Maya20 -> RE: Azoospermija (11.9.2021 11:16:21)
|
IZVORNA PORUKA: Bicesuper Svi se ponavljamo, zaboravimo sta se kome desavalo. Ja sam jos pocetkom godine uradila neke analize, pitala sa dr on kaze ok ne treba ponovo, ali sam ja ponovila stitnu jer mi je posle korone malo skocila... I imala sam sta da vidim sa 2 je otislo na 5,6. Zamalo se nisam onesvestila. Dr kaze pojacaj terapiju nije to strasno, ali oni su po mom misljenju PRELIBERALNI. Pisala sam svom endokrinologu i ona mi je ozbiljno pojacal dozu eutiroxa pa cu proveriti za 4 nedelje ima li pomaka... Ne odlaze mi se vise, bas mi se sve oduzilo, trebalo je u februaru da idemo. Sta si ti radila od analiza, sta tvoj partner? Je l bi mogla da mi kazes preko cega ste gledali stanove i koja je cena toga sto ste nasli, ako nije indiskretno? Naravno, gledali smo preko sajta airbnb, rezervisali smo na 20 dana, i kostace nas oko 750 eura. To je bukvalno ceo stan u kome ima i kuhinja i veš mašina i sve što nam jr neophodno. Sledece nedelje vemo rezervisati i avio karte, jer su mnogo povoljnije ukoliko se uzmu ranije. Meninje dr Emre rekao da netreba da radim nikakve analizr za sad. Suprug je neki dan proveravao hormone , FSH i LH su mu malo povišeni, prolaktin je dobar, testosteron takodje. Kada smo poslali doktoru te rezultate, on je rekao da je to u redu i da nema potrebe za terapijom.
|
|
|
|