choopa choops -> RE: Sport (27.10.2015 12:50:02)
|
Da l' sam pisala ja ovdje? Uglavnom M već neko vrijeme insisitira da ide na fudbal, jer L ide na ples, a brat od strica mu koji je stariji tri godine i u svemu mu je uzor trenira fudbal. I logično i on je htio baš to [sm=smiley36.gif] Moram li reć' da to nije bio baš sport koji sam ja planirala za njega?![sm=smiley36.gif] i dobro, ajde upišemo mi njega...Ljudi, to je bilo plakanje od smijeha prvi trening. Imali su kao kondiciono zagrijevanje i tako te neke vježbe oko čunjeva sa loptom. Pa on kao da je sa Marsa pao. Ima jedan dječak koji je mlađi od njega, a ostali su svi stariji. Moram reći da mi ga u životu nije više bilo žao (pa čak ni kad je išao na operaciju [sm=smiley36.gif] ). Jadan, ne zna ništa da ponovi, smotan...Ma užas. Bilo mi je došlo da ga uzmem za ruku i bjež doma. Kasnije su igrali kao utakmicu, i on trčara okolo, loptu ni da pine. Ali trči za njima svima, ali ako lopta dođe do njega on je šutne, a inače ništa. MM kaže vidi ga on će da bude odbrambeni igrač [sm=jezicek.gif] Katastrofa. Sad je već malo bolji, kapira tako neke stvari, ali definitivno nije za fudbalera. Ali nema veze, neka nauči da igra, bar da ima neko znanje kad bude išao u školu. Njegov trener kaže da nema veze što nema pojma, da i kad se ide u muzičku školu, ne zna se odmah svirat, nego treba vježbati...Nemam pojma.
|
|
|
|