|      
Želiš da odustaneš od takmičenja?
Pre nego što potvrdiš svoju odluku, upoznaj se sa detaljima.
Ukoliko potvrdiš odustajanje, na tvoj računar ćemo automatski ubaciti cookie, koji će nam omogućiti da te tokom takmičenja (26.04 -30.04.2021) prilikom dolaska na portal prepoznamo i omogućimo ti neometano korišćenje portala, bez prikazivanja ikona Ringerajinog sponzora, odnosno kontrole uz desni rub ekrana.

Istovremeno, oduzećemo ti sve prikupljene bodove, čime se na žalost gubi pravo za osvajanje nagrade.

Da li još uvek želiš da odustaneš od takmičenja?
Ringeraja.rs koristi "kolačiće" u cilju pružanja boljeg korisničkog iskustva, praćenja posećenosti i prikaza oglasa. Postavke prihvatanja kolačića podesite u vašem internet pretraživaču.
Nastavkom korišćenja smatra se da se slažete sa korišćenjem kolačića u navedene svrhe. Za nastavak kliknite "U redu".   Saznajte više.
Korisnici na ovoj temi: niko
  Odštampaj
Stranica: <<   < Prethodna stranica  19 20 [21] 22 23   Sledeća stranica >   >>
Korisnik
Poruka << Starija tema   Novija tema >>
   RE: Da li sam trudna?
5.12.2011 20:41:25   
nadamse
pozdrav za sveuser posted image nova sam na forumu, a kao što vidite nadamseuser posted image
ne očekujem user posted image za 2 dana, tačnije danas mi je 26 dc a inače mi je redovna na 28d, s tim da osim uobičajenih simptoma pms-a ovog puta me probadaju leđa i od juče mi se pojavio smeđkasti iscijedak pa me strah da ću ipak dolaziuser posted image , da li neko ima iskustvo s tim?

(odgovor članu miimiica_28)
Direktna veza do poruke: 501
8.12.2011 9:53:17   
mirna32
pozzz...i dali je stiglauser posted image ili ima nekih simptoma???

(odgovor članu nadamse)
Direktna veza do poruke: 502
8.12.2011 12:22:21   
nadamse
nažalost stigla user posted image , dan poslijeuser posted image , ali već počinjem novu borbu za user posted image

(odgovor članu mirna32)
Direktna veza do poruke: 503
8.12.2011 17:02:13   
jabaduu
Nadamse tako je ne gubi nadu bice user posted image izgleda kad se njoj bude htelo.

(odgovor članu nadamse)
Direktna veza do poruke: 504
12.12.2011 10:43:05   
saira
Jutro moje drage crtice

Kako ste mi evo ja upravo stigla od doktora,radila briseve i cerikvalan bris ,kad me infrakt nije strefijo kad je sestrica rekla 85km,nisam se nadala da je tolko a ja samo imala 45km uz sebe sramoteuser posted image .
Izvinila se i otišla do bankautomata sta cu ,mozda bi me izaslo jeftinije da sam isla u državnu bolnicu a mene sramota posto doktor radi nekako mi neugodno e zato sam doktorici platila samo 85km,ha,ha sta cu.
Nalazi ce bit gotovi za 7 dana

(odgovor članu jabaduu)
Direktna veza do poruke: 505
12.12.2011 10:52:39   
saira
Kao prvo dobro došla Nadamse,mi se ovdje fino družimo i bodrimo jedna drugo i izmjenjujemo iskustva i tako.
I ja sam imala taj smečkasti iscjedak i kasnilo mi je 3 dana pa sam nakon toga dobila,a opet kod moje prijateljice je se pojavio taj smečkasti iscjedak kad je trebala dobit i nakon toga uradila test i bila trudna,e tebi od srca želim da budeuser posted image -trudnoća u pitanju.

(odgovor članu nadamse)
Direktna veza do poruke: 506
12.12.2011 18:50:22   
vanchi
cao cure,
ne dolazim ovdje cesto inace visim na drugom RR.ba pa sam usla da i vas upitam....

ja pokusavam zatrudniti vise od god dana... imam Dg hasimoto tireoiditis i visok prl. to sve kontrolisem tabletama..
nakon 2mj pauze krenuli smo opet u akciju pa imam neke cudne simptome.
da li je neka od vas cura imala implantacijsko krvarenje (spotting), tipa boja bjele kafe, skroz svjetlo roza boja..nekih recimo 9/10dpo ? ako neko moze dati misljenje ili iskustvo i na kraju ispostavilo se da je trudnoca u pitanju bicu vam zahvalna.....

(odgovor članu saira)
Direktna veza do poruke: 507
13.12.2011 6:52:35   
mirna32
nadam se ne gubi nadu i sad u nove pobjede...user posted image

(odgovor članu nadamse)
Direktna veza do poruke: 508
13.12.2011 6:53:31   
mirna32
vanchi koji ti je dan dpo???uradi test pa ces biti sigurna...

(odgovor članu vanchi)
Direktna veza do poruke: 509
13.12.2011 7:36:09   
saira
Draga Vanchi to je dobar znak i možda znak trudnoće zato sto kod nekih žena se pojavi tako nakratko a može trajati i od 1-3 dana da curi nesto ko roza il smeđkasta sluz to je znak da je se sjeme spojilo sa jajnom celijom i da su zajedno stigli do maternice i tamo se smjestili tj-došlo je do oplodnje i zbog pomjeranja tj pravljenja mjesta došlo je do sukrvice taj proces traje od 4-8dana zato ako si odma nekako nakon menzesa imal odnose moguće je da si ostala trudnauser posted image sto ti ja od srca želim jednu malu zdravu pametnu bebicuuser posted image

(odgovor članu vanchi)
Direktna veza do poruke: 510
13.12.2011 22:51:08   
miimiica_28
cao svima kod mene se nesto desava pa molim za savjet, trebala sam dobiti 10.12. i nema vjestice josuser posted image dali je rano da radim test , a nikakvih simptoma da cu dobiti user posted image mozda mi se posrecilo user posted image user posted image odgovorite mi dali je rano da radim test hvala unaprijed

(odgovor članu saira)
Direktna veza do poruke: 511
13.12.2011 22:51:53   
miimiica_28
uh zaboravih reci da su mi bolne grudi ujjjjjj user posted image

Direktna veza do poruke: 512
13.12.2011 23:00:23   
isidora88
mozes raditi test,trebalo bi da pokaze trudnocu ako su ti ciklusi redovniuser posted image

Moja baka srce ima,
ovoliko, ovoliko,
znam da baka mene voli,
kao niko, kao niko...

Direktna veza do poruke: 513
13.12.2011 23:01:51   
bubulence
IZVORNA PORUKA: miimiica_28

cao svima kod mene se nesto desava pa molim za savjet, trebala sam dobiti 10.12. i nema vjestice josuser posted image dali je rano da radim test , a nikakvih simptoma da cu dobiti user posted image mozda mi se posrecilo user posted image user posted image odgovorite mi dali je rano da radim test hvala unaprijed

nije rano, mozes da ga radis cim ti zakasni user posted image , ako si trudna (a nadam se da jesiuser posted image ) pokazace ti sigurno...

Direktna veza do poruke: 514
13.12.2011 23:08:01   
miimiica_28
hvala velika i ja se takodjer nadam da jesam trudna ali nakon niz razocarenja tako da sam cekala sa testom barem par dana... inae redovni su mi ciklusi iako sam prosli mjesec dobila ranije 4 dana i trajala mi je 3 dana i tad sam milslila da sam trudna ali nisam jer sam radila test oki cure hvala vam od srca sutra radim testic javim rezultate za user posted image user posted image user posted image user posted image

(odgovor članu bubulence)
Direktna veza do poruke: 515
14.12.2011 14:12:48   
mirna32
miimiica jesi radila test????hoce li bitiuser posted image ...navijamuser posted image user posted image

Direktna veza do poruke: 516
14.12.2011 16:32:09   
miimiica_28
drage moje radila sam test pokazao dvije crticeuser posted image user posted image prva svjetlija druga malo bolje vidljiva, na testu pise da i takve dvije crtice vrijede sta vi misliteuser posted image   ja sam sretna i moj MM je sretan planiramo da odemo doktoru ili da izvadimo sutra krv sta kazete dali je rano da idem ginekologu i vadim krv jojjjjj jako sam uzbudjena

(odgovor članu mirna32)
Direktna veza do poruke: 517
14.12.2011 16:35:13   
hanic
Ja mislim da ces ti postati mamica :) jeeeee

Direktna veza do poruke: 518
14.12.2011 18:18:09   
Bebana17
Miimico, cestitam user posted image user posted image user posted image nije rano za test krvi (pa ga ponovis kroz dva dana) da vidis da li se beta pravilno duplira. Za ginekologa je jos rano, ne verujem da nesto moze da vidi, ali nije zgoreg da ga posetis i pokazes mu testove bete, pa da te posavetuje, ako treba nesto da uzimas pride od vitamincica ili nesto drugo...
Jos jednom, cestitam user posted image

(odgovor članu hanic)
Direktna veza do poruke: 519
14.12.2011 18:21:50   
mirna32
super mimice cestitam pa ti ces postati mamica juhuuuuu......pozoves svog ginekologa pitas da se narucis i kazes da mislis da si trudna i odes ljepo na pregled..a njegovo je hoce li te pregledat ili ti samo dati da se i kod njega testirasuser posted image user posted image

Direktna veza do poruke: 520
14.12.2011 18:55:32   
miimiica_28
hvala vam od srca svima na cestitkama akobog da sutra vam javim sve sta se desava kod mene i da mi i ove drage cure sto cekaju user posted image ugledaju svoje dvije crtice user posted image user posted image pusaaaa i hvala vam jos jednom na podrsciuser posted image user posted image user posted image

(odgovor članu mirna32)
Direktna veza do poruke: 521
14.12.2011 19:22:29   
malenac76
mimice cestitammmm user posted image  neka ti je laka i srecna trudnoca
i ja sam svoje ugledala neki dan user posted image
koje boje ti je kosa da te stavim na nas poster user posted image

Direktna veza do poruke: 522
14.12.2011 21:57:58   
madamme
mimice, cestitiamo user posted image , osecam da je u pitanju user posted image
ma, samo nek je zdravo i prvao!user posted image

(odgovor članu malenac76)
Direktna veza do poruke: 523
14.12.2011 23:55:37   
miimiica_28
malenac smedja kosa kovrcava user posted image ,cestitam i ja tebi od srca i da i tebi bude laka i srecna trudnoca user posted image bravooo,  madame hvala takodje na cestitkama

(odgovor članu madamme)
Direktna veza do poruke: 524
15.12.2011 0:01:24   
isidora88
evo mene u dilemiuser posted image
prosli mesec sam dobila 19.11. a juce mi je krenulo malo kao menst.krv kad sam se obrisala i od tada nista vise,nisam dobila,ciklusi su mi na 35-40 dana. sta bi to moglo biti?user posted image
inace ne koristimo zastitu tako da...user posted image

Moja baka srce ima,
ovoliko, ovoliko,
znam da baka mene voli,
kao niko, kao niko...

Direktna veza do poruke: 525
Stranica:   <<   < Prethodna stranica  19 20 [21] 22 23   Sledeća stranica >   >>
Stranica: <<   < Prethodna stranica  19 20 [21] 22 23   Sledeća stranica >   >>
Idi na:

Kako izgleda zdrava i plodna sperma?
Ako u ejakulatu muškarca ima manje od deset miliona spermatozoida po mililitru sperme, to se smatra niskim brojem sperma...
Mesečni ciklus žene
Saznajte nešto više o svom telu, proučite vaš menstrualni ciklus i naučite da ocenite kada su vam plodni dani.

image
Sanidej
Želela bih da podelim svoje pozitivno skustvo sa Cortinat kremom.
Cortinat sam počela da koristim kada je beba imala problem sa pelenskim ojedom. Delovao je brzo i posle nekoliko mazanja ublažio crvenilo i regenerisao oštećenu dečiju kožu. Nije prošlo mnogo i ponovo sam se vratila ovoj sjajnoj kremi. Stres i hronični umor bili su uvod za muku koja me je zadesila-seboreični dermatitis na licu. Koža je bila ispucala i ljuspasta, svrbela je i crvenela se. Izgledala sam uzasno, tako sam se i osećala. Cortinat mi je posle svega 3 dana terapije doneo olakšanje- svrab je prošao, crvenilo se smanjilo, kao i perutanje kože. Problem sa ovom bolešću je što se često vraća, ali znam da ću uz pomoć Cortinat kreme uspeti da ublažim simptome. Ova sjajna krema mi je pomogla i nakon ujeda komaraca smanjivši otok i crvenilo. Zbog toga je moj izbor uvek Cortinat krema, boljeg prijatelja koža nema.  Više >>
image

Anketa

Za djevojcicu

Ema (44%)

Hana (37%)

Nastasija (19%)

Ukupan broj glasova: 125

Hvala za glasove. Glasao/la si za sve aktuelne ankete. Izradi svoju anketu!
Click Here