|      
Želiš da odustaneš od takmičenja?
Pre nego što potvrdiš svoju odluku, upoznaj se sa detaljima.
Ukoliko potvrdiš odustajanje, na tvoj računar ćemo automatski ubaciti cookie, koji će nam omogućiti da te tokom takmičenja (26.04 -30.04.2021) prilikom dolaska na portal prepoznamo i omogućimo ti neometano korišćenje portala, bez prikazivanja ikona Ringerajinog sponzora, odnosno kontrole uz desni rub ekrana.

Istovremeno, oduzećemo ti sve prikupljene bodove, čime se na žalost gubi pravo za osvajanje nagrade.

Da li još uvek želiš da odustaneš od takmičenja?
Ringeraja.rs koristi "kolačiće" u cilju pružanja boljeg korisničkog iskustva, praćenja posećenosti i prikaza oglasa. Postavke prihvatanja kolačića podesite u vašem internet pretraživaču.
Nastavkom korišćenja smatra se da se slažete sa korišćenjem kolačića u navedene svrhe. Za nastavak kliknite "U redu".   Saznajte više.
Korisnici na ovoj temi: niko
  Odštampaj
Stranica: <<   < Prethodna stranica  19 20 [21] 22 23   Sledeća stranica >   >>
Korisnik
Poruka << Starija tema   Novija tema >>
   RE: Kozmetika za bebe..
6.12.2011 21:17:43   
smeskicTB
dobih flajer u apoteci..ali mi rekose da ne koristim svakodnevno, vec samo po potrebi, ako se bebica ojede..
kako je ti koristis?

(odgovor članu Anoniman)
Direktna veza do poruke: 501
6.12.2011 21:22:13   
Ana RR
Smeskic, ja sudokrem koristim samo ako vidim da mu se guza malo zacrveni, ali to se baš retko dešava, mislim dva puta do sada. Inače koristim pavlovićevu, onu običnu za male bebe. Jednom se malo ojeo (kad smo menjali pelene pa isprobavali) i tu je ekspresno pomogla niveina krema sa cinkom (nju ćeš dobiti od patronažne).Povremeno mu namažem sebamed protiv ojeda, čisto preventivno.

< Poruku je uredio Ana RR -- 6.12.2011 21:26:27 >

Twenty years from now you will be more disappointed by the things you didn't do than by the ones you did. So throw off the bowlines, Sail away from the safe harbor. Catch the trade winds in your sails. Explore. Dream.

Jer smo tako u mogućnosti!

(odgovor članu smeskicTB)
Direktna veza do poruke: 502
6.12.2011 21:24:56   
isidora88
meni se mateja ojeo od pavloviceve, od letos ne koristimo nikakvu kremu, samo ako se malo zacrveni stavimo niveinu sa cinkom user posted image
inace smo koristili pavlogal i ja sam prezadovoljna

Moja baka srce ima,
ovoliko, ovoliko,
znam da baka mene voli,
kao niko, kao niko...

Direktna veza do poruke: 503
6.12.2011 21:30:35   
smeskicTB
Anaaa, znaci to je ona bez, a ne svetlo plava ambalaza-da znam kako da trazim u apoteci..

koje si pokusala pelene da uzmes, koje si koristila, probala?

ja bi uzela pavlovicevu, a uzela bih i tu sudocrem..mada mislim da se i ona dobija u nekom malom pakovanju..
inace cujem bas fine pohvale za niveine kremice za bebe..

zapisacu sada i ovo..

< Poruku je uredio smeskicTB -- 6.12.2011 21:31:13 >

(odgovor članu isidora88)
Direktna veza do poruke: 504
6.12.2011 21:36:59   
Ana RR
Da, to je ona bež-rozikasta kutija. Sudokrem se dobija u nekom paketu, sad se ne sećam kom, to je uzorak ali ona jako dugo traje tako da je ne moraš kupovati.

Prvo smo koristili pampers pa kada mu se pojavila ešerihija doktorka nam savetovala da pampers ne koristimo (česta pojava urinarnih infekcija kod beba koje ih koriste), pa mi drugarica preporučila huggies ali se od njih ojeo i ne dopadaju mi se, suviše su mi papirne. Onda smo kupili Libero i za sada su nam odlične. Sve pohvale.

Twenty years from now you will be more disappointed by the things you didn't do than by the ones you did. So throw off the bowlines, Sail away from the safe harbor. Catch the trade winds in your sails. Explore. Dream.

Direktna veza do poruke: 505
6.12.2011 21:52:07   
smeskicTB
o bozee!
idem off-kako se izboriti sa eserihijom sa malenom bebicom..jooj!

zapamticu u vezi pelena!user posted image

(odgovor članu Ana RR)
Direktna veza do poruke: 506
6.12.2011 22:00:02   
Ana RR
Ne pitaj me ništa, ispio je treću turu antibiotika i molim boga da smo sa tim završili.user posted image

Direktna veza do poruke: 507
6.12.2011 23:33:50   
Anoniman
Sudokrema nema više u paketu, bar ga moja drugarica nije dobila, kupuje se u svakoj bolje opremljenoj apoteci. Malo je skuplji (pakovanje od 60g košta čini mi se oko 600 dinara) ali tih 60g traje GODINU dana a možda i malo više. Prema savetu pedijatra, patronažne sestre i uputstvu koristi se svaki dan 4-5 puta dnevno. Ja mažem posle svakog pranja guze.Maže se u jaaaako tankom sloju samo oko analnog otvora (pošto se lepo razmazuje potrebna je trunčica za svaki mazanje ali zaista trunčica). Takođe može se mazati na bilo koji deo tela pa čak i na lice, ukoliko primetim bilo kakvo crvenilo blo gde na telu mažem time i za čas nestane.

(odgovor članu Ana RR)
  Direktna veza do poruke: 508
6.12.2011 23:44:30   
Sanchy
Kum moje prijateljice je dermatovenerolog i to jako dobar,i ima devojcicu od  cetiri godine ...od svih krema i mazalica za bebce on jedino preporucuje sebamed i mustelu,jednom prilikom je objasnjavao i zasto ali nisam imala dece pa me nesto nije ni zanimalo ali sam od tada pocela sebi da kupujem sebamed posto inace imam atopijski dermatitis i kozu inace sklonu susenju i raznim alergijama i mogu vam reci da je kozmetika stvarno ok...ne znam da li je bilo price o ovim proizvodima ovde ali cisto da vam iznesem svoja zapazanjauser posted image

(odgovor članu Anoniman)
Direktna veza do poruke: 509
7.12.2011 0:12:02   
bratzz
Probala sam danas pavlogal sampon i kupku i zadovoljna sam jako user posted image

(odgovor članu Sanchy)
Direktna veza do poruke: 510
7.12.2011 11:13:22   
jance

IZVORNA PORUKA: gae_gr

Sudokrema nema više u paketu, bar ga moja drugarica nije dobila, kupuje se u svakoj bolje opremljenoj apoteci. Malo je skuplji (pakovanje od 60g košta čini mi se oko 600 dinara) ali tih 60g traje GODINU dana a možda i malo više. Prema savetu pedijatra, patronažne sestre i uputstvu koristi se svaki dan 4-5 puta dnevno. Ja mažem posle svakog pranja guze.Maže se u jaaaako tankom sloju samo oko analnog otvora (pošto se lepo razmazuje potrebna je trunčica za svaki mazanje ali zaista trunčica). Takođe može se mazati na bilo koji deo tela pa čak i na lice, ukoliko primetim bilo kakvo crvenilo blo gde na telu mažem time i za čas nestane.

ja ga jesam dobila u paketu, onu malu kutijicu uzorak, mazem samo kad vidim da nesto krece da se crveni. inace mazem sa onom kremicom Vreme je za bebe user posted image i zadovoljna sam, isto je malko masnija i ne treba je puno a nije imao nikakvih losih reakcija na nju za sada.
sad razmisljam, ima mi Ogi neki osip po obrazima pa da mu sa sudocrem i to namazem.
kaze dr. koja mu je radila snimak kukova da je u pitanju reakcija na sapun (sampon u nasem slucaju), i da uzmem Sebamedov. ja sam se prijavila za ona paket darljubavi sto je neko postavio link da dobijaju porodilje a u njemu su sebamedovi proizvodi pa cu kad dobijem sa time da ga kupam.

Bez dece kuća ne raste

(odgovor članu Anoniman)
Direktna veza do poruke: 511
7.12.2011 11:28:57   
Anoniman
Nevena se osula bila od Johnsons šampona, pa smo se vratili Chicco šamponu, ineče sve ostalo njihovo koristimo i više nema nikakve reakcije. Ako je osip od šampona, izbaci ga odmah, nemoj da čekaš paket i peri mu kosu sapunom dok ne dobiješ/kupiš nešto što mu ne smeta.

(odgovor članu jance)
  Direktna veza do poruke: 512
7.12.2011 11:33:59   
jance
vratila sam se na prvobitni Kosilijev i na celu mu se povlaci osip al je na obrazima pocrveneo...

Bez dece kuća ne raste

(odgovor članu Anoniman)
Direktna veza do poruke: 513
7.12.2011 11:51:10   
Anoniman
Ako do sad nije imao reakcije na Kosili, ne verujem da će sad. Svakako treba dan dva da se sve povuče. Ali ako baš krene da crveni i da se širi, traži nešto treće...

(odgovor članu jance)
  Direktna veza do poruke: 514
7.12.2011 11:51:51   
tijatija
Jance sve je to individualno, moje dvoje su alergicni na kosili, sve im tackice izdju kad se okupaju sa njim, ovoj najmladjoj nisam ni pokusavala vec sam je od starta sa decijim sapunom ali primetila sam da joj ni to neodgovara, tako da cu da predjem na mustellu, ja sam prezadovoljna njenom kozmetikom malo je skuplja ali za moju decu je sasvim ok, koristim je i za stariju decu i nisam nikad imala problema.

(odgovor članu jance)
Direktna veza do poruke: 515
7.12.2011 11:54:42   
Anoniman
Svi kažu da je Mustela super, ali nije malo skuplja nego su ga malo više preterali sa cenama... Chicco je malo skuplji a Mustela 2 puta skuplja od Chicca... 

(odgovor članu tijatija)
  Direktna veza do poruke: 516
7.12.2011 11:56:54   
tijatija
Kako gde user posted image

(odgovor članu Anoniman)
Direktna veza do poruke: 517
7.12.2011 12:05:00   
jance
nasla na sajtu Sudocrem da je i protiv ekcema i osipa pa cu sa time da ga mazem definitivno.
ja cim dobijem Sebamedove proizvode prelazim na njih nadalje, znam i sama da su dobri al moram da se samo uverim da funkcionisu.

Bez dece kuća ne raste

(odgovor članu tijatija)
Direktna veza do poruke: 518
7.12.2011 16:35:42   
smeskicTB
devojke, a sta sve koristite od sebamed bebi kozmetike?

sa koliko meseci moze npr sa sapuna da se predje na kupku..
i sta zapravo sve ima sebamed za bebu?

(odgovor članu jance)
Direktna veza do poruke: 519
7.12.2011 16:59:38   
bratzz

IZVORNA PORUKA: smeskicTB

devojke, a sta sve koristite od sebamed bebi kozmetike?

sa koliko meseci moze npr sa sapuna da se predje na kupku..
i sta zapravo sve ima sebamed za bebu?

JA sam od prvog dana kupla milicu kupkom, sapun nikad nisam koristila.

Direktna veza do poruke: 520
7.12.2011 17:56:45   
Ana RR
Smeskic, ja sam prvih 15-20 dana, ne znam tačno, koristila sapun pa smo prešli na kupku. Sapun mi stoji u kupatilu pa mu sa njim perem guzu kada se ukaki. Koristim i kremu protiv ojeda, imam i mleko za telo ali ga još nisam koristila.

Direktna veza do poruke: 521
7.12.2011 18:20:16   
isidora88
mustela kupka koju ja korsitim mateji je 2000( 750 ml) ali mi traje vec 5 meseca a imam jos pola tako da i nije skupo kad pogledate da je skoro godinu dana koristim jedno pakovanjeuser posted image
svako vece ga kupam,bas se sporo trosi,ja sam prezadovoljnauser posted image

Moja baka srce ima,
ovoliko, ovoliko,
znam da baka mene voli,
kao niko, kao niko...

(odgovor članu Ana RR)
Direktna veza do poruke: 522
7.12.2011 18:25:54   
Anoniman
Tim tempom trosimo i mi nasu Chicco... Negde smo oko pola a evo nas sledece nedelje punimo 6 meseci (kad proletoše meseci, majko moja!!! user posted image user posted image user posted image )

Direktna veza do poruke: 523
7.12.2011 20:10:33   
ishler
Mi koristimo sapun i kremu za lice po preporuci dermatologa.....
A imas bukvalno sve za bebe...
Odlicna je.....
Pavlovicevu koristimo obicnu i sa ektoinom sve preporuke...
Vlazne maramice nive soft and creme....user posted image

Direktna veza do poruke: 524
7.12.2011 20:47:56   
tijatija

IZVORNA PORUKA: isidora88

mustela kupka koju ja korsitim mateji je 2000( 750 ml) ali mi traje vec 5 meseca a imam jos pola tako da i nije skupo kad pogledate da je skoro godinu dana koristim jedno pakovanjeuser posted image
svako vece ga kupam,bas se sporo trosi,ja sam prezadovoljnauser posted image

Ovde je mustela koja ja koristim 500ml oko 13e i meni traje bas dosta, s obzirom da sad kupam njih troje opet mi se isplati, a sapun koristim kad se ukaki. I sto tako koristim njihov za ojede ja sam prezadovoljna samo malo kad im je crvena guza do ujutro nestane,druge proizvode nisam uzimala i neznma posto su a ova krema je oko 5.5e naravno koristim samo po potrebi...

Direktna veza do poruke: 525
Stranica:   <<   < Prethodna stranica  19 20 [21] 22 23   Sledeća stranica >   >>
Stranica: <<   < Prethodna stranica  19 20 [21] 22 23   Sledeća stranica >   >>
Idi na:

Kako roditelji mogu da znaju da je njihova...
Pa, tako što vide da njihova beba odobrava ono što roditelji rade i/ili proizvode koje roditelji biraju za njih.
Prirodan izbor za miran san vaših mališana
Nedostatak istog može negativno uticati na fizičko i mentalno zdravlje roditelja, smanjujući njihovu sposobnost da se no...

Anketa

Да ли су вам менструације болне?
пеперутка16

У последње време имам толико болне менструације да се и онесвестим..хитно је, она ми да ињекцију и то је то..И сад кад старим како сам старија. Имам 29 година, нисам се још породила итд.

Click Here