nadjaa -> RE: VTO - Klinika SPEBO Leskovac (8.10.2012 18:47:35)
|
IZVORNA PORUKA: miska32 Devojke, mi smo se ipak odlucili za Prag. Sve pohvale za Medical Genesis, primili su nas odmah i vec za sl.nedelju zakazali nam micro-tese u Pragu. Dr. Antic je rekao da postoji bas velika sansa da tesa bude uspesna, jer su svi rezultati mm odlicni, pa posle toga da se spremam za ICSI. Javljam sta god da bude, da dam novu nadu svima koji muce muku sa azoo. miska32, zelim samo da ti kazem da sam ja imala jako lose iskustvo sa doticnim doktorom, ajde sto smo pukli 4000 evra za operaciju nego sto mi je napakovao i neke kondilome, carcinom u pocetnoj fazi...i svasta nesto vise se i ne secam ,znam samo da sam u nesvest htela da padnem kad sam se probudila iz anestezije a sestra sedi pored mene i prica mi sta su sve nasli....uzas!!!!! e onda je na red dosao i moj suprug, kao i on ima kondilome mora da ih skida i to kosta 500 evra e tu ja ne budem lenja ,vidim da nesto nije u redu, zakazem kod naseg lekara skidanje kondiloma(ne govoreci nista ) odemo tamo covek ga pregleda i kaze pa sta da skidamo on nema nista(a cena kod njega 50 evra) ja tu ukapiram koliko je sati, ispricamo dr. celu pricu ,covek se frapirao a ja vise nisam bila sigurna ni sta je meni radjeno i da li je stvarno nesto nadjeno. moj lekar kaze da su oni pisali sve i svasta samo da uzmu pare, ja sam se tada toliko razocarala u sve lekare da cetiri godine nisam bila ni kod jednog i naravno, naskodila samo sebi. ne zelim da te uplasim samo da ti kazem da dobro otvoris oci, to je samo moje iskustvo. puno srece.
|
|
|
|