|      
Želiš da odustaneš od takmičenja?
Pre nego što potvrdiš svoju odluku, upoznaj se sa detaljima.
Ukoliko potvrdiš odustajanje, na tvoj računar ćemo automatski ubaciti cookie, koji će nam omogućiti da te tokom takmičenja (26.04 -30.04.2021) prilikom dolaska na portal prepoznamo i omogućimo ti neometano korišćenje portala, bez prikazivanja ikona Ringerajinog sponzora, odnosno kontrole uz desni rub ekrana.

Istovremeno, oduzećemo ti sve prikupljene bodove, čime se na žalost gubi pravo za osvajanje nagrade.

Da li još uvek želiš da odustaneš od takmičenja?
Ringeraja.rs koristi "kolačiće" u cilju pružanja boljeg korisničkog iskustva, praćenja posećenosti i prikaza oglasa. Postavke prihvatanja kolačića podesite u vašem internet pretraživaču.
Nastavkom korišćenja smatra se da se slažete sa korišćenjem kolačića u navedene svrhe. Za nastavak kliknite "U redu".   Saznajte više.
Korisnici na ovoj temi: niko
  Odštampaj
Stranica: <<   < Prethodna stranica  11 12 [13] 14 15   Sledeća stranica >   >>
Korisnik
Poruka << Starija tema   Novija tema >>
   RE: Sex u trudnoći
20.7.2010 14:43:52   
Anoniman

IZVORNA PORUKA: Jele

IZVORNA PORUKA: Rada T.

Što se sexa tiče za sada je sve ok

Ja nemam neku želju za sexom ali se potrudim oko budućeg tateuser posted image user posted image user posted image
i mir u kući user posted image
Nekako se dogovorimo... mada ne znam kako će biti kasnije naprimer u 5-tom mesecu kad podivljaju hormoniuser posted image

Pa, onda će on morati mnogo da se trudi oko tebe  user posted image ... Meni su toliko podivljali hormoni i prvi drugi put tu oko 5-6 meseca da je dovoljno samo da pomislim na nešto iole sexy i gotovo  user posted image

user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image

O Bože već sam zamislila tu situaciju... ja molim a on ne da... user posted image user posted image user posted image

u tom slučaju će meni ići u korist što je mali stan user posted image

(odgovor članu Jele)
  Direktna veza do poruke: 301
23.7.2010 11:09:06   
Anoniman
 ne odustajem od svoje porcije josh uvekuser posted image pitala sam doktorku na poslednjem pregledu da li bi trebalo da prestanem sa sexom ona reche ne treba ako vam ne smeta..meni ne smeta on zatvori ochi user posted image

(odgovor članu Anoniman)
  Direktna veza do poruke: 302
23.7.2010 13:49:06   
smeško
Ja nemam sex dva mesecauser posted image user posted image user posted image !

Suprug nece ni da cuje! Ne bezi od mene, ali mi stalno ponavlja da nam je doktor zabranio do daljnjeg (zbog krvarenja)!
Ja to znam, ali....htela bih malo da se mazimo....
Non-stop razmisljam o njemu!

(odgovor članu Anoniman)
Direktna veza do poruke: 303
23.7.2010 14:05:45   
Trudnicica83
Joj, tako sam i ja (zbog kontrakcija) a evo sad sam deveti mesec, sto ce reci cela mi trudnoca prodje bez sexa, a nije da nisam zelela.... No, sta ces, sve za bekca..Tesim se da cemo moci za neka dva meseca, bar se taj period stalno smanjuje...user posted image

(odgovor članu smeško)
Direktna veza do poruke: 304
23.7.2010 14:07:19   
Rivana

IZVORNA PORUKA: Trudnicica83

Joj, tako sam i ja (zbog kontrakcija) a evo sad sam deveti mesec, sto ce reci cela mi trudnoca prodje bez sexa, a nije da nisam zelela.... No, sta ces, sve za bekca..Tesim se da cemo moci za neka dva meseca, bar se taj period stalno smanjuje...user posted image

ha, e onda neces moci bices umorna zbog bebe user posted image

(odgovor članu Trudnicica83)
Direktna veza do poruke: 305
23.7.2010 14:29:46   
smeško
Bitna je zelja!user posted image

(odgovor članu Rivana)
Direktna veza do poruke: 306
23.7.2010 14:32:29   
Trudnicica83
IZVORNA PORUKA: Rivana

IZVORNA PORUKA: Trudnicica83

ha, e onda neces moci bices umorna zbog bebe user posted image

Al me utesi...user posted image  Ma nadam se da nece biti bas tako strasno, da cemo bar posle mesec dva ugrabiti koji trenutak za sebe, iako znam da ce taj prvi mesec sigurno biti kao da nam je bomba pala u kucu!user posted image

(odgovor članu Rivana)
Direktna veza do poruke: 307
23.7.2010 14:50:43   
dacica
sex///sta to bese...volim ga..i rado ga se secam...user posted image user posted image user posted image
mi smo do sada spavali samo 2puta,negde u 3,4mes.i kad je stomak poceo da raste,a muzic svesniji da je unutra njegobva beba---nece ni da cuje,,strah ga,,psihicki je opterecen na samu pomisao da mu je dete unutra!!!!ludak,kao sa neke cuke da je sisao!!!!user posted image user posted image user posted image a,ja..ja bi mogla svaki dan...ali...ko me pitauser posted image user posted image user posted image
nema veze..izdrzacu zbog beke---ali posle je najebao!!!!

kakve su nam misli.......takav nam je zivot....!!!!!!!!!!

(odgovor članu Anoniman)
Direktna veza do poruke: 308
23.7.2010 14:52:12   
ivaj
dacice,sta ces ti na ovoj temiuser posted image user posted image user posted image user posted image

(odgovor članu dacica)
Direktna veza do poruke: 309
23.7.2010 14:55:34   
Anoniman
pridruzujem se,sta to bese sexuser posted image
ne znam ni kako cu poceti da ga upraznjavam,valjda ce mi se zelja vratiti

(odgovor članu ivaj)
  Direktna veza do poruke: 310
23.7.2010 23:42:53   
choopa choops
Samo jedna rijec kao odgovor:

ZABRANJEN! user posted image user posted image user posted image

Debeli prsti+autocorrect=katastrofa. Izvinjavam se, mLogo se izvinjavam.

(odgovor članu Anoniman)
Direktna veza do poruke: 311
23.7.2010 23:47:54   
cipiripi
Skroz te razumem, ostaje nam samozadovoljavanje vaginaletama user posted image

saljem ti bebi prasinu draga! Nek uspe!!! ... by Verus ! :D

A sad Ivona kaze "Verus..al si mi zaprasnjavilaaaa mamuuuu" !!!!

:D :*:*:*

(odgovor članu choopa choops)
Direktna veza do poruke: 312
23.7.2010 23:50:07   
Anoniman

IZVORNA PORUKA: cipiripi

user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image

da nije smešno bilo bi žalosnouser posted image user posted image user posted image

(odgovor članu cipiripi)
  Direktna veza do poruke: 313
23.7.2010 23:52:36   
choopa choops
user posted image MM je ljubomoran! user posted image

Debeli prsti+autocorrect=katastrofa. Izvinjavam se, mLogo se izvinjavam.

(odgovor članu Anoniman)
Direktna veza do poruke: 314
25.7.2010 13:03:44   
Anoniman
IZVORNA PORUKA: Rada T.

IZVORNA PORUKA: cipiripi

user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image

da nije smešno bilo bi žalosnouser posted image user posted image user posted image

user posted image dnevna doza smeha user posted image user posted image

(odgovor članu Anoniman)
  Direktna veza do poruke: 315
25.7.2010 17:07:06   
isidora88
mm i ja imamo sex u najboljem slucaju jednom nedeljno jer se ja ne osecam nekako opusteno jer mi je stalno u glavi beba i da njoj smeta sex user posted image
inace me mm spopada svaki dan,poludeo je od kad sam trudna,on bi 5 puta dnevno user posted image moracu veceras da mu dam user posted image vec je poludeo i na ulici bi me zaskocio user posted image sta god da radim ili pricam on sve vreme misli na sex i vija me po kuci user posted image
bice veselo veceras user posted image

Moja baka srce ima,
ovoliko, ovoliko,
znam da baka mene voli,
kao niko, kao niko...

(odgovor članu Anoniman)
Direktna veza do poruke: 316
4.8.2010 11:10:22   
happymama
IZVORNA PORUKA: eugenija

IZVORNA PORUKA: Verus

Ne smejte se-jel duzina penisa ima veze dal smes ili ne?  Sta ako "procacka" previse pa se nesto desi?user posted image

.....Pa ga beba ugrize user posted image user posted image user posted image user posted image

Hahahhaha, genijalan odgovor! Umrla sam od smeha user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image      user posted image user posted image user posted image

< Poruku je uredio happymama -- 4.8.2010 11:11:35 >

***Najlepse je biti mama!!!***

(odgovor članu eugenija)
Direktna veza do poruke: 317
4.8.2010 11:18:22   
happymama
IZVORNA PORUKA: Jelena81

Ijaaaoj ljudi, ja sam mislila da sam manijak u trudnoci. Nisam znala sta mi je dosta... Cak nam banula svekrva par dana pred porodjaj i zatekla nas.... Pa nas iskritkovala zesce... A sada... Nekada tri puta na dan, nekada- zbog posla posla, nista po nedelju dana :(  ali nadoknadimo sve...

Svekrva nekoga iskritikovala??? user posted image user posted image user posted image

(odgovor članu Jelena81)
Direktna veza do poruke: 318
4.8.2010 11:23:24   
happymama

IZVORNA PORUKA: kaliopi

IZVORNA PORUKA: Verus RR

user posted image  kaliopi, pa ko sto neko spomenu, covek ima apetit, pa sam mu rekla sinoc da ne daj boze bude da mora da me vara!  rekla sam mu da cu ga ostaviti i uzeti dete, i promeniti mu prezime u moje!user posted image user posted image  pa koji sam ja kreten, sta hormoni rade!

ništa mi ne govori... ali ajde ako već moram da lanem koju, a već sam lanula ne nekoj drugoj temi   user posted image - nije bitno odakle apetit dođe bitno je da večera kod kuće...user posted image

user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image

(odgovor članu Anoniman)
Direktna veza do poruke: 319
1.9.2010 23:15:59   
Iwana87
Sad kad se setim.Punih devet mesece aktivnog sex-a,e stvarno nismo bili normalni.Dobro dete nema neko udubljene na glavi.user posted image A zato on sad voli kad ga truskas.Sad tek provaljujem.Nego sex u trudnoci..mmm...bilo ga je svakodnevno za razliku od posle porodjaja

(odgovor članu happymama)
Direktna veza do poruke: 320
20.11.2010 22:06:28   
sunce ***
Ja imam zabrinjavajucu NEzelju za sex-om i mucim muke sa mm,a u prvoj trudnoci smo ga imali redovno do zadnjeg dana user posted image

(odgovor članu Iwana87)
Direktna veza do poruke: 321
21.11.2010 1:13:35   
Crvenkapa85
mi smo to obavili danas bez problema.....a u prvoj trudnoci,prva 2 meseca nismo smeli....al zato posle.....

(odgovor članu sunce ***)
Direktna veza do poruke: 322
5.12.2010 23:48:47   
bojanica7
mi smo sve vreme imali sex, al onda je mm naprasno u osmom mesecu prestao da bude seksualno bice user posted image i evo vec mesec dana nemamo sex. prvo sam ga nagovarala, sad odustala...mada ko zna, mozda mi se i posreci ovih dana user posted image

Panta rei

(odgovor članu Crvenkapa85)
Direktna veza do poruke: 323
16.12.2010 13:22:49   
Maja86
Mi smo u IV mjesecu trudnoće...Imamo želju za seksom oboje...mada, ne želimo da to radimo previše da nam beba ne dobije rupicu na bradi user posted image  pa se kontrolišemo, koliko je moguće. 3 puta sedmično nam je redovno...mislim i da je normalno, šta mislite?

(odgovor članu bojanica7)
Direktna veza do poruke: 324
20.12.2010 8:20:59   
jabudic
Hmmm...user posted image  Meni prija cak vise nego ranije, a pogotovo kad zaspim, pa me probude poljupci... user posted image

(odgovor članu Maja86)
Direktna veza do poruke: 325
Stranica:   <<   < Prethodna stranica  11 12 [13] 14 15   Sledeća stranica >   >>
Stranica: <<   < Prethodna stranica  11 12 [13] 14 15   Sledeća stranica >   >>
Idi na:

10 saveta za brigu o sebi nakon embriotran...
Odabir prave klinike za VTO je najvažniji korak na vašem putu ka roditeljstvu. Uz tim iskusnih stručnjaka, veoma je važn...
Tumačenje ultrazvučnih nalaza u trudnoći
EDD, BPD, TCD, GS... pomažemo vam da razumete šta znače sve te skraćenice koje ginekolozi koriste za tumačenje razvoja v...
Draga "NEPLANIRANA BEBO"...
Nema apsolutno ničeg slučajnog u vezi sa tobom, moja slatka bebo.
Kako probiotici pomažu u jačanju imuniteta...
Na razvoj imuniteta kod dece značajno utiču ishrana, san, higijena, fizička aktivnost i crevna mikrobiota. Crevna mikrob...
Preminule sestre Sara (5) i Tina (9), stra...
Juče, baš oko podneva, deka i unuke kročili su ispod terase Železničke stanice u Novom Sadu kada se ona iznenada obrušil...

Anketa

lepotica ce se zvati:
pisuljica

Tara (30%)

Masha (27%)

Lara (31%)

Asja (12%)

Ukupan broj glasova: 154

Hvala za glasove. Glasao/la si za sve aktuelne ankete. Izradi svoju anketu!
Click Here