Bicesuper -> RE: Azoospermija (3.8.2023 17:56:05)
|
@bopsich Super rezultat. Nemoj biti neskromna 🤣 nego razmišljaj pozitivno. Sad ste prvi put dosli na intervenciju, ako se dobro sećam prošli put niste uspeli odraditi…Muzu su našli materijal i to je prvi korak, nakon koga nam svima ako nadju, lakne… ali to je samo pocetak.Ostatak puta je neizvestan. Uglavnom je bolje raditi FET, skoro se nikom ne primi kad se odmah radi transfer, drugo nema potrebe ni sebe da mucis, posle toliko hormona nek se malo organizam oporavi, većina zena je u blagoj hiperstimulaciji.Mi smo dobili 9 blastocista, zaledili nam za 3 pokušaja, prva dva neuspešna, otišli na treći pa mi nisu vratili, nije dr bio zadovoljan, pa ćemo uskoro ponovo, na 3 transfer a 5 put u Istanbul…Nekom uspe prvi FET, nekom kasnije… tako da strpljenje i pozitivno.Sto se tiče bolovanja, ne može se otvarati bolovanje za lečenje u inostranstvu, čak i ako lečenje kod nas nije moguće. Naprotiv razlog za otkaz je ako se izađe iz zemlje a na bolovanju si (mada to niko realno ne zna). Ja sam uzela rad od kuće i odmor u kombinaciji jer smo bili 3 nedelje prvi put.Ovo vazi za Srbiju, možda je drugačije u BIH ili Hrvatskoj.Pozdrav @Miracleb kako bebac?
|
|
|
|