|      
Želiš da odustaneš od takmičenja?
Pre nego što potvrdiš svoju odluku, upoznaj se sa detaljima.
Ukoliko potvrdiš odustajanje, na tvoj računar ćemo automatski ubaciti cookie, koji će nam omogućiti da te tokom takmičenja (26.04 -30.04.2021) prilikom dolaska na portal prepoznamo i omogućimo ti neometano korišćenje portala, bez prikazivanja ikona Ringerajinog sponzora, odnosno kontrole uz desni rub ekrana.

Istovremeno, oduzećemo ti sve prikupljene bodove, čime se na žalost gubi pravo za osvajanje nagrade.

Da li još uvek želiš da odustaneš od takmičenja?
Ringeraja.rs koristi "kolačiće" u cilju pružanja boljeg korisničkog iskustva, praćenja posećenosti i prikaza oglasa. Postavke prihvatanja kolačića podesite u vašem internet pretraživaču.
Nastavkom korišćenja smatra se da se slažete sa korišćenjem kolačića u navedene svrhe. Za nastavak kliknite "U redu".   Saznajte više.
Korisnici na ovoj temi: niko
  Odštampaj
Stranica: <<   < Prethodna stranica  33 34 [35] 36 37   Sledeća stranica >   >>
Korisnik
Poruka << Starija tema   Novija tema >>
   RE: Dijetalni meni
16.12.2011 8:28:15   
Jeca*
doručak - 2 wasa keksa + 1 kuvano jaje + par kašika grčkog kiselog mleka (0%)
užina - 2 mandarine
ručak - salata: 2 paradajza, crvena i zelena paprika, pečena ljuta paprika i skuša iz konzerve
užina - jabuka
večera - krastavac

The price of discipline is always less than the pain of regret
Robin Sharma

(odgovor članu minavb)
Direktna veza do poruke: 851
16.12.2011 8:32:00   
minavb
doručak-dve lanene pločice
užina-dve mandarine
ručak-grčka salata
užina-kiselo mleko
večera-verovatno šampinjoni pod uslovom da me popusti anestezija (idem kod zubara). ako ne popusti, verovatno i komad obraza uz to.
U poslednje vreme uveče pojedem svežu šargarepu i jako mi prija.

Mina, persona non grata :)

Mišljenje je kao zadnjica - svako ga ima.I ne samo što ga ima, već ima i potrebu da skine gaće i drugima maše istim ispred nosa.

(odgovor članu Jeca*)
Direktna veza do poruke: 852
16.12.2011 8:49:24   
Jeca*
a sutra za ručak ćufte od mlevene junetine, pečene u rerni i kupus salata user posted image

Robin Sharma

(odgovor članu minavb)
Direktna veza do poruke: 853
23.12.2011 8:19:50   
Jeca*
doručak - 2 tonusa, 2 kašike ljutog ajvara, 1 kuvano jaje i čaša jogurta
užina - grejp
ručak - kuvani krompir sa blitvom i kupus salata
užina - jabuka
večera - kuvana cvekla ispasirana sa komadićem mladog sira i belim lukom

Robin Sharma

(odgovor članu Jeca*)
Direktna veza do poruke: 854
23.12.2011 8:29:59   
minavb
Gde su ti meso ili riba?

Mišljenje je kao zadnjica - svako ga ima.I ne samo što ga ima, već ima i potrebu da skine gaće i drugima maše istim ispred nosa.

(odgovor članu Jeca*)
Direktna veza do poruke: 855
23.12.2011 8:33:58   
Jeca*
sinoc sam vecerala tunjevinu i kupus. Sutra za rucak meso...danas odmaram od mesa user posted image

Robin Sharma

(odgovor članu minavb)
Direktna veza do poruke: 856
23.12.2011 8:35:45   
minavb
Oprošteno ti jeuser posted image

(odgovor članu Jeca*)
Direktna veza do poruke: 857
23.12.2011 8:52:05   
Anoniman
IZVORNA PORUKA: minavb

doručak-dve lanene pločice
užina-dve mandarine
ručak-grčka salata
užina-kiselo mleko
večera-verovatno šampinjoni pod uslovom da me popusti anestezija (idem kod zubara). ako ne popusti, verovatno i komad obraza uz to.
U poslednje vreme uveče pojedem svežu šargarepu i jako mi prija.

Ja ti se mina divim! Ja nema šanse da bih fizički izdržala dan sa ovolicno hrane. I još da treniram!!!
Meni je doručak najjači, ručak konkretan, večeram retko (oko 18h uglavnom pojedem neko voće ili pojedem ostatke Mišine večere-to dođe 2-3 zalogaja user posted image ). Imam 2kg viška i to je samo zato što nisam išla na trening 3 meseca jer trenutno ne mogu da priuštim....

(odgovor članu minavb)
  Direktna veza do poruke: 858
23.12.2011 10:57:32   
minavb
Trenutno ne treniram. Od januara krećem na treninge a trenutno jedem drugačije jer ne stižem da kupim i spremim normalna jela. Bukvalno samo Vanja jede kod kuće, normalna i kuvana jela. Mi smo po ceo dan na sastancima, proslavam, savetolavištima... user posted image

(odgovor članu Anoniman)
Direktna veza do poruke: 859
23.12.2011 11:31:30   
Sanjica26 RR
Jedva sam u Pozarevcu nasla kineski mix (frikom). Kako to spremate? Jel vam dodje kao salata?

(odgovor članu minavb)
Direktna veza do poruke: 860
23.12.2011 11:33:37   
Anoniman
Kineski mix? Ja to nisam ni videla da prave user posted image Ima samo onaj meksički...

(odgovor članu Sanjica26 RR)
  Direktna veza do poruke: 861
23.12.2011 11:35:47   
Jeca*
ja to nisam nikad kupila jer mi se ne dopada kombinacija povrca u istom....ali to bi trebalo, mislim, da jedes samostalno, tipa 300g toga i to je rucak..ali evo da sacekamo minu da se oglasi user posted image

Robin Sharma

(odgovor članu Anoniman)
Direktna veza do poruke: 862
23.12.2011 11:36:28   
Olga75
ima kineski mix sa sve bambusom i i trgoprometu i naravno u idei ( koliko ih reklamiram trebali bi neku kintu da mi uplate user posted image
a to je frikomovo povrce

Marija je moj najveci uspeh

JER SMO TAKO U MOGUCNOSTI !

(odgovor članu Anoniman)
Direktna veza do poruke: 863
23.12.2011 11:36:28   
Sanjica26 RR
Ja juce kupila. Cak sad gledam na njihovom sajtu uopste taj proizvod ne postoji.user posted image

(odgovor članu Anoniman)
Direktna veza do poruke: 864
23.12.2011 11:36:35   
Jeca*
frikom kineski mix - kombinacija soje, bambusovih izdanaka, crnih gljiva i mahuna mladog graška, upotpunjenu štapićima šargarepe, prazilukom, crvenom paprikom i crnim lukom.

Robin Sharma

(odgovor članu Jeca*)
Direktna veza do poruke: 865
23.12.2011 11:37:12   
minavb
Ja sam ga kratko izdinstala i povraćalo mi se od te mešavine (ako misliš na frikomovu). Ima neke sastojke koji smrde, ali smrde. Kad ja nisam mogla to da žvaćem i gutam, a mogu svakakve bljuvotine, onda vam je jasno kako je gadno.

(odgovor članu Anoniman)
Direktna veza do poruke: 866
23.12.2011 11:38:31   
Sanjica26 RR
Da. bas je to Jeco u pitanju. Cekam Minu da se oglasim, pa cu da odlucim kako cu da spremim i da li bih mogla jos nesto. Brzo ogladnim, a bas su mi u poslednje vreme teski treninzi. Moj organizam nije navikao na takav tempo.

Uh, sad cu da se utepam. Onda odustajem od toga.

< Poruku je uredio Sanjica26 -- 23.12.2011 11:39:18 >

(odgovor članu Jeca*)
Direktna veza do poruke: 867
23.12.2011 11:38:45   
Anoniman
mmmm ovi bambusovi izdanci me baš mame user posted image Šalim se, stvarno nisam videla da prodaju, a evo ovako čitajući nešto i neću

(odgovor članu Jeca*)
  Direktna veza do poruke: 868
23.12.2011 11:43:33   
Jeca*
Sanja, pre treninga ti je bolje da jedes integralnu testeninu sa povrcem ili int.pirinac sa povrcem...ili krompir...nesto tako ugljeno hidratno user posted image  ovo "samo povrce" ti nece drzati sitost

Robin Sharma

(odgovor članu Anoniman)
Direktna veza do poruke: 869
23.12.2011 11:44:40   
Sanjica26 RR
S obzirom da i postim onda samo kombinujem povrce i krompir na 101 nacin.user posted image
Koliko puta riba sme da se jede u toku nedelje?

< Poruku je uredio Sanjica26 -- 23.12.2011 11:48:18 >

(odgovor članu Jeca*)
Direktna veza do poruke: 870
23.12.2011 11:52:17   
Jeca*
pa ja bas juce procitala negde tunjevina 2 konzerve nedeljno...ali ja nekad jedem i vise, nekad ne jedem uopste u toku nedelje, pa tako balansiram user posted image  kombinuj tunjevinu, skušu, sardinu...mozes da jedes paprike punjene krompriom i šargarepom ili pirinčem i paradajzom....možeš pasulj...kupi meksičku mešavinu pa sa tunjevinom...ili grilovane pečurke sa kupus salatom....kupi tonus hleb pa ga tostitaj i namazi tanko ajvar..njam user posted image

Robin Sharma

Direktna veza do poruke: 871
23.12.2011 11:53:04   
Anoniman
Ta kineska mešavina (ima i od drugih proizvođača kineski mix) je nešto najodvratnije što sam probala. Obožavam šitake koje uglavnom ubace, volim bambus, ma sve sastojke posebno, a to toliko smrdi, kao vojničke čarape. Sva ta, pomalo improvizovana kineska jela je jako lako napraviti. Uzmeš brdo povrća (ja volim kombinacije sa kupusom i brokolijem, uvek stavim malo paprike, crnog luka i eto predlog su te šitake gljive koje su meni odlične, mada može bilo šta od povrća), isečeš na tračice ili kockice, i staviš par kapi ulja, povrće pržiš na jakoj vatri svega par minuta, dodaš kari, biber i soja sos, i voilauser posted image

< Poruku je uredio Nedja RR -- 23.12.2011 11:56:44 >

Direktna veza do poruke: 872
23.12.2011 11:59:31   
jabudic
IZVORNA PORUKA: Nedja RR

Ta kineska mešavina (ima i od drugih proizvođača kineski mix) je nešto najodvratnije što sam probala. Obožavam šitake koje uglavnom ubace, volim bambus, ma sve sastojke posebno, a to toliko smrdi, kao vojničke čarape. Sva ta, pomalo improvizovana kineska jela je jako lako napraviti.user posted image

Zadnji put kad sam probala tu kinesku mjesavinu shvatila sam sta znaci kad ti nesto bukvalno na nos izadje. Dusu sam svoju ispovracala user posted image

Recite mi kako mogu tikvice? Ja sam najvise voljela one masne, pohovane, user posted image , ali no more, pa me zanima neki zdraviji nacin pripreme, ali da budu fine kao pohovane user posted image

< Poruku je uredio jabudic -- 23.12.2011 12:01:18 >

(odgovor članu Anoniman)
Direktna veza do poruke: 873
23.12.2011 12:01:48   
Sanjica26 RR
Toliko mi se zgadilo ovo sto ste pisali za kineski mix da necu sigurno da probam. Hvala Jeco i Nedjo na savetima.

(odgovor članu Jeca*)
Direktna veza do poruke: 874
23.12.2011 12:03:44   
minavb
IZVORNA PORUKA: Nedja RR

Ta kineska mešavina (ima i od drugih proizvođača kineski mix) je nešto najodvratnije što sam probala. Obožavam šitake koje uglavnom ubace, volim bambus, ma sve sastojke posebno, a to toliko smrdi, kao vojničke čarape.
Lepo si ovo rekla, vojničke čarape. Ja sam rekla da smrdi kao da se user posted image neko ko je pojeo kilogram gorgonzole.

(odgovor članu Anoniman)
Direktna veza do poruke: 875
Stranica:   <<   < Prethodna stranica  33 34 [35] 36 37   Sledeća stranica >   >>
Stranica: <<   < Prethodna stranica  33 34 [35] 36 37   Sledeća stranica >   >>
Idi na:

10 saveta za brigu o sebi nakon embriotran...
Odabir prave klinike za VTO je najvažniji korak na vašem putu ka roditeljstvu. Uz tim iskusnih stručnjaka, veoma je važn...
Tumačenje ultrazvučnih nalaza u trudnoći
EDD, BPD, TCD, GS... pomažemo vam da razumete šta znače sve te skraćenice koje ginekolozi koriste za tumačenje razvoja v...
Popularna ruska imena za bebe i njihovo zn...
Jedan od najuzbudljivijih delova iščekivanja bebe je odabir imena. Ako ste trudni, a razmišljate o ruskom imenu za bebu,...
Moja mama divno priča svake noći
Autor: Svetislav Sveta Vuković, Peva: Dečiji hor Kolibri
Preminule sestre Sara (5) i Tina (9), stra...
Juče, baš oko podneva, deka i unuke kročili su ispod terase Železničke stanice u Novom Sadu kada se ona iznenada obrušil...

image
tacatic
Živi i zdravi svi bili i uz Pharmalife proizvode se svi lepo izlečili, kao i mi.
Fitobalm smo kupili odmah po izlasku iz porodilišta i koristim ga i danas nakon tri godine, uvek kad je pri kraju kupujem novi da bude pri ruci. Sirup sa cinkom IMMuno smo koristili sa navršenih godinu dana, sve je tako brzo prošlo, zbog povratka na posao i polaska u vrtić želela sam da pomognem svom detetu i ojačam mu imunitet, da nas malo zaobiđu virusi, mislim da je jako dobar sirup i da nam je dosta pomogao. Da li imma veze ili ne, jako brzo smo prešli na adaptirano mleko, puno problema sa stolicom i Isilax nam je takođe bio preko potreban, takvo olakšanje, znaju mame koje su imale problema kod dece. Sve pohvale sa naše strane, a da ne zaboravim i Apis Gola sprej za grlo, najbolji i najukusniji i olakšanje nakon prvog prskanja, lakše se guta i diše! Hvala sto ste tu za nas!  Više >>
image

Anketa

За дојиље.
пеперутка16

Мало чудно питање, али ме занима: да ли су дојиље пробале своје млеко?

Click Here