|
|
|
|
RE: Da se smejemo našoj deci... :-) 16.10.2011 17:41:49
|
|
|
|
Anck Su Nmaun
|
IZVORNA PORUKA: Jeca* da vam ispričam kako mene moj sin zeza Malopre kad je piškio (još uvek to kod kuće ne radi sam nego sam ja uz njega) pipne pišu i ja rekoh pa Lukaaa moraš sad da pereš ruke i tako da odvedem do česme, da ništa ne pipne onom mokrom rukom i objasnim mu zašto, kako pre neki minut opet piški i kaže (onako zezatorskim tonom) : mamaaaa gledam pišuuu, jel sad moram da perem oči? Hahaha e bas si me dobro nasmejala
|
|
|
|
RE: Da se smejemo našoj deci... :-) 16.10.2011 17:44:20
|
|
|
|
Jeca*
|
ma ceo dan samo filozofira. malopre jede jabuku i vidim zastao, rekoh Luka jel sve ok, kaze ma jesteeeee mama nego cekam da mi se malo isprazne usta
|
Poslednje teme sa foruma
Najčitaniji sadržaji u rubrici Sanke Deda MrazaPreko brda, preko brega i debelog snega jure neke čudne sankesrebrne i tanke!
flamingos
CortinaT krema će baš, da reši svaki problem naš.
Ekcem je prošlost kad se nanese,jer krema sa sobom sve odnese.
Vetar kada duva, koža zna da se suši i puca, tad CortinaT krema na vrata pokuca,lepo se namaže, upije baš i rešen je problem naš.
Nije fora, a nije ni laž,u CortinaT kremi leži prava draž. Ona svima prija i zato nam je najmilija.
Možda mi pisanje stihova i nije jača strana, ali jedno sigurno znam-CortinaT krema je bez mana.
Više >>
Anketa
За дојиље.
пеперутка16
Мало чудно питање, али ме занима: да ли су дојиље пробале своје млеко?