|      
Želiš da odustaneš od takmičenja?
Pre nego što potvrdiš svoju odluku, upoznaj se sa detaljima.
Ukoliko potvrdiš odustajanje, na tvoj računar ćemo automatski ubaciti cookie, koji će nam omogućiti da te tokom takmičenja (26.04 -30.04.2021) prilikom dolaska na portal prepoznamo i omogućimo ti neometano korišćenje portala, bez prikazivanja ikona Ringerajinog sponzora, odnosno kontrole uz desni rub ekrana.

Istovremeno, oduzećemo ti sve prikupljene bodove, čime se na žalost gubi pravo za osvajanje nagrade.

Da li još uvek želiš da odustaneš od takmičenja?
Ringeraja.rs koristi "kolačiće" u cilju pružanja boljeg korisničkog iskustva, praćenja posećenosti i prikaza oglasa. Postavke prihvatanja kolačića podesite u vašem internet pretraživaču.
Nastavkom korišćenja smatra se da se slažete sa korišćenjem kolačića u navedene svrhe. Za nastavak kliknite "U redu".   Saznajte više.
Korisnici na ovoj temi: niko
  Odštampaj
Stranica: <<   < Prethodna stranica  2 3 [4] 5 6   Sledeća stranica >   >>
Korisnik
Poruka << Starija tema   Novija tema >>
   RE: Kako oblaciti novorodjence u ljetnjim mje...
9.6.2010 18:17:57   
marince1
IZVORNA PORUKA: simke

Ja sam pratila Simketove reakcije,kad bih ga natrontala on je kenjkao,a kad ga raskomotim on bi gugutao.Ma,znojao se za medalju,pa sam skontala da bih možda trebala da ga raskomotimuser posted image Joj,da sam uslikala njegovu facu...drugo dete,ali totalnouser posted image

Isto!!!
Moj David nije navikao na mnogo toplo,cim ga obucem vise ,galami

Ko zna zasto je to dobro...

Nista u zivotu nije slucajno!

(odgovor članu simke)
Direktna veza do poruke: 76
9.6.2010 22:26:36   
gagana83
IZVORNA PORUKA: buhla

IZVORNA PORUKA: Dora

Nego, kad je baš vruće, jel su čarapice obavezne? Pitam onako, Sari su vrele noge pa sve mislim dal preterujemuser posted image

hhihihi i to se bas i ja pitam (jer ja nosim carape, sva sam osetljiva i uvek se ozebem kad su mi stopala gola, pa i na 30 stepeni!)

Da ali ti hodas a bebi noge ne dodiruju pod pa ce se tesko razboleti ako nema carapice na +30.

Ma sta se ja uopste pravim pametna kad i ja Uni uvek oblacim carapiceuser posted image

Mene interesujete kako oblacite bebe za spavanje?

ISKLJUCI PINK , UKLJUCI MOZAK!!!!!!

(odgovor članu buhla)
Direktna veza do poruke: 77
9.6.2010 22:32:10   
SUPER MAMA
Mene interesujete kako oblacite bebe za spavanje?

Ova je odlicno pitanje.Prosle godine imali smo veoma taanke pidzamice da nekazem providne.U pocetku sam joj stavljala i bodi odozdo a zatim kad su bile temperature iznad 30 stepeni samo pidzamice i bilo joj prijatno.Prosle godine je Monika imala u ovaj period 8 meseci.
Sada imamo 20 meseci i ponovo pidzamice ali tri- cetvrt je rukav i odlicne su.Ima i da se kupe i pokrivala sma je a i sad samo sa carsav mali.
Dobro ja pricam ovde kako sam radila prosle godine kad je bila beba, nadam se da mi nezamerate.

(odgovor članu gagana83)
Direktna veza do poruke: 78
9.6.2010 22:41:21   
gagana83
Ja se plasim da ne preterujemuser posted image user posted image

Nocu joj obucem pamucan bodic i pantalonice ili pamucnu stramplicu i stavim je u dzak od frotira.
Mada u sobi gde spava je prijatna temperatura,nije pretoplo.

ISKLJUCI PINK , UKLJUCI MOZAK!!!!!!

(odgovor članu SUPER MAMA)
Direktna veza do poruke: 79
9.6.2010 22:55:04   
micketta
IZVORNA PORUKA: Snelle

Ja sam danas mom detetu obukla bodić kratkih rukava i čarapice i odozgo je prekrila nekim prekrivačem, koji i nije baš toliko tanak, mada nije ni debeo. Nije se oznojila, ali je sva bila vrela. Ja dok ukapiram kako dete da obučem napuniće 18 godina user posted image

ja bodic bez rukava, carapice i nisam je prekrivala, ali kod mene u stanu je pakleno. sta ces, potkrovlje. a klimu ne smem direktno u nju. doduse malo sam je vise razgolitila jer je imala temperaturu 37.3 pa mi gdj halo beba rekla da raskomotim dete user posted image

zna baba

(odgovor članu Snelle)
Direktna veza do poruke: 80
9.6.2010 23:04:44   
Anck Su Nmaun
Mene nesto strah da je stavim na spavanje u kratke rukave...spava u zeki pidzamici tankoj dugih rukava.... nije pokrivena naravno!

(odgovor članu micketta)
Direktna veza do poruke: 81
9.6.2010 23:21:45   
Diabla
Ja kao pametujem nesto prije par dana da ne treba bundati bebe, a meni David 4 noci se budio, plakao. Bilo mu vruce. Sinoc je spavao samo u bodiju bez rukava, i cijelu noc je spavao. Ali zato ja nisam jer sam ga pokrivala cijelu noc. Nocas ima samo tanak bodi dugih rukava i tanki donji dio trenerke, ali ga necu pokrivati. Mi inace spavamo pored otvorenog prozora, zna biti svjeze pred zoru. Preko dana je u kuci samo u bodiju, klima nam radi ali na minimum i krilca su podignuta. Off topicuser posted image

Something is rotten in the state of Denmark.

(odgovor članu Anck Su Nmaun)
Direktna veza do poruke: 82
9.6.2010 23:44:32   
Anck Su Nmaun
Ko o cemu baba o ustipcima... user posted image user posted image
Pitanje>  Do kad se moraju bebama pokrivati usi kad izlazite napolje?
Da li je dosta da stavimo samo sesiric koji ne pokriva usi?

(odgovor članu Diabla)
Direktna veza do poruke: 83
9.6.2010 23:47:23   
Diabla
Ma ne trebas pokrivati usi viseuser posted image Ako je beba izlozena jakom suncu onda mora imati neku kapicu, a predpostavljam da nije nego joj se spusti krov od kolica, tako da ne treba.

IZVORNA PORUKA: Anck Su Nmaun

Ko o cemu baba o ustipcima... user posted image user posted image
Pitanje>  Do kad se moraju bebama pokrivati usi kad izlazite napolje?
Da li je dosta da stavimo samo sesiric koji ne pokriva usi?

Something is rotten in the state of Denmark.

Direktna veza do poruke: 84
9.6.2010 23:49:18   
simke
Siniša spava u pampersu,pokrila sam ga tankim ćebencetom,jer je u stanu toplouser posted image

Anck a što joj pokrivaš ušiuser posted image Napolju je preko 30 stepeniuser posted image

Direktna veza do poruke: 85
9.6.2010 23:52:10   
sneza24
Preko dana samo u bodicu kratkih rukava (ili bez rukava) i u sortsu i carapice obavezno,ponekad mu ih skinem.
A spava u bodicu isto kratkih rukava ili bez rukava i u donjem delu pidzamice a pokrivam ga tankim cebencetom.

(odgovor članu Diabla)
Direktna veza do poruke: 86
9.6.2010 23:55:27   
Ellenica
Aleksa je danas bio u MAjci bez rukava i šorcu, čarape poseje na sve strane pa ga jurim u šetalici da ga obujem.
Spava u pidžami iz jednog dela kratkih rukava i nogavica u čerapama obavezno jer se otkrije.

Veliki sam mamin dečak

(odgovor članu sneza24)
Direktna veza do poruke: 87
10.6.2010 8:12:27   
LillyT
Ja sam Laru nocas ostavila samo u bodicu na kratke rukave i prekrila je cebencetom po nogama. Jutros kada sam ustala imam i sta da vidim, mukica skroz pokrivena. Mm je ufaclovao da beba ne nazebe user posted image Stvarno ne znam ko je od nas dvoje lud.... bice da sam ja

Zgodna nisam, ali nezgodna jesam

...and all I can do is try

(odgovor članu Ellenica)
Direktna veza do poruke: 88
10.6.2010 9:17:10   
micketta
nisi ti. on je! user posted image
ne znam koliko vam je toplo u stanu, kod nas je i nocu sauna, tako da ja Danicu uopste vise ne pokrivam. pokusala sam, ali ona brze bolje nogama strgne frotir sa sebe.

zna baba

(odgovor članu LillyT)
Direktna veza do poruke: 89
10.6.2010 11:00:12   
Anck Su Nmaun
IZVORNA PORUKA: simke

Anck a što joj pokrivaš ušiuser posted image Napolju je preko 30 stepeniuser posted image

Pa neznam eto sve se bojim da  ne dobije upalu usiju user posted image ... nismo sad na ove vrucine izlazili ali onda moram kapicu ili??? Milsim jeste napolju uzas toplo al ona je mala pa nista ne znam nisam pametna user posted image

(odgovor članu simke)
Direktna veza do poruke: 90
10.6.2010 11:18:13   
simke
Ne mora kapica,kad je beba ionako u hladovini(navučeš tendu)user posted image Kapica treba samo ako joj je glava izložena direktno suncu ili  jako duva vetar,ovako joj činiš magareću uslugu,jer se pod kapom glavica oznoji i eto ti prehladeuser posted image

< Poruku je uredio simke -- 10.6.2010 11:20:00 >

Direktna veza do poruke: 91
10.6.2010 11:21:16   
Anck Su Nmaun
Hvala na savetu ..ja bi je  natrpavala trakama i kapicama user posted image da imamo tu tendiicu pa je stiti ..o boooze koja sam biserka user posted image

(odgovor članu simke)
Direktna veza do poruke: 92
10.6.2010 11:22:39   
simke
Sve smo mi bile u tvojoj kožiuser posted image

Direktna veza do poruke: 93
10.6.2010 12:26:51   
Unica
evo ja sad sa kontrole i Dr me opljuvala sto sam joj obukla carape user posted image
kaze da joj to samo nabija temperaturu i da telo ne moze da dise. tanka kapica, sesiric ili maramo samo ako je izlozena direktno suncu. mada ja izbegavam direktno sunce inace. naze na ovakvo vreme dosta joj je samo bodic kratkih rukava.
a ne smem da pisem kako sam ja Unu obukla... a napolju 30 stepeni.

Bolje je biti vrabac, nego papagaj koji tripuje da je slavuj.

(odgovor članu simke)
Direktna veza do poruke: 94
10.6.2010 15:57:08   
Iwana87
i ja pojma nemam sta radim vise.Sve mi se cini da smo previse mali da se setamo,a ipak uziva kad ga iznesem na terasu .Ovde je do 40 s preko dana pa samo ujutru ranije ili kasno uvece mozemo napolju,Samo kako da ga obucem,u sobi nam je 26 s sto je za mene mnogo,ali nikako da padne temperatura,dok sam slusala babe prvih par dana oblacila sam mu i bodi sa dugim rukavima i stramplicu isto dugih rukava,pa i carapice ispod,i jos je uvek pokriven cebetom.sad ga polako svlacim,strah me je odjednom sad da ga razgolitim,sad je samo u bodiju i dole u pantalonicama.

(odgovor članu Unica)
Direktna veza do poruke: 95
10.6.2010 16:03:24   
Verus
Ja je oduvek oblacim kao i nas, ali jedan sloj vise-i to prvih mesec dana, sada, je oblacim kako bih i sebe-znaci ako su joj hladne nogice onda obucem carapice, i nosi bodi bez rukava...klima radi u kuci, tako da jedino pazim da ne bude na udari vazduha to je sve...mislim da ih ne treba pretrpavati ni to nije zdravo....

(odgovor članu Iwana87)
Direktna veza do poruke: 96
10.6.2010 16:06:50   
Pretty78
David sutra puni mesec dana, trenutno je u stanu 26 stepeni i on je ovako obucen user posted image .
Mada na desnoj nogici izgleda kao da su dugacke pantalone ali nisu kratke su kao na levoj
Meni je to ok jer je meni jako toplo pa je verovatno i njemu. I po izgledu koze, koja nije na "grožđe" ako me razumete vidim da mu nije hladno...tako idemo i napolje samo kad spava prekrijem ga pelenicom malo ali se opet oznoji

Ja sad nemam svoju dragu, i njen ne znam glas.Ne znam mesto na kom živi ili počiva;Ne znam zašto nju i san mi java pokriva;Možda spava, i grob tužno neguje joj stas.Ja sad nemam svoju dragu, i njen ne znam glas!!

(odgovor članu Iwana87)
Direktna veza do poruke: 97
21.6.2012 17:54:41   
Alexxa
Jaoj, predivan je!user posted image user posted image

Nego, u kakavoj odeći ja da izvedem bebu iz porodilišta ako bude ovakva vrućina????

(odgovor članu Pretty78)
Direktna veza do poruke: 98
21.6.2012 18:02:16   
Anoniman
Prošlog juna beše malo manja skapsa ali jest bila pa smo žabu izneli samo u bodiju kratkih rukava. Kod kuće je najviše bila samo u peleni a kad spava jedna tetra preko stomaka. I ovo leto smo u tom izdanju najčešće.

(odgovor članu Alexxa)
  Direktna veza do poruke: 99
14.4.2013 19:39:38   
Figaro88
Andrea se rodila u avgustu i bila je samo u pelenama i benkici,i naravno carapiceuser posted image Sledece leto je bila u bodijima kratkih rukava i carapicama.Moja mama je insistirala da joj oblacimo i zeke ali stvarno nije imalo potrebe.Uvek kada joj pipnem stomak bio je topao,znaci da joj je tako bilo ok.Tako je i spavala,ili samo u bodiju a preko pelena ili tanko cebence.

Of course it is happening inside your head, but why on earth should that mean that it is not real?

(odgovor članu Anoniman)
Direktna veza do poruke: 100
Stranica:   <<   < Prethodna stranica  2 3 [4] 5 6   Sledeća stranica >   >>
Stranica: <<   < Prethodna stranica  2 3 [4] 5 6   Sledeća stranica >   >>
Idi na:

NAJLEPŠA IMENA ZA DEVOJČICE koja ste vi iz...
Napravili smo listu najlepših imena za devojčice prema vašem izboru.
Lista najlepših ženskih imena GRČKOG porekla
Niste još odlučili kako ćete nazvati vašu devojčicu? Potražite inspiraciju među imenima grčkog porekla, jer svako od nji...

image
AnaTamara
Preporuka budućim mamama!
Porođaj je sve bliže, pripremaju se stvarčice, između ostalog i Fitolat, koji mi je mnogo pomogao sa prvim detetom, uspeli smo da uspostavimo laktaciju!  Više >>
image

Anketa

За дојиље.
пеперутка16

Мало чудно питање, али ме занима: да ли су дојиље пробале своје млеко?

Click Here