nadjaa -> RE: VTO - Klinika SPEBO Leskovac (22.10.2012 14:58:49)
|
IZVORNA PORUKA: mihi IZVORNA PORUKA: Mali Makac Ne zna se tacan razlog zasto celije nisu zrele. Kod mene je bilo to sto su se brzo razvijale, sto nije dobro. Proslo je deset dana od pocetka menstruacije do punkcije folikula. Ne znam koliko je prosecno potrebno, ali meni su brzo rasle i nisu imale vremena da sazru. Sledeci put ce mi potpuno promeniti protokol i terapiju, jer izgleda da sam burno reagovala na prosli. Nemoj da se plasis od necega sto jos nije doslo. Ja sam citala po forumima o raznim problemima i mislila sam sigurno ja to imam. Kad, desilo se nesto sasvim drugacije. Zato opusteno i raduj se velikoj mogucnosti da dodjes do svoje bebe. Zelim ti da uspes iz prve! E to je njihova greška i umesto da ništa ne platiš ti si platila VTO koja nije uspela. To je problem što se terapija za stimulaciju primenjuje šablonski. zasto ne pokušaš Segedin ili negde Van zemlje? ako se ne varam,Makac je negde napisala da su joj umanjili racun za 2000E.jer je ispalo kako je ispalo. Bice bolje sledeci put sada znaju kako da te stimulisu .A sto se tice odlaska u inostranstvo.....pa ne znam bas,oni dolaza kod nas ,mi idemo tamo i na kraju svakome je najbolja klinika na kojoj ostvari svoj san
|
|
|
|