|      
Želiš da odustaneš od takmičenja?
Pre nego što potvrdiš svoju odluku, upoznaj se sa detaljima.
Ukoliko potvrdiš odustajanje, na tvoj računar ćemo automatski ubaciti cookie, koji će nam omogućiti da te tokom takmičenja (26.04 -30.04.2021) prilikom dolaska na portal prepoznamo i omogućimo ti neometano korišćenje portala, bez prikazivanja ikona Ringerajinog sponzora, odnosno kontrole uz desni rub ekrana.

Istovremeno, oduzećemo ti sve prikupljene bodove, čime se na žalost gubi pravo za osvajanje nagrade.

Da li još uvek želiš da odustaneš od takmičenja?
Ringeraja.rs koristi "kolačiće" u cilju pružanja boljeg korisničkog iskustva, praćenja posećenosti i prikaza oglasa. Postavke prihvatanja kolačića podesite u vašem internet pretraživaču.
Nastavkom korišćenja smatra se da se slažete sa korišćenjem kolačića u navedene svrhe. Za nastavak kliknite "U redu".   Saznajte više.
Korisnici na ovoj temi: niko
  Odštampaj
Stranica: <<   < Prethodna stranica  57 58 [59] 60 61   Sledeća stranica >   >>
Korisnik
Poruka << Starija tema   Novija tema >>
   RE: Pomoć bebi sa grčevima
11.1.2013 10:00:03   
jovicaa
kod nas izgleda konacno popustaju, i dalje su tu, ali redje i slabiji su

don't shit where you eat :))

(odgovor članu meyo)
Direktna veza do poruke: 1451
11.1.2013 10:49:10   
adulence
bravo jovicee user posted image user posted image

(odgovor članu jovicaa)
Direktna veza do poruke: 1452
14.1.2013 9:59:16   
lokica77
i mi smo ovih dana u grcevima. Evo jednog recepta koji sam dobila od jedne medicinske sestre, cini mi se da ih Katarini ublazava pa probajte:
100ml vode (cim prokljuca skloniti) pa dodati 7 zrna kima i list domace nane(ja sam u zdravoj hrani uzela pa stavljam prstohvat) i secera na vrh kasicice, kada se ohladi procediti
Pored ovog caja dajem joj i biogaia kapi

Ako ne ide po planu, ide po sudbini...

(odgovor članu adulence)
Direktna veza do poruke: 1453
18.1.2013 14:55:26   
adulence
skockice nisam ja pila caj vec sam bebi davala pise da smeju bebe od nedelju dana da piju...a ja sam pila onaj za dojilje...

(odgovor članu lokica77)
Direktna veza do poruke: 1454
21.1.2013 3:59:59   
Yag

IZVORNA PORUKA: andrijana

Mislim da smo nasli pravo resenje protiv grceva! Svekrva je skuvala caj sa par zrnaca kima,to je davala mom muzu kad je bio beba,i grcevi su se umirili,hvala Bogu! ESPUMISAN nam vise nije potreban a i ovako je samo trenutno delovao a jadno dete je sve sto je pojelo i iskenjalo sa svim tim gasovima od tih kapi.user posted image user posted image user posted image Sad mi je bebica mnogo mirnija i zaplace samo kada je izvadimo iz vode kada se okupa...user posted image

Sta je kimuser posted image da tO pokusam da nadjem ovdje jer ti hipp cajevi ovdje nepostoje

21.12.2012. end of the world but my world start again 21.12.2012. SANIN ;)))

(odgovor članu andrijana)
Direktna veza do poruke: 1455
21.1.2013 9:06:20   
Yag
Nasla samuser posted image samo da mi neko kaze kad i koliko da mu dajemuser posted image

(odgovor članu Yag)
Direktna veza do poruke: 1456
21.1.2013 9:35:45   
Janncica
I mi imamo grceve... user posted image Hoce samo da ga drzim i tako se isprdi i ne place kad je kod mene... user posted image
Je l taj hippov caj za dojilje pomaze i kod grceva?

(odgovor članu Yag)
Direktna veza do poruke: 1457
21.1.2013 10:15:20   
adulence
janncice ja sam pila humanin caj za dojilje ,a njoj sam davala hippov caj od komoraca ,ne znam da li nam je to pomoglo,ali evo sa mesec i po dana mozda smo imali dva dana kada se malo grcila ali jako,jako malo...

(odgovor članu Janncica)
Direktna veza do poruke: 1458
21.1.2013 11:25:30   
jovicaa

IZVORNA PORUKA: Janncica

I mi imamo grceve... user posted image Hoce samo da ga drzim i tako se isprdi i ne place kad je kod mene... user posted image

jancice maksim je imao bas jake grceve, koji su se sad opet vratiliuser posted image i pravo da ti kazem nista ne pomaze, osim nosanja... znaci prdi kao raketa, i place uvece po 2,3,4 sata, stalno bi da je na rukama i tako...
a probali smo svasta, i bebyfen, espumisan mu dajemo redovno, hippov caj od komoraca... ma nista ne pomaze, termofor, nista i tako...user posted image

(odgovor članu Janncica)
Direktna veza do poruke: 1459
21.1.2013 11:51:38   
MASHKA
jovice probaj biogaya kapi!

(odgovor članu jovicaa)
Direktna veza do poruke: 1460
21.1.2013 14:49:39   
jovicaa
koristili smo ih sa aleksom i nisu bas bile delotvorne...

(odgovor članu MASHKA)
Direktna veza do poruke: 1461
22.1.2013 11:00:41   
Janncica
Kako se daju espumisan kapi? kupice mm kad bude dolazio kuci... Poludecu od grceva.user posted image Cerka ih nije tako bolne imala.
On bi samo kod mene,ne mogu u wc da odem.user posted image Sinoc je urlao od 9 do 1...
A onda ja malo plakala kad je on zaspao...user posted image

(odgovor članu jovicaa)
Direktna veza do poruke: 1462
22.1.2013 11:11:10   
MASHKA
nama izgleda prestali grčići!user posted image
mesec dana sam mu davala biogaya kapi i hipp-ov čaj i onda mi je patronažna rekla da nastavim samo sa kapima i grčevi nestali!user posted image
valjda se neće vratiti...

(odgovor članu Janncica)
Direktna veza do poruke: 1463
22.1.2013 11:16:42   
tijatija

Nikad mi nije jasno kako bebi prestanu grcici kad se nosaju?user posted image Mojoj nista ne pomaze, digni, ne digni kad ih bole vriste aaaaaaaaaa pomoci nema.

(odgovor članu Janncica)
Direktna veza do poruke: 1464
22.1.2013 11:21:41   
Janncica
tija to mora da je jako zabavno... user posted image Sinoc zamisljam kako ga ostavljam tati i odlazim napolje da zapalim(inace ne pusim) i ne vracam se dok ne zaspi.... I posle mi bilo krivo sto sam tako razmisljala... Ali...trenutak slabosti... user posted image
Ona jovicina tema nije otkljucana? user posted image

(odgovor članu tijatija)
Direktna veza do poruke: 1465
22.1.2013 11:31:38   
tijatija
uh zabavno nego sta, cure su mi imale ( koliko mi se cini) jace grcice i cesce, i ovaj mali ima ali nisu za sad alarmantni, napreze se , po malo kmeci dok se neisprducka i to je to user posted image Ja mu dajem samo caj, ja mislim da veliki znacaj ima mleko ( barem kod mene inace je na AD)On pije NAN a cure su pile Aptamil

(odgovor članu Janncica)
Direktna veza do poruke: 1466
22.1.2013 11:33:21   
Sonreir
Nama je pomago obican caj od nane ili kamilice sa nekoliko zrna kima i malo secera. Meni su rekli da espumisan deluju na nervni sistem bebe i da je tako samo uspavaju, kao npr. lekovi za smirenje, pa ja nisam smela nista bebi da dajem. Grcevi su nam trajali 6 nedelja.

Mama, dokle ćeš više da citaš tu lingejaju? :-)

(odgovor članu Janncica)
Direktna veza do poruke: 1467
22.1.2013 11:41:00   
Janncica
Probacu espumisan ipak... user posted image Pijem i onaj hippov za dojilje sto ima kim i komorac(valjda se tako zove) Sinoc sam mu i dudu davala,jer je hteo da cuti na sisi,ali ne i da sisa,nego onako... Ali dudu nece.... user posted image
Procice i to... Malo mi je tesko zbog nespavanja.

(odgovor članu Sonreir)
Direktna veza do poruke: 1468
22.1.2013 11:44:50   
Sonreir
Tesko je, secam se user posted image A da li si probala kim ili one kapi biogaja (te su kao prirodne)?

Mama, dokle ćeš više da citaš tu lingejaju? :-)

(odgovor članu Janncica)
Direktna veza do poruke: 1469
22.1.2013 20:28:12   
jacagoga
Espumisan se daje na otprilike 3.5h pob25kapi mada joj ja dajem otprilike predvece i rano ujutru jer je tad muci stomak, meni su rekli da su kapi apsolutno bezbedne, samo skupe gasove u crevima

(odgovor članu Sonreir)
Direktna veza do poruke: 1470
24.1.2013 5:31:46   
Yag

IZVORNA PORUKA: tijatija

Nikad mi nije jasno kako bebi prestanu grcici kad se nosaju?user posted image Mojoj nista ne pomaze, digni, ne digni kad ih bole vriste aaaaaaaaaa pomoci nema.

da bre i meni to nije jasno ali stvarno je istina i u ovog mog prestaju kad ga nosam ali sto janica kaze tad hoce da je samo kod mene dzaba svi ostali user posted image samo ja se bojim sto mu obicno pocinju kad pocne da jede pa onda sve mislim da nista ne uspe da pojede uhh mislim da cu da izludim dok oni prestanuuser posted image

(odgovor članu tijatija)
Direktna veza do poruke: 1471
24.1.2013 9:22:59   
Janncica
Moram malo da pohvalim espumisan kapi... Nisu nam potpuno nestali,ali su podnosljiviji i on manje place,a vise prdi. Samo i dalje spava na meni.user posted image

(odgovor članu Yag)
Direktna veza do poruke: 1472
25.1.2013 12:11:57   
Cvrčko
I mi imamo grčeve već nedeljama user posted image
I NIŠTA ne pomaže-espumisan, biogaya, čaj od kamilice i kima, grejači za stomak, masaže, nosanje u sto položaja... Kad je boli vrišti i tačka. I njoj uvek krenu grčevi predveče, a najgori su kad jede.
Kad joj krenu gasovi urliče bukvalno, a tako su bučni, pod rukom ih osetim user posted image I da, nešto interesantno sam primetila: pošto stolicu ima jednom dnevno, kad su joj crevca puna (dakle kad još nije obavila nuždu) sve je ok, a kad isprazni creva, kreću i grčevi... Valjda joj se oslobodi prostor za gasove, nemam pojma user posted image
Naš pedijatar kaže da je drugi mesec najgori, nama je onda ostalo još nedelju dana da uđemo u treći user posted image valjda će se onda malko prorediti...

(odgovor članu Janncica)
Direktna veza do poruke: 1473
25.1.2013 13:09:09   
jovicaa
sve sam prosla sto citam.. i mogu samo da vam kazem da se kod nas i dalje javljaju grcevi, neodredjeno, nekad su jaci, nekad slabiji, nekad ih ima vise, nekad manje... nekad uvece, nekad ujutro, uglavnom se smiri kada ga nosamo, i samo kada ga nosamo. ali kada je imao tako oko mesec dana, nisu prestajali ni kada ga nosamo. sta da vam kazem, isprobajte sve moguce metode, nesto ce ublaziti. nama je kao i kod jancice samo espumisan ublazavao grceve, i samo ublazavao i dalje su bili tu ali podnosljiviji. i da, iako ih ima i dalje sada je mnogoooo lakse nego sto je bilo sa mesec i dva, tada su bili najgori. stalno je spavao na nama i nosali smo ga. tako da pregurajte jos malo i bice lakse..
mi i dalje koristimo espumisan, a i hippov caj, ali onako neodredjeno ne toliko redovno kao pre.

(odgovor članu Cvrčko)
Direktna veza do poruke: 1474
5.2.2013 16:36:31   
bice devojcica
Nama su mnogo pomogle espumisan kapi i hipp caj. Biogaja kapi apsolutno nisu pomogle,sad su se grcevi smanjili pa mu dajem samo hipp caj.

(odgovor članu jovicaa)
Direktna veza do poruke: 1475
Stranica:   <<   < Prethodna stranica  57 58 [59] 60 61   Sledeća stranica >   >>
Stranica: <<   < Prethodna stranica  57 58 [59] 60 61   Sledeća stranica >   >>
Idi na:

Prirodan izbor za miran san vaših mališana
Nedostatak istog može negativno uticati na fizičko i mentalno zdravlje roditelja, smanjujući njihovu sposobnost da se no...
Popularna ruska imena za bebe i njihovo zn...
Jedan od najuzbudljivijih delova iščekivanja bebe je odabir imena. Ako ste trudni, a razmišljate o ruskom imenu za bebu,...

image
dudas
Ima li koga da ga grlo boli? Otvorite Apis goli! Prsnite me 2, 3 puta, nije fol-nestaće bol!
"Dobro veče, od sad ovde nema zime, Imuno je moje ime. Vitamini, minerali-sve staje u gutljaj mali. Popij mene, mala vilo, nazdravlje ti bilo!" "Imaćemo još jednog gosta, pomoći će vili dosta. Evo ga, tu je"-Imuno reče. "Uđi, uđi, druže moj, dobi li protiv kašlja boj?" "Znaš, Imuno-Broncamil se smeška, kakva je to borba teška. Uspeo sam, za kašalj sam tata mata!" I odjednom neko pokuca na vrata. "Ima li koga da ga grlo boli? Otvorite Apis goli! Prsnite me 2, 3 puta, nije fol-nestaće bol!" Istina je sve što kaže Apis gola, jako brzo rešiće vas bola. "Gde li nam je Fitobalm, kud se dede, ne videh ga od prošle srede? "Sad će doći"- Imuno reče. "Ima li šta od zapušenog nosića preče?" "Kuc, kuc, stigao sam"- Fitobalm se javi. "Mala vilo, odmah me pod nosić stavi. Jel osećaš borovine moć? Sada lepo diši i spavaj, laku noć!" I tako Pharmalife družina ova isprati vilu u carstvo snova.  Više >>
image

Anketa

Ime
elenica4ever

Koje je lepse?

Daria (67%)

Dalia (33%)

Ukupan broj glasova: 33

Hvala za glasove. Glasao/la si za sve aktuelne ankete. Izradi svoju anketu!
Click Here