RE: VTO - Klinika SPEBO Leskovac (Puna verzija)

Forum >> [Zatrudnjivanje] >> Želimo novog člana

Poruka

17 joka -> RE: VTO - Klinika SPEBO Leskovac (16.10.2012 12:19:18)

kristina, mila cestitam uzivaj u trudnoci![sm=bravo.gif]

nadjaa -> RE: VTO - Klinika SPEBO Leskovac (16.10.2012 13:24:34)

Hvala Kristina,uzivaj u trudnoci.Bas je pozitivan ovaj tvoj post ,uzivala sam dok sam ga citala[sm=smiley1.gif] Jelenka, srecno!!![sm=bravo.gif]

bojna -> RE: VTO - Klinika SPEBO Leskovac (16.10.2012 14:23:32)

Hvala sto si nam svima podigla raspolozenje...zaista je divno citati dobre zavrsetke...zelim ti sve naj najbolje i da uzivas sto vise sa bebicom....i ja imam policisticne jajnike pa imam samo par folikula pa se nadam da ce biti kvalitetni...sutra ih vade...Jako sam se rastuzila znajuci da ih ima 2-3 ali se nadam svemu najboljem...
Na pitanja o terapiji mozete da birate ali sam ja sve vreme isla kod njih i sa uzitkom sam ih primala jer su sestre fenimenalne i sa njima svaki kontakt i razgovor prodje kroz osmeh...
Pozdrav

imperial -> RE: VTO - Klinika SPEBO Leskovac (16.10.2012 16:07:00)

Kristina[sm=bravo.gif],svaka cast za optimizam,to je jako bitno,a za smestaj cu te sigurno kontaktirati kad mi bude trebao,ti ostani sa nama,da se druzimo,i ako nam zatreba jos neki savet od tebe[sm=smiley1.gif]

nata11 -> RE: VTO - Klinika SPEBO Leskovac (16.10.2012 17:15:49)

Kristina divna prica [sm=bravo.gif] uzivaj u trudnoci

razdragana -> RE: VTO - Klinika SPEBO Leskovac (16.10.2012 17:29:49)

kristina puno srece zelim ti lepu i laku trudnocu,posto smo se i mi odlucili za Le.pusti mi p.p broj telefona tog smestaja gde si bila trebace mi za jel i ja krecem sa kontraceptivima pa neka se nadje da obezbedim na vreme.koliko te je kostala terapija i postupak tj.sve ukupno jel su meni samo provizorno rekli pa da znam koliko mi treba para za proces?

lalojedac -> RE: VTO - Klinika SPEBO Leskovac (16.10.2012 17:47:18)

kristina hvala ti puno,naravno zanima me taj smestaj i volela bih da vidim slike,i sve...zelim ti laku trudnocu i lepu i zdravu bebicu[sm=bravo.gif]

carobnica0311 -> RE: VTO - Klinika SPEBO Leskovac (16.10.2012 18:40:29)

Zdravo lepotice! Naidjoh na forum i rekoh, hajde da se uclanim. Ja sam trenutno u LE, punkciju su mi radili u nedelju. Jedva cekam sutra da mi vrate moje embrioncice. Mnogo sam zadovoljna svima na klinici, uvek sa osmehom i pozitivni do besvesti, isto kao i ja. Ako Vam treba neka informacija, tu sam, jos uvek sam sveza i sve mi je poznato.

lalojedac -> RE: VTO - Klinika SPEBO Leskovac (16.10.2012 18:45:36)

carobnice zelim ti punoooooo srece i neka se svi emrioncici lepo prime pa da nam rodis lepe i zdrave bebe,mene najvise zanima smestaj i cene,zanima me i ceo postupak,naravno,ali on zavisi od zene do zene,svako drugacije reaguje i tako to

bojna -> RE: VTO - Klinika SPEBO Leskovac (16.10.2012 18:46:20)

Meni sutra rade punkciju i jedva cekam rezultat,jer imam malo folikula pa sam malo u grcu ali bice dobro...samo poziticno misljenje:))) sve najboljr sutra...Pozdrav

lalojedac -> RE: VTO - Klinika SPEBO Leskovac (16.10.2012 18:50:06)

bojna bice to dobro,ne brini,zelim ti sutra puno srece i lepih vesti,inace kako se radi taj postupak?

nadjaa -> RE: VTO - Klinika SPEBO Leskovac (16.10.2012 18:53:26)

carobnice, pa bas nam ovde nekako sve postaje carobno,koliko ce tu leskovackih bebica biti[sm=bravo.gif] [sm=bravo.gif] [sm=bravo.gif] Mozda ne bi bilo lose da kazete koju i o toj anesteziji,ja se nekako, jedino toga malo plasim[sm=smiley36.gif] Tebi sve najbolje,nabaci osmeh pa sutra po bebice[sm=bravo.gif]

nadjaa -> RE: VTO - Klinika SPEBO Leskovac (16.10.2012 18:55:16)

Bojna[sm=bravo.gif] [sm=bravo.gif] [sm=bravo.gif] navijamo!!!![sm=smiley1.gif]

carobnica0311 -> RE: VTO - Klinika SPEBO Leskovac (16.10.2012 18:58:07)

Hvala na lepim zeljama, uzvracam istom merom[sm=smiley1.gif] Mene je procedura kostala oko 2800 eura, bez smestaja i hormona koji se rade svaki drugi dan, zapala me najskuplja. A sama procedura punkcije folikula nije strasna, iako ja od straha nisam spavala celu noc. Samo mi se zavrtelo u glavi i to je sve cega se secam. Probudila se posle sat vremena samo sa vrtoglavicom iako su me plasili da ce biti povracanja, bolova u grudima... Potpuno bezbolno. Smestena sam u jednom hotelcicu na oko 15 min hoda do klinike. Svi su i tu ok, a meni je svakodnevna setnja prijala. Za zene sa klinike smestaj je 10 eura dnevno BB.

bojna -> RE: VTO - Klinika SPEBO Leskovac (16.10.2012 19:34:25)

mene je kostalo kruglo 300.ooo i nesto sitno, ispao sam njihov racun plus ostali izdaci....danas smo uzeli racun:)
punkcija se radi pod anastezijom,vade jajne celije koje treba da oplode(folikule) i posle 3 dana oplodjene vrate....
pozdravcic :)))))

razdragana -> RE: VTO - Klinika SPEBO Leskovac (16.10.2012 19:38:05)

carobnice puno srece i da nam se vratis bar sa jednom[sm=duda.gif] sve najlepse ti zelim,koliko se vremena vec tamo da znam koliko da planiram osustvo od kuce?

carobnica0311 -> RE: VTO - Klinika SPEBO Leskovac (16.10.2012 19:45:15)

Hvala, hvala. Ja bih htela vise [sm=duda.gif][sm=duda.gif][sm=duda.gif][sm=duda.gif][sm=duda.gif], ali moze i jedna, samo da je zdrava.
Ja sam ovde od ponedeljka, znaci 8 dana, i bicu tu do petka. Sutra da mi odrade embriotransfer i jos dva dana da odmaram pa tek onda da putujem. Sve u svemu, 13 dana, mada je sve individualno. Nadam se da neces imati problema sa terapijom i da ce biti najbrze moguce.

razdragana -> RE: VTO - Klinika SPEBO Leskovac (16.10.2012 19:49:56)

carobnice zelim je da se vratis i sa[sm=duda.gif][sm=duda.gif][sm=duda.gif] [sm=duda.gif][sm=duda.gif][sm=duda.gif]zelim ti to od srca ali po meni je bitno da proces uspe i da bude sve kako treba a za broj nije bitno bice kako ti se sudjeno.poslala sam ti p.p?srecno

carobnica0311 -> RE: VTO - Klinika SPEBO Leskovac (16.10.2012 20:15:57)

Hvala od srca. Iako sam pozitivna, mnogo mi znaci jos necije pozitivno misljenje i lepe zelje. Jedan savet: koleginica koja je radila IVF u Novom Sadu je prelezala sve vreme do prve bete. Bukvalno samo kupatilo i krevet, bez kupanja, tusiranja, samo vlazne maramice. Pomerala se najminimalnije moguce. To su joj savetovale zene koje su lezale sa njom u Novom Sadu i bile po 3, 4 puta. Poslusala ih je i uspelo je. Molila me je da mirujem iako doktori tvrde drugacije. Da probam i ja pa da uspem[sm=smiley36.gif][sm=smiley36.gif][sm=smiley36.gif]

17 joka -> RE: VTO - Klinika SPEBO Leskovac (16.10.2012 20:53:51)

Carobnice, mila da ti se ostvari zelja makar[sm=duda.gif][sm=duda.gif]
da sve prođe dobro i naravno vreme da proleti dio bete[sm=bravo.gif]

Malina KG -> RE: VTO - Klinika SPEBO Leskovac (17.10.2012 14:47:20)

upravo se vratila iz Leskovca,radila sam ultrazvuk,sve ok i dobila sam injekcije Diferelin,valjda se tako cita,svako vece u ruku po jednu bocu potkozno,istovremeno pijem mikroginon kontracepciju a kad dobijem da im se javim da ponovo rade ultrazvuk i da mi vade krv...a sta ce dalje biti nemam pojma,nisam ni pitala,cini mi se sto manje znam to mi je lakse..uglavnom radice VTO u novembru...meni se tako vrtelo u glavi i znojila sam se od treme sve dok nisam izasla iz klinike ,bas sam tremaros...

razdragana -> RE: VTO - Klinika SPEBO Leskovac (17.10.2012 15:03:10)

Malina koji je kod vas konkretno problem?puno srece i uspeha ti zelim.

Malina KG -> RE: VTO - Klinika SPEBO Leskovac (17.10.2012 15:04:47)

U cekaonici je bilo milion zena i ljudi,nisam ni znala koliko ljudi muci isti problem,strasno a drzavu bas briga...

Malina KG -> RE: VTO - Klinika SPEBO Leskovac (17.10.2012 15:06:41)

Smanjen broj spermatozoida i smanjena pokretljivost,ne znam kako se to strucno kaze ali rezultati mog muza su losi

Malina KG -> RE: VTO - Klinika SPEBO Leskovac (17.10.2012 15:09:36)

Razdragana jesi li i ti iz KG?

Stranica: <<   < Prethodna stranica  13 14 [15] 16 17   Sledeća stranica >   >>