RE: DIET PLUS-KILOGRAMI MINUS (Puna verzija)

Forum >> [Porodični život] >> Mršavljenje

Poruka

tanjica85 -> RE: DIET PLUS-KILOGRAMI MINUS (16.3.2012 13:22:51)

zadovoljna sam, mb. za sad ne mogu da napisem nista lose. jos uvek nisam osetila nikakve nezeljene posledice, a nadam se da i necu. [sm=smiley1.gif]

mala buba -> RE: DIET PLUS-KILOGRAMI MINUS (29.3.2012 8:30:46)

sta vam je s tim diet+, gde god se okrenem neko ga pije. znam da je tv reklama odlican marketing, ali bas tooooliko. [sm=smiley13.gif]
ove moje koleginice poludele. ajde za zene i da razumem,ali i da se i muskarci interesuju.... [sm=smiley36.gif]

tanjica85 -> RE: DIET PLUS-KILOGRAMI MINUS (2.4.2012 12:47:28)

ja sam zadovoljna. [sm=smiley1.gif] pokmaze
apetit se znatno smanji

mala buba -> RE: DIET PLUS-KILOGRAMI MINUS (20.4.2012 1:53:18)

drago mi je da si ti srecna i zadovoljna. koliko puta dnevno se trujes tim tabletama? ono kao,dorucak,rucak vecera...pre i posle
doruckujes, popije tabletu, onda malo sis cevap, tableta, pa malo mek sa decom pa tableta, pa vecera za muzica pa tableta. ma idi bre [sm=smiley36.gif]

minavb -> RE: DIET PLUS-KILOGRAMI MINUS (20.4.2012 7:53:26)

Čekaj, jel tanjica mršavi uz hrono ishranu ili uz tablete?

tanjica85 -> RE: DIET PLUS-KILOGRAMI MINUS (20.4.2012 9:24:09)

drage moje, jos ovaj mesec da istrosim ovu kutiju i kraj. kombinovala sam hrono ishranu i taj diet plus. i dalje sam na hrono ishrani.
sad ostaje da se rade vezbe i zategnu misici.

mb, pijem jednu tabletu dnevno pre rucka i to je to. naravno da se ni ja ne bih kljukala tri puta dnevno. ovo sam probala, zadovoljna sam, skinula sam koliko sam zelela i tu je stop. sad ostaje jos par dana do kraja meseca i kraj. posle samo vezbe,vezbe i vezbe.

indy_25 -> RE: DIET PLUS-KILOGRAMI MINUS (20.4.2012 10:32:36)

Bravo Tanjice [sm=bravo.gif][sm=bravo.gif][sm=bravo.gif]. Uvijek mi je drago kad cujem da je neko smrsao valjda osjetim onu srecu kad sam ja bila debela pa smrsala.

sojcica -> RE: DIET PLUS-KILOGRAMI MINUS (20.4.2012 20:20:39)

Ja dve-ipo godine imam visak.U pocetku je bilo 10kg.Zadnjih godinu dana blokiram na 5kg viska,pa se iz ocaja opet vratim na onih 10kg.Krenula sam na forum o hrono ishrani,pa sam ugledala ovaj.Procitala sam sve vase postove i ukapirala da meni nije potrebna nikakva specijalna dijeta.U stvari,Pecin post mi se najvise svideo,t.j. pronasla sam se u njenoj prici.Svaki put kada bih skinula 4-5kg za mesec ipo-dva,ja sam i smanjila apetit,a nisam gladovala.Imala sam dva-3 obroka,sa malo ili bez hleba i BEZ slatkisa.Posle 20h,nista hrana.Ali mi se uvek desi neki praznik,slave,i tako to krene...A i nestrpljiva sam,brate,ja bih za mesec svih 10kg-CAO.E,nemoze...Hvala Peco,sto si me podstakla da shvatim,da ja vec imam resenje za svoje kilograme.A sto se tice preparata[sm=zmeden.gif],popila sam ih lom,cajeva,ne pitaj.Sve su to gluposti.Samo disciplina.Pozdrav

tanjica85 -> RE: DIET PLUS-KILOGRAMI MINUS (23.4.2012 13:42:18)

hvala, indy. ja sam pri kraju. jos par dana i kao nova. Nastavicu da se prodrzavam ove hrono ishrane, zato sto mi se dopada, a i inace se tako hranim.
za sad sam zadovoljna svojom kilazom i molim boga da se kg vise ne vrate.
Peco, zamolila bih te da i meni posaljes, zanima me o cemu se radi

stoja88 -> RE: DIET PLUS-KILOGRAMI MINUS (29.4.2012 14:15:01)

caoo svima,

danas sam se i ja ovde uclanila da vidim vase iskustvo sa diet plus :)
i ja planiram da to probam jel imam i ja malo viskih kilograma. al je problem sto ja zivim u austriji a to ovde nema da se kupi a oni to nesalju van srbije :/
pozz

peca -> RE: DIET PLUS-KILOGRAMI MINUS (29.4.2012 14:31:19)

stojo, ne sumnjam da u austriji mozes da nadjes isto s.... samo drugo pakovanje [sm=smiley21.gif]

lepo vreme, dobro drustvo, malo mozga , malo volje i resices se toga [sm=bravo.gif]

tanjica85 -> RE: DIET PLUS-KILOGRAMI MINUS (30.4.2012 11:10:15)

svako ima pravo na sopstvenio izbor, delimicno se slazem s pecom,ali sam ja ovim proizvodom zadovoljna.
ne verujem da ima u Sloveniji da se kupi bas taj preparat. Kad kupujes bilo koji preparat, obavezno pogledaj sastav

stoja88 -> RE: DIET PLUS-KILOGRAMI MINUS (1.5.2012 16:54:19)

ima i ovde dosta prozivoda peco al nisam nijedan probala :)
kolko dugo si ti koristila diet plus tanjice? i kolko kg si skinula?

tanjica85 -> RE: DIET PLUS-KILOGRAMI MINUS (3.5.2012 11:10:18)

tri meseca. vaga mi ne meri tacno, ali otprilike 10 kg,ako ne i vise, to mogu da vidim po farmerkama. izmericu se danas kod jetrve,pa javljam.

Cecana -> RE: DIET PLUS-KILOGRAMI MINUS (6.5.2012 21:54:47)

Tanjice koliko si smrsala za tri meseca?
Ja sam na Hrono 2 meseca i smrsala sam 8 kg.Ja sam prezadovoljna.Jos par kilograma do leta da skinem i bicu fit.Da napomenem da jedem po neki slatkis svaki dan.Sto se fizicke aktivnosti tice pocela sam pre dve nedelje da vozim bicikl,svaki dan po pola sata-sat,nekad i duze.

tanjica85 -> RE: DIET PLUS-KILOGRAMI MINUS (7.5.2012 13:23:28)

napisala sam, otprilike 10 kg, ako ne i vise. ne radi mi tacno vaga.
i ja sam na hrono ishrani, odusevljena sam.

stoja88 -> RE: DIET PLUS-KILOGRAMI MINUS (14.5.2012 11:09:20)

kako ide ta hrono dijeta? jel mozete mi dati rezept :) bas bi htela to probati ako je dobra i ako se skida tako kilogrami.
pozz

Olga75 -> RE: DIET PLUS-KILOGRAMI MINUS (14.5.2012 11:11:02)

Stoja , pogledaj prvu stranu teme koja ima samo tri strane [sm=smiley1.gif]
pardon , ovo je cetvrta strana

tanjica85 -> RE: DIET PLUS-KILOGRAMI MINUS (14.5.2012 12:14:52)

IZVORNA PORUKA: Cecana

Tanjice koliko si smrsala za tri meseca?
Ja sam na Hrono 2 meseca i smrsala sam 8 kg.Ja sam prezadovoljna.Jos par kilograma do leta da skinem i bicu fit.Da napomenem da jedem po neki slatkis svaki dan.Sto se fizicke aktivnosti tice pocela sam pre dve nedelje da vozim bicikl,svaki dan po pola sata-sat,nekad i duze.

Cecana, koji slatkis jedes? Nista osim cokolade za kuvanje nisam jela.

Cecana -> RE: DIET PLUS-KILOGRAMI MINUS (14.5.2012 16:24:10)

Tanjice ja pojedem za uzinu jednu vocku(jabuku ili bananu,ili jagode) i 2-3 reda obicne mlecne cokolade,ili parce torte,ili cok.bananicu.Znaci konkretni slatkisi.Prvih mesec dana sam jela crnu cokoladu i jabuku.
Sad sam dve nedelje stajala na istoj kilazi,evo sad je opet krenulo.

tanjica85 -> RE: DIET PLUS-KILOGRAMI MINUS (16.5.2012 12:42:53)

meni je voce zapravo uzina, izmedju doruck i rucka i izmedju rucka i vecere. trudim se da ne jedem voce rano ujutru, isto tako se trudim da ne jedem voce kasno uvece.

kolac pojedem s vremena na vreme, mozda 1 nedeljno, eventualno 2x kad sam u PMSu. takodje ponekad pojedem bonzitu ili cokoladu za kuvanje.

mala buba -> RE: DIET PLUS-KILOGRAMI MINUS (16.6.2012 16:13:00)

cekaj, cekaj...prestala si da pijes taj Diet + i sad si na hrono ishrani ili si kombinovala preparat i hrono?
jesi postigla zeljenu kilazu? Moj kolega skinuo 7 kg za mesec dana s tim diet +, samo mislim da ce se tako lako izgubljeni kilogrami brzo vrati. [sm=smiley36.gif]

tanjica85 -> RE: DIET PLUS-KILOGRAMI MINUS (18.6.2012 10:15:47)

u pocetku sam kombinovala hrono ishranu i Diet Plus. Nakon 4 kutije, tj 4 meseca, resila sam prestanem jer sam postigla ono sto sam zelela. mozda mi je ostalo da skinem jos 3, 4 kg i to je to. Taman pred leto. Pocela sam i da vezbam jer mi je koza dosta opustena, sva sam mlitava, a kako i ne bih bila kad sam izbubila preko 13 kg.

sad sam samo na hrono ishrani.

mala buba -> RE: DIET PLUS-KILOGRAMI MINUS (2.7.2012 8:26:52)

[sm=bravo.gif] Tanjice, mada mislim da si i sa hrono ishranom mogla toliko da skines. ne znam sta da ti kazem, ti najbolje znas. [sm=bravo.gif] za odluku da vezbas. nepoverljiva sam prema tim preparatima, ja se ne bih trovala koliko god da vidim rezultate. imam visak, ali se ne usudjujem. cula sam i za diet plus, a i za hrono ishranu. mada sam za hrono saznala od vas i prezadovoljna sam.

tanjica85 -> RE: DIET PLUS-KILOGRAMI MINUS (4.7.2012 13:06:36)

u pravu si, mogla sam,ali sam zelela da ubrzam taj proces mrsavljenja. kao sto sam vec napisala, dopao mi se sastav proizvoda, a sad i rezultat koji sam postigla, nisam se pokajala.

Stranica: <<   < Prethodna stranica  2 3 [4] 5 6   Sledeća stranica >   >>