RE: VTO - Klinika SPEBO Leskovac (Puna verzija)

Forum >> [Zatrudnjivanje] >> Želimo novog člana

Poruka

Meisje -> RE: VTO - Klinika SPEBO Leskovac (7.11.2012 15:37:56)

Tijana cestitam,da bude laka i lepa trudnoca[sm=bravo.gif][sm=bravo.gif][sm=bravo.gif]

nadjaa -> RE: VTO - Klinika SPEBO Leskovac (7.11.2012 15:39:57)

IZVORNA PORUKA: razdragana

drustvo jutros stigla[sm=hudicek1.gif] zvala Le.i pocinjem sa mikroginonom petog dana ciklusa i pijem do 5 januara naravno imam prekid od sedam dana mozel mi neko reci sta dalje jel se odmah nastavlja sa stimulacijom ili ima neka pauza jel se prvi put susrecem sa ovim stvarima a inace rekli su mi da u januaru radimo vto?

Razdragana, srecno!!!! Pa verovatno ces malo pre petog januara krenuti sa Diferelinom(mozda i ne ali to ce ti reci na kontrolnom Uz.)Od 5. cekas[sm=hudicek1.gif] i drugog ili trceg dana ciklusa ides na UZ., dajes krv za hormone i kreces sa stimulacijom. Od 7. dana ciklusa trbalo bi da budes u LE.Odprilike to tako izgleda ali svaka zena je prica za sebe. Sve najbolje!![sm=smiley1.gif]

razdragana -> RE: VTO - Klinika SPEBO Leskovac (7.11.2012 17:00:58)

nadjaa hvala na odgovoru meni je zakazan ulta zvuk za 24 decembar a rekli mi da pijem mikroginon do 5 januara,jel moze da se pocne terapija dok se piju jos tablete ili ce da prekinu tablete a da pocnu sa stimulacijom?sta ako meni stigne [sm=hudicek1.gif] pre 5 januara posto mi je ciklus dvadesetog-dvadeset drugog dana tako da bi se sve to pomerilo do 5 januara?

nadjaa -> RE: VTO - Klinika SPEBO Leskovac (7.11.2012 18:27:26)

moguce je da ti daju diferelin kad budes otisla 24.,sa njim se bockas svako vece do kraja stimulacije,a [sm=hudicek1.gif] ako stigne pre 5. se racuna kao lazni ciklus, ono sto njih zanima je ciklus koji stigne kada prestanes sa lilulicama. Ides kod njih 2. ili 3. dana ciklusa i tada kreces sa stimulacijom, znaci ubacuju ti i vecernju terapiju(menopur ili nesto slicno)Ja sam ,recimo sa diferelinom krenula2. dana a menopurom 3.ali sam na kratkoj semi i koristila sam lilulice samo mesec dana.To ti je u sustini to, kao sto rekoh sve je individualno.

nadjaa -> RE: VTO - Klinika SPEBO Leskovac (7.11.2012 18:30:34)

Greska, 2. ili 3. dana ti ubacuju JUTARNJU terapiju[sm=jezicek.gif]

mala_82 -> RE: VTO - Klinika SPEBO Leskovac (7.11.2012 18:42:25)

Tijana cestitam zelim ti lepu terudnocu [sm=bravo.gif][sm=bravo.gif][sm=bravo.gif]
Nadja Koalice pisite obavestavajte sta se desava kod vas.
Razdragana januar ce brzo doci [sm=smiley1.gif]

suncica2 -> RE: VTO - Klinika SPEBO Leskovac (7.11.2012 19:49:41)

caos,ja sam nova ovde[sm=smiley36.gif] nadam se da cemo se lepo druziti[sm=smiley1.gif]

koalica72 -> RE: VTO - Klinika SPEBO Leskovac (7.11.2012 21:01:12)

Nadjaa, meni je ciklus nešto oskudniji, a ne znam koliko će trajati. Danas je treći dan, a skoro da sam mogla da stavljam dnevne uloške. Inače nije tako. Šta nosiš od garderobe?

razdragana -> RE: VTO - Klinika SPEBO Leskovac (7.11.2012 21:34:53)

nadjaa sta se desava u tom slucaju sto kazes da je lazni ciklus?

mala_82 -> RE: VTO - Klinika SPEBO Leskovac (7.11.2012 22:51:12)

Suncice dobro nam dosla [sm=smiley1.gif] kakav problem je kod tebe u pitanju ?

koalica72 -> RE: VTO - Klinika SPEBO Leskovac (8.11.2012 7:08:29)

Nadjaa, sa koliko vodica rastvaraš 4 praška menopura?

daca77 -> RE: VTO - Klinika SPEBO Leskovac (8.11.2012 7:58:22)

Tijana, cestitam [sm=bravo.gif]
Nadjaa, koalica, navijam jakoo i pratim svakodnevno [sm=bravo.gif]

koalica72 -> RE: VTO - Klinika SPEBO Leskovac (8.11.2012 19:47:56)

Nadjaa, ženo gde si? Kako je prošlo danas? Javi seeeeee!

mala_82 -> RE: VTO - Klinika SPEBO Leskovac (8.11.2012 22:30:21)

Nadja kako proslo danas pisi nam,Koalice kad ti ides kako si ti?

nadjaa -> RE: VTO - Klinika SPEBO Leskovac (9.11.2012 9:00:59)

Evo me devojke,da vam podnesem izvestaj[sm=smiley36.gif][sm=smiley36.gif] Bili juce na UZ.i sve ok. DR.jako zadovoljan kako sam reagovala na stimulaciju kaze ima puno folikula. Zato sam dobila dva dana slobodno[sm=bravo.gif], sledeci UZ. u nedelju do tada mm. i ja uzivamo bas se dogovaramo da malo obidjemo okolinu LE. Koalice,sa jednom vodicom rastvaram menopur. Posle UZ juce, terapija mi je ostala ista, nista nije menjao. I da malo popljujem sebe,cisto da ne ureknem folikulcice.....pu,pu,pu......[sm=jezicek.gif][sm=jezicek.gif][sm=jezicek.gif]

nadjaa -> RE: VTO - Klinika SPEBO Leskovac (9.11.2012 9:07:21)

IZVORNA PORUKA: razdragana

nadjaa sta se desava u tom slucaju sto kazes da je lazni ciklus?

nista, to se ne racuna, kao da ga nije ni bilo. Ti si dobila semu za mikroginon, pijes ga do5. i tu nema promene.Bez obzira da li ti daju bocke pre petog, ili krenes malo da krvaruckas,lilulice pijes do 5. i samo ciklus koji tada dobijas se racuna za pocetak stimulacije Suncice, dobro dosla....Hvala na podrsci i ostalim curama, kuckamo se[sm=smiley1.gif]

koalica72 -> RE: VTO - Klinika SPEBO Leskovac (9.11.2012 9:17:34)

E, odlično nadjaa! Baš sam brinula što se ne javljaš.

mala_82 -> RE: VTO - Klinika SPEBO Leskovac (9.11.2012 10:13:35)

Nadja[sm=bravo.gif][sm=bravo.gif][sm=bravo.gif] i pu pu pu draga kako je u stanu jesi zadovoljna pisi pisi svaki dan

koalica72 -> RE: VTO - Klinika SPEBO Leskovac (9.11.2012 14:10:45)

mala82, idem u nedelju ujutru i ostajem. dobro sam, ne osećam ništa posebno. kao da mi nije ništa[image]http://www.ringeraja.rs/forum/smileys/smiley36.gif[/image]

nadjaa -> RE: VTO - Klinika SPEBO Leskovac (9.11.2012 21:06:09)

IZVORNA PORUKA: koalica72

mala82, idem u nedelju ujutru i ostajem. dobro sam, ne osećam ništa posebno. kao da mi nije ništa[image]http://www.ringeraja.rs/forum/smileys/smiley36.gif[/image]

Koalice ,pa i nije ti nista..malo ces samo da budes trudna i to je sve[sm=smiley36.gif][sm=smiley36.gif][sm=smiley36.gif] E, a stan je prelep. Dvosoban,kupatilo,wc(odvojeno),kuhinja sa trpezarijicom, tv,komp.,sve cisto....extra,nas dvoje kao da smo kod kuce[sm=smiley36.gif] Bas se nesto mislim...tako je sve do sada islo lagano i super i oko stana i pogodak sa stimulacijom, juce uz. odlican....prosto me je strah kontrole u nedelju, mislim se nesto ce da se izmalerise. Nadamo se najboljem![sm=bravo.gif][sm=smiley1.gif]

razdragana -> RE: VTO - Klinika SPEBO Leskovac (9.11.2012 21:27:18)

nadjaa gde si odsela pusti mi p.p broj telefona jel trebace i meni za januar smestaj i koja je cena dnevnog smestaja.srecno u postupku i da nam se vratis bar sa [sm=duda.gif][sm=duda.gif]

razdragana -> RE: VTO - Klinika SPEBO Leskovac (9.11.2012 21:28:44)

sutra krecem sa mikroginonom pa mi recite kad je ga najbolje piti?

nadjaa -> RE: VTO - Klinika SPEBO Leskovac (9.11.2012 22:02:59)

Ja sam sebi organizovala da ga pijem oko 14h, jer je to vreme kada sam kuci naredna tri sata. Za slucaj da ga lose podnosim bolje da sam kod kuce.Citala sam po forumima kako moze da bude zeznut pa sam se ufurala da ce i meni da bude lose od njega, popila sam prvu lilulicu i legla u krevet cekajuci da mi se nesto desi.....lujka![sm=jezicek.gif] Pojacan apetit je sve sto sam ja od njega osetila.Znas kakav ti je tempo zivota pa je najbolje da sama odlucis u koje vreme da ga uzimas.Saljem ti sutra tel. I srecno sa lilulicama[sm=smiley1.gif]

mala_82 -> RE: VTO - Klinika SPEBO Leskovac (9.11.2012 22:29:23)

Nadja bas mi je drago samo uzivaj i [sm=smiley36.gif] [sm=bravo.gif][sm=bravo.gif][sm=bravo.gif]
Ja mikroginon pijem oko 11 meni uopste nista ne smeta samo mi se mozda malo vise jede [sm=smiley36.gif]
Koalice sa srecom i javljaj sta se desava...

koalica72 -> RE: VTO - Klinika SPEBO Leskovac (11.11.2012 13:58:41)

Drugarice moje, evo i mene. Preživela današnji uz. Dr kaže da sam dobro odreagovala, zadovoljan je. Inače je gužva danas bila strašna. Bilo je nekoliko parova za koje nisu imali lepe vesti, pa me je to rastužilo. Smestila sam se i rešila da do kraja dana odmaram i uživam. Nadjaa, u koje vreme si ti danas bila?

Stranica: <<   < Prethodna stranica  20 21 [22] 23 24   Sledeća stranica >   >>