|      
Želiš da odustaneš od takmičenja?
Pre nego što potvrdiš svoju odluku, upoznaj se sa detaljima.
Ukoliko potvrdiš odustajanje, na tvoj računar ćemo automatski ubaciti cookie, koji će nam omogućiti da te tokom takmičenja (26.04 -30.04.2021) prilikom dolaska na portal prepoznamo i omogućimo ti neometano korišćenje portala, bez prikazivanja ikona Ringerajinog sponzora, odnosno kontrole uz desni rub ekrana.

Istovremeno, oduzećemo ti sve prikupljene bodove, čime se na žalost gubi pravo za osvajanje nagrade.

Da li još uvek želiš da odustaneš od takmičenja?
Ringeraja.rs koristi "kolačiće" u cilju pružanja boljeg korisničkog iskustva, praćenja posećenosti i prikaza oglasa. Postavke prihvatanja kolačića podesite u vašem internet pretraživaču.
Nastavkom korišćenja smatra se da se slažete sa korišćenjem kolačića u navedene svrhe. Za nastavak kliknite "U redu".   Saznajte više.
Korisnici na ovoj temi: niko
  Odštampaj
Stranica: <<   < Prethodna stranica  42 43 [44] 45 46   Sledeća stranica >   >>
Korisnik
Poruka << Starija tema   Novija tema >>
   RE: RR Deda Mraz 2011
18.12.2011 11:13:35   
mejvis
To jeste, mi smo se na kraju smestili gore i bilo je skoro prazno. Sedeli smo, pili kafu. Jeste da smo se malo družili sa ostalima jer su svi bili dole ali tako smo odlučili da nam je komotnije.
Dacice, nekom je bilo bolje, nekom lošije, i mišljenja su različita ali mislim da nije u redu da kažeš da je organizacija bila 0 i da je bilo užas, zbog tih ženica koje su se angažovale za sve to, utrošile svoje vreme i energiju da što bolje pripreme i organizuju samo zbog nas. Ok je što je to tvoje mišljenje ali nije lepo tako da kažeš!

Von, tebe nisam ni upoznala...user posted image

(odgovor članu vonavoj)
Direktna veza do poruke: 1076
18.12.2011 11:16:01   
Anoniman
Organizacija je bila super. Bilo bi lakše za cirkulisanje i upoznavanje da smo svi bili u jednoj prostoriji ali sem ako neko nema kristalnu kuglu da predvidi koliko će se ljudi prijaviti i kako će se ta masa vladati ne znam kako bi to mogao predvideti...user posted image Ako neko misli da je lako organizovati skup za ovoliko ljudi od kojih se većina nikad zapravo nije upoznala (a ako dodamo tu i goste koje su članovi dovodili onda je to tek masa ljudi koji se međusobno ne poznaju) grdno se vara. Hvala Jeci, Dunj i Maji što su nam omogućili da provedemo jedno divno popodne i što su se pobrinule da mi ni o čemu ne moramo da razmišljamo nego smo doši na gotovo. A ko ima amandman na organizaciju, može da se ponudi da organizuje koji skup, mi ćemo rado doći da se družimo.

< Poruku je uredio gae_gr -- 18.12.2011 11:18:55 >

(odgovor članu vonavoj)
  Direktna veza do poruke: 1077
18.12.2011 11:22:35   
zivka
Evo i mene!
Meni je bilo super! Dunja - jos jednom HVALA sto sime dodala na spisak!
Paketic je odlican i jako mi je drago sto sam se napokon upoznala s RR drugaricama!

(odgovor članu Anoniman)
Direktna veza do poruke: 1078
18.12.2011 11:22:51   
PoisonEve
Jao da! Mene je i Ribizla odusevilauser posted image Iako nisam stigla da joj pridjem, a decica su stvaaarno sva preslatka, ti osmesi...ma divota jedna! Mamike su sijaleuser posted image
Guppy i Dunja su dve predivne osobe, jako umiljate i druzeljubive, ma stvarno bi bilo dobro da ponovimo susret bez decice (mada ja mini-bubu nisam ni vodilauser posted image )

< Poruku je uredio PoisonEve -- 18.12.2011 11:24:02 >

"Svi smo mi deca. Jedina razlika je u nasim igrackama"
Ajrton Sena

(odgovor članu vonavoj)
Direktna veza do poruke: 1079
18.12.2011 11:29:49   
zoća
Ribizla je jedna od drugarrica sa kojom sam se koliko-toliko ispričalauser posted image

(odgovor članu PoisonEve)
Direktna veza do poruke: 1080
18.12.2011 11:36:18   
PoisonEve
Zoco, jel si ti mozda plava? Sedela si preko puta ribizle?

"Svi smo mi deca. Jedina razlika je u nasim igrackama"
Ajrton Sena

(odgovor članu zoća)
Direktna veza do poruke: 1081
18.12.2011 11:37:41   
Ana RR
Ja nisam bila tako da ne mogu da komentarišem, ali moje mišljenje je da bi sve bilo super da je druženje SAMO i ISKLJUČIVO za nas sa RR. Meni se uopšte ne dopada to što je svako vodio nekog. Čemu to? 

Twenty years from now you will be more disappointed by the things you didn't do than by the ones you did. So throw off the bowlines, Sail away from the safe harbor. Catch the trade winds in your sails. Explore. Dream.

Jer smo tako u mogućnosti!

(odgovor članu zoća)
Direktna veza do poruke: 1082
18.12.2011 11:37:45   
zoća
ne tamno smeđa stajale smo kod toaletauser posted image

(odgovor članu PoisonEve)
Direktna veza do poruke: 1083
18.12.2011 11:43:28   
Maya21
slazem se da je bila guzva, ali nisu sve prostorije bile popunjene, i ako se secate Suzi je lepo napisala da radi komfora igraonica prima oko 50 odraslih, nas je bilo mnogo vise...
Zao mi je sto neko ne ceni nas visemesecni trud... Verujte nije bilo lako. A usaglasiti misljenja i udovoljiti svima nikada necemo ni moci...

< Poruku je uredio Maya21 -- 18.12.2011 11:50:20 >

(odgovor članu zoća)
Direktna veza do poruke: 1084
18.12.2011 11:46:02   
Ana RR
Mayo user posted image ne može se svakom ugoditi. Ne sekiraj se. Pored dvoje dece i svih obaveza našla si vremena da sve organizuješ i ja ne verujem da je moglo da bude loše. A paketić kakav god bio, za 500 din sigurno je savršen. Jedva čekam da se vidim sa Nelom i da preuzmem paketić user posted image upravo smo okitili jelku pa taman da ga turimo ispod user posted image

Twenty years from now you will be more disappointed by the things you didn't do than by the ones you did. So throw off the bowlines, Sail away from the safe harbor. Catch the trade winds in your sails. Explore. Dream.

Jer smo tako u mogućnosti!

(odgovor članu Maya21)
Direktna veza do poruke: 1085
18.12.2011 11:46:38   
zoća
Maja pa i kada odemo na dečiji rođendan slična je situacija,a svi se poznajemo tako da user posted image user posted image user posted image

(odgovor članu Maya21)
Direktna veza do poruke: 1086
18.12.2011 11:46:48   
Anoniman
Nelu79 i Ribizlu sam upoznala u potrazi za igraonicom i obe su diiiiivneee user posted image user posted image

(odgovor članu Maya21)
  Direktna veza do poruke: 1087
18.12.2011 11:49:35   
guppy RR
Dunjici i meni bilo sve super,
malo smo češće otvarale prozore i vrata jer smo se skuvale user posted image

Drago mi je što sam vas upoznala, i zaista je vredelo da dođem iz Slovenije na ovaj susret.

I ne zaboravite - u subotu u 19.30 biće reportaža sa dočeka na Studio B kanalu, u emisiji Stil user posted image

Dunja nema internet :)) Pa vam javlja:
Zahvaljujem vam svima, rasplakala sam se čitajući poruku koja je išla uz dar, i tačno ste pogodili boju kamena za poklon.

< Poruku je uredio guppy RR -- 18.12.2011 11:59:54 >

(odgovor članu Maya21)
Direktna veza do poruke: 1088
18.12.2011 11:52:03   
Olga75
user posted image gledacemo u to vreme
inace vrece za poklone sam napravila licno ja user posted image
moram maaaalo da se hvalim user posted image

Marija je moj najveci uspeh

JER SMO TAKO U MOGUCNOSTI !

(odgovor članu guppy RR)
Direktna veza do poruke: 1089
18.12.2011 11:55:11   
Maya21
dobro si me podset__ila guppy,
ja se nisam svima ovako javno zahvalila. Jesam usput, na koga sam naisla, ali od soka nisam znala kako da reagujem user posted image . Kad su rekli Suzi i meni da nas zovu do deda mraza, prvo sto mi je proletelo kroz glavu je to da neki paketic fali... nisam ocekivala pokloncic user posted image

JEDNO VELIKO HVALA SVIMA! i meni ste pogodili boju kamencica, imam spremljen outfit za sledece druzenje bas u toj boji user posted image

< Poruku je uredio Maya21 -- 18.12.2011 11:58:33 >

(odgovor članu guppy RR)
Direktna veza do poruke: 1090
18.12.2011 11:56:05   
Anoniman
Videla sam vrecicu kod Maye u ruci user posted image Zao mi je sto nisam videla kad su dobile poklone. Mozda je neko snimio. Ja i kameru imam kod kuce ali mi nije palo na pamet da je ponesem pa da zaduzimo nekog da snima user posted image

(odgovor članu Olga75)
  Direktna veza do poruke: 1091
18.12.2011 11:56:12   
Maya21

IZVORNA PORUKA: Olga RR

inace vrece za poklone sam napravila licno ja user posted image

znam Olgic rekla mi Nedja i mnoogooo su lepe! Hvala ti user posted image

(odgovor članu Olga75)
Direktna veza do poruke: 1092
18.12.2011 12:06:00   
Olga75
drago mi je da su vam se svidele user posted image
sto se tice organizacije , ne mozes svima ugoditi
bilo bi mi zao da se zbog sitnih propusta sledece godine ne organizuje ova divna manifestacija
jedna cekam druzenje u NS i po cenu da zvercica posizi od guzve i da se tri puta preznoji

Marija je moj najveci uspeh

JER SMO TAKO U MOGUCNOSTI !

(odgovor članu Maya21)
Direktna veza do poruke: 1093
18.12.2011 12:06:38   
vonavoj
mejvis,ja sam te trazila,ali sam corava iako imam naocare,pa bas i nisam uspela svaki bedz da procitamuser posted image user posted image
cak sam se penjala i gore medju decom..neke mame su me cudno gledale,jer sam bila bez Tiki,a u stvari sam trazila poznate osobeuser posted image

(odgovor članu mejvis)
Direktna veza do poruke: 1094
18.12.2011 12:20:03   
minavb

IZVORNA PORUKA: Ana RR

Ja nisam bila tako da ne mogu da komentarišem, ali moje mišljenje je da bi sve bilo super da je druženje SAMO i ISKLJUČIVO za nas sa RR. Meni se uopšte ne dopada to što je svako vodio nekog. Čemu to? 

Paaa, vecina je vodila muzeve. Kako mislis cemu to? Recimo muz od Ivaj je bio sa decom dok je ona bila u kaficu, Nensin muz je malo bio sa Vukom, neki su fotografisali... ko je imao srece da mu dete bude raspolozeno za igru uz tatin nadzor, mogao je lepo da se isprica sa ringerajkama. Mm je morao da ide, a da je ostao meni bi sve bilo lakse i uspela bi sigurno sa svima bar malo da popricam.
Meni je bas drago sto su Maja i Dunja dobile lepe poklone, a zao mi je sto to nisam videla.
Inace, sve su mamice bile bas lepe.user posted image

Mina, persona non grata :)

Mišljenje je kao zadnjica - svako ga ima.I ne samo što ga ima, već ima i potrebu da skine gaće i drugima maše istim ispred nosa.

(odgovor članu Ana RR)
Direktna veza do poruke: 1095
18.12.2011 12:24:32   
Maya21
ja cu moj slikati pa postaviti, sad nisam kod kuce user posted image a neki ce i uzivo videti user posted image

A ova konstatacija Anina mislilm da se ne odnosi na muzeve vec na rodbinu i prijatelje

< Poruku je uredio Maya21 -- 18.12.2011 12:26:26 >

(odgovor članu minavb)
Direktna veza do poruke: 1096
18.12.2011 12:30:07   
minavb
Pa onda nije svako nekoga vodiouser posted image
E, ti si vodila tvoju sestru, i Nedja svoju.user posted image

< Poruku je uredio minavb -- 18.12.2011 12:31:11 >

Mina, persona non grata :)

Mišljenje je kao zadnjica - svako ga ima.I ne samo što ga ima, već ima i potrebu da skine gaće i drugima maše istim ispred nosa.

(odgovor članu Maya21)
Direktna veza do poruke: 1097
18.12.2011 12:33:21   
Maya21
e bas smo bezobrazne! samo pravimo guzvu! user posted image

(odgovor članu minavb)
Direktna veza do poruke: 1098
18.12.2011 12:36:23   
Anoniman
user posted image Meni je bilo super, kako god da okrenem - tih nekoliko parova koji nisu bili sa RR nisu napravii neku znatnu razliku, svakako nas je bilo mnogo. Meni nije smetala ni gužva, ni mali prostor, nije to trajalo ceo dan pa da mi bude nezgodno, a deca se znoje u svakoj igraonici.

(odgovor članu Maya21)
  Direktna veza do poruke: 1099
18.12.2011 12:43:26   
mejvis
IZVORNA PORUKA: vonavoj

mejvis,ja sam te trazila,ali sam corava iako imam naocare,pa bas i nisam uspela svaki bedz da procitamuser posted image user posted image
cak sam se penjala i gore medju decom..neke mame su me cudno gledale,jer sam bila bez Tiki,a u stvari sam trazila poznate osobeuser posted image

user posted image . Mi stigli u 17.45h, dok smo se okrenuli već krenuli paketići....A stigla sam i da se našminkam.user posted image Divno me je našminkala ona curica!!!
Von, videćemo se mi ovde kod nas u PA ako ne pre toga negde u BG!user posted image

(odgovor članu vonavoj)
Direktna veza do poruke: 1100
Stranica:   <<   < Prethodna stranica  42 43 [44] 45 46   Sledeća stranica >   >>
Stranica: <<   < Prethodna stranica  42 43 [44] 45 46   Sledeća stranica >   >>
Idi na:

10 saveta za brigu o sebi nakon embriotran...
Odabir prave klinike za VTO je najvažniji korak na vašem putu ka roditeljstvu. Uz tim iskusnih stručnjaka, veoma je važn...
Tumačenje ultrazvučnih nalaza u trudnoći
EDD, BPD, TCD, GS... pomažemo vam da razumete šta znače sve te skraćenice koje ginekolozi koriste za tumačenje razvoja v...
Popularna ruska imena za bebe i njihovo zn...
Jedan od najuzbudljivijih delova iščekivanja bebe je odabir imena. Ako ste trudni, a razmišljate o ruskom imenu za bebu,...
Moja mama divno priča svake noći
Autor: Svetislav Sveta Vuković, Peva: Dečiji hor Kolibri
Preminule sestre Sara (5) i Tina (9), stra...
Juče, baš oko podneva, deka i unuke kročili su ispod terase Železničke stanice u Novom Sadu kada se ona iznenada obrušil...

Anketa

За дојиље.
пеперутка16

Мало чудно питање, али ме занима: да ли су дојиље пробале своје млеко?

Click Here