Verus
|
OTi, sve ostalo u nasoj vezi je isto, osim sexa. Kuva nam veceru, ili zajedno, jer ja volim da uskocim, gledamo filmove, on sve obavlja po kuci, i soping, jer ja ne smem, ma sve je isto kao i pre, uopste se nismo udaljili kao par, osim eto taj deo, a meni to bas nesto nedostaje/ Al dobro, bicu strpljiva, pa da poradimo na tome kad se oporavim od porodjaja....sta ja znam, mozda meni treba fizicki kontakt da bi se osetila blisko sa nekim, a njemu ne mora biti to? Jos ga ja pitam: "Jel mislis da smo se udaljili", onako neobavezno, a on kaze "Ne nimalo otkud ti to??", cak mu nisam rekla na sta mislim...a sanjam non stop da vodimo ljubav skoro svako vece.IZVORNA PORUKA: OTI IZVORNA PORUKA: Verus RR mina tebe sam cekala. Ma zene, ispasce da je on ovde najgori covek kakvim ga pravim...ja sam mozda razmazena, pa ne dobijam onoliko ljubavi i paznje koliko bi ja sada htela, stvarno nekada ne znam jel ja preterujem ili je stvarno lose? Mislim, covek se ne zali sto ne smemo da imamo sex, ne trazi "pomoc" sto bi OTI rekla, a ja valjda bih da imam bar ta pipkanja kada ne smemo nista druga, a nekad imam osecaj da on ni to ne bi? Tj. pre je uvek bio napaljen oko mene, a sada bas ne, pa mora biti trudnoca, debljina promena tela i izgleda sta drugo?? ILI im je to cudno sad sto je to dete tu i cuje sve? Verus ni moj ne trazi vise ni pomoc...jednostavno oboje nas je popustilo!!! A je l te ljubi? je ol te mazi? je l pokazuje tu vrstu paznje>????
|