Anoniman -> RE: Pomoć bebi sa grčevima (28.11.2008 12:46:50)
|
Sa nekog foruma: Evo ovako kada sam rodila sina uzasno su ga mucili grcevi, svekrva mi je stalno govorila da njena deca nisu imala grceve jer im je davala caj od mandzurane(MAJORANA), ja sam naravno bila skepticna i nije mi padalo na pamet da bebi dajem tamo neke nuckalice,elem, vise nije bilo nista sto nismo pokusali a nista nije pomagalo. Odlucim da probam taj caj jer sam mislila da nemam vise sta da izgubim, caj se pokazao kao cudo, Luku grcevi vise nisu mucili,Mia ih nije ni imala jer sam jojo od rodjenja kuvala caj. Svim ljudima kojima sam rekla je pomogao,probajte i vi. Totalno je neskodljiv i lek je br.1 u Boki Kotorskoj za stomak. Protiv kiseline nadimanja,grceva kod beba, mnogo bolji od nane. Ima ga susenog u biljnim apotekama, meni raste u saksiji, mada se primio i mojoj mami u Bgd. Ja mislim da postoji i seme u rasadnicima 1dl vode grancica majorana ili ako je susen manje od pola kafene kasike secer po zelji. Kad voda prokljuca dodate majran ostavite da odstoji 10 min i dajte bebi IZVOR
|
|
|
|