Hvala vam svima evo me da vam javim danas u 9:00 izvadjene 7 jc za mene dosta samo da su sve dobre, anesteziju sam super podnela na klinici sam bogme odspavala 30min cim sam dosla kuci odma sam zaspala probudila sam se samo da pojedem supu i malo plazme i opet u krevet tako da sam skoro ceo dan spavala malo me boli stomak ali nista strasno cak sam bila i do grada da prosetam sa muzem i jos jedni parom sa klinikike... Sve u svemu zadovoljna sam i sad cekamo da nam jave ruzultate za tri dana [sm=smiley1.gif][sm=smiley1.gif]
bravo mala[sm=bravo.gif] dace Bog pa ce biti tu puno zdravih bebica,zelim ti punoooooo srece i da cujete lepe vesti jakooooo brzo[sm=pikapoka1.gif][sm=sloncek.gif][sm=pikapoka1.gif][sm=smiley20.gif]
mala jel zvali? zar nije i bolje kad ubace 5 dan??? drzim ti palceve a u mom kraju se kaze slomi nogu,da bi nesto bilo uspesno. pa draga,slomi nogu![sm=smiley36.gif]
mi smo ih zvali danas i ispostovali nas da ne idemo na vrh slave nego sutradan u 9:30...drzite palceve da bude kvalitetnih plivaca pa da uskoro krenu i moji pregledi[sm=bravo.gif]
hvala zene u petak su vracena dva kvalitetna embriona a klase nema me jer odmaram a i muz mi ukinuo komp pa ja kad ugrabim svratim,odmaram kuci i cekam 15 dana da vidim rezultat lalo zelim ti puno plivaca i drzim palceve[sm=bravo.gif]
hvala vam kakvi god budu bili rezultati bete za mene je ovo bilo jaako lepo iskustvo,a najsrecnija sam bila kada sam ugledala dva mala pirincica kako su se ugnjezdila u moj stomak cekamo i nadamo se [sm=duda.gif][sm=duda.gif]