|      
Želiš da odustaneš od takmičenja?
Pre nego što potvrdiš svoju odluku, upoznaj se sa detaljima.
Ukoliko potvrdiš odustajanje, na tvoj računar ćemo automatski ubaciti cookie, koji će nam omogućiti da te tokom takmičenja (26.04 -30.04.2021) prilikom dolaska na portal prepoznamo i omogućimo ti neometano korišćenje portala, bez prikazivanja ikona Ringerajinog sponzora, odnosno kontrole uz desni rub ekrana.

Istovremeno, oduzećemo ti sve prikupljene bodove, čime se na žalost gubi pravo za osvajanje nagrade.

Da li još uvek želiš da odustaneš od takmičenja?
Ringeraja.rs koristi "kolačiće" u cilju pružanja boljeg korisničkog iskustva, praćenja posećenosti i prikaza oglasa. Postavke prihvatanja kolačića podesite u vašem internet pretraživaču.
Nastavkom korišćenja smatra se da se slažete sa korišćenjem kolačića u navedene svrhe. Za nastavak kliknite "U redu".   Saznajte više.
Korisnici na ovoj temi: niko
  Odštampaj
Stranica: <<   < Prethodna stranica  22 23 [24] 25 26   Sledeća stranica >   >>
Korisnik
Poruka << Starija tema   Novija tema >>
   RE: Da li sam trudna?
1.4.2012 21:56:40   
branki*
je li i bulka iz banjaluke?zamisli,setaju anajid,gagi i bulka sa decom,iihaj,dvanaest dusauser posted image

branki

JER SMO TAKO U MOGUCNOSTI !

(odgovor članu anajid)
Direktna veza do poruke: 576
1.4.2012 21:59:07   
anajid

IZVORNA PORUKA: branki

je li i bulka iz banjaluke?zamisli,setaju anajid,gagi i bulka sa decom,iihaj,dvanaest dusauser posted image

Brankiuser posted image ,samo se vi sprdajte sa mnomuser posted image

(odgovor članu branki*)
Direktna veza do poruke: 577
1.4.2012 22:00:25   
branki*
user posted image

branki

JER SMO TAKO U MOGUCNOSTI !

(odgovor članu anajid)
Direktna veza do poruke: 578
1.4.2012 22:13:31   
Anoniman

IZVORNA PORUKA:

user posted image
meni nikada ne kasniuser posted image

epa onda navijam jako da nas vuces!!! user posted image

(odgovor članu Brisani korisnik)
  Direktna veza do poruke: 579
23.7.2012 23:15:28   
bojana86
Zene samo jedno pitanje,tj. vase mislljenje.
porodila sam se prije 2 mjeseca,i nakon 40 dana sam imala ne zasticen sex,muz nije mogao da cekauser posted image ,pa kontam kolika je vjerovatnocu za trudnocu? vec imam 2 sina,tako da iskreno rano mi za ttrece....

"Ne idi onuda kuda staza vodi.
Radije kroči onamo gdje puta nema
i ostavi trag..."

(odgovor članu Anoniman)
Direktna veza do poruke: 580
24.7.2012 14:19:31   
tijatija
Veeeeeelika verovatnoca u tom periodu sam ja drugi i cetvrti put ostala trudna, tako da bi ti mogla cestitati unapred user posted image user posted image

(odgovor članu bojana86)
Direktna veza do poruke: 581
24.7.2012 14:21:35   
madamme
bojana i tijatija, svaka cast! Ka oce,ono oce!user posted image

(odgovor članu tijatija)
Direktna veza do poruke: 582
24.7.2012 15:20:19   
bojana86
a tijatija kako si skontala da si trudna kada nema menstruaije ? ma nemojte mi cestitati,ja se iskreno nadam da nisam..kontam dojim pa mozda nisam bila plodna tada!

i ostavi trag..."

(odgovor članu madamme)
Direktna veza do poruke: 583
24.7.2012 15:25:17   
Ana RR
Bojana, to što dojiš nema nikakve veze sa plodnošću, ako ti je tada bila ovulacija može se desiti da si trudna.

Twenty years from now you will be more disappointed by the things you didn't do than by the ones you did. So throw off the bowlines, Sail away from the safe harbor. Catch the trade winds in your sails. Explore. Dream.

Jer smo tako u mogućnosti!

(odgovor članu bojana86)
Direktna veza do poruke: 584
24.7.2012 15:40:20   
bojana86
ma znam Ana da to nije mjerodavno,nego se malo tjesim...sa prvim sinom sam dobila 4 mjeseca poslije poroda,pa kontam da ni sada nisam imala ovulaciju,al sacekacu jos malo pa uraditi test to mi je jedino ostalo nego da nagadjam!
pozdrav

i ostavi trag..."

(odgovor članu Ana RR)
Direktna veza do poruke: 585
24.7.2012 17:29:56   
red3lilu

IZVORNA PORUKA: tijatija

Veeeeeelika verovatnoca u tom periodu sam ja drugi i cetvrti put ostala trudna, tako da bi ti mogla cestitati unapred user posted image user posted image

tijatija suze mi na oči natera, svaka ti čast!!!user posted image user posted image user posted image

(odgovor članu tijatija)
Direktna veza do poruke: 586
3.8.2012 1:58:51   
leptirica24
cao bila sam trudna jednom zatrudnjela sam drugi dan posle menstruacije ali sam morala prekinuti trudnocu,sada me zanima nikad mi ne kasni menstruacija mozda jedan dan al rjetko,ima 8 dana da mi kasni i ziga me stomak ko da cu da dobijem dali sam trudna.user posted image

(odgovor članu red3lilu)
Direktna veza do poruke: 587
3.8.2012 2:09:00   
bubulence
da li si trudna to mozes znati tek kada uradis testuser posted image ...
ali je moguce, simptomi jesu kao kada treba da dobijes... znaci bol u stomaku, otecene grudi... jos ako ti toliko kasni... nadam se da jesi user posted image

(odgovor članu leptirica24)
Direktna veza do poruke: 588
11.8.2012 8:47:48   
NadaR

IZVORNA PORUKA: sonjaaa

Ovako. Spavala sam sa deckom bez zastite. Bili su neplodni dani. Nije sv... u mene. Poslednju menstruaciju sam dobila 9.07. Uvek je dobijam oko 10 og. Sada je vec skoro 11 ja je nisam dobila. Baka mi se razbolela pa sam bila zabrinuta, a 9 og (cetvrtak) sam otputovala na more. da li sam trudna ili nesto drugo utice na moj ciklus. zabrinuta sam. gledala sam na nekim forumima za racunanje plodnih dana, tmao pise ako ne dobijem do 12-og znaci da sam trudna. i da, imam 18 god. Hvala unapred!

IZVORNA PORUKA: Mariya

Ovako preko foruma ti ama baš niko ne može reći jesi li trudna ili ne, sutra ujutro u apoteku po test pa ćeš znati.user posted image

IZVORNA PORUKA: tea87bgd

mozda je neki hormonski poremecaj.Uradi test i budi sigurna.Sve naj,naj...

IZVORNA PORUKA: Yula

''''Uvek je dobijam oko 10. sada vec skoro 11. '''' Pa jos uvek si u okviru dozvoljenog, zar ne? Nemoj da se strecas bzvz, malo si u frci pa ti zato i kasni, ne brini se, sigurna sam da ces koliko danas ili sutra dobiti. Svakako mozes da kupis tets i proveris, ali sam ubedjena da nema mesta panici.

JER SMO TAKO U MOGUCNOSTI!

(odgovor članu branki*)
Direktna veza do poruke: 589
19.8.2012 23:05:29   
milenatea
Zenske, kasni mi ne znam ni ja koliko test sam radila jutros i negativan je. pila sam god dana Diane 35 zadnju popila jula i dobila 17 jula. Jos uvek nemam nikakvih nagovestaja da cu dobiti, niti imam sekret niti bilo kakve simptome osim sto me bole ledja katastrofalno. za test nije bilo rano. Vec sam pre par god pila pilule i kada sam prestala dobila sam na 28.mi dan. uz to jos i pijem femisan a kapi koje regulisu ciklus i povoljno uticu na mnogo sto sta. i sta ja sada da radim kad test ne pokazuje user posted image user posted image

(odgovor članu NadaR)
Direktna veza do poruke: 590
30.8.2012 14:48:49   
sonjaaa
Dobila sam na kraju 14 og. Uradili smo test, negativan.

(odgovor članu milenatea)
Direktna veza do poruke: 591
30.8.2012 18:07:37   
Shishica

IZVORNA PORUKA: milenatea

Zenske, kasni mi ne znam ni ja koliko test sam radila jutros i negativan je. pila sam god dana Diane 35 zadnju popila jula i dobila 17 jula. Jos uvek nemam nikakvih nagovestaja da cu dobiti, niti imam sekret niti bilo kakve simptome osim sto me bole ledja katastrofalno. za test nije bilo rano. Vec sam pre par god pila pilule i kada sam prestala dobila sam na 28.mi dan. uz to jos i pijem femisan a kapi koje regulisu ciklus i povoljno uticu na mnogo sto sta. i sta ja sada da radim kad test ne pokazuje user posted image user posted image

Pa idi kod doktora majku mu user posted image

Direktna veza do poruke: 592
30.8.2012 18:16:05   
Snelle
A dr će da joj kaže da mora da sačeka dve, tri nedelje da bi video išta na uz user posted image
Sačekaj još par dana pa opet uradi test ili uradi betu, tu greške nema, odmah ćeš znati jesi li trudna ili ne .

"Nemoj da plačeš, tu je tvoja seka"
"Bato, puno te volim"

(odgovor članu Shishica)
Direktna veza do poruke: 593
31.8.2012 0:02:15   
milenatea
user posted image user posted image user posted image

u sredu idem po rezultate za hormone a u cetvrtak kod ginekologa, pa nakon toga kod endokrinologa, tri testa negativna sa razmacima od cetiri dana user posted image

46 dana nema user posted image

(odgovor članu Snelle)
Direktna veza do poruke: 594
31.8.2012 14:18:04   
lady_b
Milenatea, samo cu ti savjetovati da nastavis da pijes Femisan A kapi...user posted image user posted image user posted image
Jedino ih prestani piti ako je u pitanju user posted image

Direktna veza do poruke: 595
31.8.2012 16:01:28   
milenatea
draga, Lady, prestala sam da ih pijem posle mesec i po dana, jer sam mislila da user posted image
, ali evo sada cu poceti posto su tri testa negativna. krenucu opet da ih pijem. Pijes li ih ti? user posted image

(odgovor članu lady_b)
Direktna veza do poruke: 596
2.9.2012 19:07:40   
lady_b
Milenatea, ne pijem ih sada vise.. bila sam napravila pauzu od 2 sedmice i taman sam ih mislila opet piti medjutim ugledala sam svoje user posted image user posted image srecno ti i da i ti svoje sto prije ugledas user posted image

Direktna veza do poruke: 597
2.9.2012 21:57:51   
milenatea
bravo za user posted image user posted image user posted image
napokon sam juce dobila, pocela sam opet da ih pijem i sada cu dva meseca bez prekida.

zelim ti sve najlepse user posted image

(odgovor članu lady_b)
Direktna veza do poruke: 598
3.9.2012 19:01:09   
lady_b
Hvala draga user posted image
ja sam ih pila oko 5-6 mjeseci i posle svake cetvrte bocice sam pauzirala 2 sedmice

Inace sam pila Siofor(zbog inzulinske rez., u pitanju je PCOS) i vjerujem da mi je on pomogao mada sam 100% sigurna da su i kapi svoje ucinile jer ja prije 4 mjeseca nisam imala ovulacije a posle toga svaki mjesec user posted image

< Poruku je uredio lady_b -- 3.9.2012 19:02:26 >

Direktna veza do poruke: 599
3.9.2012 20:07:07   
milenatea
bitno je da je doslo i tvojih user posted image .

ja u sredu dobijam rezultate hormona pa cemo videti sta se desava sa njima. uzivaj i mazi stomacic user posted image

(odgovor članu lady_b)
Direktna veza do poruke: 600
Stranica:   <<   < Prethodna stranica  22 23 [24] 25 26   Sledeća stranica >   >>
Stranica: <<   < Prethodna stranica  22 23 [24] 25 26   Sledeća stranica >   >>
Idi na:

Kako izgleda zdrava i plodna sperma?
Ako u ejakulatu muškarca ima manje od deset miliona spermatozoida po mililitru sperme, to se smatra niskim brojem sperma...
Mesečni ciklus žene
Saznajte nešto više o svom telu, proučite vaš menstrualni ciklus i naučite da ocenite kada su vam plodni dani.

Anketa

prvo dete
icika26

sa koliko godina ste dobile prvo dete

pre 20te (8%)

20-25 (31%)

26-30 (33%)

30-35 (21%)

preko 35 (7%)

Ukupan broj glasova: 533

Hvala za glasove. Glasao/la si za sve aktuelne ankete. Izradi svoju anketu!
Click Here