Alexis79 -> RE: VTO - Klinika SPEBO Leskovac (20.2.2012 22:28:00)
|
Ovaj apartman u toj vili je kostao 3600 dnevno za nas oboje sa doruckom.Svakog dana se donose po 5 cistih peskira (ja to ni kuci ne radim) i cisti apartman.Posteljinu menjaju kad god hocete. A apartmanu postoji i mala kuhinja (na slikama je u sanku pa se ne vidi) ,kablovska Tv,wireless internet,parking ...veoma ljubazno osoblje koje mi je donosilo dorucak u sobu onih dana kad nisam smela da silazim. Grejanje je fenomenalno ,onih dana kad je bilo i po - 20 bili smo u kratkim rukavima. Postoji mogucnost i pranja vesa ,koju smo mi naravno koristili.Jer smo bili 16 dana tamo. Naravno samo trenerke ,dukseve i majce sam im davala na pranje ,ali sve me cekalo u roku od 2 dana u sobu oprano i ispeglano. Ono sto je mene odusevilo je to sto sam u dogovoru sa njima 5.02 (za rodjendan mm-a i prvi et[image]http://www.ringeraja.rs/forum/smileys/smiley1.gif[/image] tako se poklopilo ) iznenadila mm -a sa rodjendanskom tortom i nekim prskalicama.Sve su mi oni narucili i organizovali i u zakazano vreme doneli u sobu.Mm se odusevio. Kazem ovo je bilo skoro najskuplja varijanta ,ali nam se nista drugo nije dopalo.Ima malo slobodnih stanova koji su u to vreme bili izdati.Uglavnom se izdaju sobe u kucamo oko klinike ,ali nam to nije padalo na pamet. Kolima do klinike 3-4 min.Pesaka nisam isla jer je sve bilo zaledjeno ,ali mozda ima 15-tak min laganog hoda. U celom Le klopa je fenomenalna.
|
|
|
|