GRGA -> RE: VTO - Klinika SPEBO Leskovac (24.2.2012 13:35:56)
|
Alexxxxxxxxxx.............prvo da kazem samo ovo [sm=smiley31.gif][sm=bravo.gif][sm=smiley31.gif]......Na divnim odgovorima,na detaljnom objasnjennju koje nam mnogo nzaci..Zbog tvoje teme sam i dosla na ringeraju ponovo jer mi se ponovo povratila nsaga i volja za bebicama :))) Da ne duzim pricu ali mislim da je ovo prava stvar....Prvo jer je nas proslsa godina kostala izmedju 2000-3000evra samo zato sto smo radili analzie setali se bezuspesno do Beograda a nista nismo odradili,,na kraju su mm-a poslali na operaciju varikocele.........D ne pricam na profertil,i prokseed koliko smo para davali.te smo na kraju dobili kao poklon od RINGERAJE FORUMA.....te smo na taj nacin prestali da kupujemo vitamine.Hocu reci da smo za te pare mogli na vantelesnu. Ove godine kao i Alex i ja isto planiram da na jesen odradimo vantelesnu u Leskovcu.....Alex pitanjce za tebe,,,,inekcije koje si koristila...stop inekcije sve.......gde si nabavljala.Da li si mogla od njih i okviru klinike da kupis,,,ili si moralla ti sama da ih nabavis............???
|
|
|
|