|      
Želiš da odustaneš od takmičenja?
Pre nego što potvrdiš svoju odluku, upoznaj se sa detaljima.
Ukoliko potvrdiš odustajanje, na tvoj računar ćemo automatski ubaciti cookie, koji će nam omogućiti da te tokom takmičenja (26.04 -30.04.2021) prilikom dolaska na portal prepoznamo i omogućimo ti neometano korišćenje portala, bez prikazivanja ikona Ringerajinog sponzora, odnosno kontrole uz desni rub ekrana.

Istovremeno, oduzećemo ti sve prikupljene bodove, čime se na žalost gubi pravo za osvajanje nagrade.

Da li još uvek želiš da odustaneš od takmičenja?
Ringeraja.rs koristi "kolačiće" u cilju pružanja boljeg korisničkog iskustva, praćenja posećenosti i prikaza oglasa. Postavke prihvatanja kolačića podesite u vašem internet pretraživaču.
Nastavkom korišćenja smatra se da se slažete sa korišćenjem kolačića u navedene svrhe. Za nastavak kliknite "U redu".   Saznajte više.
Korisnici na ovoj temi: niko
  Odštampaj
Stranica: <<   < Prethodna stranica  17 18 [19] 20 21   Sledeća stranica >   >>
Korisnik
Poruka << Starija tema   Novija tema >>
   RE: Kozmetika za bebe..
16.9.2011 15:19:03   
*Alexx*
Ja sam tu Chicco kupku koristila samo za pranje guze kad se ukaki. Inače mu je koža bila jako suva od nje. Sebamed je proizvod sa kojim ne možeš pogrešiti user posted image

Do not speak - unless it improves on silence.

(odgovor članu Jeca*)
Direktna veza do poruke: 451
16.9.2011 15:22:39   
PoisonEve
Da, mozda bolje da riskiram od rodjen ja da ne dobije neku alergijsku reakciju...user posted image Kad odem u porodiliste javicu mm da uzme i sebamed, a ovo se nece baciti sigurno.

"Svi smo mi deca. Jedina razlika je u nasim igrackama"
Ajrton Sena

(odgovor članu *Alexx*)
Direktna veza do poruke: 452
16.9.2011 21:02:17   
Ana RR
Ja sam prvih dana koristila sebamed sapun a posle smo prešli na kupku. Stvarno je odlična, nećeš pogrešiti ako kupiš.

Twenty years from now you will be more disappointed by the things you didn't do than by the ones you did. So throw off the bowlines, Sail away from the safe harbor. Catch the trade winds in your sails. Explore. Dream.

Jer smo tako u mogućnosti!

(odgovor članu PoisonEve)
Direktna veza do poruke: 453
24.9.2011 11:52:39   
lajla
Mi imamo mali problemcic,Urosu je koza na rukama i nogama jako suva i jako se peruta,probala sam sa pavlovicevom da mazem ali mi se cini da je jos vise pocela da se peruta od togauser posted image Dr,nam je rekla da kupimo niveu sa pantenolom...ne znam dali ima neko iskustva sa tom kremomuser posted image

Boze,daj mi strpljivosti da prihvatim stvari koje ne mogu da promenim,hrabrosti da promenim one koje mogu,i mudrost da uvek pravim razliku izmedju njih.

(odgovor članu Jeca*)
Direktna veza do poruke: 454
24.9.2011 12:03:13   
Vika
meni su svi Nivea proizvodi o.k. s tim da sam po rođenju koristila Sebamed a sada kombinujem oba + Chicco.
Možda da probaš Sebamed mleko za telo, pa ako ne pomogne, Mustela.

< Poruku je uredio Vika -- 24.9.2011 12:04:05 >

(odgovor članu lajla)
Direktna veza do poruke: 455
24.9.2011 12:10:32   
cani
Nama je Mustela odlicna i za kupanje i za negu koze.Mom bebanu  je koza na obrazima bila malo iziritirana i suva od bljuckanja ali samo jednom namazem Mustelom i sve se povuce.S tim da je prilicno skupa,jedino joj je to minus.

Once upon a time I could control myself...

(odgovor članu Vika)
Direktna veza do poruke: 456
24.9.2011 15:07:00   
lajla
Hvala,probacemo pa valjda nesto pomogne...javljam u svakom slucaju sta nam je pomoglouser posted image

Boze,daj mi strpljivosti da prihvatim stvari koje ne mogu da promenim,hrabrosti da promenim one koje mogu,i mudrost da uvek pravim razliku izmedju njih.

(odgovor članu cani)
Direktna veza do poruke: 457
24.9.2011 16:51:26   
SareniVrabac
Lajla, tako i nama bilo na pocetku. To je sasvim normalno kod tako malih beba, ipak su bili devet meseci u stomaku. Nama je patronazna rekla da ga ne kupamo svaki dan, guzu da ali ne celog, da bi se koza prirodno mastila, jer spunima skidamo prirodnu masnocu i da ga mazemo nekim bebi losionom ili mlekom. To mu je trajalo par nedelja i proslo samo od sebe

(odgovor članu lajla)
Direktna veza do poruke: 458
24.9.2011 19:13:43   
Anoniman
Lajla, moja sestra ima bebu koja ce u ponedeljak imati mesec dana. On a koristi Mustelu, ali nevezano od toga, maloj su se isperutale i ruke i noge. To je trajalo par dana i proslo. Ja sve nesto mislim da je to normalno za bebe. Ne mogu da se setim da li joj je tako bilo i sa prvim detetom, ali ona je ostala bez reakcije na to, pa predpostavljam da jeste. Ako potraje duze od 6-7 dana, obrati se lekaru.

(odgovor članu SareniVrabac)
  Direktna veza do poruke: 459
24.9.2011 20:51:04   
Ana RR
Lajla, normalno je da se malim bebama peruta koža, nas je patronažna odmah upozorila da ne brinemo i da će to proći. Marku su se perutale rukice i nogice, nisam mu ništa mazala, za kupanje koristimo sebamed i brzo je prošlo. Sad mu je koža predivna user posted image

Twenty years from now you will be more disappointed by the things you didn't do than by the ones you did. So throw off the bowlines, Sail away from the safe harbor. Catch the trade winds in your sails. Explore. Dream.

(odgovor članu lajla)
Direktna veza do poruke: 460
25.9.2011 14:10:30   
mirjanica
Lajla kupi obican pantenol koji kosta oko 100 dinara, nama je to sredilo kozu od perutanja a posle mozes da koristis sta hoces od ovde navedenih proizvoda!

Niko kao Bane... 30.7.2011. - 9.05.

(odgovor članu lajla)
Direktna veza do poruke: 461
25.9.2011 17:28:43   
lajla
Hvala vam punouser posted image

(odgovor članu mirjanica)
Direktna veza do poruke: 462
26.9.2011 3:33:40   
Anoniman
Mi koristimo Chicco - kupku, mleko za telo posle kupanja, čvrsti sapn kad se ukaki i prezadovoljna sam. Kad je letos imala vrući osip posipala sam je Chicco talkom i za čas se smirivao osip... Sad ulje koristimo da se rešimo temenjače...

Ali ono što najtoplije preporučujem svima je Sudocrem umesto Pavlovićeve. Maže se u tankom, tankom sloju, lako je razmaziva, mi smo od pakovanja od 60 gr za 3 i po meseca pšotrošili oko četvrtine tako da mi deluje da će ova jedna kremica da nam traje do prvog rođendana. I što je najvažnije bilo gde na telu da joj se pojavi bilo kakvo crvenilo, jednim mazanjem Sudokrema nestaje kao da ga nikad nije bilo!!!

user posted image

(odgovor članu lajla)
  Direktna veza do poruke: 463
26.9.2011 10:13:33   
lajla
Kupila sam onu kremu niveu sa pantenolom sto mi je dr.rekla i mogu da kazem da dobra perutanje polako prestaje.E sada da li je to od kreme ili se povuklo samo od sebe koce ga znati.Bitno je da prestajeuser posted image

(odgovor članu Anoniman)
Direktna veza do poruke: 464
26.9.2011 12:19:05   
Ana RR
Taj Sudocrem sam dobila kao uzorak, ne znam ko nam je to dao. Nisam ni otvorila, baš ću probati.

(odgovor članu Anoniman)
Direktna veza do poruke: 465
26.9.2011 12:32:58   
Anoniman
IZVORNA PORUKA: Ana RR

Taj Sudocrem sam dobila kao uzorak, ne znam ko nam je to dao. Nisam ni otvorila, baš ću probati.

Mi smo naš mali uzorak ostavili kod babe i dede da ne vučemo sve kad idemo kod njih jer smo im česti gosti i ni njega još nismo potrošili (čak ni pola).

Inače i ja sam bila počela sa pavlovićevom dok mi patronažna nije rekla da probam Sudocrem, da ništa bolje nema od toga... I zaista nije mastan i maže se u tankom sloju zahvatim bukvalno samo tufnicu na vrh prsta. Mi nikad ni crvenila a kamo li osipa na guzi nismo imali, sve crveno na telu sto se pojavi mazemo time a kuma mi kaze, njena mama koja zivi u Londonu sudokrem koristi za sve i svasta i bez njega ne ide nigde...

< Poruku je uredio gae_gr -- 26.9.2011 12:37:34 >

(odgovor članu Ana RR)
  Direktna veza do poruke: 466
26.9.2011 13:34:19   
Ana RR
Marko hvala bogu nije imao nikakav ojed niti crvenilo ali probaću, moj muž ionako beži kad oseti miris (iliti smrad) pavlovićeve user posted image kad ga on presvlači jedva je namaže koliko mu je gadno.

(odgovor članu Anoniman)
Direktna veza do poruke: 467
26.9.2011 15:03:15   
Anoniman
Gde ima da se kupi ta krema

(odgovor članu Ana RR)
  Direktna veza do poruke: 468
26.9.2011 15:08:56   
Ana RR
Mišu, mislim da imaš u bolje snabdevenim apotekama. Distributer je ceumed KLIK

(odgovor članu Anoniman)
Direktna veza do poruke: 469
26.9.2011 15:10:40   
cani
Mi smo dobili Sudocrem u paketicu u bolnici i meni  se ne dopada tekstura,nekako je presuv da bih bebi mazala svakodnevno ceo taj deo ispod pelena,nekako mi je kao cinkova pasta,vise za akne ili sl.Pavlovicka mozda ne mirise najlepse al zato se nije nijednom ojeo ni letos na onolikim visokim temperaturama.

(odgovor članu Anoniman)
Direktna veza do poruke: 470
26.9.2011 15:12:59   
liliana
Da li je neko od vas koristio Palvoderm" kremu za bebe? Iskustva?

" BOŽE, ČUVAJ MI OVO PILE...
OVU MRVU ZLATA I SVILE..."

(odgovor članu cani)
Direktna veza do poruke: 471
26.9.2011 15:24:13   
Ana RR
Nisam, Lili, ko to proizvodi?

Ja ne znam šta ću sa onim kupkama i kremama što smo dobili u paketu u porodilištu, Becolino i neke koje Lily proizvodi, ne znam kako se zovu. Jel to neko probao?

< Poruku je uredio Ana RR -- 26.9.2011 15:26:02 >

(odgovor članu liliana)
Direktna veza do poruke: 472
26.9.2011 15:28:49   
cani
Ja sam samo potroslila Lily vlazne maramice,ovo ostalo sve stoji.A maramice su onako,pa nisu bas lose.

(odgovor članu Ana RR)
Direktna veza do poruke: 473
26.9.2011 16:16:34   
liliana
IZVORNA PORUKA: Ana RR

Nisam, Lili, ko to proizvodi?

Ja ne znam šta ću sa onim kupkama i kremama što smo dobili u paketu u porodilištu, oBecolin i neke koje Lily proizvodi, ne znam kako se zovu. Jel to neko probao?

Ne znam, Ana, ko je proizvođač. Mislim da je neka domaća firma.
Što se tiče "Becolino" (Tina ga zove "Baka, Baka!"user posted image ), koristila sam joj kupku  i nije loša. Sad joj koristim njihovo mleko za telo-i super je. Ima divan, blagi miris, a koža ga  odmah upija. Ja sam baš zadovoljna.

" BOŽE, ČUVAJ MI OVO PILE...
OVU MRVU ZLATA I SVILE..."

(odgovor članu Ana RR)
Direktna veza do poruke: 474
26.9.2011 16:35:42   
Anoniman
IZVORNA PORUKA: liliana

Da li je neko od vas koristio Palvoderm" kremu za bebe? Iskustva?

Meni je bila ok, u rangu pavlogala i bekutana. Ne znam da li bih je koristila da dete ima oset_ljivu kožu, ali za kožu koja nije problematična je sasvim ok.

< Poruku je uredio Nedja RR -- 26.9.2011 16:36:07 >

(odgovor članu liliana)
  Direktna veza do poruke: 475
Stranica:   <<   < Prethodna stranica  17 18 [19] 20 21   Sledeća stranica >   >>
Stranica: <<   < Prethodna stranica  17 18 [19] 20 21   Sledeća stranica >   >>
Idi na:

Popularna ruska imena za bebe i njihovo zn...
Jedan od najuzbudljivijih delova iščekivanja bebe je odabir imena. Ako ste trudni, a razmišljate o ruskom imenu za bebu,...
Hidratacija najmlađih u letnjim danima
Tokom letnjeg perioda i visokih temperatura koje su sve češće, najvažnije je redovno se hidrirati. Ovo se najviše odnosi...

Anketa

Да ли су вам менструације болне?
пеперутка16

У последње време имам толико болне менструације да се и онесвестим..хитно је, она ми да ињекцију и то је то..И сад кад старим како сам старија. Имам 29 година, нисам се још породила итд.

Click Here