Uf, mrzim viruse[sm=lev.gif] Cuvaj se,mozda danas stigne[sm=hudicek1.gif]pa za tri dana u LE.[sm=bravo.gif] Ja juce zavrsila sa lilulicama,cekam[sm=hudicek1.gif]
U pravu si,danas stigla [sm=hudicek1.gif]..u cetvrtak ujutru idem u Le na ultrazvuk i da vadim hormone...izvinite ako sam dosadna ali ovde se osecam kao da pisem dnevnik pa mi lakse...javljajte i vi sta se desava kod vas..pozz
Zdravo lepotice! Evo mene posle 14 dana ilegale da vas obradujem, 14 dan posle ET beta je 714!!!!Nisam videla rezultat, samo su mi javili telefonom pa jos uvek ne verujem. Na ultrazvuk sutra, da vidim koliko [sm=duda.gif] ima.Morala sam da podelim ove lepe vesti sa vama.
Zdravo lepotice! Evo mene posle 14 dana ilegale da vas obradujem, 14 dan posle ET beta je 714!!!!Nisam videla rezultat, samo su mi javili telefonom pa jos uvek ne verujem. Na ultrazvuk sutra, da vidim koliko [sm=duda.gif] ima.Morala sam da podelim ove lepe vesti sa vama.
Ej,Carobnice....cestitam[sm=bravo.gif] [sm=bravo.gif] [sm=bravo.gif] Uzivaj sada pa kad malo dodjes sebi pisi nam kako si se ponasala posle ET. Da se radujemo jos malo[sm=sloncek.gif][sm=sloncek.gif][sm=sloncek.gif][sm=sloncek.gif][sm=sloncek.gif][sm=sloncek.gif][sm=sloncek.gif][sm=sloncek.gif][sm=sloncek.gif][sm=sloncek.gif]
Bravo carobnice,uzivaj sada[sm=bravo.gif],jel se meni cini ili je krenulo kako treba,trudnice sa svih strana,blago nama[sm=bravo.gif],ajde vucite nas sve[sm=smiley1.gif]
Nadjaa, meni je 1 koleginica koja je radila IVF rekla da potpuno mirujem do bete. Doduse, ona je betu radila 7.dana a ja 14. I tako sam ti ja potuno mirovala svih 14 dana. Naoruzala se vlaznim maramicama, nisam se ni kupala[sm=smiley19.gif] To mi je najteze palo ali sve za [sm=duda.gif][sm=duda.gif].
Cao svima ja sam neko ko je trebao da bude u novembru u Leskovcu, ali mi je [sm=hudicek1.gif] zakasnila dva dana pa se nisam uklopila u semu tako da sam pomerena za decembar... Cestitam svima na [sm=duda.gif]
Hvala, sto je najgore od svega problem ne postoji i to je ono najgore... Da znam sta je problem pa da se baziram na njega ali [sm=zmeden.gif] radili smo 4 insiminacije i bile su bezuspsne, suprug i ja smo se odma odlucili za Leskovac jer su nasi prijatelji bili dole i njima je uspelo za kliniku smo culi sve pohvale a i razgovor sa profesorom i osobljem nam je prijao :)
Ne znam kakva je sema u pitanju, znam samo da me je pitala kad sam dobila i kasd ocekujem sledecu [sm=hudicek1.gif] onda je nesto racunala i rekla da se ni sa jednom semom za novembar ne uklapam, predpostavljam da se odnosi na koriscenje kontaceptivnih pilula i terapije... Ali svakako mesec dana gore dole nista ne znaci cekala sam sest godina mogu i taj mesec :) Pocela sam da pijem mikrogenon i idem kod njih 19 novembra na razgovor sa docom oko terapije :)
Moguce :) Zamolila bi sve koje imaju brojeve telefona za smestaj u LE da mi posalju u poruci??? Kristina84 i Carobnice videla sam vase postove i da hvalite smestaj pa bi i Vas zamolila za kontakt telefon Unapred zahvalna svima
Hvala puno na cestitkama, vasa podrska mnogo znaci. Mala 82, poslah ti pp ali nemam pojma je li ti stigla. Javi ako nije da ti pustim ponovo. I sto je najbitnije, samo pozitivno i bice sve ok.