|      
Želiš da odustaneš od takmičenja?
Pre nego što potvrdiš svoju odluku, upoznaj se sa detaljima.
Ukoliko potvrdiš odustajanje, na tvoj računar ćemo automatski ubaciti cookie, koji će nam omogućiti da te tokom takmičenja (26.04 -30.04.2021) prilikom dolaska na portal prepoznamo i omogućimo ti neometano korišćenje portala, bez prikazivanja ikona Ringerajinog sponzora, odnosno kontrole uz desni rub ekrana.

Istovremeno, oduzećemo ti sve prikupljene bodove, čime se na žalost gubi pravo za osvajanje nagrade.

Da li još uvek želiš da odustaneš od takmičenja?
Ringeraja.rs koristi "kolačiće" u cilju pružanja boljeg korisničkog iskustva, praćenja posećenosti i prikaza oglasa. Postavke prihvatanja kolačića podesite u vašem internet pretraživaču.
Nastavkom korišćenja smatra se da se slažete sa korišćenjem kolačića u navedene svrhe. Za nastavak kliknite "U redu".   Saznajte više.
Korisnici na ovoj temi: niko
  Odštampaj
Stranica: <<   < Prethodna stranica  31 32 [33] 34 35   Sledeća stranica >   >>
Korisnik
Poruka << Starija tema   Novija tema >>
   RE: Dijetalni meni
16.11.2011 12:11:27   
Anoniman
JA bih, na tvom mestu Olga, uradila sledeće: uvedeš 5 obroka, jer ti se tako nikad neće desiti da se prejedeš, izbaciš slatko, sokove i beli hleb, i polako. Ne bih držala pravu dijetu da sam na tvom mestuuser posted image

(odgovor članu Olga75)
  Direktna veza do poruke: 801
16.11.2011 12:15:57   
Olga75
ja bas nisam konzument za dijete bez ozbiljnog pracenja nutriciolog - nutricioniste
ali me vuceeeeee da ne jedem , sta da vam kazem user posted image
inace : sokovi , kolaci , slatkisi , masti , ulja , sve to skoro da ne konzumiram ( poremecaj user posted image ) borim se sa tim jaaaako
nije za ovu temu
hleb mi je porok ili ga ne jedem uoste danima ili ga jedem po pola vekne odjednom user posted image
kazem ja nisam za ovu temu , ja sam za strucnjaka
cekam da se strina vrati sa godisnjeg pa da se latimo menija i da lepo prosetam kod psihica da se i sa njim izrazgovaram pa mozda vratim liniju user posted image
ako u medjuvremenu ne podlegnem dijetama i ponovo ne udjem u anoreksiju user posted image

Marija je moj najveci uspeh

JER SMO TAKO U MOGUCNOSTI !

(odgovor članu Anoniman)
Direktna veza do poruke: 802
16.11.2011 12:17:52   
minavb
IZVORNA PORUKA: Nedja RR
Ne bih držala pravu dijetu da sam na tvom mestuuser posted image

Pravu dijetu?

Mina, persona non grata :)

Mišljenje je kao zadnjica - svako ga ima.I ne samo što ga ima, već ima i potrebu da skine gaće i drugima maše istim ispred nosa.

(odgovor članu Anoniman)
Direktna veza do poruke: 803
16.11.2011 12:19:08   
Anoniman
Ih bre Olga, šic onda iz ove teme, nemoj to sebi da radiš, znaš i sama koliko je opasnouser posted image (mina daj bič)

(odgovor članu Olga75)
  Direktna veza do poruke: 804
16.11.2011 12:20:46   
Anoniman
user posted image Mrzelo me da pišem da se ne bih pridržavala dijetoterapije o kojima ovde pišemo bez konsultacije dr. već da samo malo pripazi na najopasnije stavke - slatkiše i hleb.

(odgovor članu Anoniman)
  Direktna veza do poruke: 805
16.11.2011 12:21:07   
Olga75
Nedjo , videla si me , zarasla sam u guzice i podvoljke , vreme je da nesto uradim user posted image  user posted image

(odgovor članu Anoniman)
Direktna veza do poruke: 806
16.11.2011 12:26:20   
Anoniman
Ako se ne osećaš dobro u svojoj koži svakako treba nešto da uradiš, ali na pravi načinuser posted image

(odgovor članu Olga75)
  Direktna veza do poruke: 807
16.11.2011 12:26:53   
Anoniman
Olga RR ne jedi se :) Ali tecnost ti je kljucna u necu reci dijetama, nego u smanjenju telesne mase, probaj svaki obrok da smanjis za trecinu, i nemoj jesti posle sedam sati i naravno, vezbaj a ako to bas nesto i ne volis, setaj, setaj, a kad grane since, na biciklu, pa bar se u Subotici vozi ova sprava.:) I naravno sve zavisi od tvog metabolizma :) Ja toliko ;)

(odgovor članu Olga75)
  Direktna veza do poruke: 808
16.11.2011 12:33:17   
Olga75
hvala vam user posted image
ipak je meni jedini lek pomc nutriciologa - nutricioniste , psihijatra  ili prsten a to ne bih ni u snu uradila
da ne mracim ovu temu
gojaznost se desava user posted image   moja majka ( mamina mama ) je imala morbidni obesitas ali kod nas je to sve : smanji kasiku , drzi dijetu , sto toliko jedes , ako ne mozes da se kontrolises i treba da crknes
gojaznost je ozbiljan problem
ja sam bila anoreksicna i prosla sam svasta da se povratim
ali izgleda da sma upala u drugu krajnost tako user posted image
sad cu da zove psihijatra pa idem dalje user posted image

(odgovor članu Anoniman)
Direktna veza do poruke: 809
16.11.2011 12:38:22   
minavb
Gojaznost je bolest i uspešno se leči pravilnom i (po zilioniti put) stogo individualnom dijetoterapijom. Dijeta je po definiciji pravilan način ishrane, ali se na žalost u narodu vezuje za redukciju energetske vrednosti. Dakle dijeta ne znači izgladnjivanje  i prave dijete nemaju nikakve veze sa onim glupostima iz novina. Za svakoga se posebno proračunava i određuje. 

Mišljenje je kao zadnjica - svako ga ima.I ne samo što ga ima, već ima i potrebu da skine gaće i drugima maše istim ispred nosa.

(odgovor članu Olga75)
Direktna veza do poruke: 810
16.11.2011 12:44:32   
Anoniman
Olga ma kakav psihijatar (bar za sada ;)) nutricionista ti je najbolje resenje, i koliko znam iz iskustva drugih najbolje resenje. Moja kuma sa kilogramima bitku bije godinama, i to mukotrpnu, ali tek joj je promena ishrane pomogla bez gladovanja, ali i setanje tj. hodanje svaki dan, preko leta doduse, i ovaj put je prestala da se opterecuje koliko skida itd. dobro se osecala i to je bilo najvaznije.

A mislim da i jeste kljucna stvar, da se ne opterecujes psihicki, jer masa stvari ide iz glave (pazi ja imam veliku glavu, meni onda sve ide iz glave, ali dosta o meni :)) pricajmo o meniju user posted image
Olga ne opterecuj se, ti si iza takvih krajeva gde se ono, krka, kako da se odoli backim specijalitetima ?!:)  Samo promena ishrane i bices ok, nikakvo gladovanje, samo polako, nemoj da se sekiras, to te nece nigde dovesti :) Bitno da si resila i to je vec prvi korak :) Sve najbolje u borbi!

(odgovor članu Olga75)
  Direktna veza do poruke: 811
16.11.2011 12:44:52   
Olga75
ja nisam pravi primer ali evo sad vidim sta radim i trudim se da ne napravim problem sebi i drugima
na svoju visinu `160 ja imam 73 kile , to je ogromno mnogo user posted image
i kogod hoce da me pljuje zbog toga slobodno ali
nekad sam imala 38 i bila u bolnici user posted image

< Poruku je uredio Olga RR -- 16.11.2011 12:45:53 >

(odgovor članu minavb)
Direktna veza do poruke: 812
16.11.2011 12:46:53   
Anoniman
minavb vala bas, svaka ti valja user posted image

(odgovor članu minavb)
  Direktna veza do poruke: 813
16.11.2011 12:53:57   
Anoniman
OlgaRR izvini ali to uopste nije tooliko mnogo kako ti predstavljas, ali stvarno, uopste te ne tesim, a sa obzirom da si imala nekad 38 i zavrsila u bolnici, bolje i sa viskom, ali bitno da si  z d r a v a(morala sam da skoknem do druge teme zobg svetog pravila od tri poruke :)

(odgovor članu Anoniman)
  Direktna veza do poruke: 814
16.11.2011 12:54:07   
Jeca*
Olga, imas moju podrsku, ako ti nesto znaci user posted image , pa idemo zajedno u pohode...ja da odrzavam, a ti da mrsavis...jednako je tesko, ali "preguracemo zajedno" user posted image

moj danasnji meni:

dorucak - 30g pahuljica i 120ml jogurta
uzina - jabukica i kruska
rucak - 150g kupusa, 300g paradajza, kasika ljutenice i konzerva tunjevine (malo je procedila, malo ostavila ulja), sa par kapi balzamika..napravih lepuuu salatu user posted image  
uzina - mandarine
vecera - vitaminska salata: kupus, cvekla, sargarepa 

danas mi se bas jede sirov kupus user posted image

The price of discipline is always less than the pain of regret
Robin Sharma

(odgovor članu minavb)
Direktna veza do poruke: 815
16.11.2011 13:09:47   
Jeca*
i evo, da te utesim...mada sam vec vise puta na forumu to napisala, ali posto si ovde pomenula svoje mere (koje zaista nisu tako strasne, najiskrenije...kako si pisala ja sam mislila da je mnogo gore stanje...). Ja sam 25.07.2008...nekoliko dana pre porodjaja imala tacno 100kg, na vagi u domu zdravlja. Na svojih 175cm visine. Danas imam 60,5kg. Nije bilo lako, ali malo po malo, skinula sam. Hvala mini na poslednjih 10kg user posted image

Robin Sharma

(odgovor članu Jeca*)
Direktna veza do poruke: 816
16.11.2011 13:12:30   
Olga75
user posted image
divne ste
sad cu da se dam u resavanje
kile me ubijaju ali nisu se one same nagurae
i evo ja danas nisam jos nistaj ela ( znam da tako ne treba )
potrebno je bar pet izbalansiranih obroka
i odlazim iz ove teme , idem u ponedeljak kod terapeuta pa se posle toga cujemo user posted image
hvala vam jos jednom user posted image

(odgovor članu Jeca*)
Direktna veza do poruke: 817
16.11.2011 13:13:56   
Vika
Jeco, ima li negde opisan taj tvoj mukotrpni početak? Ja sam 178 cm, pre porođaja 98 kg, izašla posle 15 dana sa 92 i skinula na 82. Moram bar još 12.

(odgovor članu Jeca*)
Direktna veza do poruke: 818
16.11.2011 13:14:51   
Jeca*
pisala sam ja dosta u temi UN dijeta, pa Kombinacija namirnica...ima cak negde i moja slika user posted image  cek da nadjem

Robin Sharma

(odgovor članu Vika)
Direktna veza do poruke: 819
16.11.2011 13:17:32   
Vika
Videla sam, zato i pitamuser posted image

(odgovor članu Jeca*)
Direktna veza do poruke: 820
16.11.2011 13:19:10   
Jeca*
http://www.ringeraja.rs/forum/fb.asp?m=533995

ova skroz desno je sa nekih 68kg, a ove poslednje, sadasnje, si mogla da vidis na onoj temi sa haljinama

Robin Sharma

(odgovor članu Vika)
Direktna veza do poruke: 821
18.11.2011 13:24:42   
Sanjica26 RR
dorucak: bambijeva posna plazma (ne znam da li to mogu ponekad da jedem)
uzina: dva kivija
rucak: pasulj i salata od cvekle
uzina: pomorandza
vecera: tunjevina

(odgovor članu Jeca*)
Direktna veza do poruke: 822
18.11.2011 13:28:51   
minavb
Ne bi trebala da jedeš plazmu, od belog brašna je i puna šećera, meda i svačega još. Nije baš za dijetu.

(odgovor članu Sanjica26 RR)
Direktna veza do poruke: 823
18.11.2011 14:06:18   
Verus
Svaka cast Jeco! Mukotrpan je to put...

Cituckam, pa da probam kad se porodim.  Pisala sam da jedemo sve zdravo (ne masno i dobre izbore hrane), ja jedino necu moci bas tako malo da jedem kao neki-jednostavno mi je tesko.

Ja jako volim pasulj salatu, ona velika zrna (tetovac), paradajz, luk, papriku, maslinovo, sirce, so.

Nego: jel moze pasulj i pirinac zajedno?
IZVORNA PORUKA: Jeca*

i evo, da te utesim...mada sam vec vise puta na forumu to napisala, ali posto si ovde pomenula svoje mere (koje zaista nisu tako strasne, najiskrenije...kako si pisala ja sam mislila da je mnogo gore stanje...). Ja sam 25.07.2008...nekoliko dana pre porodjaja imala tacno 100kg, na vagi u domu zdravlja. Na svojih 175cm visine. Danas imam 60,5kg. Nije bilo lako, ali malo po malo, skinula sam. Hvala mini na poslednjih 10kg user posted image

(odgovor članu Jeca*)
Direktna veza do poruke: 824
18.11.2011 14:30:03   
minavb
Pasulj se jede samostalno, kao i sve leguminoze, a nikako sa izvorima proteina i skorba. Veruj mi, i tvoja creva će ti biti zahvalna.user posted image

(odgovor članu Verus)
Direktna veza do poruke: 825
Stranica:   <<   < Prethodna stranica  31 32 [33] 34 35   Sledeća stranica >   >>
Stranica: <<   < Prethodna stranica  31 32 [33] 34 35   Sledeća stranica >   >>
Idi na:

10 saveta za brigu o sebi nakon embriotran...
Odabir prave klinike za VTO je najvažniji korak na vašem putu ka roditeljstvu. Uz tim iskusnih stručnjaka, veoma je važn...
Tumačenje ultrazvučnih nalaza u trudnoći
EDD, BPD, TCD, GS... pomažemo vam da razumete šta znače sve te skraćenice koje ginekolozi koriste za tumačenje razvoja v...
Popularna ruska imena za bebe i njihovo zn...
Jedan od najuzbudljivijih delova iščekivanja bebe je odabir imena. Ako ste trudni, a razmišljate o ruskom imenu za bebu,...
Moja mama divno priča svake noći
Autor: Svetislav Sveta Vuković, Peva: Dečiji hor Kolibri
Preminule sestre Sara (5) i Tina (9), stra...
Juče, baš oko podneva, deka i unuke kročili su ispod terase Železničke stanice u Novom Sadu kada se ona iznenada obrušil...

Anketa

За дојиље.
пеперутка16

Мало чудно питање, али ме занима: да ли су дојиље пробале своје млеко?

Click Here