|      
Želiš da odustaneš od takmičenja?
Pre nego što potvrdiš svoju odluku, upoznaj se sa detaljima.
Ukoliko potvrdiš odustajanje, na tvoj računar ćemo automatski ubaciti cookie, koji će nam omogućiti da te tokom takmičenja (26.04 -30.04.2021) prilikom dolaska na portal prepoznamo i omogućimo ti neometano korišćenje portala, bez prikazivanja ikona Ringerajinog sponzora, odnosno kontrole uz desni rub ekrana.

Istovremeno, oduzećemo ti sve prikupljene bodove, čime se na žalost gubi pravo za osvajanje nagrade.

Da li još uvek želiš da odustaneš od takmičenja?
Ringeraja.rs koristi "kolačiće" u cilju pružanja boljeg korisničkog iskustva, praćenja posećenosti i prikaza oglasa. Postavke prihvatanja kolačića podesite u vašem internet pretraživaču.
Nastavkom korišćenja smatra se da se slažete sa korišćenjem kolačića u navedene svrhe. Za nastavak kliknite "U redu".   Saznajte više.
Korisnici na ovoj temi: niko
  Odštampaj
Stranica: <<   < Prethodna stranica  35 36 [37] 38 39   Sledeća stranica >   >>
Korisnik
Poruka << Starija tema   Novija tema >>
   RE: Dijetalni meni
26.12.2011 12:47:26   
jabudic
Hahaha, a ja se bas pitala kako cu da izgledam za Ng dok ostali budu "krkali", a ja grickala salatu user posted image

(odgovor članu Jeca*)
Direktna veza do poruke: 901
26.12.2011 12:50:25   
Jeca*
moj predlog ti je da se tog dana opustis malo, a onda sutra krenes ispocetka, tj po starom, ali ti uradi onako kako ti osecas da je najbolje. Ja sam od 31.01. na ovakvom rezimu ishrane. Dostiglam sam zeljenu kilazu i sad balansiram 1-2kg gore, pa se vratim. Ali smatram da je jednako tesko odrzavati kilazu, kao i smrsati.

The price of discipline is always less than the pain of regret
Robin Sharma

(odgovor članu jabudic)
Direktna veza do poruke: 902
26.12.2011 12:57:14   
jabudic
Od 31.01? Svaka ti cas_t! Pa i ja mislim da cu tako. Mogla bih ja nista da ne pojedem, ali bicu tuzna user posted image Ovako, malo napunim baterije, pa od 01.01.opet. Necu se ugojiti za taj jedan dan user posted image
Ja i dalje stojim na -6, a meni oslacalo kako je ovih 6 brzo sletjelo, pa mi krivo sto sam vec par dana na istom. Bas sam neskromna user posted image

(odgovor članu Jeca*)
Direktna veza do poruke: 903
26.12.2011 12:57:28   
Anoniman
IZVORNA PORUKA: Jeca*

ali ja pocnem da se gojim cim se opustim i pocnem da jedem "normalno" tj kao pre. Znaci ako jedem ono sto mi se jede stalno, gojim se garant. ZAto zivim ovako, a opustim se u odredjenim prilikama i situacijama, pa tako sve dok izdrzim user posted image

Pa ti onda baš krkaš. user posted image

Šta ja znam, ja za doručak jedem pecivo i jogurt, pa oko 16h jedem ručak (bez hleba), i u 90% slučajeva ne večeram.
Slatkom ne mogu da odolim, i jedem ga svaki dan.

Znam da to nije zdravo, ali to je ono što meni prija, tako se osćeam najbolje.

Voće ne jedem, ne jer ga ne volim nego ne podnosim da mi se sliva niz ruke, zavlači pod nokte i sl, tako da, vrlo rado ću ga pojesti ako mi ga neko naseče i donese uz viljušku, no, pošto ljude zabole da to rade, ne jedem voće.

(odgovor članu Jeca*)
  Direktna veza do poruke: 904
26.12.2011 13:07:02   
Ana RR
IZVORNA PORUKA: Tash
vrlo rado ću ga pojesti ako mi ga neko naseče i donese uz viljušku, no, pošto ljude zabole da to rade, ne jedem voće.

Tako ja već danima čekam da mm očisti kivi ali nešto slaba vajda od toga user posted image

Twenty years from now you will be more disappointed by the things you didn't do than by the ones you did. So throw off the bowlines, Sail away from the safe harbor. Catch the trade winds in your sails. Explore. Dream.

Jer smo tako u mogućnosti!

(odgovor članu Anoniman)
Direktna veza do poruke: 905
26.12.2011 13:08:00   
minavb
Evo kako ja jedem kivi i ne prljam ruke-presečem ga na pola i kašikom dubim kao kuvano jaje.user posted image

Mina, persona non grata :)

Mišljenje je kao zadnjica - svako ga ima.I ne samo što ga ima, već ima i potrebu da skine gaće i drugima maše istim ispred nosa.

(odgovor članu Ana RR)
Direktna veza do poruke: 906
26.12.2011 13:09:37   
Anoniman
Ima dlačice od spolja. user posted image

(odgovor članu minavb)
  Direktna veza do poruke: 907
26.12.2011 13:11:39   
Jeca*
o boze user posted image

Robin Sharma

(odgovor članu Anoniman)
Direktna veza do poruke: 908
26.12.2011 13:12:25   
Jeca*
ja se ubijam od voća. Nije mi teško da se usvinjim, lepo očistim, naseckam, uzmem viljuskicu i uzivam. Jabuku samo operem i grizem..sad sam to i Luku naučila pa milina user posted image

Robin Sharma

(odgovor članu Jeca*)
Direktna veza do poruke: 909
26.12.2011 13:13:02   
minavb

Jel to znači da ni muža ne pipaš pošto ima dlačice spolja a može da iscuri?user posted image

Mišljenje je kao zadnjica - svako ga ima.I ne samo što ga ima, već ima i potrebu da skine gaće i drugima maše istim ispred nosa.

(odgovor članu Anoniman)
Direktna veza do poruke: 910
26.12.2011 13:15:53   
jabudic

IZVORNA PORUKA: minavb

Jel to znači da ni muža ne pipaš pošto ima dlačice spolja a može da iscuri?user posted image

user posted image user posted image user posted image

(odgovor članu minavb)
Direktna veza do poruke: 911
26.12.2011 13:20:10   
Anoniman
user posted image Ja voće jedem kao malo dete. Narandže i mandarine dok očistim sva budem muljava, pa kako zagrizem sve prska po meni, breskve mi se slivaju niz bradu, o lubenicama da ne pričam. Višnje volim da jedem prstima pa mi nokti budu baš lepi...umijem se, operem ruke do laktova i gotovouser posted image Svaki dan jedem voće za doručak, i baš mi prija.

(odgovor članu jabudic)
  Direktna veza do poruke: 912
26.12.2011 13:22:22   
Jeca*
pa da...isto ko ja...kad zavrsim sa vocem licim na prase user posted image  ali voliiiiiiiiiiiiiiiim user posted image  jedino cveklu (sto i nije voce by the way) čistim rukavicom user posted image

Robin Sharma

(odgovor članu Anoniman)
Direktna veza do poruke: 913
5.1.2012 11:38:54   
Jeca*
Pošto u poslednje vreme pijem čajeve, baš mi prijaju. Pijem kafu pa čaj pa kafu pa čaj pa kafu user posted image  tako sam smanjila da ne pijem 5 kafa dnevno i super mi je. Do sad sam pila 2 brusnice, a sad u maxiju kupih neki VITKA LINIJA...bila sam radoznala kakav je ukus i mnoooooogo mi se dopao. Ne verujem da od njega može da se smrša, ali evo preporučujem da probate jer je vrlo ukusan. A dzabe je...75 din kutija. Evo sastava:
Koren zecijeg trna
cvet hibiskusa
Plod sipka
List zelenog caja
Plod komoraca
Kukuruzna svila
List sene
Slatki koren
Cvet kamilica

Robin Sharma

(odgovor članu Jeca*)
Direktna veza do poruke: 914
5.1.2012 11:42:54   
minavb
Tako da Jecin postpraznični dijetalni meni izgleda ovako:
doručak-kafa
užina-čaj
ručak-kafa sa čajem
užina-kafa
večera-čaj
user posted image

(odgovor članu Jeca*)
Direktna veza do poruke: 915
5.1.2012 11:44:09   
Jeca*
hahaha...daaaa...pošto postim ove nedelje, samo povremeno ubacim neku voćku i povrćku i do Božića ću valjda potrošiti sve što pojedoh kod mame za Novu godinu...pa onda ispočetka za vikend user posted image

Robin Sharma

(odgovor članu minavb)
Direktna veza do poruke: 916
9.1.2012 9:55:22   
minavb
Počinjemo!
doručak-jabuka
užina-kruška
ručkić-tonus sendvič sa mladim sirom
užina-šargarepa
večera-kuvani kupus sa junetinom

švić!

(odgovor članu Jeca*)
Direktna veza do poruke: 917
9.1.2012 9:57:31   
Jeca*
nego sta nego pocinjemo
danas malo blaze, sutra jos blaze i od srede restrikcija..da ne šokiram organizam posle onoliko hrane user posted image

danas
dorucak - pahuljice i jogurt
uzina - jabuka
rucak - bakin prebranac (ostao pa da iskoristim) i jedan paradajz
uzina - pecena bundeva
TRENING!
vecera - cvekla

< Poruku je uredio Jeca* -- 9.1.2012 9:59:38 >

Robin Sharma

(odgovor članu minavb)
Direktna veza do poruke: 918
9.1.2012 9:58:06   
Cindarella
Pridruzujem se. user posted image

(odgovor članu minavb)
Direktna veza do poruke: 919
9.1.2012 10:02:58   
Cindarella
Savet,ja već mesecima ne doručkujem,i bas zbog toga što škodi,hocu to da promenim,ali ja i kada jednu jabuku pojedem ujutru bude mi teško,a kamoli nešto više.

(odgovor članu Cindarella)
Direktna veza do poruke: 920
9.1.2012 10:45:06   
Olga75
i ja sam se stavila na dijetu
trenutno nemam neki ozbiljan plan ishrane jer su prvi sati u pitanju user posted image
ali od jutros sam popila 2 dcl ella jogurta ( 0 % mm ili 0,5 % , onaj ljubicasti ) i pojela saku korn fleksa
za dalje cemo videti
generalni mi je plan da ne mi poslednji obrok bude najmanje dva sata pre spavanja

Marija je moj najveci uspeh

JER SMO TAKO U MOGUCNOSTI !

(odgovor članu Cindarella)
Direktna veza do poruke: 921
10.1.2012 10:04:24   
Jeca*
dorucak - pahuljice i jogurt
uzina - pecena bundeva
rucak - kupus salata, kasika ljutenice, kasika rena i komadic svinjskog pecenja
uzina - narandza
vecera - salata: krastavac i paradajz

Robin Sharma

(odgovor članu Olga75)
Direktna veza do poruke: 922
10.1.2012 10:14:32   
minavb
doručak-projica
užina-jabuka
pre treninga-projica
ručak-sladak kupus
večera-sveža mrkva

(odgovor članu Jeca*)
Direktna veza do poruke: 923
10.1.2012 11:23:37   
lanajelena
Konacno sam i ja u ovoj temiuser posted image ...pre nedelju dana sam krenula i super se osecam

Dorucak:dve vocke
uzina: neko suvo voce sto je ostalo od bozica
rucak:meso i salata bez hleba
vecera:moj najveci problem gricnem korn flex jer ne znam sta bih drugo user posted image

(odgovor članu minavb)
Direktna veza do poruke: 924
10.1.2012 11:29:32   
minavb
Welcone LJuser posted image
Ako nemaš ideje, tu smo mi da ti pomognemo. Reci šta ti se jede, šta imaš u frižideru i naćićemo rešenje. Inače, sušeno voće je loš izbor za dijetu, prepuno je šećera. Ni kornfleks nije baš dijetalan. user posted image

(odgovor članu lanajelena)
Direktna veza do poruke: 925
Stranica:   <<   < Prethodna stranica  35 36 [37] 38 39   Sledeća stranica >   >>
Stranica: <<   < Prethodna stranica  35 36 [37] 38 39   Sledeća stranica >   >>
Idi na:

10 saveta za brigu o sebi nakon embriotran...
Odabir prave klinike za VTO je najvažniji korak na vašem putu ka roditeljstvu. Uz tim iskusnih stručnjaka, veoma je važn...
Tumačenje ultrazvučnih nalaza u trudnoći
EDD, BPD, TCD, GS... pomažemo vam da razumete šta znače sve te skraćenice koje ginekolozi koriste za tumačenje razvoja v...
Popularna ruska imena za bebe i njihovo zn...
Jedan od najuzbudljivijih delova iščekivanja bebe je odabir imena. Ako ste trudni, a razmišljate o ruskom imenu za bebu,...
Moja mama divno priča svake noći
Autor: Svetislav Sveta Vuković, Peva: Dečiji hor Kolibri
Preminule sestre Sara (5) i Tina (9), stra...
Juče, baš oko podneva, deka i unuke kročili su ispod terase Železničke stanice u Novom Sadu kada se ona iznenada obrušil...

Anketa

За дојиље.
пеперутка16

Мало чудно питање, али ме занима: да ли су дојиље пробале своје млеко?

Click Here