|      
Želiš da odustaneš od takmičenja?
Pre nego što potvrdiš svoju odluku, upoznaj se sa detaljima.
Ukoliko potvrdiš odustajanje, na tvoj računar ćemo automatski ubaciti cookie, koji će nam omogućiti da te tokom takmičenja (26.04 -30.04.2021) prilikom dolaska na portal prepoznamo i omogućimo ti neometano korišćenje portala, bez prikazivanja ikona Ringerajinog sponzora, odnosno kontrole uz desni rub ekrana.

Istovremeno, oduzećemo ti sve prikupljene bodove, čime se na žalost gubi pravo za osvajanje nagrade.

Da li još uvek želiš da odustaneš od takmičenja?
Ringeraja.rs koristi "kolačiće" u cilju pružanja boljeg korisničkog iskustva, praćenja posećenosti i prikaza oglasa. Postavke prihvatanja kolačića podesite u vašem internet pretraživaču.
Nastavkom korišćenja smatra se da se slažete sa korišćenjem kolačića u navedene svrhe. Za nastavak kliknite "U redu".   Saznajte više.
Korisnici na ovoj temi: niko
  Odštampaj
Stranica: <<   < Prethodna stranica  9 10 [11] 12 13   Sledeća stranica >   >>
Korisnik
Poruka << Starija tema   Novija tema >>
   RE: duda/laža/kako li se već zove
19.12.2011 14:40:28   
zoća
moje dete hoće istu,koristimo aventovu dudu.A user posted image što se tiče flašica nismo je koristili

(odgovor članu Vika)
Direktna veza do poruke: 251
19.12.2011 14:42:46   
jance
pa ne znam, prihvata on sta god, za sada...

Bez dece kuća ne raste

(odgovor članu bea83)
Direktna veza do poruke: 252
19.12.2011 14:43:32   
IVA 11
Nema pravila Bea, m ismo koristili Chicco flasice, i Avent dude. A sad Avent case i Chiccovu dudu user posted image jedinu preostalu, staru, u nadi da cemo je izbaciti. user posted image

(odgovor članu zoća)
Direktna veza do poruke: 253
19.12.2011 14:45:50   
bea83
E pa dobro onda nisam puno pogrešila u kupoviniuser posted image Kupila sam Chicco-ove flašice i Babylove dude za početak pa ćemo da probamouser posted image

(odgovor članu IVA 11)
Direktna veza do poruke: 254
19.12.2011 14:48:19   
Vika
Ja sam kupovala prvo samo Nuk a kada ih bar 10 izgubio prešla na Nip, istog oblika a jeftinije. Ili ne bacaj pare ili kači na lančić u šetnji user posted image

(odgovor članu bea83)
Direktna veza do poruke: 255
19.12.2011 14:48:47   
smeskicTB
beice i ja sam bila u zbunu kod ove teme-da li iste dude i flasice..
ali moze razlicito..

koje si chicco flasice izabrala-staklene/plasticne, male/velike? sa kauckom/silikonske cucle?

da li su babylove dude silikonske ili kaucuk?

(odgovor članu Vika)
Direktna veza do poruke: 256
19.12.2011 14:57:09   
bea83
Smeškić uzela sam Baby love silikonske dude, dosta liče (koliko se ja ovako neiskusna razumem) na chiccove cucle pa sam zato uzela da probamo...

A flašice tri plastične - jednu od 150ml i dve od 250ml, planiram da uzmem i jednu staklenu ako nam bude trebala redovna dohrana, izvinjavam se na off-u

(odgovor članu smeskicTB)
Direktna veza do poruke: 257
19.12.2011 15:28:52   
smeskicTB
hvala beice! opet cu ih pogledati u dm-u..

user posted image

(odgovor članu bea83)
Direktna veza do poruke: 258
19.12.2011 15:39:38   
Verus
Hvala Biserka, Choopa i Lesice!user posted image
AKo ne bude slucajno, ja cu da je ustinem i onda joj dam neku drugu gadnu dudu. Morace da upaliuser posted image

(odgovor članu choopa choops)
Direktna veza do poruke: 259
19.12.2011 15:43:21   
bea83
Verus ja sam moju dudu vukla do 3 godineuser posted image Dok mi je nisu namazali sa ljutom paprikomuser posted image

(odgovor članu Verus)
Direktna veza do poruke: 260
19.12.2011 15:46:09   
madre
verus, bogi jos koristi cucu, necu jos da mu je ukidam, ali neke zenice su mi rekle da su uspele tako sto su sekle cucu svaki dan po malo i da su bebe na kraju same odbile. 

Zivi za svoje hocu, a ne za tudje trebalo bi...

(odgovor članu Verus)
Direktna veza do poruke: 261
19.12.2011 15:47:36   
madre
IZVORNA PORUKA: Verus RR

AKo ne bude slucajno, ja cu da je ustinem i onda joj dam neku drugu gadnu dudu. Morace da upaliuser posted image

za bogdana ne postoji gadna dudauser posted image nije decko izbirljivuser posted image

(odgovor članu Verus)
Direktna veza do poruke: 262
19.12.2011 15:49:06   
Verus
znaci i paprika u najgorem slucaju, hm a mozda joj se svidi ukususer posted image ]

madre: seckale-skracivale? Skupljam info-hocu da joj izbacim do 2 godine, zubarka je rekla to je krajnja granica inace moze da izazove probleme sa vilicom i zubima, a vec su joj gornji krivi na tatu...

(odgovor članu madre)
Direktna veza do poruke: 263
19.12.2011 16:14:28   
madre
aha, skracivale... kazu da je to najbezbolnija varijanta... deci prestane da se svidja i sami je odbaceuser posted image ja cu prvo to probati kada budemo spremniuser posted image a tek posle paprike i te stvari... s ozirom da kod nas ne moze biti vec gore opisanih slucajnostiuser posted image

(odgovor članu Verus)
Direktna veza do poruke: 264
19.12.2011 16:28:12   
minna
Ne znam da li sam ovo vec pisala, ali evo da napisemuser posted image
Mi smo pre nekih mesec, dva izgubili dudu, jedinu koju je hteo, chicco 0+, ja reko taman da probamo da se odviknemo, tri noci je bio pakao, uspevao je da zaspi ali jedva i non stop se budio, a to nam i ionako i ovako ne ide ni sa dudom ni bez dude. I na kraju je prihvatio rezervnu. Sad je voli vise nego prvu. Ne vredi, kasnije cemo da se odvikavamo.
Ja sam sisala prst do cetvrtog osnovneuser posted image

(odgovor članu madre)
Direktna veza do poruke: 265
19.12.2011 17:07:11   
madre
joj, mina, citam ovo gore i rekoh bio pakao, a sad je raj- konacno ste se otkacili cuce, kad ono nabavili druguuser posted image
i ja sam dugo sisala prst, ali ja ne smem napisati do kadauser posted image

(odgovor članu minna)
Direktna veza do poruke: 266
19.12.2011 17:54:12   
minna

IZVORNA PORUKA: madre

joj, mina, citam ovo gore i rekoh bio pakao, a sad je raj- konacno ste se otkacili cuce, kad ono nabavili druguuser posted image
i ja sam dugo sisala prst, ali ja ne smem napisati do kadauser posted image

kad ono medjutimuser posted image ma nisam mogla da izdrzim, da je malo lakse islo mozda bi i izdrzala, ovako cemo jos malo da sacekamo (pa da nam bude jos teze posleuser posted image )

jedna moja drugarica je sisala prst i u gimnaziji, a secam se da su joj njeni mazali paprikom kad je bila mala, bas im je uspelouser posted image

(odgovor članu madre)
Direktna veza do poruke: 267
20.12.2011 11:14:01   
jance
dobiojuce Ogi jednu aventovu i jednu nuk-ovu dudu 0+ i jednu 6+ nuk-ovu. ja ih uzela da iskuvam reko da budu spremne ako mi zatrebaju, a kad sam ih izvadila sve 3 su bile puune vode user posted image ..
jel to znaci da sam ih mozda prekuvala? ili da nisu dobre?
da, i kako ste znali kad trebate bebi da date vecu dudu? kad je napunila 6m ili ranije? kasnije?

Bez dece kuća ne raste

(odgovor članu minna)
Direktna veza do poruke: 268
20.12.2011 11:31:32   
isidora88
jance samo istitsni tu vodu i sve ok user posted image to je normalno da udje malo vode.
ja sam mateji dudu zamenila sa punih 6 meseci,nije pravio problemuser posted image

Moja baka srce ima,
ovoliko, ovoliko,
znam da baka mene voli,
kao niko, kao niko...

(odgovor članu jance)
Direktna veza do poruke: 269
20.12.2011 18:55:01   
Verus
IZVORNA PORUKA: Verus RR

vison: mojoj bebi je stolica bila tako tecna pa prvih 6 meseci dok god sam samo dojila, ja mislim da je to normalno, stavise, uvek me je brinulo kako znati da dojena beba ima proliv?? Receno mije ako ima druge simptome tipa temperaturu onda ides do dr. inace da ne brinem...

PE: sta da ti kazem, ja nisam stizala zube da operem...podojim je, a ona dugo sisala, pa odem da se istusiram i nisam ni 5 min u tusu a mm stize gore i kaze "mama gladni smo".  Da siznes.

Ja moram da ti kazem da je nas cucla spasila-i gledaj da nadjes neku koju voli.  Koliko je lose sto hoce cuclu, toliko ti pomaze.  Mala bebe bi uvek nesto da sisa bila gladna ili ne, a meni je pedijatar rekla da ako je stvarno gladna, pljunuce cuclu, tj. nece mi pomoci da joj guram cuclu...

Pokusaj da joj tvoj muz da cuclu mozda od njega uzme pa se tako navikne.  I onaj fazon: daj da sisa, pa cuclu uz dojku i gurni joj polako u usta kako ona krene da izbacuje dojku, i onda je polako polozi u krevetic.  Ja sam uzela jednog belog medu, i natrljala mog mleka na njega i to ostavljala u kreveticu sa njom, da spava sa tim...  pokusaj svakakve trikove.  Jedina cucla koju je moja beba htela je bila duza, obla, kao bradavica, I dan danas takvu voli: evo slika, pa mozda nadjes nesto slicno:

user posted image

(odgovor članu prase)
Direktna veza do poruke: 270
20.12.2011 23:03:24   
madre
IZVORNA PORUKA: isidora88

jance samo istitsni tu vodu i sve ok user posted image to je normalno da udje malo vode.
ja sam mateji dudu zamenila sa punih 6 meseci,nije pravio problemuser posted image

a ja sam se bas pitala kako se ostale mame ne zale na touser posted image nama cucla bude puna vode, ja istisnem ali ona susti i nekada mu to toliko smeta da ne moze da zaspi!

(odgovor članu isidora88)
Direktna veza do poruke: 271
20.12.2011 23:15:15   
Anoniman
IZVORNA PORUKA: jance

dobiojuce Ogi jednu aventovu i jednu nuk-ovu dudu 0+ i jednu 6+ nuk-ovu. ja ih uzela da iskuvam reko da budu spremne ako mi zatrebaju, a kad sam ih izvadila sve 3 su bile puune vode user posted image ..
jel to znaci da sam ih mozda prekuvala? ili da nisu dobre?
da, i kako ste znali kad trebate bebi da date vecu dudu? kad je napunila 6m ili ranije? kasnije?

Ja menjam po mesecima... 3+, 6+... mada, koristimo i jednu staru malu, i jednu veću... ne koristi stalno, samo kad spava, tj kad se uspavljuje, pa nije bitno.

(odgovor članu jance)
  Direktna veza do poruke: 272
27.12.2011 23:40:44   
suncica82
Da li vase bebe spavaju sa dudom celu noc? Ja Luki obavezno izvadim cim ucvrsti san a desi se nekada da zaspi i bez nje.Pre par meseci se desilo da je jedna beba progutala duduuser posted image dok je spavala.Sreca pa je mama cula davljenje na babyfonu i brzo reagovala.Od tada imam fobiju kad mali spava sa dudom.

(odgovor članu Anoniman)
Direktna veza do poruke: 273
27.12.2011 23:44:17   
bubulence
kako moze da proguta dudu???
ema uvek zaspi sa dudom, ponekad je izbaci, nekad ne, nema pravila, u svakom slucaju je voli...

(odgovor članu suncica82)
Direktna veza do poruke: 274
27.12.2011 23:48:30   
suncica82
Nemam pojma,ni meni nije jasno.Mala je tad imala 13 meseci.Bas sam sad pronasla na sajtu jednih Nemackih novina tu pricu.Uzas!

(odgovor članu bubulence)
Direktna veza do poruke: 275
Stranica:   <<   < Prethodna stranica  9 10 [11] 12 13   Sledeća stranica >   >>
Stranica: <<   < Prethodna stranica  9 10 [11] 12 13   Sledeća stranica >   >>
Idi na:

Kako roditelji mogu da znaju da je njihova...
Pa, tako što vide da njihova beba odobrava ono što roditelji rade i/ili proizvode koje roditelji biraju za njih.
Hidratacija najmlađih u letnjim danima
Tokom letnjeg perioda i visokih temperatura koje su sve češće, najvažnije je redovno se hidrirati. Ovo se najviše odnosi...

image
Aleksandra*
Definitivno ih preporučujem svakoj trudnici i porodilji.
Pre dve godine i tri meseca na svet je došla moja devojčica, prvo dete. Dojenje je bilo nešto oko čega se uopšte nisam razmišljala. Težak porođaj, zbunjenost, bol su doveli do toga da uopšte nisam sigurna da li i koliko imam mleka. Beba je plakala, a ja sam došla u iskušenje da posegnem za adaptiranim mlekom. Drugarica koja je za Fitolat saznala na ovom forumu mi je poslala link. Iskreno, bila sam skeptična, ali bih sve uradila da imam što više mleka. Suprug je kupio isti dan ove divne tablete. Nisam verovala, ali sam uredno pila. Posle par dana sam imala osećaj da beba manje plače i da mleko više ide! Od tog trenutka kreće i uživanje u dojenju. Mogu slobodno napisati da od tog trenutka sam i ja mnogo srećnija i zadovoljnija bila. Nekoliko meseci sam ih redovno pila. A moja bebica je sisala punih godinu dana. Sada to više nije bebica nego devojčica koja će uskoro dobiti batu, a mama ovog puta ne ide u porodilište bez ovih fantastičnih tableta.  Više >>
image

Anketa

Расположење у трудноћи.
пеперутка16

Да ли сте имали нагле промене расположења током трудноће?

Click Here