Ringeraja.rs koristi "kolačiće" u cilju pružanja boljeg korisničkog iskustva, praćenja posećenosti i prikaza oglasa. Postavke prihvatanja kolačića podesite u vašem internet pretraživaču.
Nastavkom korišćenja smatra se da se slažete sa korišćenjem kolačića u navedene svrhe. Za nastavak kliknite "U redu".
Saznajte više.
Korisnici na ovoj temi: niko
|
|
Korisnik | |
|
|
RE: Odgovorom do ProxeedPlus-a 5.1.2012 23:16:12
|
|
|
|
degu
|
Ma izgleda će zajedno i da nas strefi, to je zato što nam je mnogo lepo kad se skupimo Kome god da ode Proxeed, samo nek mu bude srećan kao našoj lepoj Malenac Alexis
|
|
RE: Odgovorom do ProxeedPlus-a 6.1.2012 0:20:04
|
|
|
|
World
|
ma jeste, sad mi je bas bezveze da biram izmedju ovih zena, pa sve su mi drage.... nadam se da se ostale nece ljutiti ako sad budem glasala za degu ne znam ko je do sada dobijao i otkad ovo traje?
|
|
RE: Odgovorom do ProxeedPlus-a 6.1.2012 0:37:17
|
|
|
|
dunja RR
|
World, već skoro godinu dana svakog meseca dva naša korisnika dobijaju vredan poklon - po jednu kutiju ProxeedPlusa koje poklanja Vidapharm. Mnoge devojke su do sada dobijale, neke su sada trudnice:)
|
|
|
|
RE: Odgovorom do ProxeedPlus-a 6.1.2012 0:42:18
|
|
|
|
World
|
ma znam da ide vec neko vrijeme, samo sam htjela reci da pruzimo sansu svima.... u svakom slucaju, ovako cemo onda jednu po jednu slati medju trudnice, pa doci ce na red sve....
|
|
RE: Odgovorom do ProxeedPlus-a 6.1.2012 0:54:23
|
|
|
|
monini
|
jedna po jedna.. vazno je da sve zabebimo..
|
|
|
|
RE: Odgovorom do ProxeedPlus-a 6.1.2012 0:57:33
|
|
|
|
World
|
moze i dvije po dvije, sto se mene tice... .
|
|
RE: Odgovorom do ProxeedPlus-a 6.1.2012 1:18:54
|
|
|
|
monini
|
Moze moze Svete i po tri u redu..pa sve takoooooo
|
|
|
|
RE: Odgovorom do ProxeedPlus-a 6.1.2012 19:09:39
|
|
|
|
pandica
|
glas za degu!
|
|
|
|
RE: Odgovorom do ProxeedPlus-a 6.1.2012 21:28:34
|
|
|
|
Anoniman
|
ja ovaj mesec svoj glas dajem pandici. da joj donese srece i da joj ne treba vto.
|
|
|
|
RE: Odgovorom do ProxeedPlus-a 7.1.2012 22:34:14
|
|
|
|
degu
|
Hvala Pandice, glas za tebe čuvam za sledeći krug
|
|
RE: Odgovorom do ProxeedPlus-a 7.1.2012 22:59:14
|
|
|
|
Cuftas
|
hvala Meyo, a hvala i svima sto glasate, nije vazno za koga, ima za sve znamo da cemo da dodjemo na red a i znamo da pomaze
|
|
|
|
RE: Odgovorom do ProxeedPlus-a 7.1.2012 23:10:19
|
|
|
|
GRGA
|
Glas za DEGU!<3
|
|
|
|
RE: Odgovorom do ProxeedPlus-a 7.1.2012 23:16:43
|
|
|
|
degu
|
Grgić
|
|
RE: Odgovorom do ProxeedPlus-a 7.1.2012 23:19:40
|
|
|
|
meyo
|
jest da nije mjesto al bas sam se sinoc pitala gde si bre Grgicccccccc
|
|
|
|
RE: Odgovorom do ProxeedPlus-a 7.1.2012 23:20:57
|
|
|
|
dunja RR
|
I ja sam se pitala što nam nema GRGE:)
|
|
|
|
RE: Odgovorom do ProxeedPlus-a 8.1.2012 0:43:04
|
|
|
|
Anoniman
|
ma sunja se ona da je ne opazimo :), ali joj nije uspelo. ne moze da promakne.
|
|
|
|
RE: Odgovorom do ProxeedPlus-a 8.1.2012 14:13:18
|
|
|
|
pandica
|
nema na cemu veverice, ja stvarno navija da dobijete lek da se stanje popravi i da nam ubrzo budes veca i lepsa trudnica od ove veverice na avataru!
|
|
|
|
RE: Odgovorom do ProxeedPlus-a 8.1.2012 20:55:56
|
|
|
|
hanka
|
Glasam za degu
|
|
|
|
RE: Odgovorom do ProxeedPlus-a 9.1.2012 9:50:55
|
|
|
|
Zell
|
Ja glasam za degu
|
|
|
|
RE: Odgovorom do ProxeedPlus-a 9.1.2012 22:47:40
|
|
|
|
degu
|
Devojke moje, ne znam šta da kažem, sem jedno veliko HVALA! Vi ste mi ogromna podrška
|
|
RE: Odgovorom do ProxeedPlus-a 11.1.2012 0:27:56
|
|
|
|
pandica
|
degu zaista zelim da uspete!
|
|
|
|
RE: Odgovorom do ProxeedPlus-a 11.1.2012 0:44:14
|
|
|
|
dunja RR
|
Ovog meseca degu i Cuftas su osvojile po kutiju ProxeedPlusa. Drage naše, želimo vam da budu od pomoći i da nas uskoro obradujete sa Od danas pa do 1.2.2012. svi kojite imate problema sa spermogramom, pišite nam u ovoj temi. Vidapharm će obradovati i ovaj put dva naša korisnika sa po kutijom ProxeedPlus-a. Glasaće se za komentar korisnika koji je najviše zaslužio ovaj preparat (glasa se od 2.2.2012.) i 11.2.2012. ćemo znati imena sledeća dva dobitnika. Želimo da istrajete u svojoj borbi za bebane i pružamo na ovaj način naš skromni doprinos. Hvala našem dragom sponzoru - Vidapharmu Pišite.....
< Poruku je uredio dunja RR -- 11.1.2012 0:45:40 >
|
|
|
|
RE: Odgovorom do ProxeedPlus-a 11.1.2012 9:00:44
|
|
|
|
malenac76
|
degu, cuftice cestitammmmmm ajmo cure prijavljujte seeee
|
|
|
|
RE: Odgovorom do ProxeedPlus-a 11.1.2012 9:10:24
|
|
|
|
Cuftas
|
Hvala vam devojke nisam ocekivala da dobijem ovako skup i koristan poklon, ali imam ja moje Crtice, pa sad imam i Proxeed! Hvala i sto ste divne, nikad se ne svadjate i ne muvate oko nagrada kao na drugim promocijama. Hvala Vidapharmu, i hvala Dunji koju ne mrzi da cita nasa piskaranja i trazi po postovima za koga ko u stvari glasa Ajde sad, prijavljujte se za novi krug, a ja odoh da od srece
|
|
|
|
RE: Odgovorom do ProxeedPlus-a 11.1.2012 9:39:18
|
|
|
|
meyo
|
deguuuuu cufticee cestitam
|
|
|
Poslednje teme sa foruma
Najčitaniji sadržaji u rubrici Praćenje ovulacije - ovulacijski testoviKako pratiti prirodni ciklus žene i određivati plodne dane pomoću ovulacijskih testova?
tacatic
Živi i zdravi svi bili i uz Pharmalife proizvode se svi lepo izlečili, kao i mi.
Fitobalm smo kupili odmah po izlasku iz porodilišta i koristim ga i danas nakon tri godine, uvek kad je pri kraju kupujem novi da bude pri ruci.
Sirup sa cinkom IMMuno smo koristili sa navršenih godinu dana, sve je tako brzo prošlo, zbog povratka na posao i polaska u vrtić želela sam da pomognem svom detetu i ojačam mu imunitet, da nas malo zaobiđu virusi, mislim da je jako dobar sirup i da nam je dosta pomogao.
Da li imma veze ili ne, jako brzo smo prešli na adaptirano mleko, puno problema sa stolicom i Isilax nam je takođe bio preko potreban, takvo olakšanje, znaju mame koje su imale problema kod dece.
Sve pohvale sa naše strane, a da ne zaboravim i Apis Gola sprej za grlo, najbolji i najukusniji i olakšanje nakon prvog prskanja, lakše se guta i diše!
Hvala sto ste tu za nas!
Više >>
Anketa
macina travazbunjena 740kako se pije caj od macine trave(marrubi herba)?do ovulacije (
72%)
do menstruacije (
13%)
sve vreme (
15%)
Ukupan broj glasova: 46Hvala za glasove. Glasao/la si za sve aktuelne ankete. Izradi
svoju anketu!