alex88 -> RE: VTO - Klinika SPEBO Leskovac (7.1.2013 20:52:28)
|
Zdravo svima.Cetiri godine sam u braku,nemam dece.Suprug ima problem sa morfolgijom,koristio je raze preparate ali poboljsanja nema.Bili smo na konsultaciji na jednoj klinici,da je ne imenujem, rekli su nam da je jedini nacin da postanemo roditelji icsi,dali spisak analiza koje treba odraditi i rekli da u decembru krecemo sa stimulacijom.Prikupljene analize sam poslala e-mailom,i zvala me sestra te klinike da mi kaze da su pregledali i da ce mi poslati pismo e-mailom,koje naravno nisam dobila,zvala sam i posle ubedjivanja da je poslala rekla sam da mi procita to pismo,i procitala je ono isto u kome pise sta prikupiti od analiza.Ja sam joj rekla da sam to sve vec poslala a ona me ubedjivala da im nista nije stiglo i da posaljem faxom ili postom.Sutradan sam poslala faxom i pozvala da proverim da li su dobili i opet isti odgovor nisu.Zatim sam poslala postom i za par dana mi se javila dr i rekla da je pregledala rezultate i da ce poslati pismo.Od tog dana je proslo mesec dana i odgovora nema,slala im mejlove ali ne odgovaraju,tako da sam odustala od te klinike i odlucila se za spebo Leskovac.Imam zakazanu konsultaciju 9.Januara pa me zanima koliko se ceka da se krene sa terapijom ako vec imam sve prikupljene analize.Izvinite na dugom postu i unapred hvala na odgovorima
|
|
|
|