|      
Želiš da odustaneš od takmičenja?
Pre nego što potvrdiš svoju odluku, upoznaj se sa detaljima.
Ukoliko potvrdiš odustajanje, na tvoj računar ćemo automatski ubaciti cookie, koji će nam omogućiti da te tokom takmičenja (26.04 -30.04.2021) prilikom dolaska na portal prepoznamo i omogućimo ti neometano korišćenje portala, bez prikazivanja ikona Ringerajinog sponzora, odnosno kontrole uz desni rub ekrana.

Istovremeno, oduzećemo ti sve prikupljene bodove, čime se na žalost gubi pravo za osvajanje nagrade.

Da li još uvek želiš da odustaneš od takmičenja?
Ringeraja.rs koristi "kolačiće" u cilju pružanja boljeg korisničkog iskustva, praćenja posećenosti i prikaza oglasa. Postavke prihvatanja kolačića podesite u vašem internet pretraživaču.
Nastavkom korišćenja smatra se da se slažete sa korišćenjem kolačića u navedene svrhe. Za nastavak kliknite "U redu".   Saznajte više.
Korisnici na ovoj temi: niko
  Odštampaj
Stranica: <<   < Prethodna stranica  14 15 [16] 17 18   Sledeća stranica >   >>
Korisnik
Poruka << Starija tema   Novija tema >>
   RE: Sex u trudnoći
1.8.2011 22:42:04   
bubulence
IZVORNA PORUKA: oxy7

Ma znam da ću ga juriti po kući, ali, iako ga donekle kapiram, to prilično deprimira, nekako mi je odvratno da ga molim...proradi mi inat. A i ja sam već pomenula zgodnog komšiju user posted image  samo je mm za malo umro od smijeha - kaže da mu je samo zamislio facu kad mu sa stomakom dođem da ga zaskočim...

user posted image user posted image user posted image
e zato sam ja pretila komsijom koji ima oko 40 god, ne izgleda nikako i jos uvek je momak (to sve govori), taj ne bi odbio

(odgovor članu oxy7)
Direktna veza do poruke: 376
1.8.2011 22:43:46   
zivka
IZVORNA PORUKA: bubulence

IZVORNA PORUKA: oxy7

Ma znam da ću ga juriti po kući, ali, iako ga donekle kapiram, to prilično deprimira, nekako mi je odvratno da ga molim...proradi mi inat. A i ja sam već pomenula zgodnog komšiju user posted image  samo je mm za malo umro od smijeha - kaže da mu je samo zamislio facu kad mu sa stomakom dođem da ga zaskočim...

user posted image user posted image user posted image

user posted image
e zato sam ja pretila komsijom koji ima oko 40 god, ne izgleda nikako i jos uvek je momak (to sve govori), taj ne bi odbio

user posted image user posted image

(odgovor članu bubulence)
Direktna veza do poruke: 377
4.8.2011 9:12:34   
oxy7
Ovaj mm nema namjeru da se predomisli. U fazonu je "bolje da ne rizikujemo". Strašno!

(odgovor članu zivka)
Direktna veza do poruke: 378
4.8.2011 9:22:58   
jance
da, citah negde da se u 3. tromesecju ne preporucuje sex tek do tamo negde pre porodjaj user posted image
ja bas nebi da apstiniram toliko dugo.. s obzirom na to da mi je trudnoca do sada bila uredna..
jedino se bojim da to ne izazove prevremeni porodjaj ili tako nesto... mada nebi trebalo ako je sve u redu.. jel tako? user posted image

Bez dece kuća ne raste

(odgovor članu oxy7)
Direktna veza do poruke: 379
4.8.2011 9:26:42   
Anoniman
oxy, pa kakav je bio prvi put po pitanju sexa?
moj se oslobodio kad je video da ja zahtevam i da nista ne skodi.user posted image
jance, ako ti nisu zabranili, onda samo napred. da postoji neki problem, rekao bi ti dr. naravno to ne znaci da treba da izvodite neke akrobacije user posted image

(odgovor članu jance)
  Direktna veza do poruke: 380
4.8.2011 9:27:17   
AndreaK
IZVORNA PORUKA: jance

da, citah negde da se u 3. tromesecju ne preporucuje sex tek do tamo negde pre porodjaj user posted image
ja bas nebi da apstiniram toliko dugo.. s obzirom na to da mi je trudnoca do sada bila uredna..
jedino se bojim da to ne izazove prevremeni porodjaj ili tako nesto... mada nebi trebalo ako je sve u redu.. jel tako? user posted image

Tako je...user posted image

opusti se i uzivaj! Meni je sex u trudnoci bio fantastican... ako je trudnoca u redu nema razloga da apstiniras, niti si morala da cekas do sada...

(odgovor članu jance)
Direktna veza do poruke: 381
4.8.2011 9:32:20   
jance
pa sad, do sada nam nije bio zabranjen a kod dr. idem tek 16.og... tako da kontam da valjda nece biti strasno..
a za vratolomije, cik da proba da me samo pomeri u neki drugi polozaj, mislim da ce se predomisliti user posted image

Bez dece kuća ne raste

(odgovor članu AndreaK)
Direktna veza do poruke: 382
10.8.2011 14:33:38   
oxy7
Ako se nešto radikalno ne promijeni u glavi mm, ja ću sex imati iduće godine!

(odgovor članu jance)
Direktna veza do poruke: 383
16.8.2011 14:22:29   
jance
od svega sto sam planirala da pitam dr. danas na pregledu, ja se na kraju setila da pitam samo dali nam je jos uvek dozvoljeno da imamo odnose user posted image
kaze da ako meni prija (pa naravno da mi prija user posted image ) onda nema prepreke... porodjaj moze da pokrenu odnosi tek tamo knap blizu termina...

Bez dece kuća ne raste

(odgovor članu oxy7)
Direktna veza do poruke: 384
16.8.2011 16:29:00   
bea83
Konačno dozvoljenuser posted image user posted image u 13toj nedelji
Znam da nije nešto dugo, al meni  se odužilooooooouser posted image
Isprobano sinoć i funkcioniše za saduser posted image

(odgovor članu jance)
Direktna veza do poruke: 385
16.8.2011 16:33:58   
Nina...
Tuu si pticooo sad si happy user posted image eto sudzuka i za tebe user posted image

(odgovor članu bea83)
Direktna veza do poruke: 386
16.8.2011 16:38:07   
bea83
Pa gde bi ja bila?user posted image Došlo je i moje vremeuser posted image

(odgovor članu Nina...)
Direktna veza do poruke: 387
16.8.2011 19:00:15   
majared
Od kako sam zatrudnela (a sad sam 7 nedelja) nešto traljavo. Ne da mi se i ne prija mi

(odgovor članu bea83)
Direktna veza do poruke: 388
16.8.2011 19:29:29   
maca821
Bea dobila dozvolu za sex pa progledalauser posted image nema je sad u crticeuser posted image

Umesto što bih davala sebi razloge zbog kojih ne mogu,dajem sebi sve moguće razloge zbog kojih MOGU…

(odgovor članu majared)
Direktna veza do poruke: 389
25.8.2011 13:29:20   
Anoniman
Ja sam u prvoj trudnoci imala problema sa mm nije hteo od treceg meseca trudnoce nista...kao naskodicemo bebi. Drugari napunili glavu i eto... Sada dam u sestom mesecu druge trudnoce i nedeljno jednom ili dva puta ibavezno imamo odnosa i bas je supe. Konacno je i mm shvatio da bebcu ne moze biti nista i bas oboje uzivamouser posted image

(odgovor članu maca821)
  Direktna veza do poruke: 390
29.8.2011 10:59:20   
crazymama
ja svog za sada teram od sebe, nemam nikakvu zelju, a za kasnije cemo videti :)

(odgovor članu Anoniman)
Direktna veza do poruke: 391
2.11.2011 12:12:18   
lanica82
Negde sam pročitala da pred kraj trudnoće nije poželjno imati odnose, da ne izazove prevremeni porođaj, ali koliko to pred kraj - mesec dana- manje, više? user posted image

(odgovor članu jance)
Direktna veza do poruke: 392
2.11.2011 12:17:07   
Anoniman
mislim da je to individualno, zavisi od same trudnoce, a i doktora. neki su skloniji zabranama. nama do sad ni jedan jedini put nije rekla da je zabranjeno, samo da je bolje sa kondomom zbog infekcija, a koliko sam citala i zbog nekog sastojka u spermi (prostaglandina) koji moze podstaci kontrakcije. najbolje je uvek pitati dr koji zna tvoju situaciju.

(odgovor članu lanica82)
  Direktna veza do poruke: 393
2.11.2011 12:21:49   
Olga75
kada se udje u deveti mesec ne vidim veliku prepreku u koitusima , jednostavno sperma sadrzi prostaglandine koji omeksavaju grlic i naravno ubrzavaju porodjaj , u Rusiji je bio cak obicaj da otac opsti sa trudnicom da bi detetu pokazao put user posted image
evidentno je da stimul;acija bradavica , donjeg stomaka , prostaglandini ubrzavaju porodjaj ali ako je vreme sva pomoc je dobra user posted image
znaci govorim o trudnoci koja nije rizicna i o trudnoci koja je u terminu porodjaja

Marija je moj najveci uspeh

JER SMO TAKO U MOGUCNOSTI !

(odgovor članu Anoniman)
Direktna veza do poruke: 394
7.11.2011 18:38:47   
soni
ja nemam zelju, a tek sam na pocetku user posted image

„Ako nismo odgovorni za misli koje prolaze pored naših vrata,
odgovorni smo za one koje puštamo i kojima se vodimo.“

(odgovor članu Olga75)
Direktna veza do poruke: 395
7.11.2011 18:40:09   
peca
Rado upraznjavam user posted image

(odgovor članu soni)
Direktna veza do poruke: 396
7.11.2011 20:20:38   
majared
Pih, nešto mi se ogadilo. Imamo samo jednu pozu koja meni odgovara tako da je postalo malo monotono. Sve u svemu jednom do dva puta nedeljno

< Poruku je uredio majared -- 7.11.2011 20:21:47 >

(odgovor članu peca)
Direktna veza do poruke: 397
11.11.2011 23:41:15   
milia
IZVORNA PORUKA: majared

Pih, nešto mi se ogadilo. Imamo samo jednu pozu koja meni odgovara tako da je postalo malo monotono. Sve u svemu jednom do dva puta nedeljno

Ogadio? Smrc, ja sam se valjano uzelela, slabo ga je nesto bilo u obe trudnoce, evo je i druga na kraju. Cini mi se da posle imam neke kontrakcije koje mi nisu prijale.
Dodje mi da kazem muzu svaki dan: skini se, de der, makar da ga samo vidim...

(odgovor članu majared)
Direktna veza do poruke: 398
12.11.2011 3:00:26   
Lilla
IZVORNA PORUKA: milia

Dodje mi da kazem muzu svaki dan: skini se, de der, makar da ga samo vidim...

Dobra si user posted image

Kod nas jos uvijek nista. Imali smo u planu postati aktivniji po ulasku u 9-i, ali nas zeznula mama. Spava u sobi do nase pa ne mogu da se opustim user posted image Izgleda i ostat ce nista dok ne prodje 40-nica user posted image

"Divno je biti nekome nesto, divno je biti tebi sve...Sve dok te drzim cvrsto za ruku, nikog na svijetu ja se ne bojim!"

(odgovor članu milia)
Direktna veza do poruke: 399
7.12.2011 8:06:26   
saira
Draga Minavb

Ja još nažalost nisam trudnica,ali muž i ja pokušavamo to več godinu dana.
Iskreno ja sam se več zasitila sexa kako pokušavam ostat trudna vodimo ljubav svaku noč nekad preskočimo navečer al zato ujutru to obavimo ne mogu reći da mi je ružno al nekako mi sad sex dođe ko doručak il ručak isprobali smo razne poze za koje sam citala da se lakše ostaje u drugom stanju al eto ništa i nekako sam se zasitila dosta mi.

(odgovor članu minavb)
Direktna veza do poruke: 400
Stranica:   <<   < Prethodna stranica  14 15 [16] 17 18   Sledeća stranica >   >>
Stranica: <<   < Prethodna stranica  14 15 [16] 17 18   Sledeća stranica >   >>
Idi na:

10 saveta za brigu o sebi nakon embriotran...
Odabir prave klinike za VTO je najvažniji korak na vašem putu ka roditeljstvu. Uz tim iskusnih stručnjaka, veoma je važn...
Tumačenje ultrazvučnih nalaza u trudnoći
EDD, BPD, TCD, GS... pomažemo vam da razumete šta znače sve te skraćenice koje ginekolozi koriste za tumačenje razvoja v...
Draga "NEPLANIRANA BEBO"...
Nema apsolutno ničeg slučajnog u vezi sa tobom, moja slatka bebo.
Kako probiotici pomažu u jačanju imuniteta...
Na razvoj imuniteta kod dece značajno utiču ishrana, san, higijena, fizička aktivnost i crevna mikrobiota. Crevna mikrob...
Preminule sestre Sara (5) i Tina (9), stra...
Juče, baš oko podneva, deka i unuke kročili su ispod terase Železničke stanice u Novom Sadu kada se ona iznenada obrušil...

Anketa

POSETA PEDIJATRU
bukimuki

KOD POJAVE NOVIH ZDRAVSTVENIH PROBLEMA STA PRVO RADITE

ODMAH IDEM PEDIJATRU (45%)

SACEKAM DAN DVA (45%)

PRVO SE POSAVETUJEM SA MAMAMA DECE SLICNOG UZRAsta pa tek onda pedijatru (10%)

Ukupan broj glasova: 58

Hvala za glasove. Glasao/la si za sve aktuelne ankete. Izradi svoju anketu!
Click Here