RE: VTO - Klinika SPEBO Leskovac (Puna verzija)

Forum >> [Zatrudnjivanje] >> Želimo novog člana

Poruka

imperial -> RE: VTO - Klinika SPEBO Leskovac (1.11.2012 22:54:32)

Malina KG,puno sreće,piši nam kako se osećaš,gde si našla smeštaj i sve što misliš da treba da znamo,kako teče postupak,sve najbolje[sm=bravo.gif]

nadjaa -> RE: VTO - Klinika SPEBO Leskovac (2.11.2012 9:36:30)

Malina,srecno[sm=bravo.gif] Carobnice, pustila sam ti pp.,jel stigla???

koalica72 -> RE: VTO - Klinika SPEBO Leskovac (2.11.2012 10:26:53)

Nadjaa, hvala na dobrodošlici i ja verujem u novembar[image]http://www.ringeraja.rs/forum/smileys/smiley1.gif[/image]. Juče sam završila sa kontracepcijom i čekam [image]http://www.ringeraja.rs/forum/smileys/hudicek1.gif[/image], a onda drugi dan krećem sa stimulacijom.
Čarobnice, čestitam od sveg srca [image]http://www.ringeraja.rs/forum/smileys/bravo.gif[/image],. Želim ti da budeš lepa i vesela [image]http://www.ringeraja.rs/forum/smileys/nosecka.gif[/image]. Lepe vesti vraćaju nadu!

daca77 -> RE: VTO - Klinika SPEBO Leskovac (2.11.2012 10:59:59)

Malina, puno srece[sm=bravo.gif]
Koalica72, koliko si cekala pre uzimanja kontracepcije? I koliko si je pila?

mala_82 -> RE: VTO - Klinika SPEBO Leskovac (2.11.2012 11:22:10)

Malina gde ces biti smestena ako je neki privatni smestaj posalji mi kontakt u p.p.

koalica72 -> RE: VTO - Klinika SPEBO Leskovac (2.11.2012 11:27:17)

Bila sam na konsultacijama kod profesora u junu, čekala do jula da se srede hormoni od predhodne vto i onda odradila analize, poslala ih faksom i onda se telefonski dogovorila da sa kontracepcijom krenem u septembru 5-og dana ciklusa. Pila sam je do juče. U međuvremenu sam 26.10. bila na kontroli, ultrazvuk i dogovor da sa stimulacijo krećemo od drugog d.c. Kakva je situacija kod tebe Daco?

daca77 -> RE: VTO - Klinika SPEBO Leskovac (2.11.2012 12:07:03)

Nikakva, draga[sm=zmeden.gif]
Posto sam njihov pacijent, na osnovu svih rezultata maja meseca predlozili su mi da sacekam sa VTO do oktobra, novembra, jer su bas bili protiv...dodje i novembar, tako da ce sigurno i sami predloziti VTO.[sm=zmeden.gif]
Posto sam iz Nisa, nadam se da cu putovati i da mi nece biti potreban smestaj u Le.

nadjaa -> RE: VTO - Klinika SPEBO Leskovac (2.11.2012 13:02:15)

Koalice,ti i ja na nekoj slicnoj semi. Ja dobila danas, sutra ranom zorom LE.pocinjem sa bockanjem[sm=bravo.gif][sm=bravo.gif][sm=bravo.gif]

mala_82 -> RE: VTO - Klinika SPEBO Leskovac (2.11.2012 13:46:48)

Devojke dal su Vama trazili pred VTO analize krvi i urina ???

koalica72 -> RE: VTO - Klinika SPEBO Leskovac (2.11.2012 14:07:45)

Super Nadja, mi smo zajedno u akciji,. dan, dva razlike, nije ništa. i onda nam deca zajedno slave rođendane[image]http://www.ringeraja.rs/forum/smileys/bravo.gif[/image]

nadjaa -> RE: VTO - Klinika SPEBO Leskovac (2.11.2012 14:14:51)

hahaha.....svidja mi se[sm=bravo.gif][sm=smiley36.gif][sm=bravo.gif][sm=smiley36.gif] ma kad rodimo po[sm=duda.gif][sm=duda.gif][sm=duda.gif] ima obdaniste da pravimo[sm=smiley36.gif]

nadjaa -> RE: VTO - Klinika SPEBO Leskovac (2.11.2012 14:16:51)

IZVORNA PORUKA: mala_82

Devojke dal su Vama trazili pred VTO analize krvi i urina ???

meni jos nisu, a vidim da neki lekari traze i nalaz interniste. bas sam i ja razmisljala [sm=smiley13.gif]

mala_82 -> RE: VTO - Klinika SPEBO Leskovac (2.11.2012 14:30:06)

Ja danas cisto zbog sebe proveravala urin i krvnu sliku pa sam zakacila neku bakteriju a decembar je blizu [sm=smiley13.gif]

nadjaa -> RE: VTO - Klinika SPEBO Leskovac (2.11.2012 14:49:51)

leci to, proveri i briseve. Kod mene u junu brisevi cisti , u oktobru bakterije,poludela sam. Pila sam antibiotike do pre par dana mada dr. u LE. kaze da to nije nista opasno. Mislim da i kod tebe nije opasno ali imas vremena da ocistis.

mala_82 -> RE: VTO - Klinika SPEBO Leskovac (2.11.2012 16:43:18)

Moram idem u ponedeljak kod moje dr da vidim sta ce da mi kaze

koalica72 -> RE: VTO - Klinika SPEBO Leskovac (3.11.2012 9:15:03)

nadjaa, javi kako je prošlo danas. kod nas dve izgleda sve isto[image]http://www.ringeraja.rs/forum/smileys/smiley1.gif[/image]. i kod mene su u julu brisevi bili ok, a pre 10-ak dana bakterija. uzela sam terapiju, a dr rekao da nije ništa strašno i da ne treba ni da ponavljam bris nakon terapije.

nadjaa -> RE: VTO - Klinika SPEBO Leskovac (4.11.2012 8:49:40)

pa, zene, ja krenula sa bockanjem. Sinoc pao prvi Diferelin a danas krecem i sa Menopurom(300 ij....ufff) Sto se tice smestaja, nismo jos nista rezervisali,uzela sam vizitke pa cu zvati sutra.U sustini, ono sto je malo pristupacnije(sto se cene tice)blago receno, ne lici ni na sta. Tako da ,drage moje, mene jos uvek glava boli od cinjenice da ce i za smestaj da ode oko 500 evrica, ali zvacu i sutra neke hotelcice pa cemo videti. Ako nekoga zanima ,konkretno, sta sam gledala i koje su cene, pitajte.Za zene koje planiraju da budu same tih par dana ,bez muzeva, ima soba u okolini, upoznala sam dve jako finr gospodje pa mogu i tu da vam pomognem.

Bebana17 -> RE: VTO - Klinika SPEBO Leskovac (4.11.2012 10:51:54)

Nadja, za bockanje [sm=bravo.gif], neka sve ide dobro, pa da ostanes [sm=nosecka.gif] sa [sm=duda.gif][sm=duda.gif].
Bas je skup smestaj, 500 evra....

koalica72 -> RE: VTO - Klinika SPEBO Leskovac (4.11.2012 15:40:45)

Nadja, jesu li ti juce radili i uz, ili si samo dobila terapiju? Od kada si ti u Le?

mala_82 -> RE: VTO - Klinika SPEBO Leskovac (4.11.2012 16:20:57)

Nadja jesu li ti rekli jos nesto bitno, dal trebas da radis neke analize jos? I [sm=bravo.gif] za boce

17 joka -> RE: VTO - Klinika SPEBO Leskovac (4.11.2012 16:37:32)

puno srece svima od [sm=smiley27.gif]

nadjaa -> RE: VTO - Klinika SPEBO Leskovac (4.11.2012 18:01:58)

juce dala krv za hormone i radila UZ,dobila terapiju i u LE.sam od cetvrtka. Tada ce mi opet vaditi krv, UZ.a dalja stimulacija zavisi od rezultata.

nadjaa -> RE: VTO - Klinika SPEBO Leskovac (4.11.2012 18:04:45)

i da, malocas zvala zena ,iznajmice nam ceo stan za 1500. din.dnevno. Krenulo je[sm=bravo.gif][sm=bravo.gif][sm=bravo.gif]

mala_82 -> RE: VTO - Klinika SPEBO Leskovac (4.11.2012 19:30:45)

Nadja [sm=bravo.gif] [sm=bravo.gif] [sm=bravo.gif]

lalojedac -> RE: VTO - Klinika SPEBO Leskovac (4.11.2012 21:59:22)

carobnice pa to je divno,cestitam ti[sm=bravo.gif][sm=bravo.gif] ajde vuci nas trudnjaco[sm=bravo.gif]
nadja puno srece,mi smp primili prvi pregnil,jos 5 komada pa idemo u Le a to pada za 5 nedelja[sm=smiley13.gif]...kako sporo ide,joj...prvi put smo bili jos u julu...[sm=smiley13.gif] a meni nisu ni uz uradili,fokusirali se na muza i mene ne pipaju kao da sam zarazna[sm=smiley36.gif]..hvala Bogu pa bice sve dobro[sm=bravo.gif]
svima vam zelim puno srece i [sm=modricrtici.gif]

Stranica: <<   < Prethodna stranica  18 19 [20] 21 22   Sledeća stranica >   >>