|      
Želiš da odustaneš od takmičenja?
Pre nego što potvrdiš svoju odluku, upoznaj se sa detaljima.
Ukoliko potvrdiš odustajanje, na tvoj računar ćemo automatski ubaciti cookie, koji će nam omogućiti da te tokom takmičenja (26.04 -30.04.2021) prilikom dolaska na portal prepoznamo i omogućimo ti neometano korišćenje portala, bez prikazivanja ikona Ringerajinog sponzora, odnosno kontrole uz desni rub ekrana.

Istovremeno, oduzećemo ti sve prikupljene bodove, čime se na žalost gubi pravo za osvajanje nagrade.

Da li još uvek želiš da odustaneš od takmičenja?
Ringeraja.rs koristi "kolačiće" u cilju pružanja boljeg korisničkog iskustva, praćenja posećenosti i prikaza oglasa. Postavke prihvatanja kolačića podesite u vašem internet pretraživaču.
Nastavkom korišćenja smatra se da se slažete sa korišćenjem kolačića u navedene svrhe. Za nastavak kliknite "U redu".   Saznajte više.
Korisnici na ovoj temi: niko
  Odštampaj
Stranica: <<   < Prethodna stranica  16 17 [18] 19 20   Sledeća stranica >   >>
Korisnik
Poruka << Starija tema   Novija tema >>
   RE: Pomoć bebi sa grčevima
2.6.2010 13:11:10   
cicko
Nama su rekli da ni po koju cenu ne hranimo bebu dok ne prodje minimum 2- 2,5 sata (jer je toliko potrebno da se mleko svari) koliko god trazio da jede.
Sto se tice grceva, mislim da bi imao grceve i da mu nisi davala da rucka na 2h, jednostavno mora da ih odradi pa mora! Mi smo sve i svasta probali... Humanin caj od komoraca i kima, ja sam kuvala vodu sa kimom, Espumisan, masaza, grejanje stomacica... Nista nam konkretno nije pomoglo, i jos uvek nas muce a u cetvrtom smo mesecuuser posted image . U poslednje vreme ga stavljam na stomacic i kao da je malo bolje, ali ni to nije pravilo. Jedino sto nas tesi je sto nemamo grceve nocu, nego tokom dana.
Cak sam ponekad imala utisak da mu se grcevi pojacaju nakon Espumisana (davala sam i Bebi bion- NISTA! osim sto se nakon 3-4h ukaki do glaveuser posted image ) i tih cajeva, jer sam par dana odlucila da mu ne dajem nista i bilo je ok. Nemam pojma, nisam pametna, verovatno nam ostaje samo da cekamo da prodju sami od sebe i da se naoruzamo zivcima!!!user posted image  user posted image  user posted image

(odgovor članu maslinica)
Direktna veza do poruke: 426
2.6.2010 14:54:45   
Anck Su Nmaun
Pa i moja beba kad je gladna trazi na 2 sata..kad spava danju ja je budim na 3  - 3 i po sata..a nocu zna i veci razmak da bude ... a neznam da to ima veze sa grcevima????

Jedino sam zahvalna sto su grcevi samo jednom bili nocu...uglavnom se izborimo sa njima preko dana pa noc mirno prespavamo!!user posted image

< Poruku je uredio Anck Su Nmaun -- 2.6.2010 14:56:15 >

(odgovor članu cicko)
Direktna veza do poruke: 427
2.6.2010 15:04:51   
dunja RR
Anck Su Nmaun baci pogled na temu majski paketuser posted image

(odgovor članu Anck Su Nmaun)
Direktna veza do poruke: 428
3.6.2010 18:53:43   
maslinica
CICKO sve sta nabrajsa smo isprobali, vec sam pisala...ne znam, vec sam luda..ne mogu docekati da napuni 3 meseca i da je vise kraj!

(odgovor članu dunja RR)
Direktna veza do poruke: 429
4.6.2010 12:56:06   
Pilence81
Nama su espumisan kapi pomogle a od Nursey-a nista bolje,njega sam dzaba kupila.

Direktna veza do poruke: 430
4.6.2010 14:59:50   
maslinica
ne kontam, sta si djaba kupila..kapi ili sirup? cudno si postirala, ispada da je i jedno i drugo pomoglo?!user posted image

(odgovor članu Pilence81)
Direktna veza do poruke: 431
4.6.2010 15:03:50   
Pilence81
Nursey nam nije nista pomogao,a kad sam pocela Espumisan da joj dajem prestala sam sa Nursey i odmah nam je bolje od kapi

Direktna veza do poruke: 432
4.6.2010 15:57:33   
*Alexx*
IZVORNA PORUKA: Pilence81

Nursey nam nije nista pomogao,a kad sam pocela Espumisan da joj dajem prestala sam sa Nursey i odmah nam je bolje od kapi

Kod nas je bilo pravo obrnuto user posted image

Do not speak - unless it improves on silence.

(odgovor članu Pilence81)
Direktna veza do poruke: 433
4.6.2010 16:28:49   
maslinica
ja jos dajem espum. a imam u ormaricu nursy, cini mi se da esp. radi...bolje je nego sta je bilo, definitivno. pa ako bas skontam da je i to nista, onda ide sirupuser posted image

(odgovor članu *Alexx*)
Direktna veza do poruke: 434
4.6.2010 17:00:13   
Anck Su Nmaun
Joj ja sve u isto vreme pa neznam sta pomaze a sta ne..ali mislim da kapi bar malo ublaze grcice...
jer od kad ih koristimo nisu tako jaki i mislim da je krace drze!

Direktna veza do poruke: 435
4.6.2010 19:56:28   
New Mom
Nama je nešto bolje (da se samo ne ureknem!). Rekla mi kuma da pijem čaj za dojilje, ali ja mrziiim taj ukus. Pa mi dala ideju da pijem Fitolat tablete, sadrže komorač isto. Pa ajd' da probam... kao da lakše izbacuje gasove (stalno) i evo nije vriskala ova 3 dana... Samo da potraje...

"Bunim se. Dakle, postojim!" - Alber Kami
"Korenje vaspitanja je gorko, ali su mu plodovi slatki." - Aristotel

(odgovor članu Anck Su Nmaun)
Direktna veza do poruke: 436
4.6.2010 20:29:54   
engimengi
IZVORNA PORUKA: maslinica

ja jos dajem espum. a imam u ormaricu nursy, cini mi se da esp. radi...bolje je nego sta je bilo, definitivno. pa ako bas skontam da je i to nista, onda ide sirupuser posted image

Meni je Danilo od tog sirupa dobio uzasan ojed na guzi,davali smo na 6h,i dok sam ukapirala da je od njega namuci se jadnicak!Espumisan nam je najvise pomogao,al su bezobzira grcevi trajali do skorouser posted image Najaci su bili sa 6 ned i posle sve manje!

Mnogo ih volim!!!

Direktna veza do poruke: 437
6.6.2010 12:30:40   
maslinica
IZVORNA PORUKA: engimengi

IZVORNA PORUKA: maslinica

Meni je Danilo od tog sirupa dobio uzasan ojed na guzi,davali smo na 6h,i dok sam ukapirala da je od njega namuci se jadnicak!Espumisan nam je najvise pomogao,al su bezobzira grcevi trajali do skorouser posted image Najaci su bili sa 6 ned i posle sve manje!

ja preesla na sirup. espumisan mu napravio zatvoruser posted image user posted image
mi smo napunili jucer 6 nedelja, imam osecaj da grcici nisu bili nikad gori, sad mi je lakse kad vidim sta si napisala. ja mu sirup dajem jedanput dnevno, odnosno pola ksikice ujutro, pola uvece...sto si davala na 6h? pise na uputstvu jednom na dan jednu kasikicu. ili 1/4 kasikice 4 puta dnevno...ja dajem po pola 2 puta, od jucer...znam samo da ga muce nemilosrdno, a kad treba da prdecne, jadan hoce da se raspadne od urlika..nikad gori do danas i jucer...

< Poruku je uredio maslinica -- 6.6.2010 12:31:34 >

(odgovor članu engimengi)
Direktna veza do poruke: 438
6.6.2010 12:33:33   
maslinica
IZVORNA PORUKA: New Mom

Nama je nešto bolje (da se samo ne ureknem!). Rekla mi kuma da pijem čaj za dojilje, ali ja mrziiim taj ukus. Pa mi dala ideju da pijem Fitolat tablete, sadrže komorač isto. Pa ajd' da probam... kao da lakše izbacuje gasove (stalno) i evo nije vriskala ova 3 dana... Samo da potraje...

kod nas je takva situacija kratkorocna...2 dana kao bolje i onda 7 haos...vec sam luda od svih proizvoda sto za mene sto za njegauser posted image user posted image

(odgovor članu New Mom)
Direktna veza do poruke: 439
6.6.2010 12:36:36   
New Mom
maslinice, nemoj da me demorališeš! user posted image

"Bunim se. Dakle, postojim!" - Alber Kami
"Korenje vaspitanja je gorko, ali su mu plodovi slatki." - Aristotel

Direktna veza do poruke: 440
6.6.2010 13:42:48   
Unica
una je juce imala napad sa grcevima. joj, mukica mene je bolelo koliko je vristala. sreca nije dugo trajalo. odradili smo vezbice, masazu i medu na tibu pa je tako zaspala na mami.
nama lezanje na meni i fen najvise pomazu user posted image

Bolje je biti vrabac, nego papagaj koji tripuje da je slavuj.

(odgovor članu New Mom)
Direktna veza do poruke: 441
6.6.2010 13:58:11   
Dora
IZVORNA PORUKA: Unica

una je juce imala napad sa grcevima. joj, mukica mene je bolelo koliko je vristala. sreca nije dugo trajalo. odradili smo vezbice, masazu i medu na tibu pa je tako zaspala na mami.

user posted image fen??? Šta joj radiš sa fenom?

BTW, dala sam joj espumisan jutros i samo prducka. Mislim da će biti ok...evo mirna je.

(odgovor članu Unica)
Direktna veza do poruke: 442
6.6.2010 14:01:54   
Unica
IZVORNA PORUKA: Dora

user posted image fen??? Šta joj radiš sa fenom?

BTW, dala sam joj espumisan jutros i samo prducka. Mislim da će biti ok...evo mirna je.

upalim fen i to je odmah umiri. kazu da podseca na zvuk iz stomaka. tako se i najbrze uspava pa tako i prebrodimo grceve,

(odgovor članu Dora)
Direktna veza do poruke: 443
6.6.2010 14:05:47   
Dora
a.user posted image ja reko greješ joj stomak fenom, pa mislim: jel to može?

(odgovor članu Unica)
Direktna veza do poruke: 444
6.6.2010 14:06:50   
maslinica

kod nas se to zove SPAVANJEuser posted image

(odgovor članu Unica)
Direktna veza do poruke: 445
6.6.2010 14:09:48   
Unica
IZVORNA PORUKA: Dora

a.user posted image ja reko greješ joj stomak fenom, pa mislim: jel to može?

user posted image user posted image user posted image ja se samo plasim da se ona navukla na fen user posted image jedan nam je vec crkao, ima dana kad kako iskljucim fen ona se probudi. ali nije za ovu temu.

probajte, nama pomaze. mada, ja da se pohvalim, mi kad se uspavamoo idemo u krevet (krevetac skuplja prasinu user posted image ) i ona drema tamo. sve manje spava na meni. (maslinice citaj)

(odgovor članu Dora)
Direktna veza do poruke: 446
6.6.2010 14:13:42   
maslinica
mogu ja citat do mile volje...nas krevetac skladiste..ajde zadnja dva tri dana i odspava ponesto na svom mestu.
a da vas pitam, jel vasu decu bude gasovi? moj i kad treba da prdecne, tako vristi isto kao i grcic..i prdecne i mir, ali ga to probudi i on punim okama geda..nece pavauser posted image user posted image user posted image

(odgovor članu Unica)
Direktna veza do poruke: 447
6.6.2010 14:26:44   
Unica
draga, tako je i una.i onda sam pocela da je hvalim kad se isprdi i da se smejem. vicem "bravo, bravo"uz osmeh kao da je dobila Nobelovu nagradu a ne prdnula ili se iskakila i vremenom je i ona VALJDA zbog toga skapirala da to nije tako strasno i sad je sve to manje dramaticno. probaj par dana.
za spavanje cu ti sad napisati u temi za to, samo da je nadjem.

Direktna veza do poruke: 448
9.6.2010 13:03:11   
maslinica
evo da pohvalim sirup Nursey, nas stomacic konacno bolje..otkad dajemo sirup! nisam htela pre vremena da hvalim, ali nakon mesec dana borbe, moj Petra konacno opet spava u kreveticu:)user posted image user posted image user posted image

(odgovor članu Unica)
Direktna veza do poruke: 449
9.6.2010 16:11:39   
Anck Su Nmaun
Kod nas par dana evo nema grceva ... user posted image nadam se da ce se tako i nastaviti!!!

Direktna veza do poruke: 450
Stranica:   <<   < Prethodna stranica  16 17 [18] 19 20   Sledeća stranica >   >>
Stranica: <<   < Prethodna stranica  16 17 [18] 19 20   Sledeća stranica >   >>
Idi na:

Hidratacija najmlađih u letnjim danima
Tokom letnjeg perioda i visokih temperatura koje su sve češće, najvažnije je redovno se hidrirati. Ovo se najviše odnosi...
Prirodan izbor za miran san vaših mališana
Nedostatak istog može negativno uticati na fizičko i mentalno zdravlje roditelja, smanjujući njihovu sposobnost da se no...

image
flamingos
CortinaT krema će baš, da reši svaki problem naš.
Ekcem je prošlost kad se nanese,jer krema sa sobom sve odnese. Vetar kada duva, koža zna da se suši i puca, tad CortinaT krema na vrata pokuca,lepo se namaže, upije baš i rešen je problem naš. Nije fora, a nije ni laž,u CortinaT kremi leži prava draž. Ona svima prija i zato nam je najmilija. Možda mi pisanje stihova i nije jača strana, ali jedno sigurno znam-CortinaT krema je bez mana.  Više >>
image

Anketa

Да ли су вам менструације болне?
пеперутка16

У последње време имам толико болне менструације да се и онесвестим..хитно је, она ми да ињекцију и то је то..И сад кад старим како сам старија. Имам 29 година, нисам се још породила итд.

Click Here