|      
Želiš da odustaneš od takmičenja?
Pre nego što potvrdiš svoju odluku, upoznaj se sa detaljima.
Ukoliko potvrdiš odustajanje, na tvoj računar ćemo automatski ubaciti cookie, koji će nam omogućiti da te tokom takmičenja (26.04 -30.04.2021) prilikom dolaska na portal prepoznamo i omogućimo ti neometano korišćenje portala, bez prikazivanja ikona Ringerajinog sponzora, odnosno kontrole uz desni rub ekrana.

Istovremeno, oduzećemo ti sve prikupljene bodove, čime se na žalost gubi pravo za osvajanje nagrade.

Da li još uvek želiš da odustaneš od takmičenja?
Ringeraja.rs koristi "kolačiće" u cilju pružanja boljeg korisničkog iskustva, praćenja posećenosti i prikaza oglasa. Postavke prihvatanja kolačića podesite u vašem internet pretraživaču.
Nastavkom korišćenja smatra se da se slažete sa korišćenjem kolačića u navedene svrhe. Za nastavak kliknite "U redu".   Saznajte više.
Korisnici na ovoj temi: niko
  Odštampaj
Stranica: <<   < Prethodna stranica  13 14 [15] 16 17   Sledeća stranica >   >>
Korisnik
Poruka << Starija tema   Novija tema >>
   RE: Sex u trudnoći
4.3.2011 9:48:38   
jance
nebi da ti se mesam u brak, al ja bi!user posted image
pa da vidi i on kako je to!

veruj mi, u pocetku je i moj bio kao, pa ti si mi neka nimfomanka, pa ko ce tebe da zadovolji, i tome slicno, pa kad sam se ja povukla i cekala njega, da znas kako se uzeleo...user posted image
ma mufljuzi su ti oni, ni sami ne znaju sta hoce i kada hoce user posted image

Bez dece kuća ne raste

(odgovor članu bubulence)
Direktna veza do poruke: 351
4.3.2011 10:00:39   
jabudic
Ovaj moj bogami hoce, ali meni bas i ne prija, pa se ponekad smilujem, bude mi ga zao user posted image
A on jadan ne navaljuje, uvjek je raspolozen, ali samo onda kad ja to hocu krece u akciju user posted image

(odgovor članu jance)
Direktna veza do poruke: 352
4.3.2011 10:11:51   
SareniVrabac
mi smo do devetog meseca uglavnom imali redovan user posted image .... mada u pocetku sam morala malo da ga ubedjujem, pa mu dam da procita na forumu kako se to preporucuje i od tad nije bio problema... sad u devetom ide malo teze, jer ja vise nikako ne mogu da se namestim ili me boli stomak ili se bebac buni... 

(odgovor članu jabudic)
Direktna veza do poruke: 353
4.3.2011 10:18:02   
morena
Mi se nismo seksali jaaaaaaaaaaaaaaakooooooooooo dugo. Prva 3 mjeseca bilo nam zabranjeno, onda iduća 3 smo smjeli, al jako lagano (to su riječi moje dr.). Tako da smo se možda 2-3 puta. A zadnja 3 mjeseca nam je opet bilo strogo zabranjeno. Sad mi je rekla da smijemo, al nismo još. Drugi tjedan ćemo, kad uđemo u 40-ti tjedan. (to je sutra) user posted image user posted image Da potaknemo bebicu na izlazak.

Stigao nam je nas Jakov! :)

(odgovor članu SareniVrabac)
Direktna veza do poruke: 354
4.3.2011 10:21:42   
mili15
Ja se i ne sjecam kad smo poslednji put imali sex. Meni nije bilo zabranjeno al jednostavn nisam imala zelje za seksom. Par puta smo imali odnos u toku trudnoce od kojeg sam imala bol tako da je mm odlucio da ceka dok se ne porodim. Sunce moje pazljivo kako on misli na mene user posted image user posted image user posted image .

Nase sunce se rodilo........

(odgovor članu morena)
Direktna veza do poruke: 355
4.3.2011 10:23:53   
prolece
IZVORNA PORUKA: morena

Mi se nismo seksali jaaaaaaaaaaaaaaakooooooooooo dugo. Prva 3 mjeseca bilo nam zabranjeno, onda iduća 3 smo smjeli, al jako lagano (to su riječi moje dr.). Tako da smo se možda 2-3 puta. A zadnja 3 mjeseca nam je opet bilo strogo zabranjeno. Sad mi je rekla da smijemo, al nismo još. Drugi tjedan ćemo, kad uđemo u 40-ti tjedan. (to je sutra) user posted image user posted image Da potaknemo bebicu na izlazak.
tako je bilo nama u prvoj mojojuser posted image , al' smo zato u drugoj sve nadoknadiliuser posted image

(odgovor članu morena)
Direktna veza do poruke: 356
8.3.2011 13:28:12   
M@rty
mi hvala Bogu imamo redovno, i to ne da samo mm zeli vec sam ja ta koja ga non stop spopada, sta da radim, hormoni su cudo, udarili u glavu, pa to ti je... user posted image Mada on se ne buni, kaze ostani takva i posle trudnoce, molim te...jer smo pre toga imali 2-3 puta nedeljno, a sada zbog mene sigurno 5 puta u nedelji... xexexe, bas sam user posted image

...ti si moja snaga, ti si sve u mom zivotu...
02.05.2010. M&V

(odgovor članu prolece)
Direktna veza do poruke: 357
8.3.2011 13:46:55   
jance
skinuta sam s utrogestana, tako da mi je sada i sex konacno dozvoljen. a posto sam vec okusila da nije bolno ko sto sam mislila da ce biti, nekako sam mirnija....

Bez dece kuća ne raste

(odgovor članu M@rty)
Direktna veza do poruke: 358
3.5.2011 17:24:56   
tanjica nis
a zbog cega nisi imala odnose 8 meseci?

(odgovor članu Modessty)
Direktna veza do poruke: 359
3.5.2011 17:30:53   
tanjica nis
izvini jel si ti pila samo utrogestan ili jos neke lekove? Ja sam pila pored utrogestana verapamil i partusisten do ulaska u 36-oj nedelji pa sada ne znam da li smem imati odnose ili ne :(

(odgovor članu jance)
Direktna veza do poruke: 360
3.5.2011 17:34:47   
Olga75
Tanjice , dobrodosla user posted image

mislim da ce biti najbolje da pitas svog dr za sex , mada ako si u terminu porodjaja ne bi trebao da skodi osim sto moze da ubrza bolazak bebice ali svaka trudnoca je prica za sebe pa bi bilo najbolje da pitas dr user posted image

Marija je moj najveci uspeh

JER SMO TAKO U MOGUCNOSTI !

(odgovor članu tanjica nis)
Direktna veza do poruke: 361
12.5.2011 18:23:21   
Anck Su Nmaun
Jao zene ja svaku drugu noc sanjam sex user posted image user posted image user posted image user posted image imamo ga, nararvno, al ne sad tako cesto , jednom u 15 dana ipak mi sad malo tesko narasla tiba al da poludim od snova user posted image

(odgovor članu Olga75)
Direktna veza do poruke: 362
12.5.2011 18:25:31   
New Mom
C,c,c, Anck, trudnice i majko maloletnog deteta.user posted image

"Bunim se. Dakle, postojim!" - Alber Kami
"Korenje vaspitanja je gorko, ali su mu plodovi slatki." - Aristotel

(odgovor članu Anck Su Nmaun)
Direktna veza do poruke: 363
12.5.2011 18:29:44   
Anck Su Nmaun
Evo stidim se user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image

(odgovor članu New Mom)
Direktna veza do poruke: 364
18.5.2011 19:54:16   
Maja@
Ja nemam tih problema ja imam redovan sex-ualni odnos sa mojim dragim od samog pocetka pa se i nadam do kraja trudnoce....imam jaku zelju za sex jos vise nego kad nisam bila u drugom stanju....sad mi jos mnogo lepse i uzivam u tome....nadam se da mojoj bebi nesmeta iako imamo skoro svaki danuser posted image
Ako me malko zaboli odma menjam pozu kako meni odgovara iako smo jako pazljivi u tome vodimo racuna...mogu reci da sam sad pravauser posted image  sto i njemu odgovara hihi....

(odgovor članu Anck Su Nmaun)
Direktna veza do poruke: 365
17.6.2011 22:03:51   
Inica
ja sam mm spopadala kroz celu trudnocuuser posted image  Sve je bilo ok sa trudnocom, tako da smo mogli.. Fizicke aktivnosti nikad na odmet user posted image

(odgovor članu Maja@)
Direktna veza do poruke: 366
18.6.2011 4:24:12   
jabudic
Sex? Sta to bjese? user posted image

(odgovor članu Inica)
Direktna veza do poruke: 367
30.6.2011 20:20:54   
PoisonEve
Najiskrenije-trenutno u ovoj agoniji ludila psihicke nestabilnosti-sex je jedina stvar koja me dize iz mrtvih,BUKVALNO! I sad kad su mi rekli da moram da mirujem i bez sexa!user posted image
Pa kapiram da bar oralni sex ne moze da skodi???

(odgovor članu jabudic)
Direktna veza do poruke: 368
30.6.2011 20:25:44   
Anoniman
Ako ti je muz pusac, ne bih ti preporucila. Nekome smeta pa dobije kandidu. Mislim da to verovatno ima veze i zbog orgazma, mislim da sam procitala da se od njega malo grci i materica user posted image Najbolje da pitas dr i za objasnjenje.

Da mi smo od pre par dana imali sex, jedva sam ga ubedila da se ne plasi, iako je cuo dr da je pozeljno da ga upraznjavamo. Posle nam je bilo super i jedva cekam ponovo user posted image Nego ja ne mogu mnogo kasno uvece i umorim se i sve. Tako da mi ostaje da ga malo spopadnem ujutru user posted image

< Poruku je uredio MaliMis -- 30.6.2011 20:27:19 >

(odgovor članu PoisonEve)
  Direktna veza do poruke: 369
1.8.2011 22:29:19   
oxy7
E pa strašno!!! Moj dr. je danas rekao da možemo konačno da se malo posvetimo sex-u, ali mm ni da čuje - kaže da ga je strah da se nešto ne iskomplikuje, da jednostavno ne može da se opusti. A ja...uh!

(odgovor članu Anoniman)
Direktna veza do poruke: 370
1.8.2011 22:33:57   
bubulence
draga moja, ja sam u skoro 9. mesecu pretila muzu da cu da odem u komsiluk da obavim sta imam a pri tom se uopste nisam salila i morao je da 'odradi'. pre toga sam molila, preklinjala, svadjala se... nije bilo sanse...
nisu mi jasni ti muzevi, prosto posasave u nasoj trudnoci... a pre trudnoce ih ne mozes skinuti sa sebeuser posted image

(odgovor članu oxy7)
Direktna veza do poruke: 371
1.8.2011 22:35:56   
vonavoj
sex..sta to bese? od 2.3. ga nemamouser posted image user posted image
zabranjen do daljnjeguser posted image

Direktna veza do poruke: 372
1.8.2011 22:38:15   
oxy7
Ma znam da ću ga juriti po kući, ali, iako ga donekle kapiram, to prilično deprimira, nekako mi je odvratno da ga molim...proradi mi inat. A i ja sam već pomenula zgodnog komšiju user posted image  samo je mm za malo umro od smijeha - kaže da mu je samo zamislio facu kad mu sa stomakom dođem da ga zaskočim...

Direktna veza do poruke: 373
1.8.2011 22:39:24   
vonavoj
user posted image user posted image user posted image

(odgovor članu oxy7)
Direktna veza do poruke: 374
1.8.2011 22:42:03   
zivka
user posted image user posted image user posted image user posted image

Ja se smejem a ovaj moj ne sme! Kaze da mu je nezgodno a jos ako bi se bebac mrdnuo a on osetio pod rukom....
Nista od sexa

(odgovor članu oxy7)
Direktna veza do poruke: 375
Stranica:   <<   < Prethodna stranica  13 14 [15] 16 17   Sledeća stranica >   >>
Stranica: <<   < Prethodna stranica  13 14 [15] 16 17   Sledeća stranica >   >>
Idi na:

10 saveta za brigu o sebi nakon embriotran...
Odabir prave klinike za VTO je najvažniji korak na vašem putu ka roditeljstvu. Uz tim iskusnih stručnjaka, veoma je važn...
Tumačenje ultrazvučnih nalaza u trudnoći
EDD, BPD, TCD, GS... pomažemo vam da razumete šta znače sve te skraćenice koje ginekolozi koriste za tumačenje razvoja v...
Draga "NEPLANIRANA BEBO"...
Nema apsolutno ničeg slučajnog u vezi sa tobom, moja slatka bebo.
Kako probiotici pomažu u jačanju imuniteta...
Na razvoj imuniteta kod dece značajno utiču ishrana, san, higijena, fizička aktivnost i crevna mikrobiota. Crevna mikrob...
Preminule sestre Sara (5) i Tina (9), stra...
Juče, baš oko podneva, deka i unuke kročili su ispod terase Železničke stanice u Novom Sadu kada se ona iznenada obrušil...

Anketa

ime za devojčicu
Ajja

Koje vam se najviše dopada? Hvala na glasovima!

Anja (52%)

Irina (48%)

Ukupan broj glasova: 162

Hvala za glasove. Glasao/la si za sve aktuelne ankete. Izradi svoju anketu!
Click Here