lalojedac -> RE: VTO - Klinika SPEBO Leskovac (26.12.2012 20:05:40)
|
pa ne znam nadja,mi nemamo knjizice i sve radimo kod privatnika pa nam se na bacaju pare za svasta,ovako kad mi oni daju spisak analiza ja lepo platim i uradim,a zamisli puknem pare,pa oni kazu mora opet ili fali nesto,pa onda opet placanja...ovako,cekam na njih,mada Stole kaze da ja nemam problem,mozda jedino treba hormone zbog stimulacije da se poprave ali to cemo inekcijama i to je to,tako rece...e sad,ja nikad,hvala Bogu i nisam imala problema,niti nekih ozbiljnih zahvata,operacija,i sta znam svega...tako da kaze da je to super vest i da ce samo pred pripreme da mi odrade hormonski status da bi znali sta ce da mi daju od terapije,kanali su mi cisti,eto ultrazvucno je sve dobro,tako da se nadam da nece biti nekih problema,a u ostalom par inekcija resava sve,s obzirom da je vto u pitanju onda nema potrebe da me doteruju kao za insemenaciju ili prirodno...ipak se mi borimo sa azzo,i moja dr receda ne gubimo vreme nego dok mi je materica dobra i ja mlada da krecemo u tu pricu,pa dace Bog da nam svima uspe[sm=bravo.gif]
|
|
|
|