Ringeraja.rs koristi "kolačiće" u cilju pružanja boljeg korisničkog iskustva, praćenja posećenosti i prikaza oglasa. Postavke prihvatanja kolačića podesite u vašem internet pretraživaču.
Nastavkom korišćenja smatra se da se slažete sa korišćenjem kolačića u navedene svrhe. Za nastavak kliknite "U redu".
Saznajte više.
Korisnici na ovoj temi: niko
|
|
Korisnik | |
|
|
RE: Odgovorom do ProxeedPlus-a 25.12.2011 22:53:13
|
|
|
|
pandica
|
mm ima azospermijupronadjen je mali broj pokretnih ali mu je receno da je alergican na svoje spermice i da nema nikakve sanse. da nista tu nemoze pomoci e sad nija da necemo pokusali bi sve ali godine su prosle i da je bilo swta moglo pomoci imao bi decu. koliko kosta kutija i sta mislite vredi li pokusati?
|
|
|
|
RE: Odgovorom do ProxeedPlus-a 25.12.2011 22:57:02
|
|
|
|
meyo
|
azospermiju cek zar nije azo.. potpuna odsutnost zivih spermica? da nije kod njega pandice u pitanju neko autoimuno oboljenje zbog kojeg ne uspijevaju prezivjet spermici.. ne znam dal moze pomoci valjda ti se javi neka cura sa vise iskustva... bas nekako cudna situacija kod njega .. uf koliko muke covjek sve treba da prodje .. pih
|
|
|
|
RE: Odgovorom do ProxeedPlus-a 25.12.2011 23:03:01
|
|
|
|
degu
|
Kutija košta oko 6000, sve zavisi od apoteke. Kod tm je verovatno neki imunološki problem, antitela i to verovatno jako izražena. Iskreno ne verujem da bi tu Proxeed mogao da uradi mnogo, ali pokušajte, prijavi se. Nek pije 3 meseca, pa uradite spermogram, da vidite jel ima napretka.
|
|
RE: Odgovorom do ProxeedPlus-a 25.12.2011 23:35:04
|
|
|
|
dunja RR
|
IZVORNA PORUKA: pandica mm ima azospermijupronadjen je mali broj pokretnih ali mu je receno da je alergican na svoje spermice i da nema nikakve sanse. da nista tu nemoze pomoci e sad nija da necemo pokusali bi sve ali godine su prosle i da je bilo swta moglo pomoci imao bi decu. koliko kosta kutija i sta mislite vredi li pokusati? Da li se prijavljuješ za ProxeedPlus?
|
|
|
|
RE: Odgovorom do ProxeedPlus-a 25.12.2011 23:39:47
|
|
|
|
Anoniman
|
Ja ću da je prijavim! Piši je na spisak da se igra sa nama!!! A sad ću i nju da zovem da potvrdi!
|
|
|
|
RE: Odgovorom do ProxeedPlus-a 26.12.2011 0:15:58
|
|
|
|
pandica
|
prijavljujem se!
|
|
|
|
RE: Odgovorom do ProxeedPlus-a 26.12.2011 0:20:02
|
|
|
|
Anoniman
|
Bravo pandice! Navijam!
|
|
|
|
RE: Odgovorom do ProxeedPlus-a 26.12.2011 0:32:25
|
|
|
|
pandica
|
hvala pcelka si.
|
|
|
|
RE: Odgovorom do ProxeedPlus-a 26.12.2011 0:42:22
|
|
|
|
Anoniman
|
Pandice ovde smo sve da osim jadanja i pomognemo jedna drugoj.
|
|
|
|
RE: Odgovorom do ProxeedPlus-a 2.1.2012 19:18:17
|
|
|
|
dunja RR
|
Još 1 dan imate za prijavu i glasamo od 4.1.
|
|
|
|
RE: Odgovorom do ProxeedPlus-a 2.1.2012 23:03:25
|
|
|
|
pandica
|
nadam se da cemo uspeti!
|
|
|
|
RE: Odgovorom do ProxeedPlus-a 5.1.2012 2:53:59
|
|
|
|
dunja RR
|
IZVORNA PORUKA: malenac76 Dunja dobro si ti napisala - ZA TRUDNICU Ja ovo tek sada vidim, ČESTITAM MILA, JUPIIIIII
|
|
|
|
RE: Odgovorom do ProxeedPlus-a 5.1.2012 2:54:55
|
|
|
|
dunja RR
|
IZVORNA PORUKA: malenac76 meni je poklon donio srecu dragi taman poceo da pije i stigao do pola kad ono
|
|
|
|
RE: Odgovorom do ProxeedPlus-a 5.1.2012 3:08:18
|
|
|
|
dunja RR
|
Drage moje evo me:) Vidapharm i Ringeraja vam žele sve najbolje u novoj 2012., puno zdravlja, smeha, uspeha, lepih trenutaka sa vašim najmilijima a najviše od svega vam želimo i ! U ovom krugu prijavljene su nam: 1.degu 2.Pcelica Lena 3.Cuftas 4.pandica Odlučite kojim devojkama ovog meseca ide kutija ProxeedPlusa (Vidapharm će obradovati kao i svakog meseca dva naša korisnika), da zajedno sa našim dragim prijateljima iz kompanije Vidapharm pomognemo i zajednički navijamo da nam sve ugledate kao što se desilo našem Malencu:) Dajte glas jednoj od učesnica kojoj je po vašem mišljenju najpotrebniji ProxeedPlus!
< Poruku je uredio dunja RR -- 5.1.2012 3:10:39 >
|
|
|
|
RE: Odgovorom do ProxeedPlus-a 5.1.2012 10:17:27
|
|
|
|
neron
|
moj glas ide degu , da joj donese srecu.
|
|
|
|
RE: Odgovorom do ProxeedPlus-a 5.1.2012 10:25:27
|
|
|
|
malenac76
|
Ovaj put moj glas ide Cuftici
|
|
|
|
RE: Odgovorom do ProxeedPlus-a 5.1.2012 15:37:15
|
|
|
|
degu
|
IZVORNA PORUKA: neron moj glas ide degu , da joj donese srecu. Hvala Neron Ja svoj glas dajem mojoj tetki Ćuftici
|
|
RE: Odgovorom do ProxeedPlus-a 5.1.2012 15:43:42
|
|
|
|
Meisje
|
Ja glasam za Degu!!
|
|
RE: Odgovorom do ProxeedPlus-a 5.1.2012 16:33:18
|
|
|
|
degu
|
Mei
|
|
RE: Odgovorom do ProxeedPlus-a 5.1.2012 18:54:16
|
|
|
|
Cuftas
|
Malenac i Degu ovog meseca glasam za Pandicu, da je malo utesimo tetkino, sledeceg meseca opet glasam za tebe
|
|
|
|
RE: Odgovorom do ProxeedPlus-a 5.1.2012 22:18:56
|
|
|
|
monini
|
moj skromni glasic ide za degu..znam da je svima potreban, ali vako mora
|
|
|
|
RE: Odgovorom do ProxeedPlus-a 5.1.2012 23:07:40
|
|
|
|
meyo
|
joj bas ste me na velike muke metnule .. glasam za nasu Cufticu :) odavnoo ceka degu vi ste se malo trgli pa eto ne znam ni sama Pcelka nadam se da mi ne zamjeras navijam i za tebe ..svom snagom obecavam sledeci glas ide tebi . Pandice tebi stize cim budem u mogucnosti pomoc od mene na drugi nacin .. a joj navijam svima da budu crte u ovoj novoj
< Poruku je uredio meyo -- 5.1.2012 23:08:48 >
|
|
|
|
RE: Odgovorom do ProxeedPlus-a 5.1.2012 23:09:53
|
|
|
|
degu
|
Meyo ne opterećuj se, ovde nikad nema ljutnje Svi ćemo doći na red, neko pre, neko posle :* Monini, jedan veliki zagrljaj za tebe
|
|
RE: Odgovorom do ProxeedPlus-a 5.1.2012 23:14:21
|
|
|
|
meyo
|
veverice mojaaaaa al bas puno zbilja navijam za vas cetiri nekako pogotovo jer dugo cekate, jos par tu cekalica banjalucanki mojih i bilo bi veselo do zore da se slavi al bit ce bit ce zajedno smo jace
|
|
|
|
RE: Odgovorom do ProxeedPlus-a 5.1.2012 23:16:07
|
|
|
|
Alexis79
|
Ovog puta dajem glas za nasu vevericu degu
|
Anketa
Sta mislite...choopa choops...koliko je jednoj forumasici trebalo vremena da pronadje stranicu sa anketama?10 min (
37%)
pola sata (
7%)
1 sat (
16%)
'odma je nasla. (
39%)
Ukupan broj glasova: 135Hvala za glasove. Glasao/la si za sve aktuelne ankete. Izradi
svoju anketu!