Ringeraja.rs koristi "kolačiće" u cilju pružanja boljeg korisničkog iskustva, praćenja posećenosti i prikaza oglasa. Postavke prihvatanja kolačića podesite u vašem internet pretraživaču.
Nastavkom korišćenja smatra se da se slažete sa korišćenjem kolačića u navedene svrhe. Za nastavak kliknite "U redu".
Saznajte više.
Korisnici na ovoj temi: niko
|
|
Korisnik | |
|
|
RE: Kozmetika za bebe.. 26.9.2011 16:46:56
|
|
|
|
Anoniman
|
IZVORNA PORUKA: cani Mi smo dobili Sudocrem u paketicu u bolnici i meni se ne dopada tekstura,nekako je presuv da bih bebi mazala svakodnevno ceo taj deo ispod pelena,nekako mi je kao cinkova pasta,vise za akne ili sl.Pavlovicka mozda ne mirise najlepse al zato se nije nijednom ojeo ni letos na onolikim visokim temperaturama. Ne maže se ceo deo ispod pelene već samo čmarić sa bukvalno trunčicom kreme, kao što rekoh za tri i po meseca smo potrošili četvrtinu kreme od 60 gr. Nikad joj se guza nije ni zacrvenela a kamo li da se ojela uz iste visoke temperature letos... I da, ne smeta mi miris pavlovićeve nego što je onako masna meni ne bi prijalo da sam stalno zamašćena pa ne verujem ni da može detetu da prija, posebno ne na visokim temperaturama ispod pelene, pa još ako ima i široki povoj odozgo... Inace sudocrema ima u vecini apoteka.
|
|
|
|
RE: Kozmetika za bebe.. 26.9.2011 19:07:48
|
|
|
|
cani
|
Ja sam pricala o mazanju kreme na celo pelensko podrucje,ne samo na anus.Uostalom,100 ljudi,100 cudi,ne svidja mi se krema,Pavloviceva mi je bolja i to je to.
|
|
RE: Kozmetika za bebe.. 26.9.2011 21:45:58
|
|
|
|
coka11
|
Zar sudocrema nije sa cinkom, samo za ojede? Zašto bi to mazali svakodnevno? Valjda samo po potrebi.
|
|
RE: Kozmetika za bebe.. 26.9.2011 22:36:16
|
|
|
|
Anoniman
|
I u uputstvu piše, kao što nam je privatna patronažna savetovala, nekoliko puta na dan...
|
|
|
|
RE: Kozmetika za bebe.. 8.10.2011 9:33:46
|
|
|
|
smeskicTB
|
IZVORNA PORUKA: Ana RR Ja ne znam šta ću sa onim kupkama i kremama što smo dobili u paketu u porodilištu, Becolino i neke koje Lily proizvodi, ne znam kako se zovu. Jel to neko probao? ja sam cula od nekih mama sve pohvale za becolino! sta se tacno od kozmetike dobije u paketicu? mozda od bebinog sestog meseca npr koristiti to becolino koje je dobijeno u paketu.
|
|
|
|
RE: Kozmetika za bebe.. 8.10.2011 10:37:45
|
|
|
|
nela79
|
I ja bi da pohvalim i Bekolino i tu drugu kozmetiku sto se dobije u paketu. Super mirisu, nismo imali nikakve reakcije tako da , sve pohvale. Bas sam ponovo prije par dana kupila Bekolino sampon
|
|
|
|
RE: Kozmetika za bebe.. 26.11.2011 18:02:34
|
|
|
|
Ljishka
|
Koristimo Hipp kozmetiku od prvog dana po izlasku iz bolnice i moram da kazem da je odlicna. Nema nikakvih nezeljenih reakcija, a fenomenalno mirise. :) Za guzu naravno Pavloviceva. :DDD Da li je neko koristio Chicco kremicu za lice za hladno vreme i kako vam se cini?
|
|
RE: Kozmetika za bebe.. 28.11.2011 17:31:45
|
|
|
|
smeskicTB
|
da li se od prvog dana, tj prvog kupanja kuci moze koristiti kupkica-da li za celo telo ..da li se samo npr sebamed kupkica razmuti u vodi, pa tako bebica kupa? a ako se ukaki, moze sapun, isto sebamed?
|
|
|
|
RE: Kozmetika za bebe.. 28.11.2011 18:09:29
|
|
|
|
Anoniman
|
Ja sam prvih mesec dana sigurno a možda i jače kupala sapunom (chicco) a onda sam uvela njihovu kupku a sapun ostavila za guzu kad se ukaki. Sa 3 i po meseca smo uveli šampon, prvo smo probali johnsons, ali se osula pa smo prešli na oprobanu chicco varijantu...
|
|
|
|
RE: Kozmetika za bebe.. 28.11.2011 20:18:53
|
|
|
|
Ana RR
|
Smeskic, ja sam prvih 20ak dana Mareta kupala sa sebamed sapunom, onako protrljam rukom i napravim penu i bukvalno ga celog operem sa tim. Posle sam prešla na kupku sebamed, napravim penu u kadici i sipam još malo u ruku i okupam ga. Mislim da nema potrebe preterivati sa tim, ne treba njima puno te hemije.
Twenty years from now you will be more disappointed by the things you didn't do than by the ones you did. So throw off the bowlines, Sail away from the safe harbor. Catch the trade winds in your sails. Explore. Dream. Jer smo tako u mogućnosti!
|
|
|
|
RE: Kozmetika za bebe.. 28.11.2011 20:22:29
|
|
|
|
mirjanica
|
I mi chicco sve kompletno, kupka, sampon, sapun, mleko za telo, omeksivac... e tu kremicu za hladno i suvo vreme sam i ja htela da probam, ima li ko iskustva? za sad mu namazem malo pavloviceve na lice!
|
|
RE: Kozmetika za bebe.. 28.11.2011 20:24:10
|
|
|
|
Ana RR
|
Mi smo dobili tu chicco kremicu ali je još nisam probala (iskreno i zaboravila sam na nju). Sutra idemo u šetnju pa mu možda namažem, mada me nešto frka da mu mažem lice, još nikad nisam.
Twenty years from now you will be more disappointed by the things you didn't do than by the ones you did. So throw off the bowlines, Sail away from the safe harbor. Catch the trade winds in your sails. Explore. Dream. Jer smo tako u mogućnosti!
|
|
|
|
RE: Kozmetika za bebe.. 28.11.2011 20:27:36
|
|
|
|
mirjanica
|
Namazi mu malo pavloviceve slobodno. Banetu je bas bilo suvo lice posle par izlazaka i ja mu sad jednom dnevno namazem pavlovica i ok je!
|
|
RE: Kozmetika za bebe.. 28.11.2011 20:55:55
|
|
|
|
Anoniman
|
Chocco kremica za ladno rulz!!! Mi je kupili jo letos i strpali u štek sad se mackamo kad idemo napolje i super je!!!
|
|
|
|
RE: Kozmetika za bebe.. 4.12.2011 15:13:50
|
|
|
|
ishler
|
Moja beba ima osetljivu kozu,sklonu ekcemu pa prema preporuci dermatologa samo seba med sapun i kosili sampon,i stvarno je pomoglo..... A do sada smo probali i mustelu za osetljivu kozu,linolu,chicco,....itd.
|
|
|
|
RE: Kozmetika za bebe.. 4.12.2011 15:50:23
|
|
|
|
nada78
|
I mi smo i još uvek koristimo sebamed. Ponekad nešto chicco, ali ne menja mi se sebamed, za svaki slučaj. Jedino što je jako skupo,a ne znam cene u inostranstvu, npr u Mađarskoj ili Austriji?
|
|
|
|
RE: Kozmetika za bebe.. 4.12.2011 16:06:09
|
|
|
|
smeskicTB
|
nado, mislim da je chicco slican sa cenama sebamedu...ili se varam? a kada ste krenule sa mackanjem tela bebica, da li uljem, da li mlekcetom?
|
|
|
|
RE: Kozmetika za bebe.. 4.12.2011 18:03:50
|
|
|
|
nada78
|
Slične su cene, ali je ipak seba med skuplji, al dobro, stvarno je odličan. Mi se mažemo od rođenja,svaki dan jer je imao jako suvu kožu, sklonu ekcemima. Sad kako kad, al uglavnom svaki drugi dan, mlekom, a ponekad koristimo i jonsonovo ulje.
|
|
|
|
RE: Kozmetika za bebe.. 5.12.2011 10:10:37
|
|
|
|
ishler
|
Sto se mazanja tice nama je dermatolog rekao samo delove koji su suvi ne celu kozu, to mazemo nekom njegovom vitaminskom kremom.... Mada ja ponekad stavim seba med na lice...... Sto se tice chicco kozmetike nama ne odgovara mnogo susi kozu,a kazem probali smo sve zivo,dali brdo para,a najjeftinije je pomoglo Inace Mustelu za kozu sklonu ekcemima smo dugo koristili ali nam je bas dermatolog rekao da ona stvara ekceme,doduse nije nam pomogla..... Tako da seba med
|
|
|
|
RE: Kozmetika za bebe.. 5.12.2011 10:20:17
|
|
|
|
bubulence
|
nama je patronazna rekla da do 6. meseca koristio samo sapun (sada koristimo NIVEA za bebe). ali je nismo bas poslusali pa korisitmo i sampon chicco za kupanje, takodje imamo onu njihovu kremicu za hladno vreme i omeksivac i odusevljena sam mirisom
|
|
|
|
RE: Kozmetika za bebe.. 5.12.2011 17:53:30
|
|
|
|
smeskicTB
|
hvalaaaa, devojkeeee! znaciii, pitacu i patronaznu, kasnije dr..za pocetak mi ne treba.
|
|
|
|
RE: Kozmetika za bebe.. 5.12.2011 18:02:17
|
|
|
|
maslackic
|
ja sam sa snajom pricala , i rekla je da ne uzimam chicco, kaze da to sto kao ne stipaza oci ona isprobala na sebi i stipa u svaom slucaju dobra ideja da isprobam na sebi pre nego sto bebu umocim u neko sredstvo inace imam osetljivu kozu jako, taman ako meni ne pase nece ni njoj...
|
|
RE: Kozmetika za bebe.. 5.12.2011 19:21:58
|
|
|
|
Anoniman
|
IZVORNA PORUKA: maslackic ja sam sa snajom pricala , i rekla je da ne uzimam chicco, kaze da to sto kao ne stipaza oci ona isprobala na sebi i stipa u svaom slucaju dobra ideja da isprobam na sebi pre nego sto bebu umocim u neko sredstvo inace imam osetljivu kozu jako, taman ako meni ne pase nece ni njoj... N ima osetljivu kožu, od Johnsons šampona se bila osula najstrašnije ali zato joj Chicco prija, mi sve njihovo koristimo i prezadovoljni smo.
|
|
|
|
RE: Kozmetika za bebe.. 6.12.2011 19:12:34
|
|
|
|
smeskicTB
|
devojke, koju pavlovicevu kremu koristite? tek danas videh da postoje neke dve u cemu je razlika..?
< Poruku je uredio smeskicTB -- 6.12.2011 19:13:04 >
|
|
|
|
RE: Kozmetika za bebe.. 6.12.2011 19:37:57
|
|
|
|
Anoniman
|
Ja ni jednu. Sudocrem je zakon.
|
|
|
Poslednje teme sa foruma
Najčitaniji sadržaji u rubrici Hidratacija najmlađih u letnjim danimaTokom letnjeg perioda i visokih temperatura koje su sve češće, najvažnije je redovno se hidrirati. Ovo se najviše odnosi...
lepic
Dajte im negu i preparate koje zaslužuju, najbolje, PHARMALIFE!
Ova godina je bila prepuna neprospavanih noći, uz FITOBALM je mnogo lakše sve prošlo, mazali smo po grudima, leđima i oko nosića da bi mogli da dišemo i udišemo blagi miris i sekret iz nosića je mekši i lakše ga je odstraniti.
Počeli smo polako i sa BRONCAMIL sirupom, kašljali smo jako, ma najstrašnije, bili smo pred upalom pluća. IMMUNO jos nismo, ali u januaru planiramo korišćenje i ovog vašeg preparata.
Apis Gola sprej je jako dobar da ublazi bol u grlu. Poštovanje za vaše proizvode. Hvala vam na brizi i pomoći!
Više >>
Anketa
Да ли су вам менструације болне?
пеперутка16
У последње време имам толико болне менструације да се и онесвестим..хитно је, она ми да ињекцију и то је то..И сад кад старим како сам старија. Имам 29 година, нисам се још породила итд.