|      
Želiš da odustaneš od takmičenja?
Pre nego što potvrdiš svoju odluku, upoznaj se sa detaljima.
Ukoliko potvrdiš odustajanje, na tvoj računar ćemo automatski ubaciti cookie, koji će nam omogućiti da te tokom takmičenja (26.04 -30.04.2021) prilikom dolaska na portal prepoznamo i omogućimo ti neometano korišćenje portala, bez prikazivanja ikona Ringerajinog sponzora, odnosno kontrole uz desni rub ekrana.

Istovremeno, oduzećemo ti sve prikupljene bodove, čime se na žalost gubi pravo za osvajanje nagrade.

Da li još uvek želiš da odustaneš od takmičenja?
Ringeraja.rs koristi "kolačiće" u cilju pružanja boljeg korisničkog iskustva, praćenja posećenosti i prikaza oglasa. Postavke prihvatanja kolačića podesite u vašem internet pretraživaču.
Nastavkom korišćenja smatra se da se slažete sa korišćenjem kolačića u navedene svrhe. Za nastavak kliknite "U redu".   Saznajte više.
Korisnici na ovoj temi: niko
  Odštampaj
Stranica: <<   < Prethodna stranica  31 32 [33] 34 35   Sledeća stranica >   >>
Korisnik
Poruka << Starija tema   Novija tema >>
   RE: Prva bebina garderoba
14.1.2012 17:52:53   
Inica
Ja 56 nisam uzimala- samo jednu 62, i sve ostalo 68. Ako mu bude bas veliko 68 dokupicu jos nesto od 62, to je najmanji problem.
Smeskic, ni ja ne planiram skafander da uzimam- vec tako nesto. Imam svetlo-rozi skafander, koji ce opet ostati neiskoriscen user posted image

(odgovor članu smeskicTB)
Direktna veza do poruke: 801
16.1.2012 10:59:23   
Mama 78
Koliko je ustvari bebi garderobe dovoljno,sobzirom da se ne drzim one ma svako ce da donese nesto kad dodje da vidi bebu,jer sa prvim detetom je sve donoseno veliko,a posle bi bilo vec van sezone,tako da pola nismo ni iskoristili.Ja imam 5 benkica,5 bodica sa dugim i 5 sa kratkim rukavima,12 zekica,4 bluzice i 4 pantalonica.5 kapica i 5 carapica sve je velicine 56 i62.MM treba da kupi odelce za izlazak iz bolnice,to namerno nisam htela da uznam da bi se on nekako osecao vazan,ako razumete.A da 10 tetra i 5 svedskih,jer to dovoljno za prve dane?user posted image

(odgovor članu Inica)
Direktna veza do poruke: 802
16.1.2012 11:03:44   
Ana RR
Mama78, to je sasvim dovoljno. Ja mom detetu neke stvari nisam ni stigla da obučem i omalile su mu.
Možda bi ti trebalo još tetra pelena jer njih koristiš maltene za sve, za briskanje bebe, bljuckanje, da podmetneš ispod glavice a ako stavljaš širok povoj ne znam da li će ti biti dovoljno 10 komada.

Twenty years from now you will be more disappointed by the things you didn't do than by the ones you did. So throw off the bowlines, Sail away from the safe harbor. Catch the trade winds in your sails. Explore. Dream.

Jer smo tako u mogućnosti!

(odgovor članu Mama 78)
Direktna veza do poruke: 803
16.1.2012 11:04:13   
cockic
dobijas u paketu BK isto tolikouser posted image

(odgovor članu Mama 78)
Direktna veza do poruke: 804
16.1.2012 11:09:25   
Mama 78
Pa sobzirom da se taj paket dobija samo u BG.,dokupicu jos tetra pelene,taj deo sam predvidela da se one inace koriste za sveuser posted image user posted image

(odgovor članu cockic)
Direktna veza do poruke: 805
16.1.2012 11:13:14   
cockic
nisam procitala odakle si.pa sam samo napisala sta znam izviniuser posted image na
laznoj informaciji

(odgovor članu Mama 78)
Direktna veza do poruke: 806
16.1.2012 11:37:13   
Mama 78
user posted image ma opusteno!!user posted image

(odgovor članu cockic)
Direktna veza do poruke: 807
16.1.2012 12:56:57   
smeskicTB
Mama 78, dokupi tetra pelene, ja bih i neki bodic mozda jos..ali 62 barem, ne 56..ne videh carapice, portiklice..

ja sam puuno dobila..ima mnogo bodica, gore onih majcica, donjih delova, zeka....pa sam sortirala do 3 i preko 3 meseca..ali racunam iako je dve bebe necu stici..
inace, ja nekako vise volim parice i da poklonim i da dobijem..pa roditelji uzmu sta im i kada i kakvo treba..ok je sa bliskim ljudima kada pitaju sta treba...

(odgovor članu Mama 78)
Direktna veza do poruke: 808
16.1.2012 14:52:20   
bea83
Mamin kriminalac će da izadje iz porodilišta u prugastom user posted image
user posted image

Direktna veza do poruke: 809
16.1.2012 16:12:11   
Biserce
Hm...bice bas zgodan kriminalac! Prelepo je!

Ako si bogat samo onim sto lopovi mogu ukrasti i moljci pojesti....sa cim ces ostati ako lopovi zbilja ukradu i moljci pojedu???

(odgovor članu bea83)
Direktna veza do poruke: 810
16.1.2012 16:23:20   
bea83
Hvalauser posted image Opasan momakuser posted image

(odgovor članu Biserce)
Direktna veza do poruke: 811
18.1.2012 22:19:26   
Inica
Beice, svidja mi se kompletic.. Pogotovo sto nije plav user posted image

(odgovor članu bea83)
Direktna veza do poruke: 812
19.1.2012 13:35:05   
peca
Bea, presladak kompletic user posted image
Gde si ga maznula ? svidja mi se i sto ima sve zivo, od glave do pete user posted image

(odgovor članu Inica)
Direktna veza do poruke: 813
19.1.2012 14:20:03   
bea83
Pronašla sam kod braće Kineza neke dve radnjice koje prodaju razne markirane stvari (sa isečenim etiketama, verovatno zaplenjeno na cariniuser posted image )kao i domaću poizvodnju pa sam tu uzela, ceo kompletić 800din, samo su unutra bile iste ovakve pantalonice ali pamučne pa sam posebno dokupila ove plišane za 300din, svidele mi seuser posted image

(odgovor članu peca)
Direktna veza do poruke: 814
19.1.2012 14:23:00   
peca
Chu, kod brace kineza, to moze da bude u krugu od 30 km user posted image user posted image user posted image

(odgovor članu bea83)
Direktna veza do poruke: 815
19.1.2012 14:55:51   
bea83
Ma kod ovih glavnih u 70tom blokuuser posted image

(odgovor članu peca)
Direktna veza do poruke: 816
20.1.2012 10:56:41   
smeskicTB
bea, bas si sladak kompletic napravila! pravi bebeci!user posted image jesu li to medice na patofnicama? preslatkoo!

bas sam htela da vas pitam..a iskusnije mame jos bolje znaju-dobila sam puno ovakvih majcica kao sto je na beinoj slicici..kao majcice, duksici su..koliko su prakticni na samom pocetku? mozda ispod bodi?
bas su lepi, sjajnih dezencica..ima kao i pidzamica..

(odgovor članu bea83)
Direktna veza do poruke: 817
20.1.2012 11:10:52   
Shishica
Najprakticnije je ono sto ne navlacis bebi preko glave. Najbolji su bodici koji idu na preklop i kopcaju se sa strane i dole. To je naj naj bolje.

Direktna veza do poruke: 818
20.1.2012 11:14:40   
smeskicTB
tako mi se i ucinilo..imam i takvih bodica..user posted image neki sam i dokupila..

(odgovor članu Shishica)
Direktna veza do poruke: 819
20.1.2012 11:33:41   
Shishica
A zeke su ti odlicne one sto se kopcaju izmedju nogu i onda ne moras skidati dete skroz kada menjas pelene. Portikle su obavezne da ne bi menjala stalno stvari jer bljuckaju :)

Direktna veza do poruke: 820
20.1.2012 12:47:47   
bea83
Smeškić, medice nego štauser posted image Hvalauser posted image

I ja imam par tih kao duksića sa drikerima kod vrata, videćemo hoćemo li se snaći sa tim ali bilo bi praktično jer imam dosta i pantalonica pa taman kombinacija - bodi dugih rukava, preko duksić i pantalonice, ako bljucne menjam samo goreuser posted image Zekice su mi divne i najviše volim da vidim bebu u zekici ali nepraktično je zbog tog bljuckanja, moraš sve da menjašuser posted image

(odgovor članu Shishica)
Direktna veza do poruke: 821
20.1.2012 13:00:04   
maslackic

IZVORNA PORUKA: Shishica

A zeke su ti odlicne one sto se kopcaju izmedju nogu i onda ne moras skidati dete skroz kada menjas pelene. Portikle su obavezne da ne bi menjala stalno stvari jer bljuckaju :)

haha, kod nas portikla nista ne znaci, sve zavrsi oko portikle user posted image jedino da je oblozim nekom folijom celu(mislim na bebu) user posted image

"Sundjer Bobe, nista te ne cujem previse je mracno !"

(odgovor članu Shishica)
Direktna veza do poruke: 822
20.1.2012 14:43:54   
Anoniman
IZVORNA PORUKA: maslackic

IZVORNA PORUKA: Shishica

haha, kod nas portikla nista ne znaci, sve zavrsi oko portikle user posted image jedino da je oblozim nekom folijom celu(mislim na bebu) user posted image

Keceljica?

(odgovor članu maslackic)
  Direktna veza do poruke: 823
21.1.2012 19:15:40   
razlicak
user posted image

E ovo sam jedino kupila za bebu, drugo sve ima....Peskir za kupanje, cebence i odelce za iznosenjeuser posted image

(odgovor članu Anoniman)
Direktna veza do poruke: 824
21.1.2012 19:21:29   
smeskicTB
razlicak, preslatkoo! ja sam htela to cebence uzeti..mislim da je jungle..ali nije ga bilo i pokazase mi ono veliko sa auticima..to su cebici! izabrala si i divnu boju peskira!user posted image

(odgovor članu razlicak)
Direktna veza do poruke: 825
Stranica:   <<   < Prethodna stranica  31 32 [33] 34 35   Sledeća stranica >   >>
Stranica: <<   < Prethodna stranica  31 32 [33] 34 35   Sledeća stranica >   >>
Idi na:

Prirodan izbor za miran san vaših mališana
Nedostatak istog može negativno uticati na fizičko i mentalno zdravlje roditelja, smanjujući njihovu sposobnost da se no...
Značaj večernjeg obroka za bebe
Hranjivi sastojci koje beba unosi tokom dana, a posebno u večernjem obroku, imaju direktan uticaj na njihov noćni odmor,...

Anketa

За дојиље.
пеперутка16

Мало чудно питање, али ме занима: да ли су дојиље пробале своје млеко?

Click Here