|      
Želiš da odustaneš od takmičenja?
Pre nego što potvrdiš svoju odluku, upoznaj se sa detaljima.
Ukoliko potvrdiš odustajanje, na tvoj računar ćemo automatski ubaciti cookie, koji će nam omogućiti da te tokom takmičenja (26.04 -30.04.2021) prilikom dolaska na portal prepoznamo i omogućimo ti neometano korišćenje portala, bez prikazivanja ikona Ringerajinog sponzora, odnosno kontrole uz desni rub ekrana.

Istovremeno, oduzećemo ti sve prikupljene bodove, čime se na žalost gubi pravo za osvajanje nagrade.

Da li još uvek želiš da odustaneš od takmičenja?
Ringeraja.rs koristi "kolačiće" u cilju pružanja boljeg korisničkog iskustva, praćenja posećenosti i prikaza oglasa. Postavke prihvatanja kolačića podesite u vašem internet pretraživaču.
Nastavkom korišćenja smatra se da se slažete sa korišćenjem kolačića u navedene svrhe. Za nastavak kliknite "U redu".   Saznajte više.
Korisnici na ovoj temi: niko
  Odštampaj
Stranica: <<   < Prethodna stranica  34 35 [36] 37 38   Sledeća stranica >   >>
Korisnik
Poruka << Starija tema   Novija tema >>
   RE: Dijetalni meni
23.12.2011 12:04:58   
minavb
IZVORNA PORUKA: jabudic
Zadnji put kad sam probala tu kinesku mjesavinu shvatila sam sta znaci kad ti nesto bukvalno na nos izadje. Dusu sam svoju ispovracala user posted image

Recite mi kako mogu tikvice? Ja sam najvise voljela one masne, pohovane, user posted image , ali no more, pa me zanima neki zdraviji nacin pripreme, ali da budu fine kao pohovane user posted image

grilovane, punjene sirom i jajetom, šnicle od rendanih tikvica, ...

Mina, persona non grata :)

Mišljenje je kao zadnjica - svako ga ima.I ne samo što ga ima, već ima i potrebu da skine gaće i drugima maše istim ispred nosa.

(odgovor članu jabudic)
Direktna veza do poruke: 876
23.12.2011 12:06:08   
Jeca*
ili posute kukuruznim brasnom pa zapecene u rerni user posted image

The price of discipline is always less than the pain of regret
Robin Sharma

(odgovor članu minavb)
Direktna veza do poruke: 877
23.12.2011 12:06:16   
Anoniman
jabudiću, ja pravim nekad i te kineze sa tikvicama umesto kupusa. Znači samo proržim tikvice, papriku, luk i recimošargarepu, kratko, začinim i dodam soja sos. Meni je tako super. Tikvice uvek sečem na debljinu prsta i pržim tako da se spola zapeku a unutra ostanu hrskave, mrzim kad su gnjecave. Znači, ili bez ulja ili samo par kapi, i na jaku vatru.
Ono što još možeš je da izdubiš tikvicu, napuniš je povrćem kojim želiš, može i sa pečurkama, zaliješ paradajzom i ispečeš u rerni. Možeš da puniš i mlevenom piletinom, ali u tom slučaju nemoj skroz da je izdubiš, nego samo napravi rupu sa meso (ja prvo izdinstam meso sa malo praziluka) da ne bude previše mesa.

(odgovor članu Sanjica26 RR)
  Direktna veza do poruke: 878
23.12.2011 12:07:16   
Anoniman

IZVORNA PORUKA: minavb

IZVORNA PORUKA: Nedja RR

Ta kineska mešavina (ima i od drugih proizvođača kineski mix) je nešto najodvratnije što sam probala. Obožavam šitake koje uglavnom ubace, volim bambus, ma sve sastojke posebno, a to toliko smrdi, kao vojničke čarape.
Lepo si ovo rekla, vojničke čarape. Ja sam rekla da smrdi kao da se user posted image neko ko je pojeo kilogram gorgonzole.

Sve to u vojničke čarapeuser posted image

(odgovor članu minavb)
  Direktna veza do poruke: 879
23.12.2011 12:11:09   
minavb

Ta kineska mešavina (ima i od drugih proizvođača kineski mix) je nešto najodvratnije što sam probala. Obožavam šitake koje uglavnom ubace, volim bambus, ma sve sastojke posebno, a to toliko smrdi, kao vojničke čarape.
Lepo si ovo rekla, vojničke čarape. Ja sam rekla da smrdi kao da se user posted image neko ko je pojeo kilogram gorgonzole.

Sve to u vojničke čarapeuser posted image

I evo rešenja-kad god vam se krka, pomislite na ovaj demonski vonj user posted image vojničkih čarapa, i garantovano vam se neće jesti.user posted image

Mišljenje je kao zadnjica - svako ga ima.I ne samo što ga ima, već ima i potrebu da skine gaće i drugima maše istim ispred nosa.

(odgovor članu Anoniman)
Direktna veza do poruke: 880
23.12.2011 12:16:46   
jabudic
Uh, prodje me zelja za ruckom user posted image

(odgovor članu minavb)
Direktna veza do poruke: 881
26.12.2011 11:56:46   
minavb
doručak:dva kivija
užina:banana
ručak:mediteranska salata sa tunom
užina:pečena bundeva
večera:zlatna mešavina

< Poruku je uredio minavb -- 26.12.2011 12:11:00 >

(odgovor članu jabudic)
Direktna veza do poruke: 882
26.12.2011 12:02:24   
viking
Mina, ima li recept za te šnicle od rendanih tikvica?

Bolje biti nečija baba nego samo baba! - moja mama u filozofskom raspoloženju

"Čovek je rođen da radi, da trpi i da se bori; ko tako ne čini, mora propasti." Nikola Tesla

(odgovor članu minavb)
Direktna veza do poruke: 883
26.12.2011 12:02:47   
Jeca*
dorucak - 2 tostovana tonusa, namazana sa 30g urde, 30g ljutenice i kasicicom rena
uzina - grejp
rucak - int.pirinac sa crvenom paprikom, lukom i sargarepom
uzina - cvekla, jabuka i lesnik
pa trening user posted image
vecera - kuvano jaje, urda i ljutenica

Robin Sharma

(odgovor članu minavb)
Direktna veza do poruke: 884
26.12.2011 12:07:32   
Anoniman
Ja ne znam ni šta su urda i ljutenica (ni ne zanima me user posted image ), nego i dalje ne mogu da verujem da se ovako hranite (na grame i komade). user posted image

(odgovor članu Jeca*)
  Direktna veza do poruke: 885
26.12.2011 12:08:56   
Jeca*
inace juce sam ispekla bundevu i ohladjenu sam je posula cimetom, isekla sitno i preko narednala jabuku (zlatni delises)..pa to je nevidjeno ukusna salata! probajte user posted image

Robin Sharma

(odgovor članu Anoniman)
Direktna veza do poruke: 886
26.12.2011 12:09:48   
Jeca*
ja sam urdu i ljutenicu jela i dok nisam bila na dijeti. Urda je sir sa 10% ml.masti, meni najukusniji na svetu, a ljutenica vrsta ajvara, samo ljuta...mama pravi, ja tamanim user posted image

Robin Sharma

(odgovor članu Jeca*)
Direktna veza do poruke: 887
26.12.2011 12:09:55   
minavb
IZVORNA PORUKA: viking RR

Mina, ima li recept za te šnicle od rendanih tikvica?

Nemam količine, ne znam gde sam ga zaturila. Any way, narendaju se tikvice, posole i ostave da puste sok. Dobro se ocede i pomešaju sa dva jajeta. Doda se malo belog luka, seckanog peršuna ili mirođije, i malo ovsenog brašna da se poveže smesa. Ostavi se malo da odstoji pa se prži na malo ulja ili peče u rerni na pek papiru.

(odgovor članu viking)
Direktna veza do poruke: 888
26.12.2011 12:12:25   
Jeca*
ili ako ti pukne film kao meni, izlijes sve u tiganj pa peces ko omlet user posted image

Robin Sharma

(odgovor članu minavb)
Direktna veza do poruke: 889
26.12.2011 12:13:23   
minavb
IZVORNA PORUKA: Tash

Ja ne znam ni šta su urda i ljutenica (ni ne zanima me user posted image ), nego i dalje ne mogu da verujem da se ovako hranite (na grame i komade). user posted image

Slično, samo malo drugačije, bi svi ljudi trebali da se hrane. user posted image Na žalost, radije jedu pizze, sendviče, bureke, kroasane, pržene krompire, viršle, kobasice... i misle da se hrane normalno a mi nenormalno.

(odgovor članu Anoniman)
Direktna veza do poruke: 890
26.12.2011 12:15:20   
viking
Super, hvala, dobro zvuči. A ako ne pitam mnogo, koliko otprilike kalorija ima porcija od recimo 200 g toga? Samo okvirno, jer mm je na strogoj dijeti pa brojimo kalorije.

Bolje biti nečija baba nego samo baba! - moja mama u filozofskom raspoloženju

"Čovek je rođen da radi, da trpi i da se bori; ko tako ne čini, mora propasti." Nikola Tesla

(odgovor članu Jeca*)
Direktna veza do poruke: 891
26.12.2011 12:17:00   
Jeca*
inace, ja pravim sebi ovo tako sto narendam jednu veliku tikvicu, 1 jaje, 30ak grama int.brasna i zacine. Izlijem na par kapi ulja u teflonski tiganj, ispecem kao omlet (mesam pa to lici na kašu user posted image ), i jedem sa salatom: parajz, rukola, pečena ljuta paprika. Obozavam taj rucak user posted image

Robin Sharma

(odgovor članu viking)
Direktna veza do poruke: 892
26.12.2011 12:19:12   
minavb
Oko 170kcal, zavisi koliko se ovsenog brašna stavi i da li se prži ili peče. 

(odgovor članu viking)
Direktna veza do poruke: 893
26.12.2011 12:21:44   
Anoniman

IZVORNA PORUKA: Tash

Slično, samo malo drugačije, bi svi ljudi trebali da se hrane. user posted image Na žalost, radije jedu pizze, sendviče, bureke, kroasane, pržene krompire, viršle, kobasice... i misle da se hrane normalno a mi nenormalno.

Ne mislim ja da je to nenormalno, ustvari, uopšte ne mislim o svemu ovome, jer, meni je hrana... ne znam kako da objasnim svoj odnos prema hrani. Ja jedem da bih živela, ne živim da bih jela, i ne pridajem značaj hrani. Užasno sam nesrećna ako ne mogu pojesti nešto što želim u datom momentu jer nije zdravo, zapadam u depresiju, i to se reflektuje na ostatak mog života, te sam odlučila da je za mene zdravije da sam srećna i nasmejana, nego da je zdravo to što sam stavila u usta. user posted image Ignorišite me, nisam ja za ovu temu, samo je iskočila među zadnjih 5, pa sam ušla da bacim pogled šta pišete. user posted image

(odgovor članu minavb)
  Direktna veza do poruke: 894
26.12.2011 12:24:18   
minavb
Jasno. Vlika je stvar uspešno odoleti omiljenoj a zabranjenoj hrani. To mogu samo ljudi sa snažnom voljom i karakterom. Ko ne može, ne mora, samo nek ograniči količine omiljene loše hrane user posted image

(odgovor članu Anoniman)
Direktna veza do poruke: 895
26.12.2011 12:30:56   
Anoniman
Ja ne vidim to tako kao ti. Ne vidim poentu toga, zato to i ne radim. Nije u pitanju volja, već poenta.

Dok sam morala da pazim šta jedem jer sam dojila alergično dete, nije mi bilo teško - videla sam poentu.
Dok sam na dijeti jer sam debela - vidim poentu.
Ako sam mršava, zdrava, dobro se osećam - ne vidim poentu. Znam, reći ćeš "Zarad budućeg zdravlja", a ja kažem "Ma, ebo život ako treba da ga živim sa gomilom odricanja, nesrećna (jer realno to budem tada), zato da bih bila zdrava sa 70 i poživela do 80. godine".

Ali, nemoj mi ni odgovarati, kvarim temu, i to je bzvz. user posted image

(odgovor članu minavb)
  Direktna veza do poruke: 896
26.12.2011 12:39:17   
Jeca*
ali ja pocnem da se gojim cim se opustim i pocnem da jedem "normalno" tj kao pre. Znaci ako jedem ono sto mi se jede stalno, gojim se garant. ZAto zivim ovako, a opustim se u odredjenim prilikama i situacijama, pa tako sve dok izdrzim user posted image

Robin Sharma

(odgovor članu Anoniman)
Direktna veza do poruke: 897
26.12.2011 12:41:28   
minavb
Psssst, ignoriši jeuser posted image

(odgovor članu Jeca*)
Direktna veza do poruke: 898
26.12.2011 12:42:27   
jabudic
IZVORNA PORUKA: Jeca*

ali ja pocnem da se gojim cim se opustim i pocnem da jedem "normalno" tj kao pre. Znaci ako jedem ono sto mi se jede stalno, gojim se garant. ZAto zivim ovako, a opustim se u odredjenim prilikama i situacijama, pa tako sve dok izdrzim user posted image

Koja je to prilika, da prepisujem od tebe user posted image

< Poruku je uredio jabudic -- 26.12.2011 12:43:58 >

(odgovor članu Jeca*)
Direktna veza do poruke: 899
26.12.2011 12:44:22   
Jeca*
doček nove godine, Božić, slava..rodjendan...i slično..obrni, okreni, ispadne da jednom u dve nedelje krkamo pa onda u medjuvremenu to skidam user posted image

Robin Sharma

(odgovor članu jabudic)
Direktna veza do poruke: 900
Stranica:   <<   < Prethodna stranica  34 35 [36] 37 38   Sledeća stranica >   >>
Stranica: <<   < Prethodna stranica  34 35 [36] 37 38   Sledeća stranica >   >>
Idi na:

10 saveta za brigu o sebi nakon embriotran...
Odabir prave klinike za VTO je najvažniji korak na vašem putu ka roditeljstvu. Uz tim iskusnih stručnjaka, veoma je važn...
Tumačenje ultrazvučnih nalaza u trudnoći
EDD, BPD, TCD, GS... pomažemo vam da razumete šta znače sve te skraćenice koje ginekolozi koriste za tumačenje razvoja v...
Popularna ruska imena za bebe i njihovo zn...
Jedan od najuzbudljivijih delova iščekivanja bebe je odabir imena. Ako ste trudni, a razmišljate o ruskom imenu za bebu,...
Moja mama divno priča svake noći
Autor: Svetislav Sveta Vuković, Peva: Dečiji hor Kolibri
Preminule sestre Sara (5) i Tina (9), stra...
Juče, baš oko podneva, deka i unuke kročili su ispod terase Železničke stanice u Novom Sadu kada se ona iznenada obrušil...

image
flamingos
CortinaT krema će baš, da reši svaki problem naš.
Ekcem je prošlost kad se nanese,jer krema sa sobom sve odnese. Vetar kada duva, koža zna da se suši i puca, tad CortinaT krema na vrata pokuca,lepo se namaže, upije baš i rešen je problem naš. Nije fora, a nije ni laž,u CortinaT kremi leži prava draž. Ona svima prija i zato nam je najmilija. Možda mi pisanje stihova i nije jača strana, ali jedno sigurno znam-CortinaT krema je bez mana.  Više >>
image

Anketa

За дојиље.
пеперутка16

Мало чудно питање, али ме занима: да ли су дојиље пробале своје млеко?

Click Here