Suncicabg -> RE: Blighted ovum - prazan GM (25.5.2023 13:03:29)
|
IZVORNA PORUKA: dunja RR Sunčiiii [sm=smiley31.gif] Juče sam ti pisala, sve već znaš, ja sam prošla kroz to. Uvek ima nade naravno, i svi mi verujemo do trenutka kada nam kažu ili da je sve ok, srculence se čuje, ili da nažalost više nema nade. Ja sam blighted ovum baš teško prebrodila, jer sam bila ubeđena da je to to, kada je beta pokazala lepe brojke. Mislim da mi je taj period bio najteži u životu ikada, na svu sreću, kratko je trajao. Iskreno, kada sam malo odbolovala, otišla sam na more, vratila se jača, besna, rešena da sledeći put mora biti dobro. I tako je i bilo, tri meseca nakon BO, Sava je bio u stomaku, a ostalo je istorija. Ja ti želim iz sveg srca da se srculence već na sledećem UZ čuje, i da se radujemo sa tobom u trudničkim temama, ali i ako bude drugi ne tako lep scenario, spremi se na to kao mogućnost, odboluj i izađi jača iz svega. Jer BO je dobar znak - da možeš da zatrudniš. Tako je mene moja dr bodrila, i bila je u pravu. Grlim te jako i nadam se da se vidimo uskoro [sm=smiley31.gif] 🙏 Hvala Dunjice na svakoj reci Nadala sam se da ce javiti neko ko je doziveo cudo... A svakako dalje se mora, zene odavde su me odavno tome naucile ❤️
|
|
|
|