|      
Želiš da odustaneš od takmičenja?
Pre nego što potvrdiš svoju odluku, upoznaj se sa detaljima.
Ukoliko potvrdiš odustajanje, na tvoj računar ćemo automatski ubaciti cookie, koji će nam omogućiti da te tokom takmičenja (26.04 -30.04.2021) prilikom dolaska na portal prepoznamo i omogućimo ti neometano korišćenje portala, bez prikazivanja ikona Ringerajinog sponzora, odnosno kontrole uz desni rub ekrana.

Istovremeno, oduzećemo ti sve prikupljene bodove, čime se na žalost gubi pravo za osvajanje nagrade.

Da li još uvek želiš da odustaneš od takmičenja?
Ringeraja.rs koristi "kolačiće" u cilju pružanja boljeg korisničkog iskustva, praćenja posećenosti i prikaza oglasa. Postavke prihvatanja kolačića podesite u vašem internet pretraživaču.
Nastavkom korišćenja smatra se da se slažete sa korišćenjem kolačića u navedene svrhe. Za nastavak kliknite "U redu".   Saznajte više.
Korisnici na ovoj temi: niko
  Odštampaj
Stranica: <<   < Prethodna stranica  44 45 [46] 47 48   Sledeća stranica >   >>
Korisnik
Poruka << Starija tema   Novija tema >>
   RE: RR Deda Mraz 2011
18.12.2011 13:32:16   
madre
IZVORNA PORUKA: minavb

Madre, ja tebe uopste ne videh user posted image

jes, ju diduser posted image

Zivi za svoje hocu, a ne za tudje trebalo bi...

(odgovor članu minavb)
Direktna veza do poruke: 1126
18.12.2011 13:34:29   
minavb
Jasno Anci, nego eto, nije svako nekog doveo pa sam se malo zbunila.user posted image
Ufatilo me lupetanje zene, izvinjavam se.user posted image

Mina, persona non grata :)

Mišljenje je kao zadnjica - svako ga ima.I ne samo što ga ima, već ima i potrebu da skine gaće i drugima maše istim ispred nosa.

(odgovor članu Ana RR)
Direktna veza do poruke: 1127
18.12.2011 13:35:13   
minavb
IZVORNA PORUKA: madre

IZVORNA PORUKA: minavb

Madre, ja tebe uopste ne videh user posted image

jes, ju diduser posted image

Pa koja sei, ne mogu da se setim?! Gde si bila, gde si dangubila?user posted image

Mišljenje je kao zadnjica - svako ga ima.I ne samo što ga ima, već ima i potrebu da skine gaće i drugima maše istim ispred nosa.

(odgovor članu madre)
Direktna veza do poruke: 1128
18.12.2011 13:46:02   
madre
pitaj me gde nisamuser posted image ja sam ona sto si joj rekla: joj, kako je vruce...
verujem da ti to nista ne znaci, jer si to rekla svakom koga si tamo srelauser posted image
bogi i vanja su stajali jedan pored drugog i bogi ga je pomazio po glavi i rekao bebaaaauser posted image

Zivi za svoje hocu, a ne za tudje trebalo bi...

(odgovor članu minavb)
Direktna veza do poruke: 1129
18.12.2011 13:47:16   
minavb
Da, ja sam samo kukala kako je vruceuser posted image

(odgovor članu madre)
Direktna veza do poruke: 1130
18.12.2011 14:06:22   
dacica
Ja uopste nisam mislila da ispljujem devojke koje su organizovale,naprotiv hvala im,ali mislim da je jako mala igraonica za Beograd,i nas onoliko,ali isto smatram da su znale broj koliko moze da stane,i da nisu smele da idu preko tog broja,kao drugo mi smo svake nedelje u drugoj igraonici,i stvarno ih ima punooo velikih i prostranih,i moje dete nije mokro u igraonici,i nikad ne place nego se igra i uziva sa decom,sto ovde nije bio slucaj od guzve-zbog malog prostora,sto se tice organizacije-to sam mislila na ORGANIZACIJU IGRAONICE,I PROGRAM IGRAONICE koji je bio ocajan,kao prvo kad smo dosli niko nas nije uputio gde da idemo i da ima i gore mesta,to mislim na one devojke iz igraonice--kojima je to i posao--program Deda mraza je tiha jeza,to je opet igraonica,a ne naše devojke...vec smo isli na paketic i stvarno je bilo divno,ovde su citali imena,dali i cao..uzas...znaci kriva je igraonica za organizaciju,a ne devojke sa rr.da se razumemo,pre nego sto me lincujete!!!pozz..

kakve su nam misli.......takav nam je zivot....!!!!!!!!!!

(odgovor članu minavb)
Direktna veza do poruke: 1131
18.12.2011 14:09:07   
dacica
ps.pritom nikakve animacije za decu nije ni bilo,niti programa za novu god.i opet mislim na igraonicu,da se razumemo na vremeuser posted image user posted image user posted image user posted image

kakve su nam misli.......takav nam je zivot....!!!!!!!!!!

(odgovor članu dacica)
Direktna veza do poruke: 1132
18.12.2011 14:42:48   
Snelle
IZVORNA PORUKA: madre

obe flasice su iz obrenovcauser posted image

Još smo sve goste ispratili i opet smo zaboravili flašice user posted image

(odgovor članu madre)
Direktna veza do poruke: 1133
18.12.2011 14:51:36   
nela79
IZVORNA PORUKA: Zenetina

PE hvala ti na recima hvale, meni je mnogo drago sto smo tako prirodno i normalno se pozdravile i razmenile koju kao da se znaaamooo ihaaa :) i svideo mi se tvoj stajling, bas si gotivna :)

Snek generacijo bas si mi super :) za ono malo sto se razgovarasmo

Nela hvala za foto, ufatila si nas :)

Ivaj komsinice eto upoznasmo se uprkos guzvanjcu
:)

Ma nema na cemu. Drago mi je ako sam ucinila dobro djelo. To je nesto sto sam mogla da uradim dok je malac visio po meni, a onaj drugi stariji se vrtio oko nogu jer nije htio ni da pridje djeda mrazu user posted image . Uh

(odgovor članu Anoniman)
Direktna veza do poruke: 1134
18.12.2011 14:57:37   
mihi
IZVORNA PORUKA: dacica

ps.pritom nikakve animacije za decu nije ni bilo,niti programa za novu god.i opet mislim na igraonicu,da se razumemo na vremeuser posted image user posted image

Kako nema animacije mog Miloša su deda mrazice  sve vreme animirale, igrale se s njim, ne mogu one sasvim malu decu da čuvaju i animiraju.

(odgovor članu dacica)
Direktna veza do poruke: 1135
18.12.2011 15:03:11   
nela79
IZVORNA PORUKA: Ana RR

Mayo user posted image ne može se svakom ugoditi. Ne sekiraj se. Pored dvoje dece i svih obaveza našla si vremena da sve organizuješ i ja ne verujem da je moglo da bude loše. A paketić kakav god bio, za 500 din sigurno je savršen. Jedva čekam da se vidim sa Nelom i da preuzmem paketić user posted image upravo smo okitili jelku pa taman da ga turimo ispod user posted image

A i jelku si okitila??? A mi smo vam paketic pojeli user posted image user posted image user posted image . Salim se naravno

(odgovor članu Ana RR)
Direktna veza do poruke: 1136
18.12.2011 15:04:33   
nela79
IZVORNA PORUKA: gae_gr

Nelu79 i Ribizlu sam upoznala u potrazi za igraonicom i obe su diiiiivneee user posted image user posted image

Jaoooo kao da si mi citala misli. Ovo sam bas htjela da napisem. user posted image

(odgovor članu Anoniman)
Direktna veza do poruke: 1137
18.12.2011 18:02:13   
Jeca*
Nama je bilo lepo. Igraonica jeste bila mala tj nije adekvatna za ovakav skup ali su svi bili jako ljubazni i trudili su se max sto su mogli. Unica je jako prijatna i bas se videlo da joj je stalo da nam svima ugodi, ali mnogo nas je bilo, pa rasute na sve strane....moj Luka se super proveo i to mi je najvaznije. Meni nema sanse da covek moze da udovolji jer da bi meni bilo super morala bih sa svima lepo da se upoznam i procaskam, i onda bi mi srce bilo puno, a ovako imam utisak da nikoga nisam videla ni ljudski upoznala i mnogo mi je zao...ali kapiram da ce biti jos prilika, pa cemo se upoznati. Ovako mogu da kazem da mi je drago sto sam makar malo procaskala sa Nedjom, Majom, Guppy, Lenkom, Dunjom, Lesicom, RIbizlom, Sanjicom, Mihi, PE, Alexx, Minom, Viking i jos ponekim mamama onako usput i bas mi je krivo sto sad kad gledam slike pola mama ne povezujem sa nickom user posted image  moramo na kaficu u istom sastavu, moze i prosirenom, ali da sedimo sve za jednim stolom, jel jasno? user posted image

< Poruku je uredio Jeca* -- 18.12.2011 18:08:22 >

The price of discipline is always less than the pain of regret
Robin Sharma

(odgovor članu nela79)
Direktna veza do poruke: 1138
18.12.2011 18:04:44   
Jeca*
zao mi je sto nemamo nijednu sliku user posted image  cak sam Luku slikala sa deda mrazom i nesto nije uspela, bas je bio tuzan, a tek ja user posted image  sad sam mu obecala da cu ga voditi u neki TC da ga slikam sa deda mrazom user posted image

Robin Sharma

(odgovor članu Jeca*)
Direktna veza do poruke: 1139
18.12.2011 19:08:08   
Anoniman
Gde ste user posted image
Nisam se saplela user posted image Zene su divne i nasmejane , deca histericna i mokra , idila user posted image Moja prda me nije obrukala , sad cekam ponude user posted image Stvarno nam je bilo lepo , iznenadila sam se i paketicima jer su bas lepo osmisljeni i puni puni , Aki je odusevljen . Upoznala sam vas uglavnom sve , neke zene sam presretala , one su me gledale i drzale telefon na broju 92 , one nisu bile s foruma , ostavila sam ih na miru user posted image Zalepila sam se za onaj tabure pored Inice koja je nasladja trudnica ikad , tu su ble i ove opasne zene Mina , Jeca , Nedja i ostale , mislim sve su opasne , da se ne uvrede user posted image
Nisam skontala ko je Snek i tako jos po koja al valjda cu ih videti na slikama pa cu povezati .. Videla sam Majino sedanje kod deda mraza , Dunja se nije dala user posted image Bile ste super sredjene izvinite sto ja dodjoh bez frizure user posted image
Lj vas sve

(odgovor članu Jeca*)
  Direktna veza do poruke: 1140
18.12.2011 19:19:35   
Jeca*
Kakve bre ponude? ja sam stavila veto na tvoje dete  i ne dam je nikom. Obozavam je, predivna je user posted image

Robin Sharma

(odgovor članu Anoniman)
Direktna veza do poruke: 1141
18.12.2011 19:24:06   
Jeca*
IZVORNA PORUKA: PoisonEve

Zoco, jel si ti mozda plava? Sedela si preko puta ribizle?

ovo mozda mislis na mene? ja sam sedela prekoputa ribizle...bar jedan deo veceri user posted image

Robin Sharma

(odgovor članu PoisonEve)
Direktna veza do poruke: 1142
18.12.2011 19:35:30   
guppy RR
Drage devojke,
evo i zvanična "reportaža" sa dočeka.

Ljubac,
Jeca / guppy RR

< Poruku je uredio guppy RR -- 18.12.2011 19:40:48 >

(odgovor članu Jeca*)
Direktna veza do poruke: 1143
18.12.2011 19:35:54   
minna
Ja kao da sam bila na nekom drugom mestu, skoro nikog nisam videla. To je zato sto smo bili gore jer nije bilo vruce i nije bilo guzve

< Poruku je uredio minna -- 18.12.2011 19:36:34 >

(odgovor članu Jeca*)
Direktna veza do poruke: 1144
18.12.2011 19:36:10   
minavb
Ribizlo, ti si meni jedan srecko! A Petra je toliko dobro dete, nisam ono nikad videla. Moram da je udam za ovog mog neuroticara.user posted image

< Poruku je uredio minavb -- 18.12.2011 19:37:25 >

(odgovor članu Jeca*)
Direktna veza do poruke: 1145
18.12.2011 19:38:14   
Jeca*
Mina darling zakasnila si...briši user posted image
guppy user posted image

Robin Sharma

(odgovor članu minavb)
Direktna veza do poruke: 1146
18.12.2011 19:40:10   
lesica
Guppy user posted image

Mina,Jeco user posted image

"Majkooooo, bič pliiiiz!!!"

JER SMO TAKO U MOGUĆNOSTI

(odgovor članu Jeca*)
Direktna veza do poruke: 1147
18.12.2011 19:42:08   
minavb
Tvoje dete je mirno i dobro, ne ide da ima mirnu zenu. Vanji treba neka ZEN cica da mu smiri zivce, nemoj da si na kraj srca. user posted image

(odgovor članu Jeca*)
Direktna veza do poruke: 1148
18.12.2011 19:48:12   
simke
Zar niko nije slikao Mayu i Dunju sa Deda Mrazom?user posted image

(odgovor članu minavb)
Direktna veza do poruke: 1149
18.12.2011 19:50:06   
Jeca*
Ne user posted image  bilo je mracno i guzvovito, ja sam stajala na pola metra i cak nisam ni videla njihov izraz lica user posted image

Robin Sharma

(odgovor članu simke)
Direktna veza do poruke: 1150
Stranica:   <<   < Prethodna stranica  44 45 [46] 47 48   Sledeća stranica >   >>
Stranica: <<   < Prethodna stranica  44 45 [46] 47 48   Sledeća stranica >   >>
Idi na:

10 saveta za brigu o sebi nakon embriotran...
Odabir prave klinike za VTO je najvažniji korak na vašem putu ka roditeljstvu. Uz tim iskusnih stručnjaka, veoma je važn...
Tumačenje ultrazvučnih nalaza u trudnoći
EDD, BPD, TCD, GS... pomažemo vam da razumete šta znače sve te skraćenice koje ginekolozi koriste za tumačenje razvoja v...
Popularna ruska imena za bebe i njihovo zn...
Jedan od najuzbudljivijih delova iščekivanja bebe je odabir imena. Ako ste trudni, a razmišljate o ruskom imenu za bebu,...
Moja mama divno priča svake noći
Autor: Svetislav Sveta Vuković, Peva: Dečiji hor Kolibri
Preminule sestre Sara (5) i Tina (9), stra...
Juče, baš oko podneva, deka i unuke kročili su ispod terase Železničke stanice u Novom Sadu kada se ona iznenada obrušil...

Anketa

За дојиље.
пеперутка16

Мало чудно питање, али ме занима: да ли су дојиље пробале своје млеко?

Click Here