Maya20 -> RE: Azoospermija (20.8.2021 15:21:51)
|
IZVORNA PORUKA: miracleB konsultovala sa njim koje je najbolje vreme da se uradi m tese, da bi mi mogli da znamo za kada da planiramo odlazak, doktor mi je odgovorio da je potrebno da uplatimo 50e za on line konsultacije, sto je za mene novina. Eto, čist A jel ste Vi već bili kod njih? Moguće da novim parovima koji tek treba da dolaze naplaćuju on line konsultacije umesto dolaska tamo, a onda pri dolasku odmah znate na čemu ste i idete na davanje uzorka ili intervenciju. Jel ste im već slali dokumentaciju? Mi smo se vec culi sa njim pre nekoliko meseci, on je prvo detaljno pogledao nase nalaze koja sam mu prethodno poslala na mail, i onda smo putem whats up-a razgovarali. Sada sam mu poslala poruku, samo da vidim da li je bolje doci u Novembru ili u Decembru, koji mesec je pogodniji i onda mi je on napisao da ovog puta mora naplatiti konsultacije. Prethodni put nam je sve objasnio, tako da sad nemamo potrebu za nekim širim razgovorom, ali Bilo kako bilo, on nama treba, tako da cu uplatiti novac na racun koji mi je dao, da bi se sve izdogovarali kada dodje vreme za to.
|
|
|
|