dunja RR -> RE: Blighted ovum - prazan GM (13.8.2016 20:08:33)
|
Prva sumnja je bila negde u 7+4. Pa su mi naredne dve nedelje ako se dobro sećam na 7 dana radili UZ. U međuvremenu sam otišla na još jedno mesto, čisto da eto, smirim sebe, ali mi je i ta druga dr. (privatno) isto potvrdila. Nije htela ni da mi naplati UZ, kada je videla koliko sam skrhana. Moj savet, ako možeš, ne idi kod drugog dr., koštaćete živaca, a možda i novca (mada znam da o tome sada i najmanje razmiljaš). Ali ako možeš, izdrži i sačeka UZ kod svoje dr. Meni su kiretažu radili negde na prelazu između 9 i 10. nedelje. Radije bi da ti sve ovo ne pričam, jer znam kako ti je. Mislim da je najdobronamerniji savet-budi spremna na sve. Neke priče imaju srećan kraj, kao kod naše degu (pisala je iznad), neke imaju tužan kraj. I ako sada ne bude, biće uskoro. Ja sam 3 meseca posle kiretaže radila FET, i tada je bila uspešna trudnoće, imam dečaka od 2 godine. BO se retko ponavlja, gotovo nikad, a vrlo često posle njega bude uspešna trudnoća. Znaj i ako jeste BO (a ja se svim srcem nadam da nije), dobar je znak što je došlo do trudnoće, ti možeš da zatrudniš (nevezano da li si prirodno ili VTO). BO se dešava zbog greške u hromozomu ili zbog virusa. Znam da ovo sve nije nikakva uteha trenutno. Još jednom veliki [sm=smiley31.gif]
|
|
|
|