choopa choops -> RE: Sport (20.10.2016 0:33:17)
|
L se upisala na folkor, oduševljena je! Ona bi htjela i plivanje, ali ja stvarno ne mogu... A M je upisao karate. Dopada mu se, mada mislim da nema buducnost u tome, tj da ce mu s vremenom dosaditi, baš kao i fudbal. Ali, prije nekoliko odemo mi slučajno na košarkaški teren i MM mu baci loptu, on uzme da je vodi i on skoro pa ubaci u koš. Drugi put opet. Tu je bio trener koji se baš zainteresovao za njega i kao ajde, ajde još jednom, ali M nije htio, odmah se postidio i kao: JA treniram karate, neću. A on kad zapne, to je kraj. Nema te sile da ga nagovoriš. E sad, i MMu i meni je košarka omiljeni sport, mužu nedosanjani san i od sveg srca bi voljeli da se on baš tim sportom bavi, ali on jok [sm=smiley36.gif] I šta čovjek da radi...da ga gura, a on je očigledno nezainteresovan iako po rječima toga trenera, upoređujući ga sa djecom njegovog uzrasta koja vec treniraju izgleda da ima potencijala. Ali eto, kad neće, neće. Mada možda za koju godinu, ko zna?! [sm=smiley36.gif] A možda je sve bila slučajnost, možda i nema talenta.
|
|
|
|