Ringeraja.rs koristi "kolačiće" u cilju pružanja boljeg korisničkog iskustva, praćenja posećenosti i prikaza oglasa. Postavke prihvatanja kolačića podesite u vašem internet pretraživaču.
Nastavkom korišćenja smatra se da se slažete sa korišćenjem kolačića u navedene svrhe. Za nastavak kliknite "U redu".
Saznajte više.
Korisnici na ovoj temi: niko
|
|
Korisnik | |
|
|
RE: Prva bebina garderoba 21.1.2012 19:59:37
|
|
|
|
peca
|
Razlicak, super je , neki detalji ?
|
|
|
|
RE: Prva bebina garderoba 21.1.2012 20:05:26
|
|
|
|
peca
|
Ja kao nista ne kupujem, ne razgledam, sto je manje vise stvarno tako, i nisam planirala ni da kupujem nesto od garderobe, sem neceg najosnovnijeg dok se beba rodi, i dok sam se okrenula, neprimetno, shvatila sam da imam i krevetac, i posteljinu, i musemice, i kapice, i benkice, i bodice, i zeke, i portikle, i peskirice, i kadicu i kolica, i pantalonice, pelene, bukvalno sve od garderobe da ne nabrajam sad
|
|
|
|
RE: Prva bebina garderoba 21.1.2012 20:07:05
|
|
|
|
razlicak
|
Smeskic, jeste Jungle cebence, jako je mekano A sto se kompletica tice, on jos ima i krem benkicu i carapice, al nisam slikala. To su jedine stvari koje su mi nedostajale, svega imam i previse , nece stici da iznosa sve. Peco, na kakve detalje mislis?
|
|
|
|
RE: Prva bebina garderoba 21.1.2012 20:11:03
|
|
|
|
babybeemaja4
|
Razlicak bas je sve slatko!!
|
|
|
|
RE: Prva bebina garderoba 21.1.2012 20:13:16
|
|
|
|
Inica
|
Razlicak, sto mi je poznat kompletic
|
|
|
|
RE: Prva bebina garderoba 21.1.2012 20:17:35
|
|
|
|
razlicak
|
Znam Inic, zato ga nisam odmah ni slikala, mislim, sto da ga slikam kad sam vec komentarisala da imamo isti, samo druge boje....al danas se predomislila
|
|
|
|
RE: Prva bebina garderoba 21.1.2012 20:21:57
|
|
|
|
Inica
|
A koliko si ga platila? Kako sam skapirala ti si dosta vise od mene? Ili?
|
|
|
|
RE: Prva bebina garderoba 21.1.2012 20:22:46
|
|
|
|
peca
|
razlicak mislim, gde si (ste uzele) koliko parica i tako to Ja cebice necu da kupujem, imam dva moja to je jedino sto mi je ostalo (i neke stvari ali za 2,3 godine, to ne racunam)
|
|
|
|
RE: Prva bebina garderoba 21.1.2012 20:29:02
|
|
|
|
razlicak
|
Ja platila 1430 din, a u drugom butiku isti kostao 1650 ....ti si jos jeftinije prosla, kod nas se gadjaju cenama. cebence je 1800, peskir 680 din.......Jesi i ti dobila carapice...moje su prevelike za bebu, to je za bebu od 6-7 meseci, ako ne i vise .
|
|
|
|
RE: Prva bebina garderoba 21.1.2012 20:32:41
|
|
|
|
Inica
|
Ja sam platila 1280din (imaju sve ispisane cene na stranici posle slika koje sam postavila) Cebence 1300.. Da, dobila carapice, ali su veeeelike.. Moram jos da dokupim i hulahopkica i jos tako neke sitnice.. Isto cu uzimati u monteksu.. A trenerkice i duxice sam nasla u aksi.. Samo treba da se smilujem da se dogegam do tamo..
|
|
|
|
RE: Prva bebina garderoba 21.1.2012 20:40:20
|
|
|
|
peca
|
E,gde je taj monteks sem sto je u Obrenovcu?
|
|
|
|
RE: Prva bebina garderoba 21.1.2012 20:44:56
|
|
|
|
Inica
|
Ne znam, znam da i njihovih stvari ima i u aksi.. A verovatno i u nekim radnjicama po gradu.. Stvarcice su im super, a i povoljne..
|
|
|
|
RE: Prva bebina garderoba 21.1.2012 20:54:06
|
|
|
|
peca
|
Htedoh da pitam gde se nalazi u Obrenovcu? Mm cesto ide za Baric,a to je tu, pa da svrne-mo
|
|
|
|
RE: Prva bebina garderoba 21.1.2012 21:06:47
|
|
|
|
Inica
|
Haha.. Moj Barich Svratite na kaficu U glavnoj ulici je, bas pre Obrenovacke gimnazije- bilo koga da pitas znace da ti kaze.. Mala je radnjica, ali prepuna..
|
|
|
|
RE: Prva bebina garderoba 21.1.2012 21:07:19
|
|
|
|
lesica
|
Evo vam mala pomoc gde mozete za tek rodjene bebce da nadjete stvari do broja 68 za 100 dinara(bar je bilo do skoro). Braca kinezi su u pitanju i to je radnja sa korpom i secenim etiketama,malo vece stvarcice su im valjda 200 dinara. A imaju mnogo slatke bodice,majicice i pantalonic. Cak su imali i skroz pamucne zekice sa stopicama. KLIK Nadjite crtez seme
|
|
RE: Prva bebina garderoba 21.1.2012 21:12:10
|
|
|
|
peca
|
Inice,ti iz Barica? Ja sam nesto pobrkala xexe,pa zamalo da budemo komsinice,kad me je mm svojevremeno lozio da se preselimo tamo,on tamo ima kucu i neka 2 plastenika,tata mu je tamo,a on svaki vikend bar jedan dan xexexe, ali necu u off.
|
|
|
|
RE: Prva bebina garderoba 21.1.2012 21:12:48
|
|
|
|
Inica
|
Hvala Lesice Ako me ne bude mrzelo- prosetacu..
|
|
|
|
RE: Prva bebina garderoba 21.1.2012 23:44:48
|
|
|
|
mama kukunka
|
IZVORNA PORUKA: bea83 Pronašla sam kod braće Kineza neke dve radnjice koje prodaju razne markirane stvari (sa isečenim etiketama, verovatno zaplenjeno na carini )kao i domaću poizvodnju pa sam tu uzela, ceo kompletić 800din, samo su unutra bile iste ovakve pantalonice ali pamučne pa sam posebno dokupila ove plišane za 300din, svidele mi se Kod iste brace sam pre porodjaja kupila identicne samo na roze prugice pantalonice :) Jedva cekam da ih obidjem opet ( kad se zvezde umilostive pa se poklopi nekoliko faktora) Mora da sad imaju svasta novo.. Inace, preslatka je kombinacija
|
|
|
|
RE: Prva bebina garderoba 22.1.2012 0:15:24
|
|
|
|
mama kukunka
|
IZVORNA PORUKA: peca Inice,ti iz Barica? Ja sam nesto pobrkala xexe,pa zamalo da budemo komsinice,kad me je mm svojevremeno lozio da se preselimo tamo,on tamo ima kucu i neka 2 plastenika,tata mu je tamo,a on svaki vikend bar jedan dan xexexe, ali necu u off. Kad ides iz Obrenovca , ili Barica ka gradu na Umci ili u Ostruznici skrenes desno..i dodjes kod mene na kafu :)
|
|
|
|
RE: Prva bebina garderoba 23.1.2012 13:41:53
|
|
|
|
peca
|
IZVORNA PORUKA: mama kukunka IZVORNA PORUKA: peca Inice,ti iz Barica? Ja sam nesto pobrkala xexe,pa zamalo da budemo komsinice,kad me je mm svojevremeno lozio da se preselimo tamo,on tamo ima kucu i neka 2 plastenika,tata mu je tamo,a on svaki vikend bar jedan dan xexexe, ali necu u off. Kad ides iz Obrenovca , ili Barica ka gradu na Umci ili u Ostruznici skrenes desno..i dodjes kod mene na kafu :) Imacu to u vidu
|
|
|
|
RE: Prva bebina garderoba 23.1.2012 14:04:35
|
|
|
|
slavica.
|
Jao jedva cekam da vam se pohvalim sta smo dobili! Videla sam juce,ali preko kamere,a svekar i svekrva mi dolaze za nedelju dana,pa cu sve uslikati i pokazati vam! Tako da je tetka svom bratancu osim kreveca kupila i neke bodice,carapice,portiklice,cebence,neka odelca,pidzamice,peskirice..Ima svega,i sve mi je slaaaatkooo! Meni su u stvari sve stvarcice za bebe bas slatke,i te koje je kupila,a i inace,tako male,mekane...
|
|
|
|
RE: Prva bebina garderoba 23.1.2012 16:50:39
|
|
|
|
bea83
|
Ovo su bodići od braće Kineza za 100 dindži Ovo nam je ćebence (Inice, monteks je ) A ovo su nam portiklice Meni su one najveći hit
|
|
|
|
RE: Prva bebina garderoba 23.1.2012 17:07:42
|
|
|
|
Inica
|
Osetila sam ja da je monteks u pitanju Super su bodici.. Izgleda da samo ja "ne umem" da udjem kod kineza i da pogledam.. Mada ako je to tamo gde ste pominjale, to mi i nije tako blizu- pisi propalo..
|
|
|
|
RE: Prva bebina garderoba 23.1.2012 17:09:59
|
|
|
|
bea83
|
To je na NBGD u bloku 70, baš tamo gde je Lesica postavila mapu, gore u postu, mada sam ih videla i u kineskoj radnji na Dorćolu na primer, tako da verovatno ima i na drugim mestima samo moraš dobro da pogledaš, a i ne znam jel ista cena po radnjama. Stvarno su super, baš je lep pamuk i super su dezeni, veseli i šareni
|
|
|
|
RE: Prva bebina garderoba 23.1.2012 17:21:20
|
|
|
|
Inica
|
Pa da- na nbg sam i mislila. Ali ja nemam energije da se cimam vishe nigde- mislila sam da cju mocji- tako da cju svoju kupovinu zavrshiti u aksi i jos neke sitnice u monteksu..
|
|
|
Anketa
За дојиље.
пеперутка16
Мало чудно питање, али ме занима: да ли су дојиље пробале своје млеко?