mama Jo -> RE: Sport (22.9.2020 8:37:34)
|
IZVORNA PORUKA: Didy IZVORNA PORUKA: mama Jo Svaka cas_t Didy!! Koji ples ide, koliko dugo? Ide na moderan balet, ples, ne znam ni ja kako da definišem. Ide 4 godine, ovi joj je 5. Super!! Vidim na onoj slici kako radi spagu, a moja J sanja o tome da nauci da uradi spagu [sm=smiley36.gif] pa zato pitam. Mi smo krenuli na atletiku i ona obozava. Inace voli tako neke fizicke aktivnosti. Prosle god je isla na sportic, ali sad smo izabrali atletiku jer su treninzi na otvorenom zbog cele ove situacije i jos mi je bolje nego sportic. Volela bih da izdrzi i ide bas ono, sto bi rekli godinama. Ja sam je htela i na neki ples, ali to je mozda vise moja zelja da ide. Hoce ona, ali nismo jos krenuli, nisam se sad nesto puno ni raspitivala. Mnogo vise voli neke takve aktivnosti. Recimo vodila sam je jednom i u skolicu pevanja gde deca sede i pevaju. Kad smo izasli napolje ona je pocela da place i rekla da ne zeli ovde vise nikada da dodje [sm=smiley36.gif] Na pevanju je bila nastavnica sva preslatka, lepa ucionica sva nekako vesela u decijim radovima, sarena... A na atletici trener koji prilicno vice na njih kad nesto ne slusaju, umore se posteno. A eto njoj se vise to svidja ☺️
|
|
|
|