|      
Želiš da odustaneš od takmičenja?
Pre nego što potvrdiš svoju odluku, upoznaj se sa detaljima.
Ukoliko potvrdiš odustajanje, na tvoj računar ćemo automatski ubaciti cookie, koji će nam omogućiti da te tokom takmičenja (26.04 -30.04.2021) prilikom dolaska na portal prepoznamo i omogućimo ti neometano korišćenje portala, bez prikazivanja ikona Ringerajinog sponzora, odnosno kontrole uz desni rub ekrana.

Istovremeno, oduzećemo ti sve prikupljene bodove, čime se na žalost gubi pravo za osvajanje nagrade.

Da li još uvek želiš da odustaneš od takmičenja?
Ringeraja.rs koristi "kolačiće" u cilju pružanja boljeg korisničkog iskustva, praćenja posećenosti i prikaza oglasa. Postavke prihvatanja kolačića podesite u vašem internet pretraživaču.
Nastavkom korišćenja smatra se da se slažete sa korišćenjem kolačića u navedene svrhe. Za nastavak kliknite "U redu".   Saznajte više.
Korisnici na ovoj temi: niko
  Odštampaj
Stranica: <<   < Prethodna stranica  32 33 [34] 35 36   Sledeća stranica >   >>
Korisnik
Poruka << Starija tema   Novija tema >>
   RE: Prva bebina garderoba
21.1.2012 19:59:37   
peca
Razlicak, super je , neki detalji ? user posted image

(odgovor članu smeskicTB)
Direktna veza do poruke: 826
21.1.2012 20:05:26   
peca
Ja kao nista ne kupujem, ne razgledam, sto je manje vise stvarno tako, i nisam planirala ni da kupujem nesto od garderobe, sem neceg najosnovnijeg dok se beba rodi, i dok sam se okrenula, neprimetno, shvatila sam da imam i krevetac, i posteljinu, i musemice, i kapice, i benkice, i bodice, i zeke, i portikle, i peskirice, i kadicu i kolica, i pantalonice, pelene, bukvalno sve od garderobe da ne nabrajam sad user posted image

(odgovor članu peca)
Direktna veza do poruke: 827
21.1.2012 20:07:05   
razlicak
Smeskic, jeste Jungle cebence, jako je mekanouser posted image
A sto se kompletica tice, on jos ima i krem benkicu i carapice, al nisam slikala. To su jedine stvari koje su mi nedostajale, svega imam i previseuser posted image , nece stici da iznosa sve.

Peco, na kakve detalje mislis?

(odgovor članu peca)
Direktna veza do poruke: 828
21.1.2012 20:11:03   
babybeemaja4
Razlicak bas je sve slatko!!user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image

(odgovor članu razlicak)
Direktna veza do poruke: 829
21.1.2012 20:13:16   
Inica
Razlicak, sto mi je poznat kompletic user posted image  

(odgovor članu babybeemaja4)
Direktna veza do poruke: 830
21.1.2012 20:17:35   
razlicak
user posted image user posted image user posted image Znam Inic, zato ga nisam odmah ni slikala, mislim, sto da ga slikam kad sam vec komentarisala da imamo isti, samo druge boje....al danas se predomislilauser posted image

(odgovor članu Inica)
Direktna veza do poruke: 831
21.1.2012 20:21:57   
Inica
A koliko si ga platila? Kako sam skapirala ti si dosta vise od mene? Ili?

(odgovor članu razlicak)
Direktna veza do poruke: 832
21.1.2012 20:22:46   
peca
razlicak mislim, gde si (ste uzele) koliko parica i tako to user posted image

Ja cebice necu da kupujem, imam dva moja user posted image user posted image user posted image to je jedino sto mi je ostalo user posted image

(i neke stvari ali za 2,3 godine, to ne racunam)

(odgovor članu razlicak)
Direktna veza do poruke: 833
21.1.2012 20:29:02   
razlicak
Ja platila 1430 din, a u drugom butiku isti kostao 1650user posted image ....ti si jos jeftinije prosla, kod nas se gadjaju cenama. cebence je 1800, peskir 680 din.......Jesi i ti dobila carapice...moje su prevelike za bebu, to je za bebu od 6-7 meseci, ako ne i viseuser posted image .

(odgovor članu peca)
Direktna veza do poruke: 834
21.1.2012 20:32:41   
Inica
Ja sam platila 1280din (imaju sve ispisane cene na stranici posle slika koje sam postavila)
Cebence 1300..
Da, dobila carapice, ali su veeeelike..

Moram jos da dokupim i hulahopkica i jos tako neke sitnice.. Isto cu uzimati u monteksu.. A trenerkice i duxice sam nasla u aksi.. Samo treba da se smilujem da se dogegam do tamo..

(odgovor članu razlicak)
Direktna veza do poruke: 835
21.1.2012 20:40:20   
peca
E,gde je taj monteks sem sto je u Obrenovcu?user posted image

(odgovor članu Inica)
Direktna veza do poruke: 836
21.1.2012 20:44:56   
Inica
Ne znam, znam da i njihovih stvari ima i u aksi.. A verovatno i u nekim radnjicama po gradu.. Stvarcice su im super, a i povoljne..

(odgovor članu peca)
Direktna veza do poruke: 837
21.1.2012 20:54:06   
peca
Htedoh da pitam gde se nalazi u Obrenovcu? Mm cesto ide za Baric,a to je tu, pa da svrne-mo user posted image

(odgovor članu Inica)
Direktna veza do poruke: 838
21.1.2012 21:06:47   
Inica
Haha.. Moj Barich user posted image Svratite na kaficu user posted image
U glavnoj ulici je, bas pre Obrenovacke gimnazije- bilo koga da pitas znace da ti kaze.. Mala je radnjica, ali prepuna..

(odgovor članu peca)
Direktna veza do poruke: 839
21.1.2012 21:07:19   
lesica
Evo vam mala pomoc gde mozete za tek rodjene bebce da nadjete stvari do broja 68 za 100 dinara(bar je bilo do skoro). Braca kinezi su u pitanju i to je radnja sa korpom i secenim etiketama,malo vece stvarcice su im valjda 200 dinara. A imaju mnogo slatke bodice,majicice i pantalonic. Cak su imali i skroz pamucne zekice sa stopicama.
KLIK
Nadjite crtez seme user posted image

"Majkooooo, bič pliiiiz!!!"

JER SMO TAKO U MOGUĆNOSTI

(odgovor članu peca)
Direktna veza do poruke: 840
21.1.2012 21:12:10   
peca
Inice,ti iz Barica? Ja sam nesto pobrkala xexe,pa zamalo da budemo komsinice,kad me je mm svojevremeno lozio da se preselimo tamo,on tamo ima kucu i neka 2 plastenika,tata mu je tamo,a on svaki vikend bar jedan dan xexexe, ali necu u off.

(odgovor članu lesica)
Direktna veza do poruke: 841
21.1.2012 21:12:48   
Inica
Hvala Lesice user posted image Ako me ne bude mrzelo- prosetacu.. 

(odgovor članu lesica)
Direktna veza do poruke: 842
21.1.2012 23:44:48   
mama kukunka
IZVORNA PORUKA: bea83

Pronašla sam kod braće Kineza neke dve radnjice koje prodaju razne markirane stvari (sa isečenim etiketama, verovatno zaplenjeno na cariniuser posted image )kao i domaću poizvodnju pa sam tu uzela, ceo kompletić 800din, samo su unutra bile iste ovakve pantalonice ali pamučne pa sam posebno dokupila ove plišane za 300din, svidele mi seuser posted image

Kod iste brace sam pre porodjaja kupila  identicne samo na roze prugice pantalonice :)
Jedva cekam da ih obidjem opet ( kad se zvezde umilostive pa se poklopi nekoliko faktora) Mora da sad imaju svasta novo.. Inace, preslatka je kombinacija

(odgovor članu bea83)
Direktna veza do poruke: 843
22.1.2012 0:15:24   
mama kukunka
IZVORNA PORUKA: peca

Inice,ti iz Barica? Ja sam nesto pobrkala xexe,pa zamalo da budemo komsinice,kad me je mm svojevremeno lozio da se preselimo tamo,on tamo ima kucu i neka 2 plastenika,tata mu je tamo,a on svaki vikend bar jedan dan xexexe, ali necu u off.

Kad ides iz Obrenovca , ili Barica ka gradu na Umci ili u Ostruznici skrenes desno..i dodjes kod mene na kafu :)

(odgovor članu peca)
Direktna veza do poruke: 844
23.1.2012 13:41:53   
peca

IZVORNA PORUKA: mama kukunka

IZVORNA PORUKA: peca

Kad ides iz Obrenovca , ili Barica ka gradu na Umci ili u Ostruznici skrenes desno..i dodjes kod mene na kafu :)

Imacu to u vidu user posted image user posted image
user posted image

(odgovor članu mama kukunka)
Direktna veza do poruke: 845
23.1.2012 14:04:35   
slavica.
Jao jedva cekam da vam se pohvalim sta smo dobili! Videla sam juce,ali preko kamere,a svekar i svekrva mi dolaze za nedelju dana,pa cu sve uslikati i pokazati vam! Tako da je tetka svom bratancu osim kreveca kupila i neke bodice,carapice,portiklice,cebence,neka odelca,pidzamice,peskirice..Ima svega,i sve mi je slaaaatkooo! Meni su u stvari sve stvarcice za bebe bas slatke,i te koje je kupila,a i inace,tako male,mekane...user posted image

(odgovor članu peca)
Direktna veza do poruke: 846
23.1.2012 16:50:39   
bea83
Ovo su bodići od braće Kineza za 100 dindži user posted image
user posted image

Ovo nam je ćebence (Inice, monteks jeuser posted image )
user posted image
user posted image

A ovo su nam portikliceuser posted image Meni su one najveći hituser posted image
user posted image

(odgovor članu slavica.)
Direktna veza do poruke: 847
23.1.2012 17:07:42   
Inica
user posted image Osetila sam ja da je monteks u pitanju user posted image
Super su bodici.. Izgleda da samo ja "ne umem" da udjem kod kineza i da pogledam.. Mada ako je to tamo gde ste pominjale, to mi i nije tako blizu- pisi propalo..

(odgovor članu bea83)
Direktna veza do poruke: 848
23.1.2012 17:09:59   
bea83
To je na NBGD u bloku 70, baš tamo gde je Lesica postavila mapu, gore u postu, mada sam ih videla i u kineskoj radnji na Dorćolu na primer, tako da verovatno ima i na drugim mestima samo moraš dobro da pogledaš, a i ne znam jel ista cena po radnjama. Stvarno su super, baš je lep pamuk i super su dezeni, veseli i šareniuser posted image

(odgovor članu Inica)
Direktna veza do poruke: 849
23.1.2012 17:21:20   
Inica
Pa da- na nbg sam i mislila. Ali ja nemam energije da se cimam vishe nigde- mislila sam da cju mocji- tako da cju svoju kupovinu zavrshiti u aksi i jos neke sitnice u monteksu.. 

(odgovor članu bea83)
Direktna veza do poruke: 850
Stranica:   <<   < Prethodna stranica  32 33 [34] 35 36   Sledeća stranica >   >>
Stranica: <<   < Prethodna stranica  32 33 [34] 35 36   Sledeća stranica >   >>
Idi na:

Praktična i zdrava užina tokom aktivnih su...
Za više uživanja u prirodi i svežem vazduhu, važan faktor je i odabir zdravih i kvalitetnih alternativa u odnosu na hran...
Lista najlepših ženskih imena GRČKOG porekla
Niste još odlučili kako ćete nazvati vašu devojčicu? Potražite inspiraciju među imenima grčkog porekla, jer svako od nji...

Anketa

За дојиље.
пеперутка16

Мало чудно питање, али ме занима: да ли су дојиље пробале своје млеко?

Click Here