|      
Želiš da odustaneš od takmičenja?
Pre nego što potvrdiš svoju odluku, upoznaj se sa detaljima.
Ukoliko potvrdiš odustajanje, na tvoj računar ćemo automatski ubaciti cookie, koji će nam omogućiti da te tokom takmičenja (26.04 -30.04.2021) prilikom dolaska na portal prepoznamo i omogućimo ti neometano korišćenje portala, bez prikazivanja ikona Ringerajinog sponzora, odnosno kontrole uz desni rub ekrana.

Istovremeno, oduzećemo ti sve prikupljene bodove, čime se na žalost gubi pravo za osvajanje nagrade.

Da li još uvek želiš da odustaneš od takmičenja?
Ringeraja.rs koristi "kolačiće" u cilju pružanja boljeg korisničkog iskustva, praćenja posećenosti i prikaza oglasa. Postavke prihvatanja kolačića podesite u vašem internet pretraživaču.
Nastavkom korišćenja smatra se da se slažete sa korišćenjem kolačića u navedene svrhe. Za nastavak kliknite "U redu".   Saznajte više.
Korisnici na ovoj temi: niko
  Odštampaj
Stranica: <<   < Prethodna stranica  20 21 [22] 23 24   Sledeća stranica >   >>
Korisnik
Poruka << Starija tema   Novija tema >>
   RE: Da li sam trudna?
15.12.2011 0:10:46   
Sanjica26 RR
Isi, a da uradis testic? Ako je krenulo i stalo po nekom mom logickom misljenju moze da bude da je trudnoca u pitanjy.user posted image

(odgovor članu isidora88)
Direktna veza do poruke: 526
15.12.2011 0:14:22   
madre
mateja, vidim ja da ti se smesi jedna seka uskorouser posted image

Zivi za svoje hocu, a ne za tudje trebalo bi...

(odgovor članu Sanjica26 RR)
Direktna veza do poruke: 527
15.12.2011 1:57:28   
Tikicaaa
Caos... :)
radila sam test 10-ak dana nakon rizicnog odnosa, koji se desio u danima ovulacije..
koliko je tad test mjerodavan? da li opet da ga radim ako izostane menstruacija?
inace rezultat je bio negativan....

(odgovor članu madre)
Direktna veza do poruke: 528
15.12.2011 6:39:29   
mirna32
dobro jutro crtice moje....jel moze jednauser posted image

(odgovor članu Tikicaaa)
Direktna veza do poruke: 529
15.12.2011 9:26:41   
madamme
ovo pitanje i ja sebi postavljamuser posted image
svakog dana, svakog meseca...

(odgovor članu mirna32)
Direktna veza do poruke: 530
15.12.2011 18:43:00   
miimiica_28
drage moje danas nisam isla doktoru jer sam imala obaveza, termin imam u ponedeljak mada sam jutros ugledala roskast do smedj iscjedak koji je nestao i evo oko 18h se pojavio ponovo user posted image vidjet cemo sta ce se desit tuzna sam user posted image user posted image  

< Poruku je uredio Olga RR -- 18.12.2011 12:53:49 >

(odgovor članu madamme)
Direktna veza do poruke: 531
15.12.2011 18:48:02   
madamme
ne tuguj unapred...mimice...mozda se plod tek namesta.

(odgovor članu miimiica_28)
Direktna veza do poruke: 532
15.12.2011 18:54:00   
miimiica_28
eh moja madamme kad me strah neznam sad na cemu sam moram cekat do ponedeljka ipak hvala ostaje mi da se nadam jer nada zadnja umire

(odgovor članu madamme)
Direktna veza do poruke: 533
15.12.2011 20:18:56   
isidora88

IZVORNA PORUKA: Sanjica26

Isi, a da uradis testic? Ako je krenulo i stalo po nekom mom logickom misljenju moze da bude da je trudnoca u pitanjy.user posted image

rano mi je za test,ja kontam da je to bila ili ovulacija ili su mi hormoni prolupaliuser posted image
za desetak dana ako ne dobijem radicu testuser posted image

Moja baka srce ima,
ovoliko, ovoliko,
znam da baka mene voli,
kao niko, kao niko...

(odgovor članu Sanjica26 RR)
Direktna veza do poruke: 534
15.12.2011 20:36:48   
Nensi*

IZVORNA PORUKA: miimiica_28

drage moje danas nisam isla doktoru jer sam imala obaveza, termin imam u ponedeljak mada sam jutros ugledala roskast do smedj iscjedak koji je nestao i evo oko 18h se pojavio ponovo user posted image vidjet cemo sta ce se desit tuzna sam user posted image user posted image user posted image

Ja da sam na tvom mestu otisla bih kod drugog doktora jer ti je mozda potreban progesteron da pomogne da se plod bolje ucvrsti u matericu.

Nena+Danilo=Vuk :)

Direktna veza do poruke: 535
15.12.2011 21:27:33   
pandica
IZVORNA PORUKA: Nensi*

IZVORNA PORUKA: miimiica_28

drage moje danas nisam isla doktoru jer sam imala obaveza, termin imam u ponedeljak mada sam jutros ugledala roskast do smedj iscjedak koji je nestao i evo oko 18h se pojavio ponovo user posted image vidjet cemo sta ce se desit tuzna sam user posted image user posted image user posted image

Ja da sam na tvom mestu otisla bih kod drugog doktora jer ti je mozda potreban progesteron da pomogne da se plod bolje ucvrsti u matericu.

slazem se i ja bi otisla kod drugog dr.ipak je ponedeljak daleko!

navijam da sto vise bude  user posted image user posted image

(odgovor članu Nensi*)
Direktna veza do poruke: 536
15.12.2011 22:11:05   
Tikicaaa
Jutros sam sjedila na stolici i pila sa dugaricom kafu, i da, pritom nesto kuckale na racunaru... Odjedanput mi se tako zamantalo u glavi, kao da je soba pocela da se nina, jedno 2 minuta me je drzalo i proslo... kao da mi se cijelo tijelo na tren oduzelo... uh...user posted image
Mimice i Isi, zelim vam puno, puno srece, i da ne gubite nadu, bice user posted image , mora da bude, nije fer da vi koje se toliko trudite, ustvari svaka zena koja se toliko trudi i zeli bebu, da je ne bude... e pa mora da je bude! navijam za vas i mene... :))))))user posted image  

< Poruku je uredio Olga RR -- 18.12.2011 12:54:16 >

(odgovor članu pandica)
Direktna veza do poruke: 537
17.12.2011 14:38:58   
miimiica_28
veliki pozdrav drage moje , kod mene je jedna zalosna user posted image bila sam kod doktora juce ali nisam smogla hrabrosti pisati vam user posted image   vjestica je doslauser posted image i plod otisao sa njom tako mi je doktor rekao i rekao mi je da negubim nadu i da je najvjerovatnije uzrok odnos sa MM koji nisam smjela imati tokom barem 7 dana a to nismo znali user posted image   eto toliko al negubim nadu borit cemo se i dalje

< Poruku je uredio Olga RR -- 18.12.2011 12:54:39 >

(odgovor članu Tikicaaa)
Direktna veza do poruke: 538
17.12.2011 14:44:33   
maca821
miimiice jako mi je zaouser posted image

Direktna veza do poruke: 539
17.12.2011 20:51:06   
Tikicaaa
Cureeeeeeeeeeeeeee.....
imam jos tri dana do ne ocekivane user posted image ....
imam takav pritisak i bol u donjem dijelu stomaka, kao da cu ujutru da dobijem, gasove kao nikad do sad, grudi malo uvecane i otvoren apetit... sekret pojacan i po nekad vrtoglavicu, kratku.... apetit pretjerano naglasen, ciklus mi je 25 dana, a danas mi je 10dpo...
to su simptomi ne? user posted image
help...

(odgovor članu maca821)
Direktna veza do poruke: 540
17.12.2011 20:52:22   
Tikicaaa
Mimiceuser posted image ... ne gubi nadu...user posted image
kako te niko na to nije upozorio?
i ja tjeram user posted image , a sinoc sam imala odnos sa mm.---- oooo....user posted image user posted image

(odgovor članu Tikicaaa)
Direktna veza do poruke: 541
17.12.2011 21:52:06   
mirna32
mimice pa koji dan dpo si radila test??jel ti kasnila user posted image
zao mi je jako jako...user posted image

(odgovor članu Tikicaaa)
Direktna veza do poruke: 542
18.12.2011 0:25:10   
miimiica_28
mirna kasnila mi 3 dana sutradan uradila test tu noc odnos sa mm i sutradan roskast do smedj sekret 6 dan kasnjenja ujutro tj juce vjestica user posted image odem odmah ginekologu pored termina zakazanog u ponedeljak i eto rezultat toga plod otisao , rekao mi je gin da nastavimo i da cemo uspijeti samo mi nije jasno neke zene i neznaju da su ostale trudne a imaju odnose sa svojim mm i njima nista u cemu smo onda mi to razliciteuser posted image   user posted image

< Poruku je uredio Olga RR -- 18.12.2011 12:55:00 >

(odgovor članu mirna32)
Direktna veza do poruke: 543
18.12.2011 0:26:34   
miimiica_28
tikice samo naprijeduser posted image cuvam ti fige navijam za user posted image user posted image juhuuuuuuuu bas mi je drago radi tebe cestitam 

Direktna veza do poruke: 544
18.12.2011 0:29:15   
miimiica_28
Tikice pa nije mi niko nista rekao u vezi tog da se nesmije imati odnos nemam pojmauser posted image sve dok mi nije rekao ginekolog u zemlju sam propadala od stida i od zalosti odmah na stolu sam pocela da placem user posted image user posted image  

< Poruku je uredio Olga RR -- 18.12.2011 12:55:20 >

Direktna veza do poruke: 545
18.12.2011 0:35:32   
Tikicaaa
user posted image user posted image user posted image nemoj da se nerviras neiras, nista jos nije izgubljeno, bice user posted image , cim si jednom ostala u drugom stanju, opet ces, ej... samo polako... nisi znala sad, drugi put ces znati, tako i ja, i svaka od nas koja to do sad nije znala....
Mimice draga, hvala, ali da se nista unaprijed ne radujem, cekamo jos 2-3 dana...user posted image

Direktna veza do poruke: 546
18.12.2011 0:41:53   
madre
mimice, bas mi je zao, ali mislim da to nije pravi razlog sto se trudnoca tako zavrsilauser posted image

Zivi za svoje hocu, a ne za tudje trebalo bi...

(odgovor članu Tikicaaa)
Direktna veza do poruke: 547
18.12.2011 7:42:04   
madamme
mimice, to su obicna naklapanja! taj doktor veze nema!
to sigurno nije uzrok, nemoj da se sekiras! pitaj Maslacak, ona ce ti sutrucno objasniti!
Glavu gore.user posted image

(odgovor članu madre)
Direktna veza do poruke: 548
18.12.2011 8:21:33   
malenac76
mimice user posted image user posted image  jako mi je zao mila . sto se tice odnosa nemoj ni slucajno da mislis da ste vi nesto "pokvarili"to nema nikakve veze. nemoj sebe da mucis sa tim user posted image

bebica se nije dobro uhvatila i to je bio problem.
sad ovaj ciklus ces biti jako plodna i pokrijte dobro ovulaciju. cesto se desi da se poslije biohemijske trudnoce odmah sljedeci ciklus zabebi.
mila samo hrabro i pozitivno naprijed ..cuvam tvoju slicicu za sljedeci poster user posted image

(odgovor članu madamme)
Direktna veza do poruke: 549
18.12.2011 8:36:58   
mirna32
mimice sve ce dalje biti ok..samo se opsutiote i uzivajte a da je razlog odnos s mm to nema sanse...kako neke koje neznaju da su trudne do 3 mj imaju odnos pa nebu nista...samo se ti nama drzi i baci u akciju sad ovaj mjesec i drzimo figeuser posted image ...i vucem te jakouser posted image

(odgovor članu malenac76)
Direktna veza do poruke: 550
Stranica:   <<   < Prethodna stranica  20 21 [22] 23 24   Sledeća stranica >   >>
Stranica: <<   < Prethodna stranica  20 21 [22] 23 24   Sledeća stranica >   >>
Idi na:

Kako izgleda zdrava i plodna sperma?
Ako u ejakulatu muškarca ima manje od deset miliona spermatozoida po mililitru sperme, to se smatra niskim brojem sperma...
Mesečni ciklus žene
Saznajte nešto više o svom telu, proučite vaš menstrualni ciklus i naučite da ocenite kada su vam plodni dani.

Anketa

Ime
bojana92

Lepse ime?

Marija (52%)

Ana (48%)

Ukupan broj glasova: 67

Hvala za glasove. Glasao/la si za sve aktuelne ankete. Izradi svoju anketu!
Click Here