Ringeraja.rs koristi "kolačiće" u cilju pružanja boljeg korisničkog iskustva, praćenja posećenosti i prikaza oglasa. Postavke prihvatanja kolačića podesite u vašem internet pretraživaču.
Nastavkom korišćenja smatra se da se slažete sa korišćenjem kolačića u navedene svrhe. Za nastavak kliknite "U redu".
Saznajte više.
Korisnici na ovoj temi: niko
|
|
Korisnik | |
|
|
RE: Najprivlacniji muskarac na planeti? 10.12.2011 23:54:24
|
|
|
|
snješka
|
IZVORNA PORUKA: n i n a Ja sam se već izjasnila, ali ponela me tema, pa reko' da ga tutnem tu Jedna kad je bio mlađi i jedna malo starija Eto, moja pihtija koja je došla s' godinama Uh, i tata bi sine. Pored Gerard Butlera koji je na prvom mjestu tu je i Marat Safin.
|
|
|
|
RE: Najprivlacniji muskarac na planeti? 10.12.2011 23:54:41
|
|
|
|
Anoniman
|
Hmmm pa i on je malo bad boy, volem ja i te dečačiće, moj all time favorit, pored Ralfa i Gerija Oldmena je Džonatan Ris Mejers iz one serije tjudors, nisam ga tu gledala ali dečko je Mislim da, kada bi video koliko sam ga puta spomenula i okačila njegovu sliku na ovoj temi, došao lično da mi se zahvali, if you know what I mean
|
|
|
|
RE: Najprivlacniji muskarac na planeti? 10.12.2011 23:55:53
|
|
|
|
MarijaBg
|
Marat Safin I on je bezobrazan, a ja volim bas takve
|
|
|
|
RE: Najprivlacniji muskarac na planeti? 10.12.2011 23:56:16
|
|
|
|
Olga75
|
manite se zene ti' slika kad ja moram pored matorog , jeste da greje ali i hrce
|
|
RE: Najprivlacniji muskarac na planeti? 10.12.2011 23:56:20
|
|
|
|
Anoniman
|
Ih žene, pa gde ste bile ceo moj život?! Svaki momak koji se meni dopao, dopao bi se i nekoj mojoj drugarici i uvek neka španska serija! Mada ja baš imam specifičan ukus, hm
|
|
|
|
RE: Najprivlacniji muskarac na planeti? 10.12.2011 23:57:30
|
|
|
|
snješka
|
IZVORNA PORUKA: MarijaBg Marat Safin I on je bezobrazan, a ja volim bas takve Mmmmmmm, već mi budi maštu, sam pogled na njegove oči.
|
|
|
|
RE: Najprivlacniji muskarac na planeti? 10.12.2011 23:58:32
|
|
|
|
Anoniman
|
IZVORNA PORUKA: Olga RR manite se zene ti' slika kad ja moram pored matorog , jeste da greje ali i hrce i moj hrčeee!!! A još je zaspao u dnevnoj, tako da se neću ni ogrejati
|
|
|
|
RE: Najprivlacniji muskarac na planeti? 11.12.2011 0:00:33
|
|
|
|
MarijaBg
|
IZVORNA PORUKA: snješka IZVORNA PORUKA: MarijaBg Marat Safin I on je bezobrazan, a ja volim bas takve Mmmmmmm, već mi budi maštu, sam pogled na njegove oči. Steta sto ga vise nema na tv, volim da ga gledam kad igra, pa kad raspali reket onako besno, uhhhh. A lep kao (ne znam sa cim da ga uporedim)
|
|
|
|
RE: Najprivlacniji muskarac na planeti? 11.12.2011 0:01:44
|
|
|
|
hanka
|
Moj mm nije tu Moram da se zgrejem uz nesto mozda i pinem ko Vlado Da ne zaboravim johnny depp
< Poruku je uredio hanka -- 11.12.2011 0:04:56 >
|
|
|
|
RE: Najprivlacniji muskarac na planeti? 11.12.2011 0:02:02
|
|
|
|
snješka
|
Ništa, počni da pratiš rusku politiku. Sad se bavi politikom. Lijep je kao...hm...fali mi riječ.
|
|
|
|
RE: Najprivlacniji muskarac na planeti? 11.12.2011 0:08:20
|
|
|
|
Anoniman
|
ju bre, moram ovde da se prikljucim, i to dva puta! Naveen Andrews Takeshi Kaneshiro sve zavisi od raspolozenja ... grrrrrrrr
|
|
|
|
RE: Najprivlacniji muskarac na planeti? 11.12.2011 0:11:06
|
|
|
|
Anoniman
|
Uf, kolika je ova prva slika-prepadoh se! A joj, pa on pušta noktić na malom prstu!!! Definitivno bad boy!!! I ti baš imaš specifičan ukus
< Poruku je uredio n i n a -- 11.12.2011 0:12:02 >
|
|
|
|
RE: Najprivlacniji muskarac na planeti? 11.12.2011 0:14:43
|
|
|
|
hanka
|
Jao noktic jao Strasno me nervirao johnny depp u piratima bas zbog noktica svih
< Poruku je uredio hanka -- 11.12.2011 0:15:44 >
|
|
|
|
RE: Najprivlacniji muskarac na planeti? 11.12.2011 0:15:51
|
|
|
|
zoća
|
najprivlačniji čovek na planeti pa da počnem,usta ima jezik nema kada se uključi u život da me svetlo obasja,kada pritisnem želju da mi je ispuni,i da bude moj prozor u svet.TO JE MOJ KOMP
|
|
|
|
RE: Najprivlacniji muskarac na planeti? 11.12.2011 0:23:39
|
|
|
|
Anoniman
|
eeee, kupio me jos "Engleskom pacijentu" ... posle, kad sam videla "tigar kroz dzunglu vreba plen" hod u "Lost"-u ...joj, mati mila ... veliki plusic, voli bore kod zene pazi, mogu i da ostarim! ovaj drugi je za na zub. lepo za oko i pokazati mami
|
|
|
|
RE: Najprivlacniji muskarac na planeti? 11.12.2011 0:24:24
|
|
|
|
Anoniman
|
mada bi ja sa obojicom nesto drugo 'ebi ga, zagoris u trudnoci ...
|
|
|
|
RE: Najprivlacniji muskarac na planeti? 11.12.2011 0:25:41
|
|
|
|
zoća
|
|
|
|
|
RE: Najprivlacniji muskarac na planeti? 11.12.2011 0:34:51
|
|
|
|
Anoniman
|
Ajd da dam i ja neki doprinos ovde: Billy Idol Gary Oldman Hugh Laurie Sean Bean Viggo Mortensen Vincent Cassel Mike Patton
|
|
|
|
RE: Najprivlacniji muskarac na planeti? 11.12.2011 0:37:42
|
|
|
|
Anoniman
|
za mene čak 3. 4. 5. 7. Ma odoh ja solo sad u krevet, može mm još malo da odrema na kauču
|
|
|
|
RE: Najprivlacniji muskarac na planeti? 11.12.2011 9:31:56
|
|
|
|
bratzz
|
Mogu da kazem da sam se zaljubila u njega ali samo na osnovu slika i spotova iz mladjih dana, sada vise nema onu draz kao kad je bio mlad.
< Poruku je uredio bratzz -- 11.12.2011 9:33:02 >
|
|
|
|
RE: Najprivlacniji muskarac na planeti? 11.12.2011 15:09:05
|
|
|
|
Dove
|
Definitivno ON.Aamir Khan,Indijski glumac.Covek je 1965.godiste a pogledajte kako izgleda,kao decak...
|
|
RE: Najprivlacniji muskarac na planeti? 11.12.2011 15:26:29
|
|
|
|
vukosava
|
IZVORNA PORUKA: Nedja RR Evo ga, sve me trnci prolaze kad ga vidim E i ovaj je po mom ukusu
|
|
|
|
RE: Najprivlacniji muskarac na planeti? 11.12.2011 15:29:46
|
|
|
|
Verus
|
Ah Lilly ti i ja i isti ukus za muskarce. JEDAN JEDINI Christian Bale. DIVAN DIVAN, zbog njega bih muza ostavila IZVORNA PORUKA: LillyT Neđo, odličan izbor, pogotovo Meyers On mi je fenomenalan glumac pa ću ga staviti ovde A ovaj macan mi je zapao za oko u filmu Hole
|
|
|
|
RE: Najprivlacniji muskarac na planeti? 11.12.2011 15:30:38
|
|
|
|
Verus
|
O da, da se izvinim sebi i drugim moderatorima na citiranju slike. TO je inace NO NO, ali ovako je bilo lakse, da ne postavljam nove slike
|
|
|
|
RE: Najprivlacniji muskarac na planeti? 21.12.2011 15:29:59
|
|
|
|
viking
|
Ne znam za vas, ali ja ovome odoleti ne mogu
|
Anketa
Beta hcg JAmyDa li vam je poznat slucaj uspjesne trudnoce, zavrsene radjanjanjem zdravog djeteta, u kojoj su vrijednosti B hcg bile jako niske i uz to su pokazivale znatno duze vrijeme dupliranja nego sto je to normalno???
Da (
29%)
Ne (
67%)
Da,to se meni desio (
4%)
Ukupan broj glasova: 102Hvala za glasove. Glasao/la si za sve aktuelne ankete. Izradi
svoju anketu!