Ringeraja.rs koristi "kolačiće" u cilju pružanja boljeg korisničkog iskustva, praćenja posećenosti i prikaza oglasa. Postavke prihvatanja kolačića podesite u vašem internet pretraživaču.
Nastavkom korišćenja smatra se da se slažete sa korišćenjem kolačića u navedene svrhe. Za nastavak kliknite "U redu".
Saznajte više.
Korisnici na ovoj temi: niko
|
|
Korisnik | |
|
|
RE: Odgovorom do ProxeedPlus-a 13.12.2011 13:38:55
|
|
|
|
Anoniman
|
zahvaljujem se RR nadam se da ce biti
|
|
|
|
RE: Odgovorom do ProxeedPlus-a 13.12.2011 16:24:35
|
|
|
|
meyo
|
drage moje veliko Vam hvala na ovom divnom poklonu nadam se da ce i meni i jacq pomoci kao sto je to bio slucaj sa malenac Hvala Vam od srca!!
|
|
|
|
RE: Odgovorom do ProxeedPlus-a 14.12.2011 17:21:48
|
|
|
|
Meisje
|
Cestitam,nek bude plodonosan!!
|
|
RE: Odgovorom do ProxeedPlus-a 14.12.2011 17:56:53
|
|
|
|
Anoniman
|
Hvala Mei, a ti Meyo se bacaj u akciju , ja cu nadam se od januara ako sve bude kako treba posle operacije
|
|
|
|
RE: Odgovorom do ProxeedPlus-a 14.12.2011 18:42:02
|
|
|
|
mirna32
|
cestitam drage moje...sad u akciju i da bude od pomoci velike....drzim fige
|
|
|
|
RE: Odgovorom do ProxeedPlus-a 14.12.2011 23:51:45
|
|
|
|
degu
|
Cestitam vam drage moje,nek vam ova kutija donese dugo ocekivanu srecu! ja se prijavljujem za sledeci krug. Moram da se pohvalim da smo napredovali od oligoastenoteratozoospermije smo stigli do oligospermije! Ostalo nam je da povecamo jos samo broj. Zahvalna sam do neba Ringeraji na svim informacijama,devojkama na velikoj podrsci i akcijama kao sto je ova. Hvala i nasem dragom sponzoru! Ja sam vec jednu kutiju dobila i zato ne ocekujem sad opet i sama uvek glasam za onog ko najduze ceka. Zato ponovo stajem u red
|
|
RE: Odgovorom do ProxeedPlus-a 15.12.2011 20:03:37
|
|
|
|
Anoniman
|
IZVORNA PORUKA: malenac76 meni je poklon donio srecu dragi taman poceo da pije i stigao do pola kad ono malenac nisam videla do sad! Čestitam ti draga, eto trebala si da se prijaviš za kutiju proxeeda i da se obraduješ!
|
|
|
|
RE: Odgovorom do ProxeedPlus-a 15.12.2011 20:07:15
|
|
|
|
Anoniman
|
Degu navijam da opet dobiješ kutiju i da se brzo, brzo popravite spermiće pa da se veselite! :)
|
|
|
|
RE: Odgovorom do ProxeedPlus-a 15.12.2011 21:53:39
|
|
|
|
meyo
|
Hvala Vam od srca jos jednom najiskrenije kad mi je stigla kutija sinoc vjerujte doslo mi nekako da zaplacem jako sam bila dirnuta :) Mirna Mei Degu Pcelka od mene al bas veliki degu navijam nalazi su superiska
|
|
|
|
RE: Odgovorom do ProxeedPlus-a 15.12.2011 21:58:07
|
|
|
|
Anoniman
|
Meyo sad kad ubrzaš spermiće biće
|
|
|
|
RE: Odgovorom do ProxeedPlus-a 15.12.2011 22:07:18
|
|
|
|
meyo
|
ma pcelka moja valjda bude jednog dana
|
|
|
|
RE: Odgovorom do ProxeedPlus-a 15.12.2011 22:58:07
|
|
|
|
Cuftas
|
drage moje, sad neka vam se posreci kao Malencu, ona je dokaz da pomaze
|
|
|
|
RE: Odgovorom do ProxeedPlus-a 15.12.2011 23:11:59
|
|
|
|
Anoniman
|
Pomaže proxeed sigurno, samo nekome pre, a nekome posle.
|
|
|
|
RE: Odgovorom do ProxeedPlus-a 16.12.2011 9:57:48
|
|
|
|
Anoniman
|
Mislim da vecina vas zna da ja idem sada na operaciju stitne. Sta mislite da li mm treba da pocne sa Proxeedom jer cu ja morati da odlozim zatrudnjivanje bar do februara? Ili da pocne?
|
|
|
|
RE: Odgovorom do ProxeedPlus-a 17.12.2011 16:31:21
|
|
|
|
degu
|
Jacq nek pocne da pije,spermiogeneza traje 72 dana,tako da cete ti i dragi biti spremni u isto vreme Pcelice hvala,ti si dusica nasa. Ko god da dobije,neka bude srecna kutija, kao kod Malenac. Meyo eto,ja sam ti primer da je moguce popraviti spermogram,samo da vise nikad ne vidim one nule. Videces da ce i vama Proxeed pomoci
|
|
RE: Odgovorom do ProxeedPlus-a 19.12.2011 10:03:58
|
|
|
|
Anoniman
|
Stigao nam je lekic Zahvaljujemo RR i sponzorima jos jednom Degu, hvala na odgovoru, pocinjemo jos danas,. Kao sto ti kazes, bicemo oboje spremni za par meseci
|
|
|
|
RE: Odgovorom do ProxeedPlus-a 20.12.2011 21:18:24
|
|
|
|
dunja RR
|
Srećno Jacq
|
|
|
|
RE: Odgovorom do ProxeedPlus-a 24.12.2011 23:52:25
|
|
|
|
Anoniman
|
Jaco samo napred i naoružaj spermiće! Degu jesi li se prijavila ovaj mesec?
|
|
|
|
RE: Odgovorom do ProxeedPlus-a 24.12.2011 23:56:06
|
|
|
|
dunja RR
|
Ajde, ajde, ko se prijavio za ovaj mesec?:)
|
|
|
|
RE: Odgovorom do ProxeedPlus-a 24.12.2011 23:58:08
|
|
|
|
degu
|
IZVORNA PORUKA: Pcelica Lena Jaco samo napred i naoružaj spermiće! Degu jesi li se prijavila ovaj mesec? Jesam, prva i za sad jedina. Ajmo devojke prijavljujte se
|
|
RE: Odgovorom do ProxeedPlus-a 25.12.2011 0:00:57
|
|
|
|
Anoniman
|
Što se ove devojke ne prijavljuju? Evo onda i ja da pravim gužvu malo. Prijavljujem se! :)
|
|
|
|
RE: Odgovorom do ProxeedPlus-a 25.12.2011 0:06:21
|
|
|
|
dunja RR
|
Odmah je bolje čim vas podsetim, ajmo, ajmo
|
|
|
|
RE: Odgovorom do ProxeedPlus-a 25.12.2011 0:08:48
|
|
|
|
Anoniman
|
Pa treba neko malo da pogura! Nego kako!
|
|
|
|
RE: Odgovorom do ProxeedPlus-a 25.12.2011 0:10:26
|
|
|
|
Cuftas
|
'Ajde i ja da se prijavim, da hvatam red Sledeceg meseca nadam se idem na operaciju a posle ce svakako da nam treba svaka pomoc. Nama je spermogram u granicama normale, ali su zato ASA +++.
|
|
|
|
RE: Odgovorom do ProxeedPlus-a 25.12.2011 0:19:00
|
|
|
|
Anoniman
|
Bravo Ćuftice! Navijam!
|
|
|
Poslednje teme sa foruma
Najčitaniji sadržaji u rubrici Kako se ponašati nakon embriotransfera?Prokrvite svoje krvne sudove kretanjem i svežim vazduhom. Šetnja definitivno oslobađa od stresa. Takođe je značajno i sk...
Mesečni ciklus ženeSaznajte nešto više o svom telu, proučite vaš menstrualni ciklus i naučite da ocenite kada su vam plodni dani.
lepic
Dajte im negu i preparate koje zaslužuju, najbolje, PHARMALIFE!
Ova godina je bila prepuna neprospavanih noći, uz FITOBALM je mnogo lakše sve prošlo, mazali smo po grudima, leđima i oko nosića da bi mogli da dišemo i udišemo blagi miris i sekret iz nosića je mekši i lakše ga je odstraniti.
Počeli smo polako i sa BRONCAMIL sirupom, kašljali smo jako, ma najstrašnije, bili smo pred upalom pluća. IMMUNO jos nismo, ali u januaru planiramo korišćenje i ovog vašeg preparata.
Apis Gola sprej je jako dobar da ublazi bol u grlu. Poštovanje za vaše proizvode. Hvala vam na brizi i pomoći!
Više >>
Anketa
Lorena za devojcicu?pisuljicaSvidja mi se (
41%)
Ne svidja mi se (
59%)
Ukupan broj glasova: 150Hvala za glasove. Glasao/la si za sve aktuelne ankete. Izradi
svoju anketu!