|      
Želiš da odustaneš od takmičenja?
Pre nego što potvrdiš svoju odluku, upoznaj se sa detaljima.
Ukoliko potvrdiš odustajanje, na tvoj računar ćemo automatski ubaciti cookie, koji će nam omogućiti da te tokom takmičenja (26.04 -30.04.2021) prilikom dolaska na portal prepoznamo i omogućimo ti neometano korišćenje portala, bez prikazivanja ikona Ringerajinog sponzora, odnosno kontrole uz desni rub ekrana.

Istovremeno, oduzećemo ti sve prikupljene bodove, čime se na žalost gubi pravo za osvajanje nagrade.

Da li još uvek želiš da odustaneš od takmičenja?
Ringeraja.rs koristi "kolačiće" u cilju pružanja boljeg korisničkog iskustva, praćenja posećenosti i prikaza oglasa. Postavke prihvatanja kolačića podesite u vašem internet pretraživaču.
Nastavkom korišćenja smatra se da se slažete sa korišćenjem kolačića u navedene svrhe. Za nastavak kliknite "U redu".   Saznajte više.
Korisnici na ovoj temi: niko
  Odštampaj
Stranica: <<   < Prethodna stranica  54 55 [56] 57 58   Sledeća stranica >   >>
Korisnik
Poruka << Starija tema   Novija tema >>
   RE: Pomoć bebi sa grčevima
5.8.2012 23:18:53   
Anoniman
user posted image

(odgovor članu Sanchy)
  Direktna veza do poruke: 1376
9.8.2012 0:49:26   
Sanchy
Dr mi rece danas da su u ovom periodu grcici najintenzivniji pa me interesuje kad se taj taj period zavrsava ?Zaboravih da je pitam...

(odgovor članu Anoniman)
Direktna veza do poruke: 1377
26.8.2012 17:11:06   
soni
jel moram da dajem bebi 25 kapi espumisana pre svakog obroka ili je to previse???

„Ako nismo odgovorni za misli koje prolaze pored naših vrata,
odgovorni smo za one koje puštamo i kojima se vodimo.“

(odgovor članu Sanchy)
Direktna veza do poruke: 1378
31.8.2012 11:40:49   
Nestrpljivaa
I moja beka je imala jake grceve prvo su se javljali u po podnevnim satima pa sam joj davala Bio gaju kapi i nakon dva dana ona ih vise nije imala.Kada sam potrosilu jednu kutiju sacekala sam par dana i nisu se vratili.Evo sada ih opet ima i to samo uvece ali opet joj pomazu kapi i opet je nasmejana i vesela beba.

(odgovor članu red3lilu)
Direktna veza do poruke: 1379
31.8.2012 13:05:24   
Sanchy
Dajes li biogaiu direktno i z frizidera posto pise da se tako cuvaju ili ih malo zagrejes u ruci recimo.?Lepo pise mda moraju biti hladne ali mama me je bacila u rebus ne da mi da mu dajem direkt iz frizideramdamne bi prehladio grlo pa me zanima kako vi ostali dajete

(odgovor članu Nestrpljivaa)
Direktna veza do poruke: 1380
31.8.2012 13:08:28   
Anoniman
To je suviše mala količina da bi dete zabolelo grlo, ja sam držala malo u ruci koliko mi je trebalo da ih promućkam i da se zagreju tek toliko da lakše izlaze kapi jer se u frižideru zgusne, kad je dobro ptomućkano kapi su beličaste, ako su bezbojne znači da treba bolje da se promućka bočica pre sipanja.

(odgovor članu Sanchy)
  Direktna veza do poruke: 1381
31.8.2012 13:15:49   
Anoniman
Ja ne mislim da deci išta može da se desi od hladnog. Moji obojica piju sokove direkt iz frižidera, i Bio Gaia, i antibiotike... 

(odgovor članu Anoniman)
  Direktna veza do poruke: 1382
31.8.2012 13:28:08   
Anoniman
I ja Neveni dajem sve iz frižidera direkt, počev od jogurta a od kako smo pili probiotike i sok koji do tad nisam davala, pravo iz frižidera, sladoled grize i nikad nije imala problema sa grlom.

(odgovor članu Anoniman)
  Direktna veza do poruke: 1383
31.8.2012 13:36:12   
jovicaa
i mi isto. sve direkt iz frizidera, pre sam mu malo kao grejala, a sad ne.
nema sanse od pet uljanih kapi da prehladi grlo, morala bi beba da popije vecu kolicinu.

don't shit where you eat :))

(odgovor članu Anoniman)
Direktna veza do poruke: 1384
31.8.2012 14:35:07   
Nestrpljivaa
Iz frizidera malo ugrejem u ruci ali nisu kapi toliko hladne da bi im bilo nesto bar mojoj bebi nije.

(odgovor članu jovicaa)
Direktna veza do poruke: 1385
2.9.2012 19:33:18   
ivbo
i mi smo koristili bio gaju - 5 kapi direktno iz frizidera,bez ikakvog zagrijavanja,nije bilo nikakvih problema.

Nasa tri sunasca B I T :-*:-*:-*

(odgovor članu Nestrpljivaa)
Direktna veza do poruke: 1386
2.9.2012 19:46:06   
New Mom
Ja sam stavljala 5 kapi u kašikicu i sačekala nekoliko minuta i onda davala.

"Bunim se. Dakle, postojim!" - Alber Kami
"Korenje vaspitanja je gorko, ali su mu plodovi slatki." - Aristotel

(odgovor članu ivbo)
Direktna veza do poruke: 1387
2.9.2012 20:31:01   
ica82
Mi smo direkno iz frizidera i direkno iz flasice u usta (bas ih je voleo user posted image ), ali nismo pet odjednom, vec pre podoja po jednu ili 2 kapi, pa rasporedimo u toku dana da bude 5 (tako nam babica rekla) i super smo zadovoljni bili

(odgovor članu New Mom)
Direktna veza do poruke: 1388
3.9.2012 18:53:37   
ivbo
Mi smo bas imali problema sa grcicima,ali od svega sto smo probali Bio gaya je dala najbolje rezultate.Grcevi nisu skroz nestali,ali su bili znatno manjeg inteziteta i krace trajali.A te kapi su mom sinu regulisale i stolicu,jer je imao zatvor i po deset dana,i mada nam je pedijatar rekao da je to cesta pojava kod dojenih beba,bilo je strasno,ali sa upotrebom ovih kapi i to se regulisalouser posted image .

Nasa tri sunasca B I T :-*:-*:-*

(odgovor članu ica82)
Direktna veza do poruke: 1389
4.9.2012 9:34:11   
marince1
Od koliko (mislim na starost bebe) ste davali caj za grceve?
Ja sam dala jako razblazen bibilibi Dunji prekjuce ,ima 10 dana idimala je malo redju stolicu.Da nije mozda zbog toga?

Ko zna zasto je to dobro...

Nista u zivotu nije slucajno!

(odgovor članu pandina)
Direktna veza do poruke: 1390
4.9.2012 10:06:40   
Anoniman
Ja sam davala BioGaia kapi one mogu od prvog dana.

(odgovor članu marince1)
  Direktna veza do poruke: 1391
7.9.2012 14:22:13   
zvrk.mrvica
malena sa 9 dsna i vec joj poceli jaki grcevi
meni ne savjetuju ni espumisan kapi ni caj od komoraca do navrsenih mjesec dana ?????? pomoc

(odgovor članu Anoniman)
Direktna veza do poruke: 1392
7.9.2012 14:48:45   
Anoniman
Nas je spasila BioGaia. Pet kapi dnevno (svih 5 odjednom), malo mleka na kašičicu i kapi na mleko da se ne razmažu po kašičici pa dobije pola doze. Trerba strpljenja jer im treba 5 do 7 dana da počnu da deluju ali su odlične, na bazi su majčinog mleka i mogu od prvog dana. Potpomažu sazrevanje crevne flore i potpuno su prirodne. Ne postoji rizik od predoziranja.

(odgovor članu zvrk.mrvica)
  Direktna veza do poruke: 1393
9.9.2012 14:33:43   
Odri Hepbern
Koliko bibilibi caja dajete bebi dnevno? Moj bi popio i citavih 100ml, pa ne znam da mu nije to puno. On sad ima mesec i 4dana.

(odgovor članu Anoniman)
Direktna veza do poruke: 1394
9.9.2012 17:13:54   
red3lilu
Meni je Nidžo znao popiti toliko...Sara neće ni vodu a kamoli čajićuser posted image

(odgovor članu Odri Hepbern)
Direktna veza do poruke: 1395
9.9.2012 21:47:19   
Odri Hepbern
Ja mu nudim nekoliko puta dnevno pa on popije svih 100ml. On tog caja bas prducka ali bolje i da izbaci to iz sebe nego da ga muci stomacic. Jeste li moyda primetile da vam bebe imaju od njega svakodnevno stolicu? Moj je na pocetku imao svaki dan ali u poslednje vreme jednom u 2 dana. Pocela sam da mu ga dajem od cetvrtka.

(odgovor članu red3lilu)
Direktna veza do poruke: 1396
9.9.2012 21:56:13   
jovicaa
ja ne bih davala bas puno caja, prepuni su secera, svi ti protiv grcica. pokusajte sa kapima, nama je jako pomogao espumisan, ali on da bi delovao mora redovno da se daje.

Direktna veza do poruke: 1397
9.9.2012 22:13:20   
red3lilu
Sara je imala najviše grčića prvih 2 nedelje, u trećoj smo počeli sa Espumisan kapima, ali ja joj dajem samo jednom dnevno i to uveče 25 kapi. Preključe sam počela da joj dajem Bio Gaia kapi svako jutro ide po 5 kapi. Od gaje se ukenja za medalju to sam sigurna 100%...grčevi se jave samo ako alavo sisa i cokće kad sisa ili ako ne podrigne a ostane joj vazduha u stomačiću...
Nidži smo nudili čaj i pomagao mu je jer smo dosta rano prešli na dohranu...

(odgovor članu jovicaa)
Direktna veza do poruke: 1398
9.9.2012 22:22:17   
jovicaa
espumisan da bi delovao mora da se daje posle ili pre svakog podoja, ne mogu da se setim. ali mora da se daje minimum pet puta dnevno, nama je pomogao ali tek kada smo ispostovali pet puta dnevno.

(odgovor članu red3lilu)
Direktna veza do poruke: 1399
9.9.2012 22:26:50   
Sanchy

IZVORNA PORUKA: Odri Hepbern

Ja mu nudim nekoliko puta dnevno pa on popije svih 100ml. On tog caja bas prducka ali bolje i da izbaci to iz sebe nego da ga muci stomacic. Jeste li moyda primetile da vam bebe imaju od njega svakodnevno stolicu? Moj je na pocetku imao svaki dan ali u poslednje vreme jednom u 2 dana. Pocela sam da mu ga dajem od cetvrtka.

I mi pijemo taj caj,medjutim vise iz razloga sto mu se svidja a vodu nikako nece pa ajde inace ne pomaze mu mnogo...50 ml dnevno popije,inace i kod nas je stolica pocela da bude svakog drugog treceg dana ne znam ima li to veze sa cajem ili ne...

Direktna veza do poruke: 1400
Stranica:   <<   < Prethodna stranica  54 55 [56] 57 58   Sledeća stranica >   >>
Stranica: <<   < Prethodna stranica  54 55 [56] 57 58   Sledeća stranica >   >>
Idi na:

Prirodan izbor za miran san vaših mališana
Nedostatak istog može negativno uticati na fizičko i mentalno zdravlje roditelja, smanjujući njihovu sposobnost da se no...
Popularna ruska imena za bebe i njihovo zn...
Jedan od najuzbudljivijih delova iščekivanja bebe je odabir imena. Ako ste trudni, a razmišljate o ruskom imenu za bebu,...

image
AnaTamara
Preporuka budućim mamama!
Porođaj je sve bliže, pripremaju se stvarčice, između ostalog i Fitolat, koji mi je mnogo pomogao sa prvim detetom, uspeli smo da uspostavimo laktaciju!  Više >>
image

Anketa

Pomoc!
majanenad

Pomozite oko muskog imena,koje je lepse?

Djordje (50%)

Sergej (50%)

Ukupan broj glasova: 210

Hvala za glasove. Glasao/la si za sve aktuelne ankete. Izradi svoju anketu!
Click Here