|      
Želiš da odustaneš od takmičenja?
Pre nego što potvrdiš svoju odluku, upoznaj se sa detaljima.
Ukoliko potvrdiš odustajanje, na tvoj računar ćemo automatski ubaciti cookie, koji će nam omogućiti da te tokom takmičenja (26.04 -30.04.2021) prilikom dolaska na portal prepoznamo i omogućimo ti neometano korišćenje portala, bez prikazivanja ikona Ringerajinog sponzora, odnosno kontrole uz desni rub ekrana.

Istovremeno, oduzećemo ti sve prikupljene bodove, čime se na žalost gubi pravo za osvajanje nagrade.

Da li još uvek želiš da odustaneš od takmičenja?
Ringeraja.rs koristi "kolačiće" u cilju pružanja boljeg korisničkog iskustva, praćenja posećenosti i prikaza oglasa. Postavke prihvatanja kolačića podesite u vašem internet pretraživaču.
Nastavkom korišćenja smatra se da se slažete sa korišćenjem kolačića u navedene svrhe. Za nastavak kliknite "U redu".   Saznajte više.
Korisnici na ovoj temi: niko
  Odštampaj
Stranica: <<   < Prethodna stranica  12 13 [14] 15 16   Sledeća stranica >   >>
Korisnik
Poruka << Starija tema   Novija tema >>
   RE: Sex u trudnoći
20.12.2010 8:50:30   
Anoniman
Mi smo u zadnjih 3 meseca uradili to dva puta, kako treba... više se držimo nekakvih varijacija na temu ili inprovizacijauser posted image još mnogo vode će proći Dunavom dok se opet valjano ne dohvatimouser posted image user posted image user posted image

(odgovor članu jabudic)
  Direktna veza do poruke: 326
28.12.2010 10:08:52   
Anoniman
Mi smo imali redovan,sve do 9-0g meseca.

(odgovor članu Anoniman)
  Direktna veza do poruke: 327
30.12.2010 11:57:26   
Maja86
mi bi bili redovni da nijesam u toku sexa prokrvarila user posted image  doktor kaže da nije toliko strašno, mada mi se i plod spustio, tako da mirujemo, a muž mi se prepao pa neće ni da me dohvati nirmalno!!!

(odgovor članu Anoniman)
Direktna veza do poruke: 328
11.1.2011 2:23:58   
smeško
user posted image

(odgovor članu Anoniman)
Direktna veza do poruke: 329
11.1.2011 2:26:06   
smeško
JOŠ PAR DANA I SEXXXXXXX!
user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image

(odgovor članu smeško)
Direktna veza do poruke: 330
11.1.2011 9:11:45   
Crvenkapa85
kojih par dana......pre ce biti par nedelja user posted image

(odgovor članu smeško)
Direktna veza do poruke: 331
   [Obrisana poruka]
11.1.2011 9:36:50   
Brisani korisnik
[Sadržaj poruke je obrisan]

(odgovor članu Crvenkapa85)
  Direktna veza do poruke: 332
15.2.2011 23:50:30   
Brana
Ja nisam upraznjavala sex prva tri meseca jer mi je dr.preporucio da se tada beba uglavljuje u matericu i da bi trebalo paziti a kasnije sam imala ali retko i polako,paznjivo,i period kada bi trebala da se ocekuje menstruacija iako je nema materica je osetljiva i tada treba biti pazljiv jer moze da se prokrvari i plus orgazam kontraktuje matericu pa moze izazvati kontrakcije.
Ma nece nikome nista biti za 9 meseci bez sexa jer za uzvraat dobija mnogoo viseuser posted image

(odgovor članu Anoniman)
Direktna veza do poruke: 333
15.2.2011 23:56:45   
IVA 11
IZVORNA PORUKA: Cindarella

Mi smo imali redovan,sve do 9-0g meseca.

Takodje!

(odgovor članu Anoniman)
Direktna veza do poruke: 334
16.2.2011 8:17:52   
jance
moj sve pita , a kad cemo moci? ja sve cekam da odem kod dr. da pitam dal smemo user posted image
sta da radim, kad sam ga navikla user posted image  bili smo jako redvni dok smo pokusavali, a ja sada odjednom presekla, no piping dok me ne vidi doca dal je sve ok.user posted image

Bez dece kuća ne raste

(odgovor članu IVA 11)
Direktna veza do poruke: 335
16.2.2011 8:52:37   
Ana007
Ja samo jednom i to u 4 mesecu,i to mi je bilo touser posted image

Ovde treba napisati nešto zabavno... ﺕ

(odgovor članu jance)
Direktna veza do poruke: 336
16.2.2011 14:52:38   
AndreaK

IZVORNA PORUKA: Brana
Ma nece nikome nista biti za 9 meseci bez sexa jer za uzvraat dobija mnogoo vise

a ne...mnogo je 9 meseci, narocito kada imate stalnog partnera... ja bih se onda zapitala sta nije u redu sa nama... mi smo u prvoj trudnoci cesto imali odnose(3-4 puta nedeljno)...i ne mislim da mi je to naskodilo vec naprotiv...u drugoj je bilo redje vise zbog mojih upala mok.kanala...

Ukoliko vas ginekolog ne savetuje drugacije, uzivajte u seksu... to je vise nego pozeljno u trudnoci!

(odgovor članu Brana)
Direktna veza do poruke: 337
16.2.2011 15:06:20   
AndreaK
PS. nije mi namera da nekome protivrecim... vec, naprosto ne vidim razloga zbog cega bi se neko odrekao seksa na tako dug period...
iz nekog licnog iskustva, ja bih pre preporucila da se sa tim saceka posle porodjaja neko vreme... ali za vreme trudnoce je pozeljno, resite se psiholoskih barijera tipa povredicemo bebu i sl,...ako trudnoca lepo napreduje samo napred!! cak je i osecaj jedinstven...valjda zato sto nema bojazni od ostanka u drugom stanju user posted image

(odgovor članu AndreaK)
Direktna veza do poruke: 338
16.2.2011 15:11:14   
anajid
Mi npr. nismo smeli imati sex,zbog odredjenih razloga,tako su mi i doktori potvrdili.Mi smo cekali tu bebu 3 godine i nismo hteli nista rizikovati.Nismo vodili ljubav jako dugo,skoro godinu dana,ali evo nas zdravi i pravi i nista nam ne fali,nego pokusavamo nadoknaditi izgubljenouser posted image .

(odgovor članu AndreaK)
Direktna veza do poruke: 339
16.2.2011 19:05:53   
Brana
IZVORNA PORUKA: anajid

evo nas zdravi i pravi i nista nam ne fali,nego pokusavamo nadoknaditi izgubljenouser posted image .

i mi nadoknadili i vise nego sto smo ocekivaliuser posted image user posted image

< Poruku je uredio Brana -- 16.2.2011 19:06:31 >

(odgovor članu anajid)
Direktna veza do poruke: 340
1.3.2011 22:18:54   
eni26
sad cu u 9 mesec i dalje imam redovno medjunozne odnose !user posted image

(odgovor članu Anoniman)
Direktna veza do poruke: 341
1.3.2011 22:23:12   
jance
da, doca je rekoa da nista od odnosa do daljnjeg zbog bolova.. dobila sam utrogestan pa se nadam da ce to pomoci...
moram da kazem da u celoj situaciji nije mm u pitanju, ja sam gospodja napaljena user posted image
kaze moj dragi, kd sam mu kukala kako ce naci drugu ako ovako nastavi, da njemu ovo dodje ko godisnji odmor user posted image  "koja druga, jedva imam snage da zadovoljim i ovu jednu user posted image "

Bez dece kuća ne raste

(odgovor članu eni26)
Direktna veza do poruke: 342
1.3.2011 22:32:05   
Brana
IZVORNA PORUKA: eni26

sad cu u 9 mesec i dalje imam redovno medjunozne odnose !user posted image

user posted image user posted image bravouser posted image

Kada nekog volis bori se za njega,
kada nekog trazis,trazi ga gde treba,
kada nekog varas,varaj ga da valja,
al kada nekog volis,voli ga do kraja!!!

(odgovor članu eni26)
Direktna veza do poruke: 343
1.3.2011 22:33:29   
Brana
Jance razumem te ja sam u trudnoci bila paljevina ziva ali sam se nekako plasila zbog bebe pa sam se ustezala da imam odnose,ali sada mi zaouser posted image user posted image

Kada nekog volis bori se za njega,
kada nekog trazis,trazi ga gde treba,
kada nekog varas,varaj ga da valja,
al kada nekog volis,voli ga do kraja!!!

(odgovor članu jance)
Direktna veza do poruke: 344
4.3.2011 9:03:36   
jance
ja sinic ipak nisam vise mogla da izdrzim user posted image
bili smo jaako pazljivi, i nista me nije bolelo, niti je do jutros bilo ikakvih krvarenja, pa se nadam da je sve ok....

Bez dece kuća ne raste

(odgovor članu Brana)
Direktna veza do poruke: 345
4.3.2011 9:10:39   
bubulence
kod mene ipak vazi ono 'volim sex i rado ga se secam' user posted image
mm nece pa nece, i kada smo nesto pokusavali sto puta stane, pita, pipne, slusa.... ma da odlepis... tako da vise necu ni da ga napadam vec sam rekla da mi kupi vibrator i da mu sex vise necu spomenuti...
mi se mazimo cesto ali nije to -to, ja bih jos nesto user posted image
inace za ovih 5 meseci smo spavali mozda 4 puta...

(odgovor članu jance)
Direktna veza do poruke: 346
4.3.2011 9:14:53   
jance
mi smo sinoc vlajda prvi put od zaceca (ako se ja dobro secam) vec je pocela ozbiljna kriza da nas hvata, ja sam pocela da sanjam da vodimo ljubav, mm je poceo da bude dvosmislen kod svakog pomenuca reci jaja ili bilo sta tome slicno user posted image , tako da nam je bilo savrseno jasno....

i on se jadan jaako plasio da me ne povredi, al sam mu rekla da me samo prati, ja cu da reagujem ako osetim nesto sto nebi trebala user posted image

Bez dece kuća ne raste

(odgovor članu bubulence)
Direktna veza do poruke: 347
4.3.2011 9:22:26   
bubulence
ma sve sam pokusavala, da objasnjavam, da vodim, da budem dobrica, pa bezobraznica user posted image ... i jok, nece pa nece. kaze ceo zivot je pred nama, zasto mora bas sada user posted image . a inace smo pre par dana bili na picu sa jednim prijateljima, zena je u 7. mesecu i oni jos ni jednom u trudnoci nisu imali sex, kazu sve se to posle nadoknadi pa sada nema potrebe da rizikuju... i mm mi to sada svakog dana spomene bar 20 puta...

(odgovor članu jance)
Direktna veza do poruke: 348
4.3.2011 9:34:41   
jance
ma docice i njemu, kad shvati da stvarno nista ne moze da se desi.. ne mogu ni oni bas stvarno dugo da izdrze, i njima je to izduvni ventil za stres....
ja dok sam forsirala, cinilo mi se bukvalno ko da ga mucim, a kad sam odustala i jedno vreme pustila da vodimo ljubav kad on hoce sam skontala da to i nje tako retko user posted image

Bez dece kuća ne raste

(odgovor članu bubulence)
Direktna veza do poruke: 349
4.3.2011 9:36:50   
bubulence
hehe draga, nas dve sa teme na temu user posted image . mislim da je najbolje da mu ukinem i mazenje... mozda mu brze dodje iz guzice u glavu user posted image i dobije vecu zelju

(odgovor članu jance)
Direktna veza do poruke: 350
Stranica:   <<   < Prethodna stranica  12 13 [14] 15 16   Sledeća stranica >   >>
Stranica: <<   < Prethodna stranica  12 13 [14] 15 16   Sledeća stranica >   >>
Idi na:

10 saveta za brigu o sebi nakon embriotran...
Odabir prave klinike za VTO je najvažniji korak na vašem putu ka roditeljstvu. Uz tim iskusnih stručnjaka, veoma je važn...
Tumačenje ultrazvučnih nalaza u trudnoći
EDD, BPD, TCD, GS... pomažemo vam da razumete šta znače sve te skraćenice koje ginekolozi koriste za tumačenje razvoja v...
Draga "NEPLANIRANA BEBO"...
Nema apsolutno ničeg slučajnog u vezi sa tobom, moja slatka bebo.
Kako probiotici pomažu u jačanju imuniteta...
Na razvoj imuniteta kod dece značajno utiču ishrana, san, higijena, fizička aktivnost i crevna mikrobiota. Crevna mikrob...
Preminule sestre Sara (5) i Tina (9), stra...
Juče, baš oko podneva, deka i unuke kročili su ispod terase Železničke stanice u Novom Sadu kada se ona iznenada obrušil...

image
lepic
Dajte im negu i preparate koje zaslužuju, najbolje, PHARMALIFE!
Ova godina je bila prepuna neprospavanih noći, uz FITOBALM je mnogo lakše sve prošlo, mazali smo po grudima, leđima i oko nosića da bi mogli da dišemo i udišemo blagi miris i sekret iz nosića je mekši i lakše ga je odstraniti. Počeli smo polako i sa BRONCAMIL sirupom, kašljali smo jako, ma najstrašnije, bili smo pred upalom pluća. IMMUNO jos nismo, ali u januaru planiramo korišćenje i ovog vašeg preparata. Apis Gola sprej je jako dobar da ublazi bol u grlu. Poštovanje za vaše proizvode. Hvala vam na brizi i pomoći!  Više >>
image

Anketa

KOJE ZENSKO IME VAM SE VISE SVIDJA?
jupi

TARA (42%)

LANA (58%)

Ukupan broj glasova: 189

Hvala za glasove. Glasao/la si za sve aktuelne ankete. Izradi svoju anketu!
Click Here